"New York Times Best-selling book, “The Bro Code”"

Åh, jag älskar denne Barney Stinson ;P Att läsa hans blogg är ju nästan som å se ett avsnitt av "how I met your mother" :D Måste förresten fixa så ja få se resten av fjärde säsongen...får ta tag i det senare. Men i alla fulla fall, läs bloggen!
























30/4, valborg!

Igår va ja å Jeny duktiga. Vi for ut å kutade en stund i det vackra vädret :) Vi va ute i ca 35 minuter, vilket nog var tillräckligt för Jenny eftersom det va hennes första gång uta iår ungefär. Men vi traskade på i ett lagom tempo så lite träning fick man ju ut av det i alla fall :P Efter det vart det duschen å sen upp igen för å dra raggen en stund. Men när alla roliga efter ett tag hade försvunnit(och vi haft vårat fjant utanför akkan ;P) så for vi till Patrik istället å prata lite å såg på tv. Slött men trevligt :)

Idag har jag inte en särsklit tung skoldag. Börjar klockan ett få jag å Emilie ska hålla idrottslektion för sexorna, å sen klockan två är det fotboll å efter det slutar jag. Jag är dock ändå på skolan just nu, för mellan 09.45 och 12.30 så ska ja knega ihop lite pengar på Wip, så det va bara att pallra sig upp klockan sju imorse trots mitt halvtomma schema. Kunde inte ta mig upp hit annars, så ja fick så lov. Men men, att leva en mil utanför allt kan faktiskt ha sina fördelar...ibland...

Idag är det ju valborg också! Själv sitter jag här å funderar över varför valborg ens behöver va en dag, å varför det inta bara kan vara kväll hela dygnet ;) Då skulle man slippa skola å jobb, å man skulle bara kunna ta det riktigt lungt med alla förberedelser, å sen kunna va med vännerna hela "kvällen" å bara smutta på nått gott å ha det bra :) Men men, i drömmarnas värld kanske...
För mig blir det då racer på cyklen hem efter fotbollen, in i duschen, på med kläder å smink, packa alla grejer å sen dra upp till Jenny å Krille. Där blir det grillat, drinkar å sällskap å sen får vi väl se vars vi hamnar. Som ja å Jenny sa igår, först till kvarn ;) Haha! Förhoppningsvis blir det i alla fall en kul kväll, har rent av måstat tagga ner mig lite så att ja inte ska gå för hårt ut ikväll också...så att det slutar som Jennys 20års fest. Nej nej, inget sånt ikväll. Ikväll ska ja stå på benen å ja ska kunna ta rimliga beslut! (Nu kommer jag säkert få dras med den kommentaren när jag imorgon vaknar utan nått minne av kvällen :P...näää!)



Jaja, nu ska ja se om ja kan hitta nått roligt att göra, eller om ja kanske skulle ta å plugga lite kemi? Eftersom det verkligen skulle behövas, så komemr ja troligen itne att göra det ;) Hehe. Men sluta skriva ska ja då så att det inte blir en hel roman av det hela.

Ha det!

Shit!

Har räknat lite nu på morgonen, och förutom att det idag är precis en månad kvar till balen, så har vi, om man inte ränkar Stockholmsresan, bara tjugo skoldagar kvar! Det är ju fasiken ingenting! Den enda veckan som vi går alla fem dagar är vecka 23, å veckan efter tar vi studenten på torsdagen!! :D
Fick förresten min studentmössa igår, så nu känns det ännu närmre och ännu mer verkligt. Fy satan va tiden går fort, som en dopad greyhound på trimmat löpband ungefär ;) hehe.


Nu ska vi i alla fall snart ha gymnasieårens allra sista matteprov, om man nu inte får eller har omprov redan dvs. Me förhoppningsvis är det det sista ;) Känner mig inte så väl förberedd, men man får göra det bästa av situationen och hoppas att det går vägen i alla fall :) Efter det blir det lite vett och etikett inför balen (det är ja som ska hålla det så förhoppningsvis lär sig de andra nått i alla fall :P), blir väll iten så avancerat men en liten genomgång i alla fall. När det sedan är bortgjort blir det matlaging :) Man är alltid lika taggad på å ha det för det är alltid lika kul :D Idag ska vi laga bakpotatis med skink-/räkröra. Jag ka dock bara äta den med skinka eftersom ja på förra balen fick veta att ja inte riktigt tål räkor(kliade över hela kroppen hela kvällen och det va det enda som ja vanligtvis inte brukar äta, så slut på sånt ;D). Men det ska bli kul och gott som vanligt.

Efter skolan blir det nog att göra lite shopping inför morgondagen, ska köpa lite frukt, dricka å liknande. Får följa mamam för vi skulle då handla nå saker hem också, då kan man ju kanske hinta henne att köpa mycke frukt å sen snylta på det till fruktsalladen ;) Mer pengar till anant ;D hehe.

Är i alla fall riktigt taggad för helgen och förhoppningsvis får vi det riktigt bra.
Nu ska ja dyka ner i matteboken en sista gång, ha det!

Dagen

Ja dagen började med tester på specialidrotten. Gick väll rätt bra ändå om man tänker på det faktum att min högra sko var blodig när vi slutade. Det va skavsåret sen söndagens match som gjorde det, å ja kan tala om att det köndes, men ja körde igenom alla tester ändå. Sen blev det långhål då jag umgicks med Thomas, käka lucnh på akkan å satt å preta me lite folk. Fick också ett smtal från en sjukling vilket ledde till att ag efter kemilektionen fick dra direkt på wip å jobba från två till kavrt över sex. Skönt med en liten inkomst, men idag va det rätt så drygt.

Nu sitter ja då här hemma, har käkat fil å flingor till middag å sen plugat matte i en timm. Känns ganska önödigt för det känns inte som om ja lär mig nått. Men men, får väll hoppas att nått sätter sig så ja inte sumpar hela provet och får dåligt betyg på hela kursen..vore ju inte allt för trevligt precis.

Imorn blir det engelska, matteprov, vett å etikett och sen matlagning. Kvällen blir väll lite kemi, planering för morgondagen och förhoppningsvis lite träning.

Nu ska ja väll göra nån nytta, ha det!

28/4

Ja man fick sig ju lite träning igår trots allt. Blev ca en timme på gymmet och det lär väll bli ungefär detsamma ikväll. Nu på morgon ha ja också specialidrott så då blir detännu mer rörelse :P

Annars består dagen av en liten emilektione och en massa mattepluggande. I alla fall är det vad jag borde göra, men troligen hamnaer jag vid något annat. Men ja ska göra mitt bästa för att hålla mig fokuserad på matten, för vi ha sista provet i kursen imorn å man vill ju faktiskt få så bra som möjligt då. Det enda problemet med det är att våran lärare göt prov för typ civilingengörer och itne gymnasieelever ;P Får hopas att han lärde sig efter det förra provet och kanske gör provet så at man i alla fall förstår nått av det :)

Men men, börjar tagga ordentligt för torsdagen. BLir grillat å sen partay med Jennöff :P Kommer bli grymt tror jag. Ska dock inte tagga för mycket, för då går det väll som på hennes 20års fest...å det vill vi ju inte ;) Men kul ska vi ha och skratta det ska vi!



