Funderationer

Är karamellkungen godisprinsens farsa eller? Släkt måste dom ju va i alla fall!....det trodde då jag tills jag just läste att godisprinsen inte alls hörde till samma företag som karamellkungen, tills efter en massa rättegångar som slutade med att karamellkungen rent av köpte godisprinsen.
Hela grejen startade i alla fall med att det uppkom ett godisföretag som var väääldigt likt karamellkungen, alltså godisprinsen. De hade samma stuk på sin layot på allt, och som sagt låter ju namnet som om det skulle vara i stort sett samma?! Ja karamellkungen stämde alltså det andra företaget och nu har det slutat som det slutade.
Vet inte varför ja skrev om det men ja börja tänka på saken, och när ja sen börja skriva gjorde ja research samtidigt så ja fyllde på mig själv med info samtidigt som ja fyllde inlägget ;) Som när man va liten å tyckte att man va så grym när man fyllde två glas samtidigt under kranen ;) HAHA!

Jaja, har lite fler funderationer på gång, men dom får nog vänta till en annan gång för nu ska ja försöka knåpa lite på kemin å se om ja kanske kan komma mig nånstans på den sista frågan...hoppas det för jag är less kemi :P MEn men, blir nog bara en hemmakväll ikväll så ja lär ha ett tag på mig att blogga sen kanske?

Har föresten varit utan godis, kakor, glass och allt va sånt heter i mer än fem veckor! Å det mest otroliga är att jag har varit utan mackor precis lika länge...otroligt stolt över just det :D Klapp på min egen axel :P

Ha det

58 minuter

Ja det va va det tog från att jag lämnade handelsbanken i Storuman tills det att jag satte fötterna på vår bro. Sträckan därimellan är lite mer än tio kilometer, så för att va första gången för det här året så va ju tiden inte så dålig faktiskt.
Hade hoppats på sol inför löpturen, men det kan jag väll inte skryta med att jag fick särskilt stora mängder av, sammanlagt blev det väll en å en halv minut kanske :P Fick lite solsken på mig just då jag passerade samhall, å sen när jag passerade järnvägsövergången i Stensele...som sagt inte mycket att skryta med ;)



Kändes ordentligt i knäna, men dom pallade i alla fall så det är nog inget farligt. Lite värk i ryggen kände ja också...men som sagt, pallar det så är det nog lungt :P Just efter Stensele blev då vädret sämre å det började hagla. Tror att det också sänkte min humor, för jag höll på att brista av skratt inombords då en bil körde förbi med texten RUN på registreringsskylten ;D Ojoj, va ja tyckte det va kul...va som att man kunde höra någon ropa "run Sara, RUN!!!". Fast som sagt blev min redan dåliga humor troligen sämre av vädret och jag överskattade nog allt litegrann.

Nu ha ja i alla fall smält i mig tre stora glas vatten, en banan, tre lika stora glas apelsinjuice och en hel del mandlar. Nu blir det lite stretching å sen blir det en välförtjänt dusch. Ja älskar att duscha! :D Hehe

Ikväll blir det...?

Åhhh...



Vill ha den här frillan på balen...men har nog för kort hår :( ...buhu!

Tisdag

Jahapp...nu sitter jag här i datasalen alldeles ensam. har haft fotboll på morgonen å efter det for ja hit för att göra lite kemi. Nu har jag dock hamnat i den situationen att jag är utan lunchkamrat :( Får väll gå på konsum å köpa ett äpple elelr nått...men det är ju pannkaka idag! :/ Jaja, då slipper jag ju undan den onyttiga sylten ;) Kanske är bra nu när balen närmar sig med stora steg.

Jag å Anna pratade då lite fest igår på träningen. Vi måste ju börja planera 50-dagars snart ;) Nån som är på? Vi funderar på å dra en typ maskerad, eller kanske temafest men käk, dryck å kanske några trevliga lekar. Får fundera lite mer på det å se hur många vi blir...om vi kanske till och med måste hyra en lokal?? Jaja, vi ser väll.

Vädret idag är väll sådär, inte alltför kallt, men inte riktigt solsken heller. Ja hoppas dock att vår kära sol tittar fram senare på dagen så det blir lite luftvärme ifall ja nu ska kuta hem. Sen är det ju alltid lika skönt att kunna sätta sig ute i solen då man kommit hem från en dag på skolan :) Än om våra dagar nu innehåller mindre lektioner så är man fortfarande ganska nedgrävd i arbete från den senaste perioden. Har t.ex. hemprov i kemi (fortsätter iofs denna period), en rapport att skriva i fysik och efter påsklovet blir det matteprov...känns inte så kul men det måste ju göras.

Jaja, nu ska ja väll göra nån nytta :) ha det!

Kvällen

Idag har jag verkligen varit duktig! Efter skolan gjorde ja som sagt bort det mesta av hemprovet, sen hämtade jag mamma, följde henne å handla, åt phim mat å sen vart det träning. For först på fotbollen, måste säga att det var oväntat mycket folk! Mest okända yngre flickor, men ändå :) Kul att viljan finns i alal fall. Efter det blev det i alla fall gymmet för ännu mer fysisk aktivitet. Det behövs träning å nu har jag äntligen initiativet och viljan att genomföra allt :D Känns otroligt bra! Blev i alla fall lite mer än två timmars träning nu ikväll, imorn blir det väll fotboll på morgonen å sen funderar ja på å dra fram löpargrejerna å kuta hem. Så skönt att vara tillbaka!!



Nu är det då fika för hela slanten ;) Är inne på andra stora skålen med fil och musli, gött! Sen blir det duschen, sängen å kanske lite "sex and the city"?? Ja vad vet jag...rätt som det är så somnar jag väll så fort huvudet når kudden ungefär :P

Nä nu ska ja surfa runt lite tills muslin tar slut, ha det!


Duktigt :P

Nu har jag faktiskt varit oväntat duktig! Har bara typ en och en halv fråga kvar på hemprovet! :D Kanske får lite fritid i veckan ändå ;) Känns skönt kan ja tala om...

Funderar på att fara på gymmet efter fotbollsträningen ikväll också, rehab träna lite för knäna å sen kanske träna magen å resten av bålen inför beach 2009 ;) Ska nog dra fram cykeln också så kanske man kan cykla hem från skolan imorn? Ja måste i alla fall få igång träningen riktigt, riktigt ordentligt nu. Är ju mindre än två månader kvar till balen och efter det blir det ju typ bikinitider...måste då skaffa mig en ny bikini också :S Ja som knappt ha råd medannat, sablar...får väll köra nakenbad hela sommarn ;) ...NOT! Ska nog gå att skrammla ihop pengar till det, får väll spara in på annat iställe.

Nä nu ska ja dra mig upp till Storuman å hämta lilla mamma :P Sen blir det mat å efter det är det bara att hoppa ner i träningskläderna och tagga för fotboll :) Skönt att fara på en riktig träning igen :D Hoppas det går bra för mig så ja inte känner mig helt misslyckad :/ Men men, går det dåligt så kanske jag är det?! Helt misslyckad alltså...Ja vi får se.



HAHA! ja å Anna på festen här hemma 100 dagar före studenten :P Snart äe det bara 50, FEST?!

13.10

Ja för första gången på väldigt, väldigt, väldigt länge så slutade vi riktigt tidigt. Om ni inte förstått det utifrån rubriken så fick vi sluta redan klockan 13.30! Helt otroligt underbart efter de senaste veckorna kan ja tala om :P Schemat vi har nu är ju gudomligt!



Ja ikväll blir det nog att fara och hälsa på på fotbollsträningen. Ska väll börja försöka fara dit regelbundet så man ser om man kommer palla till sommaren. Hoppas på det men ska ändå iten anta någontning. Känns bättre att inte hoppas och sen bli positivt överraskad än att hoppas och sen bara bli besviken...Men men, lite hopp måste jag i alla fall säga att ja har :)
   Annars ska ja väll försöka göra bort lite kemi nu under dagen, kanske man slipper sen i veckan :P Måste ju göra bort det ja tänkt göra på onsdagen för då blir det ju tydligen raggarkväll i Jennys nya åk :D Gryyymt. Skiter nog i alla tv-program som går då, åker hellre runt å snackar med Jenny, all night long! Ska ju va borta hela helgen så vi får kompensera. Sen måste vi  ju boka resan också...eller betala in den första betalningen menar jag, bokat har vi ju redan gjort :D Tänk Jenny va vi ska hinna babbla mycket under den veckan!? Efter allt vi prata om den korta stunden vi va hos dig i lördags blir jag nog både peppad men också lite rädd att vi kommer veta alldeles för mycket om varandra när vi väl kommer hem ;) Hehe, fast det går nog inte :P

Nä nu ska ja dra fram böckerna och försöka va klockare än va vi va på kemilektionen ;) HAHA!
Ha det

Nummer...?

Vet inte riktigt va ja ska skriva, har så mycket som flyger runt i skallen att ja knappt kan få ner nått i text för allt som bara flyter ihop. Mår på ett sätt bättre än va ja gjort resten av veckan, men samtidigt känns det som om jag tyngs er av nått...eller flera saker kanske det är. Vill ta reda på vad det är jag egentligen vill med allt, och sen vill jag finna det jag vill ha också. Jag vill se det som andra ser och jag vill känna så som andra känner. Jag trivs som jag har det, men ändå är det så mycket jag vill förändra. Känns som om min skalle är grejen som blandar om bollarna inför en kenodragning just nu...



Man vill alltid ha det man inte kan få, känns lite tungt men så är det ju. Får hålla humöret uppe och hoppas att bättre tider väntar runt hörnet. Kanske hörnet på 7-eleven? Får kolla nästa gång jag är i närheten :P


Bi...n?

Ja nu har jag äntligen fått i mig den underbara potatispajen, men tror jag har klivit ner mig i klaveret och sagt att jag ska va utklädd på fredag. Sa att ja skulle lugna mig med drickandet imorse, men ska ja va utklädd bland en massa folk ja inte känner kan det kanske vänta tills efter fredagen, eller?

Dagen har då inte bestått av särskilt mycket aktiviteter, har mest suttit här hemma å tagit det lugnt. Efter min dusch hade jag i alla fall ett missat samtal från Patrik så ja ringde upp. På andra sidan luren va det då nån som tydligen va lite sliten ;) Haha! Livet är hårt, och oftast som hårdast dagen efter. Fick mig då några goda skratt av hans historior från helgen :P Han är lustig han!

Ikväll vet jag inte vad det blir. Troligen bara slöa här i min ensamhet, men får väll se hur allt slutar.
Vars tog Vicky vägen förresten?

The night.

Ja kvällen blev då riktigt lyckad :) Vart väll lite häftigt där ett tag, men jag lyckades ju återhämta mig :) (jämfört med andra :P).

Jag å Jenny  startade ju då kvällen hos henne med lite vin, musik och en hel del tequila. Vi tog kort, pratade och skrattade...hade en allmänt grym liten förfest där hon å jag :D Sen blev det bil till det som skulle va ett större partay, men måste säga att dom va ganska svag på den fronten. När vi kom dit va vi fullast och det va typ bara vi som va taggade. Men som dom grymma flickor vi är så använde vi våra magiska talanger och taggade upp alla andra och gav festen lite liv :) Efter ett tag kom det också mer folk, och Krille kom med tequilan. Vi festade på ett tag å sen vart det ju självklart den återkommande resan till den o så underskattade trean. Jag tycker faktiskt att folk säger att det jämt är tråkigt dr och att det bara förstör festen, men de senaste gångerna jag ha varit där ha det varit jttetrevligt. I alla fulla fall så snubblade jag å Anna in där då och mötte några från klassen. Vi snacka me dom en stund, men sen när Anna klämt in sig där och jag insåg att ja inte rymtes så satt jag mig i båset bredvid istället. Till min förvåning så satt där folk jag kände :) Det va Thomas, Zonnie och Erik, så ja trängde mig in dr bredvid Erik och spenderade resten av tiden på trean just där ja satte mig då. Folket runtom mig förndrades, men min stjrt satt där den satt hela tiden ;) Efter trean vart det i alla fall efterfest, och det ena ledde till det andra och plötsligt hade jag sagt av mig min sovplats av nån jävligt dum anleding...Som tur var har jag ju vänner fastän jag är som jag är så ja fick mig en säng att sova i ändå, tackar tackar :D

Nu på morgonen ha ja färgat Jennys hår och snackat en hel del. Hon bjöd också på lite annans vilket var väldigt gott, men jag trånar ändå mer efter kvällens middag :D Potatispaj! GÖTT!!
Nu ska ja i alla fall ta en dusch å sen blir det väll att piffa upp sig så man ser någorlunda bra ut då syrran kommer hem :)
Tack för en grymt trevlig kväll!
Ha det...

Kvällen!

Jajjemen, gick väll någorlunda bra på Wip idag. Den där Kalle är då något social kan jag tala om, han har inte svårt för att prata med folk tror jag :P

Nu sitter ja då hemma hos Jenny och vi har börjat gör oss iordning för kvällen. Jenny kom nyss in med världens rufshår ;) Hon borde ha så tyccker jag men nu "fixar hon tydligen till det. Vi får väll se vars vi hamnar ikcäll, finns lite bud här å där tror jag men vi är inte halt särka än...så först till kvarn på mig å Jenny för alla er där ute :P Hwo wants us the most??

Nu blir det vin och sällskap, ha det!

Pust och stön.