Fotbollen kommer göra ont känner jag, för ag har blödande skavsår på höger fot :( Sen sitter det såpass högt upp på foten att ja inte kan plåstra om det :'( (Tål inte klistret på plåster, under foten och just på hälen kan det gå, men kommer det för högt upp blir hurden för lös och då är det inte så trevligt kan ja tala om :S). Men men, får väll bita ihop å köra på i alla fall.

Ha det!

The perfect match?

Vad vill man ha? Har snackat med nån om vad tjejer och killar vill ha, och vi har väll kommit fram till nått allmänt....tror vi i alla fall ;P Tydligen vill tjejer ha badboys, och killar vill ha en tjej som är lite wild and crazy. Det fanns tydligen också en förklaring till varför tjejer vill ha en badboy. Enligt ett program på Discovery så har vi flickor/kvinnor kvar en instinkt som gör att vi söker oss till män som är "farliga" och kan skydda oss från faror och liknande. På den tiden då människor bodde i grottor med farliga djur omkring sig va det ju nödvändigt, men man kan ju fråga sig om det verkligen är det nu?



Ja har då funderat på saken och kommit fram till några grejer om hur jag i mina drömmar vill att en kille ska va:

- Humor ska han ha, det är otroligt viktigt, det är elden som håller mig vid liv ;) Hehe
- Inte för lat, men ska kunna ha en hemmakväll lite nu å då å bara ligga å slöa.
- Ska träna lite nu å då i alla fall, ingen soffpotatis eller wow-nörd tack!...(men vem vet, rätt va det är sitter man där i soffan med sin wow:ande kille ;P men troligen inte)
- Han får gärna va lite musikalisk av sig. Inget får väll tjejer att smälta mer än en trudelutt på gitarren? :P
- Åsikter ska inte hållas inne. Tycker man bra om nått säger man det, och är det så att man tycker dåligt om någonting ska man våga säga det med.
- Han ska våga va sig själv, och kunna låta andra va det också. (Nån som förstod va ja mena?)
- Tid tillsammans ska man ha, men han får inte vara en sån som går under om man inte träffas på två dagar.
- Självklart kan man ju inte undgå det klara faktum att man vill ha nån som ser bra ut, men utsidan är samtidigt inte allt.

...sen ska han ju självklart gilla mig och mina vänner också :) Vill ju inte ha nått drama som i "The Hills" där vänner splittras och personer förändras bara för att "partnern" vill det. Och just att gilla mig kan man ju i stort sett se som en självklarhet...eller?! ;)
Fick jag också önska mig en sak som denna kille skulle göra, så skulle det va att han bjöd ut mig på en riktig dejt. Det låter både mesigt och ovanligt tjejigt för att vara jag, men jag skulle ju smälta som isen i en bastu om nån gjorde det :P En mysig middag å kanske en film eller nått efter. Nu känner ja bara: "fan så cheesy...men ändå så lockande" :P Haha.

Ja nu vet ni det om mig :P Om ni vet nån där ute som passar in på min beskrivning, så be honom höra av sig ;) HAHA! Låter som värsta kontaktanonsen, men det är det inte. Kände bara att ja var tvungen att skriva ner mina tankar om hela grejen. Tänk sen om två eler tre år, då kanske ja hittar åt det här igen å garvar ihjäl mig för att det inte alls är vad jag har hamnat med då :P Ja den som lever får se antar jag...

Incomming!

Nu närmar sig allt med stora steg. Balen är bara en månad å två dagar bort, till studenten är det bara 44 dagar och om precis två månader är det dansgalan! :D Inte illa säger ja bara.

Balen börjar då allt fixa sig för. Har klänning, nån å gå med, bil, skor och har redan bjudit bort alla mina biljetter till efterinsläppet :P Är bara frillan å sminket kvar nu å det ska ja väll försöka få gjort snart. Ja å Linn har ju pratat om å ta en kväll för å göra det, men det har då inte blivit av än...får snacka med henne å se hur det blir med det.

Studenten är då bara nått man ser fram emot också. Kommer va en så ortoligt härlig dag, det enda som är osäkert är väll vädret, å ja håller då tummarna för sol! Det som är mest läskigt med att sluta skolan är väll att få veta om man tagit sig in på det man sökt eller inte. Har ju också börjat fundera på att kanske jobba ett år, ifall ja inte tar mig in på idrottsmedicin och har ett jobb det vill säga. Skulle ju kunna va både bra och skönt att få in lite pengar innan man börjar ta lån å så, hinna ta igen sig från all skoltrötthet och samla ihop lite erfarenhet. Men samtidigt är det ju verkligen tid för att plugga vidare, och jag vet som sagt inte riktigt om jag har jobb, eller om jag vill va kvar här ett år till. Iofs har ja faktiskt inte så mycke emot Storuman, och då slipper ja ju lämna Jenny, men men...får väll se vars jag är om ett halvår :P
-- Webb08Banner1.jpg


Dansgalan ser väll alla fram emot!? Sommar, fest, trevligt folk och styrdans ;) Vad kan gå fel? Blir ju min å Jennys "årsdag" också, så förhoppningsvis är vi båda lediga dagen efter så vi kan fet-festa...men ja ska väll troligen jobba så det blir väll en lugn men rolig kväll. Ja den som väntar på nått gott :)

Nu blir det att göra lite nytta, ha det!


En sabla söndag...

Första matchen på året å ja tro faktiskt inte det blir allt för många till. Kände mig inte alls peppad å ja tycker att allt bara gick åt helvetet. Ja slarva med bollen, missa typ jäm allt å blev nedslagen istället för å ta bollen. Det kände s som om det inte alls va lika kul som det brukar så ja tror at kanske gnistan i det hela har slocknat. Dessutom känner jag av i knäna nu efter så det är nog inte det bästa för kroppen heller. Fan!
















Blir bara så less på så mycket just nu! Vet inte va det är, kanske är nått som ligger i luften. Tur att man har vissa saker att va glad för i alla fall så man inte går in i väggen eller nått sånt. Får väll hoppas att det kommer bättre tider och att nått positivt väntar bakom nästa hörn.

Nu ska vi i alla fall fara å fira lilla farmor för hon fyller år idag. Känns lite surt att fara dit värsta deppig å slö, men man får väll göra det bästa av situationen antar jag...

Ha det!

Skidstugan

Ja skidstugan va inte alls så pjåkigt, det va trevligt folk och många glada ansikten. Sm vanligt blir det nån mindre rolig grej, men sånt får man nästan räkna med. Det blev lite norsk kareoke där jag måst säga att Vincent va den roligaste i alla fall ;) Sen vart det Pratande, dansande och en hel del skrattande.

Raggade runt med Patrik å Thomas ett bra tag, bara for runt å kollade å snackade lite. Jag kunde dock känna att samtalsämnena kanske inte var dom mest intressanta, typ bilar...och bilar ;) nä, det va trevligt. Sen blev det en sväng förbi trean där ja satt med Elvis-gänget en stund, å sen så kände ja att det va dags att dra mig hem mot Forsvik.
När ja då skulle köra ut från trean så hördes det som om nån ropa på mig, så jag stannade. När ingen då kom till bilen så fortsatte jag fara. Sen när ja kommit typ 200 meter från trean så ringde mobilen, å det va Maja å helena som glatt skrattade fram att dom ville ha skjuts. Ja vände då å for tillbaka å hämtade dom. Då är vi kom fram til huset där Helena bor så fick då jag å Maja avlyssna kvällen roligaste samtal tro ja ;) Ja det va kul det...

Nu är det då bara att tagga inför match, känner ig dock inte så värst peppad, men det kommer väll sen.
Ha det!

Yihoo! :P

Kollade nyss in mina fonder på handelsbanken, och för första gången på över ett år så ligger kinafonden på plus! Skulle ja sälja nu så skulle jag tjäna 7 kronor och 14 öre ;) Inte illa va?! Ja skulle nästan kunna flytta utomlads å leva det ljuva livet...men bara nästan :P Får väll hålla ut ett tag till, sen kanske jag kan skaffa mig en villa i Malaysia å bara sola, bada å chilla hela dagarna :D Man kan ju drömma i alla fall...



Nu blir det att fixa det sista å sen drar ja mot skidstugan. Ska plocka upp nå folk på vägen å sen blir det partey :P

Reflexer?

En reflex är ju nått som kroppen gör utan att vi tänker på det. Ibland, när man har gjort nått, så skyller man ju på att man inte tänkte...kan man då kalla våra dumma handlingar och misstag för reflexer?
Tänk så enkla förklaringar man skulle ha på allt, "nä det va bara en reflex". Men självklart är det inte så, och man har oftast bara sig själv att skylla för vad man har gjort.

Livet är hårt, men man får lära sig av sina misstag.

Idag va det då jobb som gällde mellan kvart i tio till kvart över två. Jobba fyra timmar å få betalt för sex timmar är inte illa ;) Sitter fint i spargrisen ;P Nu ha ja fått i mig lite käk, duschat å fipplat lite. Ska snart gå upp å packa ihop allt inför morogondagen så ja bara behöver kliva upp imorn ungefär ;) Ska behöva utföra så lite arbete som möjligt så ja har alla energi kvar när vi ska spela. Det kan nog behövas sen torsdagens uppenbarelse om att kondiotionen inte alls duger till. Blir hårdträning nu så formen kommer tillbaka.
Sen blir det tillfixning, middag å kanske lite slöning innan man drar till skidstugan där runt åtta nångång. Hoppas det blir kul för gårdagens sociala drag på byn va ju det sämsta på länge. Förhoppningsvis orkar ja va kvar ett tag också så ja inte typ halvsomnar klockan tio å far hem då...skulle inte va en sån höjdare :( Vill ju umgås med alla treor, tiden börjar ju rinna ut!



Nä nu blir det att göra lite nytta, får se om man kanske till och med ska hjälpa mamma med den underbart goda(ni förstår seriöst inte hur otroligt god den är!) köttfärssåsen :P

Ha det!



25/4

Vaknade nu på morgonen med en hals sträv som sandpapper ungefär. Det bara rasslade då jag försökte hosta, och då ja skulle säga godmorgon till mamma så va det med en väldigt hes stämma. Hoppas på att det bara är morgonhes jag är, för nu ha ja sagt åt Peter att ja ska spela imorn å då är det ju inte så bra med förkylning.

Ska då alldeles strax dra på jobbet å tjäna in lite slantar. Sen blir det hem oc plugga matte, fixa och dola fram tillmiddan. Mama ska göra spagetti och köttfärssås så ikväll är det gomaten :D Efter middan blir det då skidstugan å fest med en bunt andra treor. Blir dock ingen dricka utan det sparar jag tills nästa torsdag...fredag....och kanske lördag ;) haha, a får se hur det blir med det också. Nån fler än ja å Anna som är på att grilla nån kväll alla treor??
 
Nä nu måste jag nog dra mig härifrån och börja pallra mig mot jobbet istället.
Ha det!

24/4

Nu ha ja då gått igenom dagens utvecklingssamtal, har hjälpt farmor åsså ha ja fått i mig lite lunch. Det va inte så väldigt gott, men det gick ner i alla fall. Har frukt i väskan som ja kan leva på annars om ja itne kan hålla mig tills matlagningen :P



Har då förfärligt nog inte fått nån matte gjort, men det får bli ikväll för ja kan bara vara med Jenny en snabbis så då hinner ja med det ikväll. Får kanske hoppas över "så ska det låta", men det blir nog inte världens undergång. Får väll se om ja skippar gymmet också, men det är väll i värsta fall. Måste ju sagt få igång hårdträningen så då är det ju inte så bra å banga träning dom första dagarna ;)

Nä nu är det snart engelska, längrat inte! Blir så less Pärs lektioner att man vill gå innan man kommit dit ungefär :S Men men, bara 47 dagar kvar så det är väll bara att stå ut med det :P

Ha det!

"It's a revolution!"

Kim har klippt sig!! Han som nästan haft håret längre än mig har nu klippt bort sina gyllene lockar och blivit korthårig. Vi alla i datasalen hamnade som i chock och blev faktiskt väldigt imponerade av hans djärva drag. Måste säga att han passar mycket bättre i den nya frisyren än hans gamla ris till hårskalle :P Grattis och välkomen in i den normala hårvärlden Kim! :)





















Nog om honom, så viktig del av mitt liv är han inte ;) Jag ska i alla fall ha utveklingssamtal om en stund, men det kommer väll som vanligt gå på typ fem minuter där det enda ja behöver göra är att sitta och säga jajjemen som svar på allt som Magnus säger :P Efter det blir det att fara och handla åt farmor å sen blir det nog lunch. Skolämnena för dagen är engelska C och matlagning, och som vanligt är man itne alls peppad på engelska men mega taggad på matlagningen. Idag ska vi laga paj samt komponera en middag med tillbehör. Kommer nog både bli roligt och gott :P Känns bra att ha matlagningn så man får i sig lite käk på eftermiddagen ;) Sitter aldrig fel.

Gymmet ikväll? Kände på fotbollen igår att hårdare träning är en nödvändighet ;P Får höra med Jenny å se vad hon säger. Annars kanske vi drar "raggen" igen ;)
Ha det!

Raggarna

Ja kvällen blev lyckad med solning, en massa babbel och gå-raggen. Vi fick ju åka lite dansbands-bil, men det va inte så värst länge om man jämför med gåendet så det räknas inte ;)

Vi hann då med mycket, såg/träffade en hel del folk och fick oss en hel del goda skratt. Blir kanske en repris imorn, men får se hur det blir. Annars kanske man skulle ha pluggat lite matte, har prov på tisdag och tiden börjar som sina känner jag. Men men, det får ja ta när det kommer tid för det ;P

Ikväl blev jag och Jenny förföljda då vi va ute å gick...av polisbilen ;)

En stickande känsla

Usch! Det va en unge idag som fick världens sticka i benet :o

Jag å Emilie skulle hålla lektion för några sexor på bollhalen. Vi körde en uppvärmning, en övning å sen pela vi fotboll. Då när vi haft nästan hela lektionen, va typ tio minuter kvar, va det två ungar som skulle fightas lite om bollen och for rätt in  i dom utdragbara bänkarna. Som dom flesta Storumanbor vet så är ju bollhallen lite trasig här å där, å självklart for dom ju in i en bänk som va det. Det flög lite flisr, men den största av alla flisor satt fast i byxorna på en av pojkarna :S H drog lös den å sen trodde man som att det va det. Men då fråga ja han hur det va, och om han hade ont nånstans eftersom det ändå smällde till rätt rejält. Sen lyfte jag lite på hans shorts där flisan hade fastnat, å kvar i benet va en ganska tjock, 1,5 cm sticka! Å jag som hatar stickor fick dra på den lugna minen medan ja innombords hatade situationen. Sen fick ja sitta å titta på när han själv försökte dra ut den, när Inger försökte dra ut det...USCH! Att dra ut den är ju det värsta :( Det va som om man själv kände hur det ritkgt sved då dom satt å peta å drog utan att den kom ut. Tillslut fick Inger lov att köra upp honom på sjukan, så förhoppningsvis fick dom ju ut den där i alla fall.