Kom just hem från en skate-runda på skidspåret. Otroligt nog var det helt på egent initiativ! Kände at man kanske skulle ha rört på sig ändå, å vädret är ju så fint så man kanske skulle ha varit ute också. Vad är då bättre än en tur i spåret? Oväntat men sant så stod ja därför där, klockan tio, med skidorna på och en stav i vardera hand. Körde ett ganska hårt men kort pass, blev att åka dit vi brukade åka som små i Stensele skola. Vet itne hur långt det blev men vi brukade i alla fall skriva vårt namn i snön där så att Bo-Lennart (vår lärare på den tiden) kunde se att i faktiskt åkt så långt som vi skulle ;) Oj vilka minnen. Det va i alla fall skönt att ta ut sig lite, nu kan ja känna mig duktig och pigg resten av dan. Vem vet, det kanske just gör skillnaden klockan två :P



Har i alla fall, på tal om skidspåret, inte vant mig vid att dom har gjort kal-hyggen lite här och där. På tiden då man va där å åkte med skolan så va det ju som att va inne i den djupaste skogen, men nu är det hyggen överallt istället :/ Rätt så tråkigt faktiskt.

Men men, nu blir det duschen å sen ska ja väll bara va tills klockan just före två. Blir kul att se va han säger :P Och hur han hälsar ;) Haha

Lördag

Sov inte riktigt bra inatt, men bättre att vakna klockan halv sju än klockan fem i alla fall :)

Nu sitter jag här i köket å käkar frukost medans mamma fixar och donar med kakel och annat, verkar fakstiskt bli nått gjot med hela ombyggnaden nu. Tror att det är eftersom syran och hennes arbetskamrater ska komma hit på söndag, eller så har mamma fått nog av allt stök som varit. Det der i alla fall bra ut än så länge, hoppas dom blir färdiga snart så man slipper snubbla över lådor och annat här inne :P

Fick en liten negativ attack igår, och jag vill bara säga förlåt till alla som blev offer för mitt humör. Det var inte alls meningen och jag är ledsen.

Nu blir det i alla fall att prata lite med mor, ta en dusch å sen tagga inför möte klockan två...Håll tummarna för mig så allt går bra!

Ha det!

Yes yes yes!

Fick nyss ett samtal från Wip-Outlet, blir å fara dit imorn vid två :D Yes!!

Sorgligt...

Kör ju förbi kyrkan när ja far till och från gymmet, å på vägen hem slog det mig att det var väldigt mycket bilar vid kyrkan. Efter en kort stund av funderation så kom jag på att det är ju begravning för tjejen som hängde sig i en bro för några veckor sedan. Det är för hemskt att och när sånt händer. Man känner många olika saker men vet ändå inte va man ska känna. Det är hemskt hur det kan bli.

När man förlorar nån så förlorar man inte bara en person eller en vän, man kan också förlora en känsla eller en förmåga. Det kan va känslan av att man alltid har nån som stödjer en, eller känslan av att man inte är ensam. Det kan vara förmågan att öppna sig för någon, eller förmågan att se sånt man själv inte annars ser. Om en person som betyder mycket försvinner så försvinner oftast inte bara han/hon, utan också delar av alla som var nära honom/henne. Det händer oss alla, och flera gånger om...men ändå slår det precis lika hårt varje gång.

tears.jpg tears image by Bluepeep88


"Let me hold you
for the last time.
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything."


Snart!

Snart är det äntligen helg! Har bara engelskam  kvar nu å förhoppningsvis blir det inte för drygt. Efter det blir det att fara å handla till middan, sen blir det gymmet å efter det hem och laga middan. Ska nog bara slöa ikväll och ladda inför morgondagens händelser, vad det än kan bli :)

Funderar på att beställa balskorna, men tror ja kollar i umeå innan jag gör det...kanske hittar liknande som man då får testa först å sen kanske dom blir ltie billigare också? Hoppas på det för ekonomin är som sagt inte i sitt starkaste läge just nu ;)

Men nu blir det engelska å sen helg!!!
Ha det :P

KOLLA!!!

http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/community/barney_blog/index.php

HIHI! Han finns inte på riktigt, men hans blogg gör då det ;)

Allt finns ju nästan med, "the naked man", "the chain cirkle pyramide of screaming"...det enda som saknas är "the hot and crazy scale" ;)
Livet är värt att leva igen :P haha!

God morgon!

Iofs är det en ovanligt mulen och snöig morgon jämfört med de tidigare dagarna i veckan, men jag hoppas på at det klarnar snart :)

Idag har vi väll inte en så jättejobbig dag på skolan. Vi är lediga på morgon, ska dock ändå dit och göra det allra sista på biologin, sen har vi matte en timme ungefär, sen engelska c å efter det blir det helg :) Äntligen! Än om man längtar så mycket på måndagar, och tycker att helgen är så långt borta, så går faktiskt veckorna fram med stora steg nu. Tycker det va nyss det va sportlov, men det är ju tre veckor den! Tiden flyger iväg...snart är gymnasietiden över. Känns som ja redan skrivit det här en gång men nu är det ju ännu mindre tid kvar. Det känns bra men ändå smått sorgligt. Pratade med Patrik igår å då kände jag att det verkligen kommer bli svårt att flytta från honom, Thomas, mor å far men mest av allt Jenny :( Kommer sakna dom så mycket, ni får komma å hälsa på på helgerna å sen kan ju jag komma hem lite nu och då också :) Vi måste lösa det på nått vis. Jag å Patrik kom fram till en mycket logisk sak, flyttar ja till Linköping eller Göteborg så blir det långt bort. Känns som om det skulle va skönt att ta sig in i Umeå, eftersom det är närmast och det är nog det jag mest känner för att gå, men det är ju ganska höga intagningspoäng, så får väll se vars man hamnar.



Nu ska ja ta och packa mina träningskläder för å dra på gymmet efter skolan, sen blir det väll att göra sig klar för å dra på skolan. Ikväll blir det chicken fajitas och så ska det låta med mor och bror, men va blir det imorgonkväll?? :P

Ha det!

Vad ska man göra med kvällen?

Kom nyss hem å såg en skoter på uppfarten, inget jag är van vid kan ja ju tala om. Det som är mest konstigt är att det är våran skoter! Vi har typ inte haft en skoter på kanske 4-5 år, då blir det lite konstigt när vi plötsligt skaffar en helt utan förvarning...men men, trevligt :)

Får se vad det blir ikväll, kanske skulle ha städat rummet lite...eller inte ;) Blir troligen inget sånt men man kan ju i alla fall ägna det en tanke så man känner att man kanske, möjligen kunde ha gjort det i alla fall. Linn skrev nu å fråga om jag ville göra henne å Jenny sällskap så får väll se om det kanske blir så att man hamnar där., annars blir det nog bara slöa som gäller :) Eller finslipa biologiprovet men det tror jag inte heller så hårt på ;)

Nä nu ska ja se om man får igång nån mat, ha det!

Blogga!

Sitter på skolan nu och pratar lite med Ina, kollar på resan och "skriver" på biologin. Går inte så himla bra, men jag tar mig framåt i alla fall. Får hoppas att jag blir klar idag så ja slipper det ikväll och får göra nått annat roligt istället. Tänk om man bara kunde skriva lika mycket på allt skolarbete som man skriver i bloggen...då hade nog alla skolarbeten vara tjugo sidor långa med text på båda sidorna ungefär :P Men men, antar att jämförelser mellan leddjurens och däggdjurens skelett inte är lika roligt att skriva om som mina tankar och upplevelser ;) hehe!

Ina säger att det är friletter till lunch, GÖTT! Hoppas det finns god sallad också (eller sajad som på ica reklamen :P), då blir vi nog alla mätta och glada :D

Är lite pumped-up idag känner jag. Trallar på (trajar som på ica reklamen ;P), hoppar runt och känner mig som en allmänt upplysande liten ficklampa i dessa mörka skoldagar ;) Iofs lyser ju solen idag så en ficklampa kanske inte behövs...men finns det inga fönster så måste man ju få ljus nånstans ifrån?! :P hehe, ja tror ja är hög på någonting...kanske det var frukost muslin??

Men men, nu blir det annat än blogg, förhoppningsvis biologi men kan ingenting lova ;)
Ha det!

Turkiet













29:e Juli!

Igen!?

Tror jag har fått tillbaka mina sömnproblem :( Har svårt att sova om nätterna och vaknar alltid klockan fem, somnar en liten stund, vaknar, somnar en liten stund till, vaknar igen åsså håller det på så tills klockan ringer. Inte så kul för man får som inte sova ut ordentligt...

Annars så känner jag mig också lite krasslig igen, är nog sen skidåkningen igår...men men, det är bara lite så ha ja tur kanske det bara är sån här morgonkrasslighet. Annars får jag nog skylla mig själv om jag dragit på mig en förkylning, för i så fall var det nog det att jag inte hade nån mössa när jag åkte som gjorde det :/

Jag å Jenny bokade då resa till Turkiet igår :) Vi hitta ett jättefint hotell som va nära stranden och allt. Nu taggar vi! Ska väll se till att betala in den första betalningen snart så vi inte förlorar det vi bokat å allt tar slut...vi missa ju chansen till bulgarien för det var fullbokat när vi kunde fara :/ sablar. Men men, turkiet klingar ju inte helt fel det heller ;) Vi far då från Umeå den 29:e juli och kommer hem den 5:e augusti....SKÖNT!!

Skola igen :(
Ha det!

Nice weather!

En dag som dessa är skidåkning verkligen min sport. Fint väder å bra före, ja fick nästan fartfrilla för så fort gick det :P Simmningen var däremot inte lika kul...men snart våfflor!!

Får se om om det blir å testa frisyrer med Linn å Jenny imorn...i så fall måste jag ju göra biologiprovet...när?

Jamen nu ska ja nog börja dra mig till Jennöff, ha det!

Onsdag morgon...

Ja säger bara IG! Alla i klassen kände typ att matteprovet var helt obegripligt svårt...är gränsen för g 9 poäng den här gången också så kommer nog IG vara medelbetyget....
Håller dock ändå tummarna för att man lyckades skrapa ihop nog många poäng för att skippa det där I:et.

Dagen är väll sådär, provet drog ner stämningen, men solen skiner och vi fick någorlunda god lunch så det är väll ungefär normalläge nu. Men ikväll kommer nog allt bli mycket bättre, för då blir det våfflor men Jenny å Krille (är ju våffeldagen så man måste ju hedra den goda våfflan :P), lite frissering och bäst av allt troligen bokning av min å Jennys resa till sommaren! :D Känner att jag är mycket mer taggad nu än när Jenny försökte prata med mig om det för nån dag sen...men det har väll sina anledningar...

Snart är det fysik å sen blir det att åka skidor å simma för duathlon.
Hoppas på jobb :P

Ha det!

Mordmisstänkt?!

Så här känner jag just nu...skulle man få tankar om självmord av allt skolarbete så gör det inget, matten kommer ta livet av mig ändå! Har suttit med den där jävla boken i över två timmar nu, är så less så ja hellre skulle äta ärtsoppa med folk jag verkligen inte gillar,medans vi ser på Ernst och pratar om kemi, fysik och biologi! Det är inte en bra känsla i mina register ska ni veta. Sen blir det inte bättre av att vi inte ens gått igenom hälften av det som vi tydligen ska ha prov på, fattar knappt va jag gör ju!?...hur ska detta sluta??



Den dagen som jag blir matematiker så ska killar lägga fyrkantiga ägg istället för dagens förlossningar...


Kanske en dag?

Ringde till han som skickat mail till mig om jobb på Wipoutlet, blir alltid lite pirrigt då man ska ta sig igenom sånna samtal...särskilt då man inte har nån aning om vem personen är :P Gick i alla fall ganska bra, han hade tydligen tänkt ringa mig senare idag, men nu prata vi lite om hur ja hade det med tid efter skola på dagarna å sen vart det bestämt att han skulle ringa mig imorn för att bestämma tid för å träffas å kolla igenom lite grejer. Hoppas det går vägen för mig så jag får lite ordning på min ekonomi!

Går då ganska bra med biologin, har typ fyra frågor kvar. Känner dock hela tiden att jag borde göra matte istället eftersom det är prov imorn, men sen tittar ja på klockan å ja ha ju faktiskt tid att fortsätta med det här så man får det mesta bortgjort. Skulle va skönt att slippa jobba med det hela torsdag å fredag.

Satt å funderade häromdan om hur man vill typ bli stött på. Jag tror att jag skulle uppskatta om nån bjöd ut en eller lagade middag åt en och gjorde det värsta mysigt...så som man alltid ser på film ;) Nämen om nån tog sig tiden att laga en middag åt en, och sedan satt i lugnt och ro och pratar om allt möjligt. Det låter ju mycket trevligare än att typ skriva sms med varandra i typ en månad å sen se en film och bara rulla på från det. Iofs kan ju det också va trevligt, men en handling som man verkligen märker att personen lagt ner arbete och omtanke i skulle verkligen imponera på mig.
Nu är det ju inte så att jag klagar på killarna här i världen, men nån gång måste man väll få filosofera och önskedrömma?! ;)



Nä nu ska ja släppa mina drömmar om jobb och middagar för att återgå till skolarbetet, ha det!


Hem!

Ska snart fara hem å jobba med biologin där istället för här på skolan. Måste också spendera en stor del av kvällen tillsammans med matteboken, eftersom vi har prov imorn...känns inte så det kommer gå så himla bra med det där.