Dagen har bara varit, sova, äta och träna...skönt. Nu blir det duschen, sen middag, kanske lite matte å sen gymmet för att sola med Jenny. Får se om vi kanske hittar på nått efteråt, en promenad eller kanske bara lite prat, blir nog bra hursom.

Nu ropar duschen efter lilla svettiga jag :P 
Ha det!

Lovegame

Jag vet precis vad jag ska skriva om, men har lite svårt att hita en bra start på det hela. Har skrivti tre eller fyra stycken korta små inledningar, men så fort jag avslutat dom har jag bara tagit bort dom för jag får inte den början jag vill. Får se om jag kanske kan få det rätt nu.

Är det så viktigt med en respektive runt min ålder som det känns som om alla tycker? Föräldrar och mor-/farföräldrar frågar ständigt. När man är ute så är det ofta ett "ragg" som kvällen går ut på, och det finns många fler exempel på liknande saker som får en att känna som att man bara ska ha någon.
   Men tänk när man bor i ett litet samhälle som jag gör, då kanske det inte finns nån som "passar" en?! Är det då så viktigt att ha nån, att man ska måsta, det här kommer låta dumt men, ta det bästa av det sämsta?
   Nu är det inte så att jag påstår att Storuman bara är fullt av dåliga killar, men många gånger känns det som om vissa killar får tjejer som dom inte ens är värda, bara för att tjejen typ inte vill vara ensam. Sen finns det dom gånger då det är tvärt om, att killen är för bra för tjejen, men det är faktiskt mycket mer sällsynt. 
   I alla fulla fall, så känns det som att det nästan blir så att folk tvingar sig till att gilla nån, bara för att det är så att man ska ha en pojk- eller flickvänn. Så ska det väll ändå inte vara? Jag tycker man ska låta det hända av det själv, å gör det inte det så klarar man sig ju faktiskt själv. Man kan klara sig bra på att umgås med familj och vänner, och sen när man går ut kan man träffa nytt folk utan att ha en baktanke om att "hamna" med dom. Är det då så att man snubblar över ett guldkorn, då är det ju perfekt, men man ska inte tvinga sig själv till nått.
   Att ha någon vill väll alla, men är det verkligen så jätteviktigt då man är mellan 17 och 20 år? Ja menar man har ju hela livet framför sig. Nog för att man kanske själv vill ha nån, men ska man då också behöva känna att man nästan måste ha nån för att andra tycker det? Känner att det är lite svårt tt förklara vad ja tänker här, men förhoppningsvis förstår ni. Kärlek ska inte vara nått påtryckt från samhället, så som den smala superfiguren för tjejer, eller den muskulösa biffen för killar. Det ska vara nått som man själv hittar och mår bra av, och inte nått man slänger sig in i för at tillfredställa andra.
   Ja det är då vad jag tycker om saken i alla fall. Vet som sagt inte om jag fick ut allt som jag ville, men det känns som det. Själv så klarar jag mig då ganska så bra själv för stunden, men självklart hoppas man ju på att snubbla över ett guldkorn här i Storuman också ;)



kissingkids.jpg kissing kids image by Jmb2223

"Slösa inte dina pussar och kramar på nån som inte är värd dem, då kanske lagret är slut när du hittar nån faktiskt är det"

Hyfs å fason

Ja efter skolan följde ja Jenny å hämta gymkortet å så, sen drog vi vidare hem till mig för lite snack å middag. När vi sedan snakat ännu mer, samt smält maten lite, for vi på Jennys första pass på gymmet. Vi tränade i ca 60 minuter, varierade dock på intensiteten samt engagemanget i träningn för både mig å Jenny, men vi va duktiga ändå :P

Efter träningen så duschade vi där, å innan så förberedde ja Jenny på hur dåliga duscharna skulle vara. Men så dåliga förväntningar som möjligt ungefär steg vi båda in i varsin duch, å till vår förvåning så va duscharna fixade! Eller egentligen va det väll ja som vart mest förvånad, men mina förvarningar gjorde nog att hon blev lite paff ändå.
Efter vi klätt oss å så for vi i alla fall vidare upp till Jenny, bakade, babblade å slöade å sen slutade allt med följande fras av Jenny: "Nä nu fan är ja less, nu få du fara hem!" :P (notera att hon hade en viss sarkastisk stämma vid tidpunten för detta utlåtande)

Ja så nu sitter ja här med lite fika i min ensamhet. Familjen har kvällat och förutom datorn och luftvärmepumpen är det bara mitt knappande på tangentbordet som låter. Nu ska ja då sitta här en stund å sen blir det väll sängen. Sovmorgon imorn så det blir cykel både till å från skolan, skönt!

Sov gott å ha det!


22/4

Ja människor är väldigt olika. Känner att jag stör mig på småsaker hos en hel del, och att man kan se lite dåliga egenskaper ibland som man annars inte tänker på. Som tur är så finns det ju då några små kuldkorn även här i Storuman så man klarar sig ju ändå :)

Dagen har varit ganska dryg än så länge. En lång engelskalektion, dålig lunch å nu är det snart dags för matte e :( Sista lektionen innan provet :S...suck
Sen efter det blir det Skol-IF möte å sen matlagning. Matlagningen kommer väll troligen bli skoldagens höjdpunkt, men efter det komemr dagens höjdpunkt för då blir det att va med Jennöff :D Yippi! Ska följa henne på gymmet så idag ska vi va duktiga. Har fått mig ganska bra med träning nu i veckan så nu ser det lite ljusare ut inför balen :P FÅr hoppas att det fortsätter på det här spåret.

Nä nu börjar ja snart, ha det!

Tack tack!

För en trevlig eftermiddag/kväll alla som varit med :) Orkar inte skriva nå mer just nu, men kanske blir mer om kvällen imorn ;)

Ha det!

En halv hundring kvar!

Ja idag är det ju faktiskt bara femtio dagar kvar till studenten, skönt! Dom flesta tycker ju som jag att det är riktigt skönt och rolgt, men sen finns det ju faktiskt dom stackarna som tycker att det är tråkigt. Nog för att man kommer sakna folk och att det är lite tufft med det där om vars man kommer hamna sen, men hallå, vi slipper ju gymnasiet!? Inga fler kemilektioner som man inte alls är intresserad av. Inge mer dela matsal med två andra skolor. Inge mer av vissa mindre omtyckta lärare, och inge mer luspenandan.

Ja nu ska vi då jobba med projektet inför mötet ikäll, ha det!