Efter skolan imorn blir det då våfflor hos Jenny, är ju våffeldagen så vi bytte planerna om tacos mot det :) Vi sa försöka boka vår resa till Bulgarien då, jäklar va skönt det ska bli!! Känner att solen som nu kommit bara får en att längta efter mer :P Tänk, ja å Jenny, Sunny Beach, varsin drink och stekande sol hela dagarna :) Vi kommer ha det så skönt å så kul, kommer bli sommarens höjdpunkt tror jag :)

Nä nu ska ja se om ja kanske ska ta å gå på ica och köpa ig nått gött att fika så jag orkar med allt skolarbete. Kommer behöva en hel fruktsallad för mig själv om ja ska kunna hålla ögonen och böckerna öppna nog länge ikväll :P Får fara till Thomas å se vad jag hittar, ha det!

Träning

Ja träningen är sablar min räddning. Mår mycket bättre både i kroppen å skallen så träningen är fariken min räddning här i världen. Känns som jag är inne i en lyckoshock, solen skiner, jag är ybertaggad för resan i juli och håller alla tummar jag äger för jobb på sportaffären. Å inte nog med det så är det ju palt till lunch!

Försöker i alla fall gräva ner allt negativa nu, att pappa troligen köpt en skoter då ja kommer hem är ju faktiskt till lite hjälp ;) Sen ikväll får jag blodpudding (jag tycker detta är positivt eftersom jag tycker det är riktigt gott :P) och sen är det ju house...det enda som kan dra ner mitt humör idag är nog allt jävla skolarbete. Men det är väll inte så ovanligt iofs?

Har då sagt till syster att jag kommer på deras sittning också, börjar tagga redan nu och det blir nog riktigt kul :) Funderar på att dra fram "blommor och bin" dräkten igen, eftersom man kan komma utklädd...men får nog tänka över saken och se hur jag gör.

Halloween -08

Nu ska ja försöka göra bort lite biologi, ha det!

Tisdag

Ja vad skriver man. mår ännu luite bättre nu, men fortfarande inte helt reparerad. Ska dock försöka hålla mig mer positiv idag så jag inte snubblar ner i träsket och drar med mig andra också.

Nu på morgonen ska ja då ha fotboll och äntligen röra på mig lite. Har haft en svag senaste vecka i träningsvägen, men nu är det bara att dra igång igen. Blir dessutom duathlon imorn med en mils längdskidor och 45 längder simmning. Känner att jag måste träna ordentligt nu om jag ens ska ha en chans att kunna gå ut på gräset till sommarn och spela det ljuva spelet fotboll. Vill så gärna, men samtidigt måste man ju tänka på framtiden. Vill inte spela en sommar nu för att senare i livet knappt kunna träna, då tar jag hellre en sommars uppbehåll från spel för rehab istället.

Sen idag blir det engelska och biologihemprov å sen hem för å plugga matte :( lite nedstämmande faktiskt...

Money?

Lite bättre känns det nu, har ju ändå fått peppande kommentarer utav två av de ca 90 personerna som läst ;)

Nämen blev lite gladare då ja fick ett mail om jobb, hoppas det blir av så jag får mig en egen liten inkomst och slipper leva snålt på mina 700 kr i månaden(sparar undan 250 kr i måndaen av studiebidraget). Får jag inte jobbet så får jag väll fullfölja idéen från igår och bli callgirl i Storuman. Är det nån som skulle va intresserad så kan ni ju höra av er till 070-368...
Har ändå inget bättre för mig här i livet så varför inte? Nä nu ska ja inte va sån...jag ska ju bli städerska på mc-donalds och moppa upp spyan som hamnar bredvid toan då småbarnen fått för mycket milkshake och chickenuggets. Mitt livs drömjobb!



Okey det är lite bättre, men inte alls bra...förbannad är va ja ä å det kommer sitta i ett bra tag känner jag.

Ha det!

Hatfullt och ärligt inlägg!

Känns skönt att skoldagen är över, men snart kommer det ju ändå bara en till så vad är meningen med att ens fara hem? Det enda man har att göra på kvällarna är ju ändå bara ännu mera skolarbete så varför inte ta med en luftmadrass, en sovsäck å en kokplatta å flytta till det där förbannade stället!?

Är negativ delux idag om det inte märks på inläggen. Mår satan i kroppen och sinnet är väll inte så mycket bättre. Känner mig ensam, obetydlig och allmänt ful. Jag är dum, lurad, elak, spyfärdig, tjock, ovälkommen, missförstådd och inte minst hemsk. Varför gör jag det jag gör å varför säger jag det jag säger? Hur kan man hamna så fel här i världen som det känns som jag har gjort. Jag gör saker som jag själv inte kan förklara, lägger fram mig själv på som ett smörgåsbord för alla att sakta ta delar av mig tills jag tynar ut till ingenting. Känns också som om de flesta inte gillar det de får heller utan bara smyger ner det i en soptunna nånstans iställe. Måste man vara perfekt för att få leva ett normalt liv!? Är så less på det mesta just nu, men allra mest less är jag på mig själv. Ingen ska ta åt sig av detta inlägg, för det handlar inte om vad folk gör mot mig...utan vad jag gör mot mig själv. Mina förväntningar på mig själv är ouppnåeliga och fastän jag vet det håller jag fast vid dem. Blir så förbannad!...

Ett annat stort problem i mitt liv är att mitt hjärta och min hjärna inte kan sammarbeta. Killen jag känner i hjärnan och tanken att jag vill ha, vill inte hjärtat ha. Men däremot den killen jag i hjärnan inte riktigt vill ha verkar finnas nån annanstans istället. Någon sa att det kanske är i hjärtat, men det har jag faktiskt svårt att tro...men vars skulle det annars vara? Här är det självklart två personer som kommer känna sig träffade, och gör det. Nu vet ni kanske lite mer om hur jag känner och tänker å då får ni väll sitta å skratta med era vänner om mitt misslyckande eller så kan ni ju, ja inte vet jag...höra av er kanske? Nu låter jag mesig och patetisk men jag är en person som vill vara ärlig och nu är jag det. Är så trött på alla som inte kan säga vad dom vill eller tycker...

Jag känner någonstans att jag vill, men är det ens lönt att slösa tid på att tänka på det? Alla kommer prata bakom min rygg och ingen kommer förstå mig, men kan jag inte vinna något på det?...inte ens ett litet leende eller en hjälpande hand?



Tur att du finns med mig i alla fall...vet inte va jag gjort eller vart jag varit utan dig.

Kemi

Tur att vi fick jobba själv med hemprovet nu på kemilektionen för annars hade jag gått under. Känner att jag inte är riktigt pigg idag, blir ingen träning för mig ikväll.

Va ska man spenadera veckans kvällar med? Jo det blir skola, skola, skola och lite mer skola. Har hemprov i Kemi och Biologi, matteprov på onsdag och en fysikuppgift tills fredagen före lovet. Den är väll inte så jätteviktig å tänka på nu, men ändå bättre att tänka på den lite nu och då så man inte kommer på att man har den bara dagen före.

Nu ikväll blir det i alla fall matte och biologi, fira mamma och sen blir det sova mig pigg inför morgondagen. Får nog roa mig själv annars i veckan och helgen för socialt umgänge tror ja då inte jag duger till i veckan...båda meningarna på duger till :P

Haha...Undersökningen

Ja kom på det där med vår lilla undersökning i lördags ;) Jag och tre grabbar stog utanför trean och snackade tjejer, killar och händelser därimellan. Då kom vi fram till att större bröst ger mer uppmärksamhet, och ja klämde ju ur mig att mina va små då. Denna kommentar ledde till att jag och Anton Jonsson öppnade våra jackor för att jämföra å se om jag var så patetisk at till och med han hade större :P Efter lite ögonmått blev vi tillslut "tvungna" att få mer kött åp benen för undersökningen, så Zonnie ryckte in och började klämma å känna. Han sa att jag nog faktiskt hade större, men då kände Anton att han också ville kolla så då blev det lite mera kännande ;) Anton Holmner agerade dock gentleman för kvällen och lät bli :P

Kan ju säga att denna undersökning fick lite uppmärksamhet från andra håll, men det är väll klart när jag står och håller upp jackan så grabbarna bara kan ta?! HAHA! Det va en av de roliga stunderna den kvällen :)

Depp!!!

Varför går livet så upp och ner hela tiden? Ena stunden så känns det bra, och sen nästa stund så går allt bara utför och allt känns förjävligt. I helgen har jag haft riktigt roligt men har också förstört så mycket...känns inte så bra kan jag tala om.

Vet inte va ja kan göra nu, men nånstans måte jag ju ta mig och jag hoppas det blir uppåt för blir det värre så kommer jag hamna i deprission snart tro ja...fuck! Varför utsätter jag mig själv för det jag gör? Kommer jag nåsin få ut nått av det eller kommer jag sluta upp som en ensam överviktig kärring utan tänder eller liv? Fy fariken vad negtiv jag käner mig, men sånt är livet antar jag...i alla fall mitt liv.

Är så less, kan man inte bara få ett svar?

Måndag

Måndag igen och en hel skolvecka kvar till helgen, suck....hoppas tiden går fort så helgen kommer fort!

Gårdagen blev lugn, bara slöande med Patrik, lite tid i den sköna solen och alldeles för  mycket pizza...igen.
Var trevligt att ha sällskap, men det blev lite högljudt där ett tag med lätta agrettioner....mitt fel dock.

Känner mig rätt så slö idag så ja tror det blir en halvdöd sköldag idag, kommer va som en zombie.

Två ord...

...kul och sliten!

Gårdagens bravader va då väldigt trevliga om jag får ge min åsikt. Självklart va det ju några som det gick sämre för, men ja är då nöjd över min insats. Höll mig ju vaken nu så det va ett stort plus ;)

Det hela började i alla fall med middag här hemma, blev ju bara ja, Krille å Jenny men maten va go ändå å vi klarade oss ju med varandras sällskap :P Efter middagen va det inte många stunder vi stannade i Forsvik, utan ganska så raskt drog vi vidare upp till Storuman å hem till Zonnie-boy. Där va då redan festen i full gång med några/någon som redan däckat (kan klockan ha varit typ halv 7 kanske?), full volym på stereon och sprit som flödade i blodet på dom flesta. Vi fixade oss varsitt glas och gjorde massan sällskap. Under tiden hos Zonnie blev det då prat om minnen från gamla tider, grymt många vinster för mig i singstar (inte för å skryta eller så :P), lite kropp mot kropp, en gummipil i någons panna samt otrevliga resultat av ett ölspel, URSCH!...jo just, fick uppleva en walk-in när Fredrik inte låste dörren då han gick på dass. Vad händer?

Efter mycket sång, umgänge, dricka och lekande så drog vi då ner på trean. Höll på å halka antalet gånger på det farliga väglaget, men som tur var hade jag ju Anton som livräddare att hålla i mig i. På trean vart det då faktiskt att visa leg, men han kika bara på det å sa att eftersom ja va med Anton så behövdes det egentligen inte, värsta homies eller vad?
Efter ett tag, tiden det tog för den andre Anton att ta sig ner på trean, så fick jag mig då en välförtjänt cider som jag vann i ett vad som nvolverade singstar...var inte så smart av honom att utmana mästaren ;) vann med några tusen och cidern satt fint. På trean diskuterade vi allt mellan himmel och jord ungefär, men på slutet blev det nog mest blommor och bin :) hehe

När trean stängde var vi då några tappra själar som var sugna på efterfest. Det gick ju som vanligt i Storuman åt helvette med det så tillslut satt jag, Anton och Anton hemma hos Anton och små teasa varandra med konstiga kommentarer och diskussionerna där blev väll som dom vart. Vi kom tex fram till att det är mycket mer accepterat att en kille går fram till en tjej och säger "Hej! du är så jäkulskt snygg å jag vill knulla dig", än att en tjej gör det. Ja vi va lite perversa...

"Förbjuden frukt smakar bäst"

Sablar...

Måste fixa skjuts eller köra till Storuman efter maten för min planerade skjuts är kvar i Älvsbyn och ska inte fara än på ett tag. Men men, det löser sig nog...får då skjuts hem å det är ju huvudsaken :)



Glömde min necessär hos Jenny å Krille så har fått rota i annat smink än det ja vanligen använder. Hitta en eyeliner som nästan inte va använd, det va en trevlig överraskning :P Hittade också en ögonskugga som jag länge funderat vart den hade tagit vägen. Borde nog alternera mitt sminkande lite mer så jag inte bara köper saker som inte används, det mesta ja hittade var typ användt en gång å sen har jag typ glömt att jag har det...det är ju bedrövligt ;)

Men nu ska ja försöka få ordning på kvällen å se om vi ska koka ihop nån middag här i Forsvik eller inte, ha det!

Dagen efter och morgonen före...