Tisdag

Ja nu sitter ja på skolan å drygar. Har haft fotboll på morgonen å nu så ha ja hål ända till 20 över 12. Har redan varit å käkat lunch så det blir väll bara att ta det lugnt nu å sitta framför datorn å döda lite tid.

Har inte så mycke å skriva känner ja så nu får det va nog.
Ha det!

Ingen solstråle ikväll precis..

Alltså jag är så förvirrad, ledsen, arg och förtvivlad att ja inte vet va ja ska skriva. Bakslag efter bakslag känns det som, allt är bara riktigt fucked up. Sen så fort bra saker händer, eller att man tänker på annat...ja då blir man påmind och stämningen sjunker från topp till botten innan man hinner blinka. Känslorna å tankarna blir som en ask choklad, man vet aldrig riktigt va man kan vänta sig. Mår inte alls bra av det här men måste väll kämpa igenom allt, hoppas dom sjuka blir friska, att jag får mig ltie vett i skallen och att ja ser saker så som dom borde ses. Jag är ingen ängel och ingen kan vara perfekt, men kan man inte i alla fall få va nöjd över sig själv?



Att allt kan ändras på timmar, minuter eller sekunder...En kvart, fyra timmar eller två sekunder. Ett samtal, en mening eller så lite som tre bokstäver. Man kan vinna en del eller förlora lika mycket. Måste ta vara på vinsterna för förlusterna kan nog rätt som det är ta kål på en...

Dusch å sängen, ha det!

Idag händer det grejer

Säger ju duvan i Comviq reklamen, men idag gör ja det också :P

För det första så har jag fått mitt bevis på att jag gått ur svenska kyrkan, kanske inte så stor grej, men man kommer ju tjäna några slantar om året på att inte betala nån kyrkoskatt :) Sen har jag som tidigare sagt inget behöv av att gifta mig i kyrkan eller liknande så jagser ingen anledning att vara medlem. Sen är jag ju itne troende heller så varför ska man då va med?

Sen så har jag fixat allt för sommaren angående jobb. Blir till att jobba på Wip istället för ICA, kommer nog bli bra det. Kanske inte får ihop lika mycket pengar, men det är mycket roligare där, å sen vill ja nog ändå ha lite ledig tid nu då det troligen är sista sommaren då man verkligen kommer va hemma.

Ja, sen va det väll inte så mycke mer som ha hänt sen sista inlägget, men dagen är ju inte över än ;)
Nu blir det att steka palt, ha det!

Hemma

Ja nu har jag tagit mig hem, skurit upp lite frukt och vilat mig en stund. Det va riktigt skönt ute faktiskt :D Ska se till att cykla å kuta hem lite oftare så man får både motion å lite friskluft. Sen är det miljövänligt också vilket är ett plus i kanten ;)

Uppstekt palt till middag, gött!

Tillbaka till skolbänken

Iofs har vi ju inga skolbänkar, men det är ju så man brukar säga :P

Dagen har varit rätt så dryg, men det är ju tur att vi har slutat nu å inte gatt gå ända till fyra :) Blir att fixa lite med jobb nu, både nu och till sommarn, sen blir det att cykla hem , ta en skön dusch å sen göra mig nått gött fika :D Funderar på en liten fruktsallad, men får se om ja orkar ställa mig och hacka å skala när ja väl kommer hem. Då får man ju i sig nått gott samtidigt som man får sig en liten energi-boost, vilket behövs efter denna dag...och helgen...

Har i alla fall tagit igen mig nu så ja då orkar mer än att bara sitta framför tvn, men fortfarande känner jag av lite huvudvärk...och blåningarna :( Men men, det är bara att försöka glömma det å tänka på nått bra istället. Som att det bara är ungefär 30st skoldagar kvar :P Eller att vi snart ska till Stockholm med skolan, helt gratis! Ja det finns en del att glädja sig över också så ja får väll försöka fokusera på det istället.



Ikväll blir det nog träning med SIK å sen blir det nog en tidig kväll. SKa se om ja kanske får lite städning gjord nu när ja kommer hem, men det tvivlar ja faktiskt ganska starkt på :P Hihi. Kommer å bo som i ett bombnedslag snart om ja itne tar tummen ur röven, men men...man kan inte hinna med allt heller. Ja menar att se på the hills kan man ju inte bara skita i? ;) Åh vilken mes ja är...

Nä nu ska ja ta å dra mig mot cykeln, ha det!


Lägesrapport...

Ja nu har jag fått en redig bakismat till midda, palt :P Det va riktigt gott, men paltkoma på baksmälla är inget att rekomendera! :S



Ute är det då lika stormigt som livet känns just nu, blir nästan rädd att träden ska börja falla här runt huset.  Som när jag å mamma for hem från Storuman för nått år sen då det va storm. Då när vi kom till Stensele, just före ica, så såg vi hur ett träd just bredvid vägen vinglade väldigt mycket. Då sa ja "hah, det ser ut som det där trädet kommer falla". En halv minut senare föll trädet rätt över vägen. Det va inget miniträd heller, utan det va ju en tall som va högre än husen runtom. Vi var ca 50 meter ifrån när det föll, så vi klarade oss ju. Skulle nog inte ha varit det trevligaste att hamna under precis...

Snart kommer balen, hur ska man göra med hår och smink? Måste också gå in i hårdträning och få kroppen i rätt form, får bli mycket löpande denna månad.

Vad blir det på valbor? Kände mig ärligt talat inte så jättesugen på Hemavan, men det kanske är hela bakisgrejen för egentligen känner ja mig inta sugen på valborg över huvud taget. Jaja, får väll snacka med folk å sen se vad som händer...

Nu blir det slöa deluxe. Sängen och tv:n ropar mitt namn så ja ska väll hoppa över dit nu. Är nog där jag kommer finnas resten av kvällen om någon söker mig :P

Ha det!


BAKIS

Ja säger bara fy innåt helvetet va ja må idag. Huvudet dunkar, magen vänder å vrider på sig och sinnestillståndet är väll inte riktigt på topp det heller. Ja behövde två timmar av förberedelse i sängen för att kunna kliva upp och duscha. Har fått i mig en skål med fil å musli, men just nu känns det som det blir en kort visit. Vet inte hur ja ska förklara hur jag mår, men jag kan säga att jag skakar och för mig så rör dator på sig lite lätt. Alltid lika kul att försöka dölja det för mor å far också...



Kvällen blev i alla fall lite både och, början va good men slutet blev bad. Vi drog igång hos Erik med lite tv-spel, youtyube-klipp, snack och dricka. Vi besäkte bilisten några gånger å sen for jag till Puttrik. Där var han, Niklas, Jimmy, Anna, Linn och Fredrik. Där va det lite mer liv så det får faktiskt aningen högre betyg än hos Erik, men det var kul där också.  Hos Patrik blev det i alla fall mer prat, lite fjant och några groggar(dessa blev mitt fall). Linn å Anna drog på trean bara en stund efter jag kommit, men jag var tapper och stannade med grabbarna ett tag till. Det va då som groggarna kom å ja det va ju jätte trevligt, ända tills ja kom på trean och dom slog till som en stekpanna i ansiktet. Ja var då social där ett tag å sen, när stekpannan slog till, fick ja ju en snetändning å gjorde bort mig så innåt satan. Idag skäms ja då ja passerar en spegel. Men man kan inte få det ogjort, så jag får ta det och förhoppningsvis lära mig nått av det. Kanske slipper allt det här nästa gång ...