Ja så här dagen efter mår man lagom bra. Fick då köra bil redan klockan 12 (har alkolås så jag funde ju kolla), fastän jag var så påverkad att jag knappt minns nått efter klockan halv tio på kvällen. Var nog ingen bra grej att inte äta middag, men jag vart så stressad igår att jag glömde det å kom på det då ja väl va hos Jenny :S. Att jag då ändå mår så bra som jag gör idag kan ju bero på att jag däckade just efter tio, missade trean å sov till klockan sju...Förlåt Jenny för att det vart som det vart. Försökte ju kompensera genom diskningen å städningen...hoppas det funkade ;) 

Har då bjudit hit Jenny och Krille för att joina mig och Patrik över middag också, så då kanske allt jämnar ut sig. Får se om nu Patrik lyckas pallra sig hit dock, för just nu är han tydligen i Älvsbyn å kollar på skoterkörning. Men hoppas han hinner så jag har en driver för kvällen :P

Ja ikväll blir det då alltså fest igen, ska fira Zonnie som fyllde år i onsdags. Jämfört med igår så har ja då tänkt ta mig på trean, så får ta det lite lugnare med drickan ;) Hoppas det blir lika trevligt som det jag minns av gårdagen, och på bilderna jag sett verkade alla ha kul sen också så hoppas det blir lyckat ikväll med.

Nu ska ja då ta och duscha en lång skön dusch å sen blir det väll att försöka lösa gåtan med vad jag ska ha på mig ikväll. Fanns ett kort på Jennys kamera från igår där någon tagit kort på min putiga lilla stjärt, så någon måste ju ha tyckt om min utstyrsel igår, eller bara min stjärt i allmänhet ;) ...får försöka hitta nått i samma snygghetsskala för ikväll :P

Hoppas Zonnie tycker presenten är lika kul som jag å Jeny tycker :D hehe

Yes!

Måste bara låna ut mina öron till syon en stund nu 14.40 å sen blir det äntligen helg :D Ska bli skönt och väldigt kul!

Blir troligen inte så mycket bloggande i helgen, men en sammanfattning kommer väll så fort som möjligt ;) Eller kanske ska säga så fort jag är i tillstånd för det :P hehe

Ha det för det ska jag!


Grattis Jenny!

Idag fyller min kära vän Jenny 20 år, och det ska vi självklart fira hela kvällen :P

Ska träffa den älskade 20-årigen över lunch idag för å starta firandet redan då, men presenterna å drickan får vänta tills ikväll ;) Det kommer bli en grymt bra kväll för en ännu grymmare tjej, och jag hoppas hon får allt hon vill och lite till...försöker nån förstöra kvällen ska dom få se på andra bullar, för Jenny är värd en bra kväll utan tjafs eller sabotage nu när hon äntligen nått the big 20.



Om det råkar va nån storumanbo som läser så kan ni ju gratta Jenny om ni stöter på henne, men ett tips är att hon ju självklart tagit ledigt idag...så att fara på akan å kolla efter henne är inte lönt ;)

Älskar dig Jenny å det vet du, många grattiskramar och lets paty!!! ;) <3


Dravell å babbel...

Blev en hemmakväll ikväll. Har bara suttit å pratat med mor å far, skrivit på kemin, sett tv, pratat med syrran över telefon å duschat. Har fixat lite grejer för imorn så att det inte ska va så mycket att göra då jag väl tar mig hem. Kom just på att jag måste fara på ica imorn å köpa nått å blanda min passoa med. Nån som har tips på va det är gott å blada med??

Imorn blir det att göra de sista på kemin istället för idrotten, kan ju inte ta sovmorgon nu när vi inte ska ha idrott, så då gör ja det iställe. Sen blir det lite matte E med Daniel B, alias tomtenissen ;) hehe, engelska C med Pär, alias...öh, pär?! efter det skulle jag ha kunnat fara hem å börjat fixa för kvällen, men då har syon trängt in info om vidare studier mellan klockan half tre och halv fyra...blir så irriterad när dom gör så, å särskilt på fredagar! Nästan så man blir förbannad på vår syo, om man nu inte redan va det till att börja med dvs.



Så ska ja kolla på syon om hon bara pratar om samma sak som hon gjort de senaste två eller tre gångerna...hon får allt akta sig ;) hehe

Men nu ska jag inte göra bloggen till en klagomur. Känns bra med det mesta idag, förutom det där med träning, men det får ja ta igen...nån gång. Har verkligen kommit in i det nyttiga livet utan mackor, godis och liknande. Dock känns det inte som det händer så mycket, kanske måste vänta ännu längre för å kunna se nått resultat, fast tror ja ha hållit på i en månad snart så man tycker ju att nått borde hända...eller? Men men, har ju tio veckor på mig tills balen så jag kanske hinner slimma till kroppen lite ändå, får hoppas på det. Måste förresten kolla upp det där med frisör å så så att inte alla tider blir uppbokade, får nog raska på lite.

Nu ska ja då bara slöa ett tag till å sen blir det sömn för å ladda inför helgens bravader ;) Taggat till tusen!!!

Gonatt!

Torsdagen

Ja nu är snart helgen här, känns bra. Veckan har varit hektisk och rätt så utmattande, känns att helgen är efterlängtad. Men projektet gick då bra, och det mesta skolarbetet blev antingen gjort eller så fick vi mer tid på oss...känns dock som om nästa vecka kan bli rätt så tuff...

Idag är det i alla fall precis 12 veckor kvar till studenten. Så om 12 fina veckor sitter man på sin egen studentmiddag, äter gott å laddar för fest. Då är tiden på luspen över, och livet går vidare till nästa fas. Känns som om det ska va jättelångt kvar, men om man tänker efter är ju inte 12 veckor så jättelångt. Har ju redan gått så många veckor på det här året ,å ja tycker att det känns som om det nyss va jul och nyår. Kommer nog gå snabbare än man tror det här...



Nu ska ja då besluta va ja ska göra av kvällen å sen ska ja tagga för morgondagen och lördagen...men taggar då mest för imorn om ni vill veta, är ju inte varje dag som den bästa vännen fyller 20 precis, grattis redan nu Jennöff! :D puss och hurra!

Har vi det bra eller?

Ojoj...hade en riktigt dålig kväll igår. Kändes inte bra, så det är skönt att det är över nu i alla fall...

Om man har mycket skit i livetnu, får man då mindre skit senare i livet? Jag menar finns det en viss mängd skit man får genom livet, eller är det så att vissa får ta mer skit än andra genom livet? Funderade på det igår, vet att jag skrivit om det förut men jag vet inte riktigt kommit fram till nått förut. I alla fulla fall tror jag inte att det är lika för alla. Jag tror att vissa tyvärr får ta mer skit än andra och att det nog bara är nått man får leva med. Tänk bara på dom fattiga och hemlösa i andra länder. De gatubarn som får jobba från ung ålder, för att sedan i äldre år bli våldtagen och misshandlade. Så mycket skit som dom går igenom i sitt liv tror jag inte att nån 08 på stureplan som lever på mamma å pappas pengar måste ta i sitt liv. Världen är orättvis och det är väldigt sorgligt tycker jag. Å särskilt när man vet att man själv kan hjälpa mycket mycket mer än vad man tar sig till att göra. Det är nästan så man skäms lite när man tänker efter...det vrider sig som i kroppen då man tänker att istället för att låta ett eller flera barn i afrika gå i skola, så lägger jag hellre mina pengar på en ny tröja elle liknande. Huvva så självisk jag känner mig...

Ha det å när ni får skit i livet, tänk på dom som har det värre...


Gårdagens insats

Ja jag tycker vi gjorde ganska bra ifrån oss igår. Vi pratade med en hel del olika människor och många stannade då till vid våran monter. Nu är det bara att vänta och se hur det blir med det där stipendiet å så...

Det vart dock lite drygt där på slutet, dom små bänkarna var inte riktigt vän med min bakdel, och jag tappade mycket energi jämfört med mina kompanjoner eftersom jag inte satt å åt nå godis. Men vi käämpade oss igenom och fick fara hem tillslut, nöjda men rätt slut på.

Idag blir det att hålla lektion på specialidrotten och annars vet ja inte. Ska kolla schemat men tror vi har engelska. Annars blir det hem och göra kemi å sen kanske gymmet? Ja får se sen hur kvällen slutar.

Ha det!

Hej

Hittade mig själv när jag jobbade med fysiken. Sökte på Gabriel Lippman och min blogg kom upp som redan det fjärde alternativet! Coolt ;)



Projektmässan!

Ja det är ju idag det händer. Är lite nervös för att nått ska strula, men förhoppningsvis går väll allt bra. Vet inte riktigt hur ja ska göra med middag än, men det löser sig väll förhoppningsvis snart :P Har i alla fall lagt fram allt jag ska ha med mig, lakan, duk, lampa, skidor, kläder, förlängningskabel m.m. Kommer bli ett välda jobb å få till våran monter kan jag säga...

Fortfarande inte riktigt inne på det där med balen, men fick några peppande ord igår så lite bättre känns det faktiskt...tack

Ursch!

Va hos farmor för att lämna lite grejer jag handlat åt henne. Hon har varit bprta ett tag på grund av att hon inte mår så bra eller är särskilt frisk, men idag fick hon äntligen komma hem. Jag öppnade då kylen och kände att någonting inte riktigt var som det ska. Kollade lite datum och såg att det mesta hade gått ut. Tog inte bort riktigt allt, men hedde bort ägg, smör, kassler, fil och mjölk. Mjölken va ungefär i samma konsistens som fil ska va, medan filet var hårt och gult...bläää. Har förut bara sett på tv när mjölk har surnat så den är typ klumpig å geggig, men nu har jag själv upplevt det...yey??



Nu ska ja då i alla fall börja ställa iordning allt för imorn och sen blir det middag å umgänge med Patrik, ha det!

Ojoj...

Hektisk dag idag. Hade fotboll på morgonen å resten av dagen har bara varit projekt. Pyssel, telefonsamtal, mail och en massa planering. Känns som om vi börjar få ihop det mesta nu i alla fall så det känns rätt bra faktiskt :)

Idag blir det i alla fall mer projekt, kemi å sen hem för å packa ihp allt för mässan å sen ska Patrik komma å fika lite av allt fika som blev kvar sen i helgen. Får väll se om vi hittar nått bra att se på, annars får vi väll bara roa oss med att fjanta på och babbla lite...men tv:n brukar alltid vara oss trogen så nått ska vi nog hitta att se på. Missar ju både Greys och troligen Entourage imorn så jag måste ju kompensera ;)

Nä nu ska ja försöka göra lite fysik, ha det!

Go morgon!

Vakna för en timme sen av att jag glömt dra för mitt stora fönster och därför fick solen rätt i ögonen. Nog för att jag är glad för att solen äntligen kommit, men det va lite surt så jag vände mig från fönstret å somnade om igen ;)

Idag blir det skola å en masa förberedelser för imorrn. Ska plugga matte samt fixa allt för projektmässan. Hoppas vi får till allt till montern och så, för man vill ju gärna va med i tävlingen om dom där pengarna :P Dom kan ge ut så mycket som 25000 kr i stipendium, det är ju inget som skadar ekonomin precis ;) Iofs är vi ju tre som ska dela på allt, men det blir ju ändå pengar i kassan.

Får se om jag kanska måste lämna återbud till min vän Patrik om fikat, kan ju kanske ta det på torsdag istället?

Mot skolan, ha det!

Hehe

Den här skulle ju varit ett bidrag :P Då skulle den säkert ha vunnit allt ;)



Den 16:e

Ja idag är det ju då den 16:e, och det betyder att man nu kan söka in på universitet landet över! Känns pirrigt, men på ett bra sätt :) Ska dock inte söka riktigt än, blir väll nästa vecka kanske? får se när man kan ta sig modet till att göra det :P Fick förresten svar om student för en dag å det blir nog av nån av de kommande veckorna :)

Ikäll vart det då reseplanering med Jenny. Vi bestämde att vi troligen ska till sunny beach, fått både bra och dåliga åsikter om detta men det blir nog så att vi far å ser själv ;) Vi ska väll beställa resan kanske nästa vecka, beror på hur våra scheman ser ut :P Men vi är båda redigt taggade å nu är det bara att träna inför beach 2009 så man ser bra ut på alla kort vi ska ta ;) Efter besöket hos Jenny blev det möte med SIK där vi fick lite tips, hjälp och varsin dress...Tack tack säger vi för det ! :D Sen blev det lite socialisering med Patrik å Fredrik å nu sitter jag här. Hungrig, trött och lite smått nedstämd över att jag ständigt är hungrig...men men.

Imorrn blir det allt möjligt, känns som om livet kommer att gå på högvarav i veckan...hoppas man överlever ;)

Gonatt!

Sånt man bara slänger ur sig.

Inte allt för ofta, men ändå lite nu och då, händer det ju att man slänger ur sig något som kanske inte är passande eller som man egentligen inte menar. Det finns gånger då det inte gör så mycket, å sen finns det gånger då man bara vill gå och dö någonstans efter det har hänt.

Själv tror ja sista gången ja hade ett sånt där "ja vill bara gå å dö" ögonblick över något ja sagt va vid halloween. Förstår inte va ja vräkte ur mig å varför, men det hände och finns inget ja kan göra åt saken. Idag känns det dock inte lika pinsamt å dumt, men det sitter ju ändå fortfarande kvar å nöter där baki ryggmärgen. Vad kan man egentligen göra för att förhindra sånna tillfällen då sånt bara händer, att man slänger ur sig något sånt? Ja menar finns det nån affär som säljer filter?

Det värsta måste nog ändå va när man slänger ur sig nått riktigt opassande till en person som man inte känner. Det första intrycket är ju rätt viktigt, å skulle jag träffa nån som säger nått opassande eller konstigt är det väll klart man får en konstig uppfattning om personen...och en sån uppfattning är ofta ganska svår att få bort. Jag själv har då inte förns nu det senaste året lärt mig att man kanske ska ge sånna som man inte tyckte så mycket om när man va typ 10 år, en ny chans. Ja menar dom flesta växer ju upp och utvecklas till nån helt annan än man va när man va liten, så man kanske i alla fall kan prata med dom å lära känna den "nya" personen?