Nä nu ska ja nog ta å försöka stoppa i mig mer mat så ja kanske inte behöver va bakis på skolan imorn också. Är väll ingen höjdare precis, särskilt inte när vi ska ha lång engelska lektion med Pär, fy! Ska nog bara se lite "The Hills" och ta det så lungt som möjligt.
 
Ser ni inte till mig imorn på skolan så har jag antingen dött av illamående eller skam, eller kanske en kombo av båda.
Ja den som lever får se.

Ren väg?

Har visst inte blivit så mycke bloggande i helgen. Har jobbat och haft annat för mig, fast än är det ju iofs bara lördag.

Skulle försöka röra på mig lite idag så jag cyklade hem från jobbet. Då är ja va på den första av de två forsviksrakorna så hände nått lite oväntat. Jag hamnade bakom en hord med galopperande, säger man det?, renar. Funderade lite på vad ja skulle göra, ja menar dom va på andra sidan av vägen å  inte just framör mig, så ja skulle ju kunna cykla viadare...men tänk om dom då kommit efter mig i världens fart, eller att dom tvärt bestämde sig för att byta sida och mejade ner mig? Ja ja tog i alla fall det säkra före det osäkra, saktade ner och låg bakom dom tills dom tillslut svängde av vägen och for in i skogen. Kändes bäst så å ja hade ju ändå inte riktigt brottom eller nått.


(Inte renarna ja hamnade bakom. Bara en random bild från google ;P)

När ja sen kom hem blev det då duschen å nu sitter ja här. Har fått i mig lite mat eftersom ja inte haft nån riktig lunch, och nu ska ja väll snart hjälpa mama med middagen ;) Måste dock försöka lösa kvällen problem först och sen också försöka komma på va ja sa ha på mig. Ja det är en hård värld vi lever i ;) Haha

Kan förresten meddela att det var mycket skönt at sova i en renbäddad säng igår :P Hehe
Ha det!


Nu är det gjort!

Ska citera mitt eget sms lite :P

"Nu har det hänt. Nått som kommer att förändra min vardag för en lång tid framåt. Det hände så snabbt att jag knappt förstod att det var sant, Men nu har det skett och det kan inte bli ogjort. Det är inte glassbilen som kommit, utan något av annan stor betydelse. Idag är dagen då jag stoppade undan sovtäcket och faktiskt renbäddade min säng ;) Hehe!"

Hehe, ja nu har ja alltså dumpat sovtäcket. Känns riktigt bra faktiskt, och när ja ändå va igång med dumpandet så dumpade jag också mitt duntäcke genom att byta ut det mot ett tunnare sommartäcke. Börjar ju bli så pass varmt nu att ett duntäcke blir lite väl mycket.

Men nu måste ja laga lite mat åt fabromiljen, tortellini :) Mums!
Ha det!

Mitt sovtäcke :)

Nu har ja suttit framför tv:n ett tag å bara dödat tid. Har för den fjärde kvällen i rad inte fixat med nya sängkläder, så det får bli sovtäcke inatt igen :P

Resten av familjen komme hem kväll, eller inte Stina men hon bor ju inte här så det räknas inte. Både skönt och jobbigt på samma gång, men det ska nog gå...jag överlever nog :)

Imorn blir det att sova länge, jobba å sen vet ja inte. Kanske blir det så ska det låta med mamma äve denna fredag, eller så kanske ja drar till Storuman å kollar läget, får se. Nu ska ja i alla fall dra mig mot sängen och mitt sovtäcke, ha det å gonatt!

Torsdag

Det har varit en ganska dryg dag idag. Va inte på humör på gymmet idag heller, men det blev i alla fall 40 minuter på löpbandet och lite situps så det får duga. Sen när ja kom på jobbet (måste bara påpeka att ja känner mig ganska grym nu när ja kan skriva så :P) så gick tiden mega sakta. Man gick runt, kolla på klockan, gick runt, kolla på klockan, fråga om nån ville ha hjälp å sen kolla man på klockan. Drygt!

Efter jobbet for ja då å hälsade på lilla farmor. Prata lite, såg på tv, dammsugade åt henna, tog ut soporna å sånt å sen for jag. Stanna på konsum på vägen hem å köpte mig lite mat, och ja kan säga att det verkligen behövdes eftersom det enda ja hade ätit på sex timmar va ett äpple. Så det va ganska gott å få lite föda ner i magen :)

Nu ska ja då hitta nått helt onödigt att spendera min tid med, ha det! :)


16/4

Känner mig inte riktigt hundra idag. Lätt huvudvärk, halsen är inte den bästa å näsan är lite tätt. Ska göra mig en varm å go frukost så ja får lite liv i denna kroppen :)

Börjar jobba klockan ett idag så ja ha inte riktigt brottom någonstans :P Men ska ändå försöka ta mig till gymmet så snart som möjligt å röra på mig lite. Idag ska ja göra mer än att bara sitta på cykeln i tjugo minuter, det va ju skamligt...
Ska försöka stå på löpbandet lite idag, sen kanske cykla också åsså lite mage, rygg å rehabträning. Balen och beach 2009 närmar sig ju verkligen med stora steg så nu är det allvar här.

Jenny har kommit på lite idéer inför valborg, bra jobbat! Får hoppas att nån av dom går vägen för båda lät då väldigt trevliga :)

Hade jättesvårt att somna igår, eller ja somna först å sov ett tag, men sen vakna ja igen å de va då det vart svårt att somna igen. Då när ja sov hade jag bitit mig själv i sidan av tungan så det hade blivit ett litet sår. Det där såret gjorde jäkulskt ont å det tog typ mer än en timme innan ja kunde somna igen...det är en hård värld vi lever i ;)

Nu blir det frukost, ha det!

Grattis på namnsdagen Patrik :P

Snackis

Ja Patrik ringde nyss å ja kan ju säga att vi båda prata av oss lite. Hade ju mycket att ta igen, så vi babbla på i lite mer än en halvtimme å sen, när min mobil klaga på låg batterinivå, vart vi tvungna att avbryta samtalet. Får väll prata mer en annan dag.

Har försökt få mig en översikt över vad som händer i Storuman i helgen, och lite klokare ha ja väll blivit...men bara väldigt lite ;) Känner då verkligen för å patra lite, men är det inte så många som ska ut eller någon som verkligen är på så får ja väll klara mig utan. Att bara slöa och göra ingenting har jag ju märkt att jag är ganska grym på :P Är nog en av mina dolda talanger :) Hehe

Men nu blir det att fixa lite fika här i pausen av Greys, sen blir det å se klart det, se Entourage å sen pallra mig mot sängen och mitt sovtäcke :P Haha

Ha det!