I alla fulla fall så har jag hört en del "sånt man bara slänger ur sig" på sista tiden, vissa gånger har det verit roligt å iband har det bara varit helt åt helsike fel...men man måste väll ha lite överseende antar jag. Det skulle då jag vilja att folk hade om jag slängde ur mig nått...

ikväll

Ja nu är fikat framdukat för firandet av mamma (hon fyller år nästa heög men vi ska fira hennenu för hon ska va i stugan med pappa å brorsan då). Allt från frukt och nötter till fudgekakor och godis. Man kan va hur nyttig eller onyttig man vill när vi har kalas, ganska bra tycker jag :) Fast man blir ju lite frestad när man sitter här och bloggar med fat fulla med kakor och annat bara centimeter ifrån sig...men jag klarar mig med mina nötter och all frukten :P Det är gott det med.

Har tänkt över den kommande veckan och kommit fram till att jag kommer va ganska upptagen. Imorn blir det skola, midda, reseplanering med Jenny å sen möte med SIK. På tisdag blir detskola,  plugga matte och fixa saker till projetmässan. Onsdag blir skola å sen projektmässa, torsdag skola och kemirapport å sen är fredagen kommen å det blir helg igen. Ojoj..

Det va i alla fall trevligt att umgås med kusinerna ikväll. Såg wipeout å alla skratta typ hysteriskt, det va kul det :P

Dagen hittils

Ja nu har jag fått mig grillat till lunch, bakat åt mamam och har nästan gjort färdigt Jennys presenter. Hoppas hon gillar allt ja gjort :P Tror ja ska ta å fara på gymmet idag ändå så man får röra på sig lite, mår bättre nu och jag har ju tid så det blir nog så :) Ska ringa å se om Thomas är sugen på att hänge med mig.

Efter det blir det middag å sen kommer väll kusinerna :) Kul å få va med dom lite, det blir alltid lika trevligt. Efter det blir det väll bara att gå å dra sig isäng så man är utvilad och pigg imorn då det är skola igen. Känns faktiskt inte lika jobbigt längre, för ja ha insett att veckorna faktiskt går rät så fort. På måndagen tänker man att det är ju så långt till helgen. Men då smäller det bara till så är det fredag å helgen är kommen. Snart är det ju slut på tiden på luspen, har varit kul men nu taggar jag för nya tider.

På tal om det så kan man ju börja söka in på universiteten imorn! och om precis en månad ska man ha sökt...Creepy! Tror ändå jag har bestämt va ja ska söka, men det känns ändå lite konstigt. Allt blir som verkligare, att man faktiskt ska flytta, börja universitet och starta ett hellt nytt liv. Känns som sagt både läskigt men ändå otroligt bra. Man kan ju inte stå och trampa på samma ställe hela livet ;) man vill ju uppleva lite och komma ut i världen.

Nä nu ska ja fixa det sista med Jennys present å sen blir det väll gymmet, ha det!

Ännu finare...

...än gårdagens väder, är dagens väder. Inte ett moln på himlen och solen värmer, nästan så man tror att påsken redan är här :) Blir troligen ingen träning, för jag har massa annat att göra också känner jag mig lite halv krasslig. Men då kan ja ju bara va ute på gården istället. Hoppas vi rullar fram grillen å käkar nått grillat till lunch :D Mums!



Skulle då i alla fal va duktig å baka nu på morgonen så att mamma fick baka sen. Det gick dock inte så bra för ja märkte att vi inte har nått bakplåtspapper vilket behövs för att baka dessa fundekakor. Så det blir att hitta på nått annat ett tag, fara upp å handla å sen baka. Måste också köpa karlssons klister, för det tog slut igår just när jag va som mest pysslig av mig :( Men jag får försöka komma in i mitt lilla pyssel-trans sen igen efter jag har bakat så jag har gjort allt färdigt :)

Började verkligen tagga inför fredag igår då ja gick å la mig. Låg å funderade va ja ska ha på mig, vilka som kan tänkas komma å va Jenny ska tycka om presenterna. Till slut märkte jag att jag hade hetsat upp mig så mycket att jag inte längre va trött, så då fick ja lov å he på tv:n för å tänka på annat och trötta ut mig lite. Det funkade ganska bra kan jag säga för efter sådär fem minuters tv-tittande så sov jag ;) 

Person nummer 1 - "Du lyckades ju nästan övertala oss att bestiga kebnekaise, minns du det?"
Person nummer 2 - "Ja men just det ja!"
Person nummer 3 - "Hehe, men vi besteg varandra istället"
Person nummer 2 - "Å då blev det barn...det blev det jobbiga där istället!"

:D

hmm??

Satt å knappa runt på mer-trafik å läste lite bloggar. De fem första bloggarna jag hamnade på skrev alla om hur besvikna de va på svenska folket och att operalåten vann. Tyckte det va lite roligt :P Efter att klickat mig engenom ca 50 bloggar kom jag helt plötsligt till en där det stog att personen va nöjd med det svenska folkets val, och att det var operalåten och Caroline i stövlar som va bäst. Ja ibland funderar man ju va folk tänker. Iofs är ju sverige ett fritt land, så man får ju tycka vad man vill...men ja tycker då att dom och låten på grekiska typ va sämst...



Nu ha ja då fått i mig lite fika så ja orkar va uppe ett tag till i väntan på min taxitjänst. Får väll se vad jag ska ta mig till att göra nu, kanske se lite tv eller pyssla med Jennys present? Eller så kanske ja ska ta å baka?? Ja får väll se vars ja hamnar.

Nån som har tips på nå bra musik? Ska göra en massa skivor till påsklovet å har lite brist på låtar. Har iofs inte grävt så djupt i mitt musikaliska center, men lite hjälp kan ju aldrig skada :P

Vad händer?

Att operalåten vann?! Vad är det med svenska folket egentligen...inte ett enda år vinner den bästa låten. Iofs va det ingen låt som jag tyckte va bäst, men operalåten va då inte en av dom bästa. Får väll se om resten av europa tycker om den, men det brukar då inte va så mycke mera fason i valet av vinnare i den stora tävlingen heller...

Under Alcazars låt så satt jag å fundera på hur i hela friden dom kan dansa som dom gör i de klakar som dom har!? Klackarna va typ 14cm höga och dom for runt på scenen som fyraåringa dagisbarn höga på socker. Blev lite förundrad där :P Tänk om man kunde va så skillad, då skulle man inte behöva va rädd för att snubbla på röda mattan på balen. Skulle ju inte va så kul, så deras klack-talanger skulle inte sitta helt fel ;)

Nu ska ja i alla fall slöa lite, vänta på å skjutsa hem Nisse som är här och hälsar på å sen blir det nog sängen tro ja. Känns som om det skulle va skönt å krypa ner där redan nu, men nu har jag lovat att köra hem denna pratglada man...så jag får väll stå mitt kast. Kan sova länge imorn istället ;)

Besviken på svenska folket...ha det!

Mums!

Fick mammas köttfärssås med spagetti till middag :D Är nått av det godaste som finns! Det må ta lång tid för köttfärssåsen att tillagas, men det är det värt för det är som himmelriket i munnen när man väl får äta den :) JA det är svårt att förklara, men den är gooood.

Har bara tagit det ganska lungt idag. Blev ju då gym med Thomas tidigare idag, å sen blev det lunch, städning, pyssel å lite tv. Har inte bakat än, men det blir väll sen ikväll eller imorn på morgonen. Är inte alltför avancerad bakning så det går ganska fort. Nu har jag i alla fall hamnat här i brist på annat att göra, men ska väll snart försöka hitta på nått mer givande än datorn :P Ska bara kolla lite resor först tro ja...hehe

Nån annan som har ont i rygg å knän? Själv tycker jag att det är lite smått jobbigt eftersom det bara blir värre och värre
 :( Inte så kul faktiskt...

Men nu ska ja inte nöta mer här, ha det!

Fint väder idag

Ja idag har det varit riktigt fint väder. Va å skulle ta lite kort på skidspåret å fick ju faktiskt lite solljus med på bilderna :P Tog typ 20 bilder så nån borde vi då kunna använda.

Efter min lilla fotosession blev det gymmet med Thomas. Kuta i 40 minuter å sen vart det en kvart på cykeln i väntan på att Thomas skulle duscha. Nu är då jag hemma och duschad å ska äta lite lunch. Sen blir det att baka till mamma å sen pyssla på lite.

Nu ska ja hjälpa mor med maten, ha det!

Tagga!

Börjar verkligen tagga för livet efter gymnasiet nu. Är ju i övermorgon som man kan börja söka in, läskigt! Är lite besviken över att jag inte har fått nått svar från Umeå universitet om att komma på student för en dag :( Skulle ju gärna vilje se lite mer om programet ja ska söka till så man är lite mer insatt när man väl ska välja. Men men, det är som mamma säger, trivs man inte så är man ju faktiskt inte fast där.

Sen taggar ja ju självklart för eventuella fester i sommar, talludden, midsommar, dansgalan m.m. Men mest av allt längtar jag till en solsemester med Jenny. Kollade runt en massa på ving och fritidsresor igår, så nu har jag syltat in mig i ett trånande efter sol, bad, värme och sevärdheter. Ska träffa Jenny å planera mera på måndag innan ja far på mötet med SIK, efter det (alltså planeringen med Jenny, inte mötet med SIK) kommer jag väll va ännu djupare nersyltad i trånandet efter allt :P Men det är ju lite så det ska va, väntan och längtan är ju en del av hela upplevelsen :)

Idag blir det i alla fall träning och pyssel för det mesta. Ska fara på gymmet å springa ett tag, sen ska ja till Storuman å ta lite kort till projektet å sen far jag hem igen. Här hemma ska ja sen fixa det sista på Jennys present, baka till firandet av mamma som vi ska ha imorn och sen så ska jag nån gång idag försöka fixa lite med vett och etikett grejset till balen. Måste skriva ihop det lite å fixa, sen måste jag ju lära mig det så ja kan lära det till dom andra ;)

Tror faktiskt jag ska börja med det nu, ha det!

Mätt

Har nyss satt i mig alldeles för mycket palt. Å då menar jag inte typ tre fyra bitar för mycket, uten alldeles alldeles för mycket! Känns som om jag snart faller av stolen och rullar in under bänken och sen fastnar där. Överlever iofs nog där ett tag så mycket extra mat jag har i magen ;)

Ska fara på gymmet med Thomas sen ikväll, men nu måste jag vila mig i ett bra tag först. Blir nog ett lungt pass ikväll och sen far jag dit på ett  längre pass imorn. Har inte någon tidplanering för helgen, utan bara en massa saker att göra när jag vill. Känns ganska skönt :) Måste också vila mig ordentligt så ja ha kraft för allt som händer nästa vecka, möte för projektet, projektmässa, matteprovet, kemirapporten och allt annat. Får sova ordentligt och sen kolhydratladda ;) hehe.

Nä det med kolhydratladda blir det  inget av. Ska skärpa mig med maten nu, för fastän jag slutat med så mysket så ser jag inga positiva förändringar, utan tvärtom. Känns väldigt tungt eftersom det känts som om det varit så bra, men nu får jag väll lov att skärpa mig ännu mer. Ska försöka med en ordentlig nedskärning av såser och liknande, drickandet ska väll skäras ner på efter nästa helg, och så försvinner den där lilla regeln om att jag får äta kaka/tårta om nån fyller år. Så nu blir det ännu striktare också ska jag börja springa mera. Kanske jag lyckas få till allt som jag vill tillslut.



Nä nu ska ja kolla lite resor för mig å Jenny, ha det!

Projekt

Ja nu har jag och Emilie varit väldigt duktiga och kreativa. Har fixat loggon i förstoring så den är stabil, sen har vi försökt oss på lite snöflingor men det gick ju som det gick :P Nu ska vi då bara göra lite till å sen blir det hemmåt :)



Ikväll blir det träning å sen får ja se om ja å Thomas ska hitta på nått. Undrar om jenny ska va borta hela helgen, annars kanske vi borde planera sommarns resa?? Ja får väll höra med henne å se.


Fredag

Ja äntligen är det fredag så man snart får helg. Ska försöka hålla humöret uppe idag så att tiden kanske går lite snabbare :) Har idrott på morgonen vilket inte är så tungt, men sen blir det matte e, engelska c och projekt...måste troligen stanna på skolan ända tills fyra, så ett bra humör kan behövas.

Sen ikväll blir det kanske palt till middag igen, gött! Sen får ja se om ja förljer Thomas på gymmet eller om jag kanske ska ta å lägga in skidorna i bilen, åka till Stensele å sen ta mig en tur efter spåret. Skulle nog behövas. Men blir det inte skidor blir det som sagt gymmet med Thomas å ett långt löppass tror ja. Ska föröka träna mindre styrka och mer löpning. Vill inte se ut som värsta biffen på balen ;) utan man vill ju va slank och fin.



På tal om balen så fick jag ett litet breakdown igår. Kände verkligen att ja inte ville gå, och att alla skulle va fina men inte jag. Patrik försökte muntra upp mig, men som vanligt så fungerar uppmuntring inte alltför bra på mig. Nu har det i alla fall som tur är gått över, och nu ser jag fram emot det igen. Det är trots allt inte så länge kvar ändå :) bara två månader...

Men nu ska ja dra mig bort från datorn å göra lite nytta, ha det!

Åh!

När jag äntligen kommit hem från skolan, efter en bussresa med tjafs å babbel runtom, en promenad med bilar som körde ofantligt nära och lite snö i skorna, så är det väll klart att ja ska måsta sätta mig i bilen för å å fara tillbaka till Strouman för å hämta min bror som missat bussen. Blir så irrriterad att ja tror ja börjar koka snart! Tur att dom börja me maten nu så ja får palt å kanske lugnar ner mig.

Ska skriva engelska nu å sen kanske det blir Storuman, ha det!

Fyisk :(

Sitter här i datasalen och skriver på ett fördjupningsarbete om en känd fysiker. Jag ska skriva om Gabriel Lippman, han som lyckades ta fram den första metoden för färgbilder utan att tillsätta någon färg...alltså genom att använda sig av de olika ljusens våglängder. Tänkte dock att ja skulle ta en liten rast så nu ska ja inte skriva om honom här okcså :P

Satt å funderade idag på det där med utlandsresa. Känner mig så otroligt taggad på å få fara typ till turkiet å bara må gott å se nya saker. Skulle va himmelriket att få fara nånstans dit man ena dagen bara kan ligga i solstolen på stranden och sola, och andra dagen kan typ hyra en cykel å fara å se sig omkring. Åh gud! Å att få fara å göra det med Jenny skulle då bara göra saken ännu bättre. Blir nog att dumpa idéen om Stockholm, eller? Det skulle ju va kul det med, men utomlands är ju ändå utomlands! :P

Nä nu ska ja inte sitta här å tråna efter sånt som är så pass långt in i framtiden. Nu börjar ja tagga inför nästa helg. Har snart fixat allt med Jennys presenter, och fick mitt lilla inbjudnings sms igårkväll :) Kommer bli så kul å få festa å ha trevligt med Jenny igen. Sen blir det ju alltid en massa mer trevlig folk när vi är hos Jenny, så det är nog nått att se fram emot.
   Å sen dagen efter blir det Zonnie man ska fira. Det blir säkert riktigt kul det med, å det va då ett tag sen ja va me han så det ska bli nice :)  Får väll se hur det bir med allt det där om å sova hemma eller hos nån annan. Måste ju ha skjuts om ja ska fara hem, en stor nackdel med att bo en mil utanför Storuman :/ men men...det löser sig nog tillslut. Kanske blir som Jenny sa ;) haha

Nä nu måste jag skriva på fysiken, ha det!

Projekt

Ja hur i hela fridens dagar ska vi kunna arbeta med projektet ifall man inte kommer åt grejerna? Alla datorer på skolan har typ fått damp, så alla dokument som sparats tidigare än när alla datorer fick sammanbrott, ja dom är borta. Hur ska vi då kunna fixa vår logga eller maila rapporten?? Åh det här är inte bra...Vi kommer måsta arbeta som satan sen istället :(



Sen idag har vi idrott, fysik och sen specialidrott. Ska bli skönt att röra på fläsket litegrann :P Sen ikväll blir det att göra engelskan så den är klar imorn, å efter det vet jag inte riktigt va ja ska hitta på. Får palt till midda så det kasnke blir att ligga i palt-koma framför tv:n resten av kvällen eller nått :) Lät faktiskt rätt skönt...

Nä nu ska jag försöka fixa det här med projektet, ha det!

Piggare

Jajjemen, känner mig allt piggare idag så det blir full fart på träningen också kanske jag orkar med skoldagen bättre :) Om inte piggheten motiverar så kan jag alltid tänka på att sen få ja god midda...Palt! Mums :D

Hehe, vakna klockan sex och somnade då om, men jag drömde att jag klev upp. Jag gjorde allt ja ska innan man fara till skolan, så sen när ja vaknade kändes det som om nån bara spolat tillbaka ungefär :P Va lite roligt ;)

Men nu måste jag fika klart, pappa har en tid att passa. Ha det!

Utomlands

Ja nu börjar ja å Jenny att tänka om angående sommarens resa. Hade ju planerat en vecka i Stockholm, men nu börjar vi fundera på att kanske ta å resa ut ur landet iställe. Kollade resor från umeå, å det går å fara till turkiet bara två dagar efter vad vi hade planerat, den 29:e juli alltså. Blev väldigt taggad på det nu å känns verkligen som om det skulle bli ett minne för livet. Hoppas vi får allt å gå ihop så det blir av :D



Nu blir det sängen så ja orkar med å träna imorn, för det ska ja allt. Känner mig piggare nu och förhoppningsvis känns det ännu bättre imorn :) Får hålla tummarna för det!

Sov gott!


Hemma

Ja nu har jag äntligen tagit mig hem :) skönt! allt bal och projektarbete blev väldigt ansträngande å det känns skönt att helgen börjar närma sig.

På vägen hem mötte jag en bil, och i bilen satt en gubbe. Normalt kan man ju nu och då se nån som pratar i mobilen eller så, men den här gubben satt å peta sig i näsan!? Fresch??  Blää...

Ikväll blir det i alla fal nått bättre, Jennöff! :D Kul å få träffas lite nu å då ;) hehe. Nä vi klarar oss ju ganska bra ifrån varandra, men det är oh så trevligt att få umgås lite :)
   Sen dansgalan förra året har vi då kommit varandra väldigt nära och det är så skönt att ha nån som Jenny med sig i livet. Hon kan både lyssan och prata (så länge hon inte ser på film :P), hon kan hjälpa med det mesta och man kan oftast vända sig till henne för kloka ord eller uppmuntran.
   Minns första gången vi riktigt va med varandra, dagen då ja skulle hjälpa henne flytta in. Vi fyllde hyllorna med glas och luften med babbel. Vi diskade, torkade och jag fick rengöra mackjärn ;) Det va en trevlig kväll och hon var just vad jag behövde i mitt liv vid den tiden. Iofs är hon ju viktig nu, men hon kom in i mitt liv precis när hon behövdes som mest.
   Det är nästan läskigt hur snabbt vi blev bra vänner, men det är sköönt! Vi har väll haft en händelse som gjort att en av oss trodde den andra skkulle göra slut :P Men we made it och det är då en väldans tur det.
   Vi är så lika så vi passar otroligt bra, men samtidigt är vi på nått sätt också så olika att vi håller vårt "förhållande" intressant ;) Gillar verkligen Jenny och det kommer jag alltid att göra. Flyttar ja till Umeå så ska hon halft bo hos mig över helgerna har jag bestämt! hehe

 

Kom in en tredje person i bilden, men bry er inte om honom...bara nån typ med namnet Elvis ;)

Nä nu blir det å göra det sista på idrottsrapporten å sen kommer nog mamma med maten snart, gött!
Klippning ikväll, ha det!

Go-maten

Jag vill hem!

Men men, bara att kämpa igenom resten av dagen och se fram emot Phim-mat till middag :) Ska bli gött!! Sen ikväll blir det att äntligen få va med min älskade Jennöff. Ska väll få håret klippt å sen ska hon få se min balklänning. Blir nog en hel del babbel också, å gud va skönt det ska bli att få prata av sig lite :) Vi ska väll planera lite inför nästa helgs festande också, så vi kommer väll prata tills käkarna losnar och örona blöder ungefär :P

Blir då inge Umeå imorn, så mamma får hämta mina grejer från Stina och sen får jag söka skor å väska nån annan gång. SJälv får jag dryga mig igenom ännu en dag i skolan i mitt strävande mot helgen. Iofs så har jag inte riktigt nått planerat för helgen, men helg är skönt än vad man gör känns det som :P Sen på söndan ska vi ju fira mamma, så då blir det väll en trevlig kväll med kusinerna :) Nice!

Nä nu ska vi snart ha handledarträff, ha det!

Onsdag

Ja dagen än så länge har inte varit särskilt händelserik. Vaknade å kände att jag mådde bättre, men så fort ja kom till skolan kände jag hur huvudvärken bara blev värre och näsan täppte igen. Vill bli av med den här förkylningen nu, less på att må dåligt och inte kunna träna. Imorn ska jag träna och därmed basta!...skulel va skönt och basta också på tal om det ;) hehe

Nu har vi då bara fysik och sen är det läroverkstad. Ska gå på balmöte och sen blir resten av läroverkstan projektarbete i massor. Måste få ut inbjudningarna, fixa till montern, ringa vår handledare (något vi fruktar lite efter tidigare samtal :P) å en massa annat. Blir att samla krafterna inför det känner jag, hoppas inte fysiken blir särskilt jobbig. Magnus har ju mjukat upp kursen om man kan säga så, så förhoppningsvis kan man ta det rätt lungt den närmaste timmen :)

Såg Horton men Patrik igår. Jag höll på å falla ur soffan av skratt ett antal gånger, men Patrik va nog inte riktigt lika imponerad av filmen. Den va i alla fall grymt rolig vissa stunder och jag måste säga att jag verkligen fastnade för den lilla gula grejen ;) hehe



HAHA!

Men nu blir det fysik, ha det!

Vill ha...

Ja jag vill verkligen ha dom här skorna till balen! Men dom är väldigt dyra och sen måste man beställa dom från USA å storlekarna va väldigt knepiga att räkna ut ifrån svenska storlekar :( Så dom får förbli en dröm...men visst är dom fin?!

http://www.shoes.com/Shopping/ProductDetails.aspx?p=EC1092699&pg=5063892

Suck...om man då ändå hade pengar och vistte vilken storlek som skulle passa...då hade dom varit perfekt till min klänning...

Den här skulle iofs inte heller skada ;) Synd bara att jag redan har nån å gå med :P haha!

 

Åhhh....han är så snygg!

Hem!

Ja nu far jag då hem! Pallar inte att sitta här å skriva om acetylsalicylsyra eller ättiksyraanhydrid. Blir bara mer snurr i skallen å sen blir man smått deprimerad då man knappt förstår vad det är man sitter och skriver om. Sen har jag inte alla pappaer och därmed alla värden, så det får bli en annan gång.

Känner att kvälle kan bli lite vad som helst faktiskt. Antingen blir det att sitta hemma och göra bort lite skolarbete, eller kanske vara hemma å bara ligga på soffan å kurrera mig. Eller så blir det så att jag försöker få mig en vän att va med såja slipper va ensam. Får se hur social ja känner mig och hur pigg ja känner mig. Iofs måste jag nog göra lite idrott hursom, men det ska nog gå hursom. Har ju ändå tills på fredag på mig :D

Nån som vet vars man kan köpa snygga vita pumps för en inte allt för stor peng? Säg till i så fall :P Eller kanske en liten kuvertväska i en inte så skrikig färg? Ja om det är nån som har tips på balgrejer så är det bara att skriva på i kommentarrutan ;)

Fick bara ett fel på senaste kemihemprovet :) skööönt!

Nä nu blir det saaben hem, ha det!

Sjuk?

Sitter på skolan å åhmar mig över min skalle. Det bara dunkar åsså fryser jag va jag än gör. Måste bli frisk nu så man kan träna!

Vill bara hem ännu mer nu när vi ha kemi också. Måste vara det värsta ämnet vi läser iår! I hate it!!

Men ikväll blir det kanske go mat från Phim, å sen blir det bara att slöa framför soffan och kanske en skön dusch :D Trivs verkligen extra bra i duschen nu då ja fryser så jävulskt...oj, ursäkta språket men det gör jag!

Nä nu måste jag skriva på världens drygaste rapport, ha det!

Jajjemen

Nu har ja då säkert för mig att jag har jobb i sommar. Blir på ica igen å troligen i charken också. Skönt å ha nått fixat i alla fall.

Igår vart det bara att slöa med Thomas. Mådde inte riktigt bra så han kom hit på egen risk, hoppas inte han vart smittad. Det va i alla fall trevligt å slippa sitta själv å slöa, alltid skönt å ha nån bredvid sig :) Vi såg på tv, kollade utbildningar och lägenheter, pratade och bara slöade, ganska skön kväll.

Nu på morgonen känner jag mig aningen hängig, blir nog ingen specialidrott för mig, sablar! Så fort jag börjar träna ordentligt så blir ja sjuk, varför??

Ja nu ska ja då fika klart så ja får mig nån sorts energi i alla fall, ha det!

Gah...

Nu sitter ja åter här på skolan i lätt deprimerat tillstånd med fullt schema ungefär. Hade Engelska C hela morgon som efter ungefär en timme hade sugit ut de krafter man laddat upp inför hela dagen. Så nu lever man på hoppet om att få fara hem istället. Nu är det Matte E och Biologi B kvar, vilket inte känns särskilt lockande. Sen blir ju itne saken bättre av att jag har ont i huvudet, magen kniper nu och då, halsen rasslig å snoret rinner. Känns rent av förjävligt skulle jag säga. Vill bara ligga hemma i sängen med en stor kopp te, lite frukt, en ipren å sex and the city...det är det ljuva livet det ;)



Ikväll blir det då igen träning, är så pass förkyld så det känns bara onödigt. Vill verkligen men man måste ju veta när man ska låta bli också. Får se om det blir att göra nått med Jenny istället, eller om det blir nån annan vän eller en ensam hemmakväll. Hursom blir det då bättre än att va här på skolan...fy va ja vill va ledig igen!