Skönt att slöa

Ja det är jäääääävligt skönt att bara va. Att sitta å se på nått bra, äta lite mumsig frukt och bara stänga av hjärnan från allt jobbigt å drygt. Så skönt att slippa tänka på att man har nått man måste göra, eller nått man måste fixa. Att verkligen bara va. Det är nog sånna här stunder som Forsvik är gjort för :P



Ser "How I met your mother", och det är avsnittet då Barney ska förklara hur skrikande går runt i "systemet". Det rär verkligen en hel vetenskap det där ;)

Hur kommer det sig att så mycket hinner komma och gå på så kort tid? Så som vintern övergår till vår, så byter man sällskapskretsar, vardagarna förändras och man lär sig att se saker på andra sätt. Jag har själv lärt mig att se folk för deras goda sidor istället för deras dåliga. Känns som om alltför många fokuserar för mycket på det negativa hos personer, när det egentligen borde vara motsatsen som man ska sätta störst vikt på. Jag har på den sista tiden haft mycket trevligare bara av den anledning att ja har pratat mer med folk ja inte tänkt på att umgås med förut. Det ger mycket mer möjligheter och man får ut mycket av det. Man behöver inte ha "den sociala gåvan"  för att va kunna va social och trevlig, man behöver bara våga sätta ena foten före den andra och se alla som lika.

Nä nu ska ja fixa mig nå middag, åt lunch klockan två så det blir väll inget mega-mål. Får se vad jag hittar på att slänga ihop. Sen blir det slötid tills klockan nio då det är Greys, sen blir det Entourage å sen sängen.

Ha det!

Onsdagen

Ja dagen har då varit rätt så bra än så länge. Har jobbat å dolat på från tio till två, sen tanka ja å drog på gymmet. Tiden på gymmet blev väll dock inte så lyckad, eftersom ja bara cyklade i 20 minuer å sen gav upp. Är inte alls på g i veckan känner jag. Får väll ta igen allt ändå nästa vecka istället då..

Träffade Helena på ica i stensele :D Fick veta att hon är hemma tills på sönda, nice! Kände mig dock lite osocial mot henne så ja ska nog ta och skriva ett litet förklarande sms....fort va det gjort! :P

Nu när ja ha fått i mig mat, och inte är lika anti allt längre, tror ja ja ska ta å slöa. Man måste ju ta sig tid för det lite nu och då, och än om det är ungefär det enda ja har gjort förutom att jobba, så tänker ja göra det heeeela kvällen :) Troligen kommer ja väll till och med att sova i sovtäcke inatt också :P 

Nu blir det då duschen å sen nått annat, vet inte vad men nått i alla fall :)
Ha det!
 


Breakfast

Mums, sitter här å smaskar äppelklyftor, smuttar på mitt te och dricker en mumsig smoothie :) Är gött när man väl gör sig för att fixa en lite lyxigare frukost än att bara hälla flingor å fil i en skål ;)



Igår så vart ja lite lat igen när jag hade lämnat datorn. Ja nörmade mig skåpet med sängkläder, öppnbade till och med dörren. Men sen tänkte ja "nä, det kan ja göra imorn", så det blev inte bäddat i sängen min igårkväll heller, utan ja spenderade ännu en natt i sängtäcket :P Somnade sen faktiskt ovanligt  fort å fick ju sova rätt länge så jag är då nöjd i alla fall :)

Idag blir det då jobb från tio till två, kanske längre men vi får väll se. Sen BLIR det gymmet för nu måste ja röra mig, Hem och städa klart å bädda å sen ikväll blir det hemmakväll framför tv:n med Greys och sen Entourage :) Om nån är sugen på att göra mig sällskap är det bara ni hör av er, nån att prata med i pauserna sitter ju alrig fel :P

Va ska man göra i helgen? Är riktigt sugen på å skita i det där med att bara dricka på valborg före balen, träffa lite folk å bara chilla kanske? Drar nån ihop en fetfest är väll inte det fel det heller, men nått soialt umgänge skulle ju va nice. Va inte så sugen på å fara ut själv i Hemavan precis, så blir nog att stanna hemma å hoppas på sällskap här...får ja inte tag på nått sånt får ja väll dra en hemmakvälls-helg iställe :P

Nä nu ska ja gå å börja klä mig i nå rediga kläder å sånt, ha det!

De hemlighetsfulla funderationernas afton

Hm, hur ska allt detta sluta?

Fick i alla fall va lite social ikväll. Har varit med linn större delen av kvällen men också hunnit med Jenny, Vincent, Hampe och faktiskt till och med Linn :P (Björnstad alltså). Var trevligt att stöta på henne, va ett tag sen nu kan jag lova :)

Har en massa olika tankar i min lilla hjräna ikväll, men tänker låta dom stanna där för annars får ja bara en massa skit tillbaka. Så nu blir det lite "hålla inne " tid för mig, men lugn Jenny, det kommer inte resultera i ett stort fylle-utbrott ;) Men men, det blir som det blir å det får man väll leva med. Har funderat på mycket och vissa saker känns bara så ovärda, medans andra känns s otroligt viktiga. Ska se om ja kommer mig till att ta tag i en av grejerna. Låg å planera igår men kommer troligen vara för feg för att komma till skott med det hela. MEn som man brukar säga, den som lever får se...

Nu blir det att renbädda, ta en varm dusch å sen så kvällar jag.
Ha det å gonatt!

Shoot...

Ja nu har tiden flugit förbi mig som ett jetplan passerar en snigel ungefär. Har typ inte hunnit någnting föruom att äta, sitta vid datorn å sen ätit lite till. Har en sån här jävlig period nu då man typ aldrig känner sig mätt. Dom leder också oftast till att man känner sig rätt tjock, och det kan ja tala om att ja gör just nu. Tror byxorna spricker snart :P

ss-fat-guy.jpg image by zvoncic

Nu blir det snart att dra till Storuman, prata lite med Jennöff å Linn :) Blir att försöka få lite planer gjorda inför tisdagen som sagt, får väll se hur långt vi kommer. Sen blir det väll hem å se House, kanske ta en skön dusch :) Kan ju duscha nästan hur mycke ja vill nu när ingen annan är hemma och behöver varmvatten...då kan ja ta allt! Moahahahaha! :D

Nä, nu blir det å lämna denna dator så inte stolen fastnar och händerna växer fast i tangentbordet, ha det!


Första dagen

Nej, för er som trodde det så ha ja inte just gått igenom första dagen på förskolan ;P Det va ju faktiskt jobb det gällde denna gång...än om man ibland önskar man va runt fem-sex år så man får va i hoppborgen ;) Hehe



Det gick i alla fall rätt så bra. Vi hade inte öppet, utan vi inventerade hela dagen. Har bland annat suttit och ränkat ca 235 par vantar, ungefär hudra stycken avbitare och tänger och så självklart en hel massa skor å tröjor/jackor.
Det va lite skönt att faktiskt inte ha öppet på första dagen, för då fick ja ju som tid att känna in mig med dom som jobba där, å det är ju aldrig en nackdel precis. Imorn blir det då inte en lika tidig morgon, ska va där kvart i tio så det blir värsta sovmorgonen ju. Å sen på torsdag bli det ännu senare för då ska ja troligen börja två :) Blir skönt sen när lönen för den här veckan kommer in kan ja tala om. Har inte direkt överflöd av pengar just nu så det kommer sitta som ett spett i skrevet som Patrik brukar säga :P

Nu blir det i alla fall mat, sen ska ja väll försöka röra på mig lite å sen blir det planering med Linn. Ska försöka dra ihop nått till nästa tisdag för då är det bara femtio dagar kvar! Ska grubbla lite över vilka vi ska va å lite annat, mat t.ex...som ja verkligen är sugen på nu...kan inte riset kokas lite snabbare!?