Ska försöka få mig ledigt på torsdag så ja kan följa mamma till Ume å kolla skor å väska till balen. Kom å tänka på nu att ja faktiskt va där i tisdags, kollade på det mesta och såg inte så mycket då. Iofs kan man ju hitta nått ändå, men det känns inte som det är sån brådska så egentligen kanske det är lite onödigt? Ska ringa kära lilla mamma sen å prata lite med henne.

Har i alla fall sovplats efter Jennys fest nu om jag vill. Då behöver ja bara sovplats eller skjuts efter Zonnies fest, men det ska nog också gå å fixa tro ja. Annars är det väll bara jag för en gångs skull genomför det jag påbörjat andra gånger...att gå hem :P Ja får se hur det blir, kul blir det nog i alla fall!

Nä nu ska ja gå å dryga mig igenom resten av dagen, ha det!


Sista...

Ja nu är det över, det sista sportlovet jag någonsin kommer ha (så länge jag inte blir lärare men det har ja ju inte tänkt precis). Känns vemodigt och att fara tillbaka till skolan imorn känns lite motstridigt...Men men, får väll så lov antar jag.

Lovet har i alla fall varit väldigt lyckat måste jag säga. Har hunnit oväntat mycket och har fått spendera mycket tid med trevligt folk. Fester, resor, eller bara slöa kvällar framför tv:n har verkligen förgyllt min vecka :D Vissa grejer har ju självklart stått ut i alla dessa trevligtheter, t.ex. att jag hittat mig en balklänning, fick en underbar kväll med Jenny å Helena, firade 100 dagar till studenten och sen har vi ju självklart den ofrivilliga porren på tv mitt i natten :P Ska inte gå in på detaljer, för den/de inblandade skämmdes tydligen lite?! Men det va i alla fall en rolig händelse och jag höll på å skratta åt det så jag föll av stolen häromdan :)

Nu de sista dagarna har jag varit i stugan med mor, far, bror å hans kompis. Var skänt å va där å bara slöa, men har dragit på mig en förkylning så det va inte så mycke mer jag hade ork till heller. Igår blev det i alla fall middagsbjudning hos oss å vi åt västerbottensostpaj och oxfilé med bulgursallad å bearnaise :D Det va så gott så man inte ville sluta äta. Men tillslut tog det som slut på plats i magen så man fick så lov :P Mums säger ja bara. Sen satt jag å pratade med dom vuxna till klockan 24 eller nått å sen blev det sängen. Sen idag var det bara slöa som gällde, satt framför tv:n från att ja vakna till att vi for ungefär. det va skönt och behövligt för än om ja fortfarande har ont i huvudet så är det inte alls lika mycket.

Just det, ja å mamma hitta också en rolig grej på ica i hemavan. Brustabletter som lindrar bakis symptomer :) Vi köpte självklart en förpackning för att testa. Det roliga va att tabletterna heter just Bakis :D hehe. Ska testa dom efter Jennys fest...och Zonnies ;) Kommer bli en livad helg känns det som, då sitter dom nog fint :P



Nä nu ska ja dra mig mot duschen så man är lite fresch inför parlamentet med Patrik ikväll och morgondagen.
Ha det!

Devils rejects

Tänkte att jag skulle sätta mig å se en film i väntan på att fara till stugan. Ja satte då igång filmen "Devils rejects", vet inte varför det blev just den men det blev det i alla fall. Måste säga att det va en störd film med konstigt slut. Tänkte hela tiden att den kanske skulle bli bättre om en liten stund, men självklart så blev den inte det. Har därmed slösat en timme och 45 minuter av mitt sportlov på en dålig film. Men men, sånt är väll livet antar jag...

devils_rejects.jpg picture by Karebear36

Nu for då pappa upp för å hämta mamma så snart drar vi oss nog upp mot stugan, ska käka gomidda när vi kom dit också :D Lax å pasta, mums! Kommer dock inte kunna blogga när jag är där, men riktigt så betydelsefull är ju inte min blogg att jag ids blogga genom mobilen eller så :P Så det blir ett litet uppbehåll i helgen, kanske välbehövt? hehe

Men nu måste jag då ta mig nått å äta, känner att jag inte kommer kunna hålla mig tills middan. Å ändå fika ja typ nyss!? Vars kommer denna eviga aptiten ifrån? Skulle va skönt om man bara vart hungrig just då det va dags för mat ;) Vilken dröm! haha.

Nä nu ska jag inte nöta nå mer. Men ha en bra helg och ett skönt slut på sportlovet (dom som har sportlov alltså),  så återkommer jag efter helgen. Ha det!

Fredag

Ja snart är lovet över, bortblåst som damm från min bokhylla ;) Självklart har det ju varit ett bra lov, men det går ju alldeles för fort! Får försöka att riktigt njuta av den här sista helgen, och verkligen vila ut mig så man pallar skolan på måndag. Inte riktigt nått man ser fram emot, men dagen måste ju komma så...

Vakna för typ en timme sen, men satt då på lite sex and the city å låg kvar i sängen å dega. Sköönt :D Men nu har jag ju tagit mig upp ur sängen, fixat fika och satt mig här vi datorn. När jag är färdig här ska jag nog börja med packingen, far ju till stugan, i Hemavan, så fort mamma jobbat färdigt. När jag är klar med det tror jag ja ska ta mig en dusch å sen bara ta det väääldigt lungt. Blir nog ingen träning idag utan får ta det imorn istället. Måste ju ha nått att göra om dom andra far till backen. Fast iofs är jag ganska sugen på å testa att fara å åka lite snowboard å se om ryggen och knäna pallar...får se hur det blir.

Jo just, ja ska också jobba lite på Jennys presenter, är inte klar med allt än så det är bara att pyssla på :) Sen får ja väll se om jag har ork och lust att jobba med idrotten, men det tror jag inte :P

Ska börja packa nu, ha det!


Mig eller pappa?

Thomas är här för å va social och slöa med mig. Fast nu sitter ju jag här och bloggar för att han lämnade mig för hockey med pappa ;) Iofs skulle han se det medans ja tog på mig klänningen för å visa honom. Men nu har jag ju gjort det, och bytt om igen, å han sitter fortfarande kvar :P Men men, trivs han där ska han få sitta där.

Har inte gjort så mycket på skoluppgiften och har inte packat för imorn, men det hinner jag ju imorn :) Istället har jag slöat framför tv:n och slagit in Jennöffs 20-års presenter :D Hoppas hon gillar dom! Annars kan ja ta allt :P hehe
Är då vääldigt taggad för hennes födlsesedag och hennes fest, tror vi kommer att ha grymt trevligt!

Nu kom då Thomas :D



hehe...

Grotesco

Satt och kollade klipp igår med Puttrik, å vi båda garva ordentligt åt båda dom här klippen :D Ja hade redan sett båda, men skratta redigt i alla fall ;)

 




Å kokostopp! :D Haha!

Jahapp..

Blir nog en lugn hemmakväll för att ladda upp inför helgens lunga slöande i stugan :P Är lite kluven, för jag skulle gärna va med nån, men känns ändå ganska skönt att bara slöa också...

Jag längtar så otroligt till sommaren! Vill bara att all snö ska smälta, att solen ska kika fram och att värmen ska komma. Tänk va skönt med allt som sommaren innebär, mycket mer uteaktviteter, grillat, sol, värme, bad och självklart festerna! Tänk midsommar/födelsedagen, talludden och dansgalan...Fan va man blir taggad! Ska väll iofs röja igenom kommande fester först, tvådagars helgen v 12, valborg, balen och studenten. Åh gud va man plötsligt känner sig som en liten alkis, fast kan ju iofs va nykter nån gång...kanske ;)

Nämen sommar vill ja ha, grön gräset på fotbollsplanen känns faktiskt nästan mest lockande. Men känns inte som ja kommer kunna spela eftersom knäna knappt håller för å sova :( Livet är verkligen tungt ibland. Men man får väll härda nu och hoppas att det kommer bättre saker senare i livet.

Nu blir det snart midda, hoppas vi ska käka nått gott :)
Ha det!

Känns bra

Har nu genomfört min marsh till gymmet och tillbaka. Stannade ju och gymmade  i en timme också,  så då känner ja mig extra duktig. Kom också på på vägen hem att jag aldrig i hela mitt liv tidigare har gått till Stensele. Jag har cyklat och kutat, men aldrig har jag gått...men nu är det gjort :)

Nu blir det en skön och välförtjänt dusch å sen blir det nog att ta en titt på den där idrottsuppgiften vi fick innan lovet. Känns som om det kan va värt att lägga lite tid på den nu, så man slipper stressa med den sen. Känns ändå inte så jobbigt så det ja ska se om jag kanske hinner göra största delen av den idag. Skulle va riktigt skönt å få den helt bortgjord. Men men, får väll se hur det går :)

Nu ropar duschen mitt namn, ha det!

Torsdag

Ja lovet bara flyger förbi. Har väll hunnit en hel del, men det känns ändå som om all tiden bara runnit som sand mellan fingrarna. Idag blir det att ta en promenad på gymmet, styrketräning i en timme ungefär å sen gå tillbaka hem igen. Är 5 km till gymmet så det blir ju en rejäl promenad :) Sen efter duschen å så blir det väll att packa inför fjällen och bara ta det lugnt. Kanske kollar om jag har nån vän att hitta på nått med, får se hur pigg jag är efter allt gående, gymmande och packande.

Just nu sitter jag här i köket och lyssnar på min käre faders babblande när han tömmer vårt städskåp :) Vi ska göra om köket eftersom kylen gick sönder. Förut hade vi en kyl och en frys som va varndera typ en å en halv meter, kanske lite högre. Men nu har vi införskaffat en kombinerad kyl och frys som är över två meter. Så nu blir det rivning och ombyggnationer i full fart. Det blir nog väldigt bra tror jag, lite mer plats för annat än dom invändigt bruna kylen och frysen :P Ja så gammla va dom att dom producerades med brun insida...är nog på tiden att vi skaffar nytt!



Men nu ska ja börja dra mig mot gymmet, ha det!

Kvällen

Blir troligen ingen klippning eller nått umgänge med Jenny ikväll :( Hon mådde tydligen inte så bra, så vi får vänta tills nästa vecka. Hon ska ju till Ume över helgen så det är därför vi inte kan då. Istället får jag väll roa mig själv tills klockan är nio och Greys börjar. Hoppas jag hittar på nått för annars går ju en lovkväll till spillo ;)

Vad händer imorn då? Gymmet kanske, annars blir det väll en slöarnas dag igen. Om någon har nått annat att erbjuda...så shoot ;P Känner mig väldigt social jus nu i alla fall, fick ju inte agera ut allt som ja taggat upp för gårkvällen ;) Så nu har jag ett lager av prat och umgänge att tömma, måste bara hitta nån som är villig att ta emot det :)

Nu ska ja se om jag kommer på nått, ha det!

Instickare

Tänkte sticka in att jag nu hållit mig till nyttigheten i mer än två veckor. Godis å sånt känns inte alls jobbigt längre, men nu börjar magen ropa efter mackor. Särskilt idag för filmjölken är slut så ja kan inte ersätta mackorna med det, å sen har jag redan ätit tre bannaner så det känns inte så bra att smälla i sig fler. Men men, jag härdar ut! Försöker dricka mer vatten istället för det dämpar hungern. Tror inte jag skrivit det men en sommar gick ja ner typ 6-8 kilo av å dricka vatten dom gånger då man känner suget efter sött eller liknande :P Så det är vetenskapligt bevisat att i ett av ett fall så fungerade det ;) haha



Nä nu blir det snart gymmet. Har gjort ett schema över vilka dagar ja ska träna vad så jag kommer igång. varvar löpning, rehab och vanlig styrka. Måste nog skaffa mig en motivering till träningen också, som med mate, så ja riktigt kommer igång. Har man väl kommit igång är det ju lätt...men det är det där problemet med att verkligen komma igång.

Tror jag försöker ta igen gårdagens obefintliga bloggning idag ;) Har verkligen skrivit ovanligt mycket...Men har man inget bättre för sig så :P

Ha det!

"Den rätte"?...

Har man mindre chans att hitta nån man passar ihop med i ett mindre samhälle? eller blir man mindre "kräsen" och inser att kanske inte allt behöver passa för att man ska va tillsammans? Söker vi inte efter samma sak, eller inser vi på "landsbygden" att "det" kanske finns på fler ställen än man kan tro?

Själv tror jag inte på att det finns en person som är "den rätte" för just mig. Hur ska man hitta denne när det finns över 6,5 miljarder människor på jorden och man lever tills man är ca 80-90 år. Det skulle då ja kalla speeddating! Iofs är väll minst hälften kvinnor så det är inget för mig, å sen är det en hel del barn. Men det är ändå män i miljardtal, så man skulle verkligen få ligga i med daterna.
   Jag tror att när  jag är redo för ett förhållande, då kommer jag att hamna med någon jag trivs med. Sen får man se om det hela håller eller inte. Ja menar, visst kunde jag ha spenderat hela mitt liv med Thomas, men det tog slut och nu står världen som mitt smörgåsbord ;)
   Det känns konstigt att tänka att en person är rätt för mig hur jag än utvecklas under livet. Att han ska va allt jag vill ha och att vi passar på alla sätt, det går inte rikgtigt ihop för mig. Skulle han då i sin uppväxt och i livet utvecklas efter hur jag utvecklas? eller skulle jag följa hans utvecklignsmönster? Om man nu tror på "den rätte", kan det inte bli så att man då missar många fina förhållanden för att man söker nått alldeles för bra? Tänk alla minnen och upplevelser man får genom sina förhållanden. Om man då förblindas av sökandet efter den rätta, då går man ju miste om dessa saker.

Själv sitter jag här, med foten kvar i en omtumlande situation med en kille som det inte blev nått med. Vi är bra vänner, men det är fortfarande lite komplicerat och konstigt för oss båda. En av oss vill fortfarande att det ska bli något, medan den andra vill gå vidare och bli rätt å slätt vänner igen. Hur vi än gör känns det lite fel, men jag hoppas det löser sig tillslut, för det vore synd att förstöra en fin vänskap.
   Det jag ville få fram var att jag är singel och inte söker efter ett förhållande just nu. Jag menar, jag är inte på jakt var enda gång jag är ute precis. Annars brukar man ju som sitta extra länge med den kille man dras mest till, i hopp om att nått ska hända. Men nu, nu känns det så skönt att kunna va ute och bara umgås med alla. Inga baktankar med samtalen, inget daltande fram och tillbaka om han tycker om en eller inte, bara rent umgänge med trevligt folk. Det är ju otroligt att man aldrig levt på detta viset förut ;P
   Med det sagt så vill jag heller inte påstå att ja ska va singel hela livet, men jag trivs som jag har det nu, och när ett förhållande kommer min väg så kommer det va det jag trivs med. Men jag kommer inte att tro att nån är "den rätte" för mig, eller kanske om man säger den rätte för stunden ;)
(vars säger dom det?...not Mr.Right, try Mr.Right Now!)




Shoes...


Satt å kolla på skor till balen och snubblade över dom här. Det är inte så att ja ha tänkt ha dom på balen, men ja tycker dom va ganska grymma ;)
Klicka för att förstora bilden
Eller??

Sammandrag :P

Ja, har ju inte riktigt hunnit skriva så mycket om måndagen eller gårdagen, så nu blir det allt att knappa ordentligt på tangenterna ;)

Igår for då jag, Anna, Ina å Linn till Umeå för å shoppa lite. Jag skulle kolla balklänning och dom andra var på jakt efter lite allt möjligt. Vi lämnade forsvik ungefär tjugo i nio, vi hade sagt att vi skulle fara åtta, men det blev lite förseningar. Det va i alla fall Annas far som körde så vi kunde bara slöa och ta igen oss från kvällen före :D
   När vi kom till Ume så for dom å käka på Droskan medan ja for å åt med Stina på Åhléns. Go mat å trevligt sällskap :) Sen va det bara att dra igång shoppandet, och vi for ganska direkt på högtidskläder för å kolla klänningar. Jag å Linn kolla igenom dom korta klnningarna dom hade, men hitta inget som verkligen va "wow", så just när jag halft gett upp hoppet märkte jag att några klänningar hamnat som bakom och inte syntes. Å självklart va det där ja hitta den, min klänning. Den satt som om den nästan va sydd bara för mig, och efter ett tags velande så va klänningen betald och nedpackad. Än har jag bara fått bra reaktioner då jag visat den här hemma, två stora leenden :P Men men, sen vart det ett sökande efter skor. Linn och Ina hittade några par skor, båda troligen sina balskor dessutom, medan jag och Anna fick lämna Ume skolösa. 
   Alla va vi då som om livet sugits ut ur oss där på slutet, och när vi väl fick mat där runt sju, efter lång väntan och mycket vandrande på stan, va det som om man kommit till himmlen...som det sas i fredags "det va så gott så det knulla i mun" :P haha. Sen blev det resa hem igen, å jag lyckades faktiskt sova lite :) Det va nog tur det för sen kom Patrik hit för å kolla på klänningen och sen se på tv. Han kom typ kvart i elva så det blev ganska sent som vi båda somna på soffan :P än en gång...

Vad gäller måndagen finns det ju nästan mer än den ovanstående novellen att skriva :P Ska försöka korta ner det lite. Kvällen började då med att käre kusinen kom, å sen bara svämmade det in folk ;) Vi började med maten och minglet drog också igång. Alla verkade då ha trevligt å efter lite hackande och rörande högg vi in på våran enorma tacobuffe.
Vi åt, pratade, skrattade och hade väldigt trevligt under hela middagen. När vi efter nån/några timmar suttit vid matbordet drog vi igång med mina väl uttänkta lekar :)
   Vi va två och två, och den första leken blev "kropp mot kropp". Alla kämpade på, men jag å Anna S kämpade tydligen bäst för det va vi som tog ledningen. Den andra leken var "norsk karaoke", då en person får höra en låt i hörlurar och ska nynna så dom andra förstår vilken låt det är. Vi fick oss då ett gott skratt då Anna J skulle nynna "Jag talar ut". Ingen förstog va det va, och hennes start på låten lät som ett svagt försök till beat-boxing ;) Också efter denna lek va det ja å Anna S som ledde. Sista leken va då "ballongjuckning", då ska man knyta fast en ballong runt höften på båda så att ballongen hänger över röven. Man ska då så fort som möjligt jucka sönder varandras ballonger. I den här tävligngen var det än en gång Anna J som gav oss ett gott skratt, men nu va det tillsammans med Vincent. Han spräckte Annas ballong direkt, och då var det ju dags för Anna att spräcka hans. Hon juckade och juckade men inget hände. Efter ett tag skrek Vincent :
-hårdare Anna, HÅRDARE!!
Annas svar på detta va då:
-det går inte, den är för mjuk!
Vi andra höll ju på å trilla av stolen av skratt :D Ja det va riktigt kul det.
   Sen vart det fruktsallad till efterrätt och sen satt vi mest bara och pratade resten av kvällen. Vi kände oss lite omogna nu å då, men det måste man väll ibland? Det blev i alla fall en väldigt lyckad kväll, och ja tycker i alla fall att vi ska göra om det!
   Nu skulle det ha varit en massa bilder här, men vår kamerakabel är spårlöst försvunnen och jag har inte fått tag på nå fler än den här...men det är en fin en ;)



Innan vi vet ordet av är det bara 50 dagar kvar, då får vi göra om det :D

Tack för alla trevligheter!

Japp

Gårkvällen blev jättelyckad :) Maten vart god, lekarna var roliga och sällskapet var underbart. Alla vart lite seg där mot ett nån gång, så några for hem, men vi tappra kämpar som fortfarande stog vi tog en promenad runt byn å började planera nya strapatser ;) Får se om det blir nått av det hela, inte riktigt lika taggad idag faktiskt..

Kommer lägga upp bilder från kvällen senare, men nu har jag för det första inte kameran hos mig, å för det andra ska jag packa en liten väska ifall våra strapatser blir av, å sen ska ja gör mig iordning för resan till ume.

Ha det!

Garderobproblem...

Ja nu har jag då haft min lilla lunch med Tina. Va riktigt trevligt att träffas och bara prata :) Fick höra lite roliga historier om familjen hon är hos och allt hon varit med om. Vi skrattade och pratade tills Helena kom och tog henne ifrån mig :P Då va det bara att fara hem å göra iordning dippen och morotsstavarna. Den här gången ska ingen alkoholpåverkad liten flicka va nära på att skära fingrarna av sig ;) nu är alla morötter redan skalade och skurna så allt är förberett!

Just nu försöker ja fixa lite musik till kvällen, måste ju ha rätt mood på det hela ;) Sen blir det väll duschen å efter det följer det oundvikliga problemet med vad man ska ha på sig?! Vill så gärna ha nya kläder så man har nått användbart, men får väll rota fram nått ur garderoben istället. Blir väll nån gammal trasa ;) eller kanske ja ska lyxa till det å ta potastissäcken?

Nä nu måste jag jobba vidare med musiken, ha det!

Bara hundra dagar kvar!! :D

Lilla festfixarn :P

Ja nu känns det som ja fixat det mesta. Alla vet va dom ska ta (hoppas jag), borden är uppställda, huset är städat och förberedelserna för lekarna börjar va klara. Hoppas det blir trevligt å att då alla tycker det :) Känns lite surt att inte fler från klassen å så kan komma, men den här gången fick det lov att bli ett begränsat antal...tyvärr...

Nu blir det då att skjutsa bror till storuman å sen skarven, sen blir det lunch men Tina och sen blir det att handla det sista å sen hem å duscha å göra mig fin :) Åh nu börjar ja va lagom taggad ;) Yaeh!

Nä nu måste ja dra, ha det!

Mannen hatade verkligen kvinnor

Ja filmen igår kan jag helt innerligt och ärligt säga är den enda svenska filmen jag vet som jag faktiskt tyckt om. Den innehöll några hemska och upprörande scener, men jag tror det va lite dom som gav filmen dess trovärdighet och dom lämnade verkligen ett starkt intryck. Själv satt jag å vände å vred mig i biostolen då Lisbeth gick in genom dörren till förmyndarens sovrum. Ett tag funderade jag faktiskt på att blunda för jag blev så upprörd av det ja såg, men som sagt tror jag dessa scener va en stor del av filmens intryck, så jag satt igenom dem andå. Inget man glömmer i första taget precis. Annars var också historien ganska väl uttänkt, och jag måste säga at jag blev ovanligt fast i filmen.
   Oväntat nog var det ju lite humor inlindad i det hela också, och ungefär hela biosalongen skrattade då dom legat med varandra för första gången och hon bara ställde sig upp, sa godnatt och gick till sin säng :P Det va nått mer som var rätt roligt, men det minns jag inte riktigt va det va för nått.
   Blandningen av dessa hemska och upprivande saker som män utsatte kvinnor för, den väluttänkta flermordsgåtan och den lilla delen humor gjorde filmen både skrämande, givande och underhållande. Man blir upprörd eftersom sånt faktiskt händer, och man känner bara att man vill göra nått för att få detta att sluta. Samtidigt blir man inne i den slingrande utredningen av morden på Harriet, där ledtrådar och dess lösningar finns gömda i familjens historia, tro och liv. Det jag vill säga är att filmen var fängslande och faktiskt bra.
   Jag tycker också att filmen var ovanligt välgjord för att vara en svensk film. Kändes som dom verkligen lagt ner mycket arbete och tankar i både utförande och presentation, och det lönade sig kan jag tala om. Det enda jag skulle kunna klaga på va väll att filmen var lite lång, och att det märktes att dom inte verkligen va i Vilhelmina. I ala fall om det var Vilhelmina här i Västerbotten. Men det är ju småpotatis, ja menar hur många stockholmare märkte det?

Ska jag ge den ett betyg så får filmen en 4:a av 5 tror jag, som sagt mycket bra för att vara en svensk film. Jag tycker det va tur att jag ändå bestämde mig att gå, den var värd 75kr och jag rekomenderar att ni ser den.


Män som hatar kvinnor.

Ja nu är det inget frågetecken i rubriken för nu är det bestämt att det blir bio ikväll :) Blir jag, Puttrik, Fredrik, Jimmy och Elinor. Får se om nu Jenny kunde komma fram till om hon kan följa eller inte, om hon inte kan så får vi ju hitta på nått på onsdag istället.



Blev inget handlande idag, får ta det imorn istället. Men det blev en hel massa städande istället. Har städat större delen av huset och det tog ungefär två - två och en halv timme. Kan meddela att jag var ganska less dammsuganren då ja väl va färdig ;) Men men, nu är det i alla fall gjort och huset är åter igen gästvänligt. Har börjat grunna på lite lekar och annat, får se hur det slutar med det...Kvällen blir nog lyckad hursom :) Trevligt sällskap, mat som i alla fall inte är ärtsoppa och bara 100 dagar till studenten. Vad kan gå fel? :P

Nä nu ska ja försöka hitta mig nått vettigt att göra. Måste ju vänta till klockan sex innan ja kan börja dra mig mot Storuman, så nått annat än harpan måste jag nog sysselsätta mig med ;)

Män som hatar kvinnor?

Ja, får se om det blir bio ikväll med Puttrik. Han fråga igår då vi hade varit och kört runt i Storuman. Det kostar dock 75kr, vilket är hela 15kr mer än vad det brukar kosta att se bio i Storuman! Men som Patrik sa så kanske man borde stödja ett av Sveriges största å dyraste filmprojekt? Ja vi får väll se hur det blir med det där...

Idag har jag då planerat att fara på gymmet ett tag, städa, fara och handla och sen bara ta det lugnt. Måste kolla när resten av familjen har tänkt komma hem, om ja blir ensam till middag eller inte?! Hur som helst så måste jag köpa morötter och dip inför morgondagen :D

Blir nog Skellefteå på tisdag istället. Anna har visst skaffat oss en chaffis så då slipper någon av oss mindre vana förare köra ifall det blir dåligt väglag eller väder. Bra jobb där Anna ;) Själv ska jag då nog bara kolla på balklänning där. Skulle verkligen behöva mig lite nya vanliga kläder, men som vanligt är det ekonomin som stoppar mig :( Varför har man inte ett jobb? Jamen det blir väll bara att följa dom andra sen och se på när de spenderar sina pengar...suck. Tur att ja far med ett trevligt sällskap, för hade man farit med några random personer hade det ju varit tortyr att inte ha pengar att shoppa för själv :P

Jaja, nu ska ja fika lite å sen bär det nog av mot gymmet. Får se hur länge jag stannar, troligen blir det ett kort pass på cykeln...men vi får se.

Ha det!

RSS 2.0