Jaja, skriver säkert igen sen ikväll, ha det tills dess :P

Kvällen

Ja det blev en riktigt slö hemmakväll ikväll, har inte gjort så mycket mer än å sett på tv. Eller ja ha skrivit en massa sms, men det är ju trots allt inte så krävande precis :) Fick aldrig nått svar av Jenny, så ja får väll ringa henne sen i veckan om å träffas nån kväll. Har faktiskt inte ens fixat nya lakan å sånt till sängen, så ja drog fram ett sovtäcke så ja bara kan krypa ner nu utan å måsta bädda :P Är latare än latasta latmasken ikväll ;)



Ska då ta å försöka kvälla nu. Ska väll se färdigt Harry Potter (Ja ja vet ja är typ tolv, men det finns ju inget å se på tv ikväll!), å sen blir det att slagga å tagga inför imorn ;) Vilket otroligt fyndigt rim...NOT!

Jaja, nu blir det sängen.
Ha det å gonatt!

Sanningens ögonblick

Okey, nu kommer sanningen fram. Jag har inte lyckats städa rummet. Eller jag har plockat ihop saker å burit ner tvätt å så, men annars är det inte så mycket som har hänt. Känner mig lite lat, men sånt händer...får väll ta å få det gjort en annan kväll istället.

Har då inte fått nå svar från Jenny, så ja siktar in mig på en hemmakväll med bara vila. Ska väll fortsätta se The Hills, vilket jag har gjort nu i nån timme istället för att städa ;P Och sen får man väll se om ja kanske kan dra tummen ur röven å renbädda sängen? Ja bäst det iofs för ja ha redan dragit bor lakanen å det så annars måste jag sova utan sånt :) hehe. Sen blir det väll en del tv, fixa lunchlåda tills imorn, kanske skicka ett trevligt sms och försöka va social med nån å sen en tidig kväll för att ladda upp. Ser fram emot morgondagens bravader och hoppas att det går bra så man kanske får sig lite extra slantar varje månad. Får försöka va på topp imorn så det hela går vägen.

Men men, mer The Hills :D
Ha det!

Träning

Ja det va skönt att röra på sig igen. Blev ett löppass på 40 minuter, kuta inte så långt som vi brukade förut, utan det blev en lite kortare första gång för å komma igång. Det va i alla fall väldigt skönt att känna lite vind i håret istället för att stå inne på ett löpband :P Hehe.

Efter löpningen så drog vi ner på gymmet i Stensele och körde lite styrka. Blev mest rygg å mage för mig, men också lite rehab för knäna. Måste ju jobba mot beach 2009 samtidigt som ja ska stärka knäna inför en eventuell säsong på gröngräset :P Ja det är inte lätt att få ihop allt nuförtiden. Just nu ska ja t.ex. städa rummet, men det går som inte så bra för jag hittar bara andra grejer att göra och använder det som ursäkter för att slippa börja städa ordentligt :) Får nog ta mig i kragen efter det här å verkligen dra igång. Kan ju hoppas att jag blir stolt när jag väl är färdig för annars känns det ganska så ovärt :P

Budade på tre stycken olika brosch igår för att ha på balen. Det ena va typ en krans med lite blåaktiga stenar på, den andra va en blomma och den tredje va typ en bukett eller va man ska säga. Får väll se om jag får mig nån av dom å dom passar till den nuvarande utstyrseln. Skulle va skönt att få det ordnat för ja måste ju fortfarande också lösa gåtan med hår och smink. Känns som om det börjar närma sig nu änså, nån som har tips på en snygg frisyr man kan ha om man har mellan lång page??

Här kommer lite bilder från sista riktiga utlandsresan, malaysia 2006, är så sugen på sommar så ni förstår inte!



















Jaja, det va en skön semester det. Men nu ska ja väll göra mig en kopp te å sen blir det att ta sig i kragen å köra igång med städningen. Ska väll iofs också kontakta Jenny å se hur det blir ikväll, men sen blir det städa som gäller ;)

Ha det!

Ledighet

Ja det är skönt att få va ledig lite nu och då. Den här dagen har hittills bara bestått av att ligga i sängen å bara mått gott i typ två timmar, frukost och lite tid i solen. liger till och med ute just nu och skriver, men oturligt nog så har solen hamnat bakom ett väldigt stort moln...men men, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge ;)

Väntar på att Thomas ska dra sig upp ur sängen å ringa mig så att vi kan fara och träna. Vi sa igår att vi skulle fara på gymmet, men jag tror ja ska försöka övertala honom att jag kommer upp till Storuman också tar vi en lång löptur där istället. Man kan ju inte gå miste om detta fina väder genom att va inne på gymmet å träna när möjligheterna finns för att träna ute.



Efter träning blir det väll lunch, städning av rummet (behövs verkligen), dusch såklart och sen får man väll se om Jennöff kommer förbi här ikväll och gör mig sällskap. Hoppas på det :P Annars blir det väll att sova tidigt och ladda upp inför första dagen på jobbet. Ska inventera, bossen sa att det skulle bli svettit så då kanske man får sig en extra workout där ;) Fast blir nog gymmet ändå när ja ha jabbat klart. Måste ju som sagt ta igen helgens latande och förbränna lite påskmat :P

Nä nu ska ja fixa lite grejer å sen ska ja packa ihop för en löptur å kanske ett pass på gymmet också. Thomas ringde just och jag lyckades övertala honom ;) Va inte så svårt för han sa bara ja diret, men i alla fall.

Ha det!

Hemma

Ja nu är jag hemma igen. Fick så snällt åka med Thomas hela vägen från stugan å hit. Han stannade för å se wipeout, eller först va det tänkt att vi skulle träna också, men det blev inget av.  Så nu har vi bara slöat framför tv:n och njutit av ledigheten.

Påskhelgen har då bestått av skotring, fint väder, god mat och mycket vila :) Har egentligen inte ansträngt mig någonting förutom dagen då vi va uppe på fjället med skotrarna. Det va ju så att vi lyckades köra fast fyra av fem skotrar, några flera gånger, när vi skulle gena över en sjö. Bara så att ni vet va det skotern ja körde som var den femte, ej fastkörda :P Kan ju i alla fall säga att ingen va särskilt torr då vi väl fått oss in på torra land igen ;) I alla fulla fall har det inte blivit så mycket träning eller så så i veckan blir det att ta igen.



Funderade lite under helgen och kom fram till att det både är roligt men sorgligt att det här är mitt allra sista officiella påsklov...om ja inte blir lärare då, men det har jag inte tänkt. Det är i alla fall roligt eftersom man kommer starta som ett nytt liv, och mycket annat roligt kommer hända istället. Men samtidigt är det väll ingen som klagar över ett litet lov på denna tid på året då vädret är så underbart? Ja man vill ha kvar kakan men äta den ändå...

Nu blir det i alla fall att fixa fika och sen blir det "en callgirls dagbok" på femman, ha det!

Påskhelgen

Ja nu är ja packad å klar för helgen :) Kommer på grund av mitt minilov bli ett lite uppbehåll i bloggandet, men jag tror inte att varken världen eller bloggen går under på grund av det ;) Kommer ju tillbaka redan på söndag eller måndag så det blir ingen lång paus precis.

Efter ja kom hem från gymmet hade pappa en lite mindre rolig uppgift åt mig, skotta :( Inte för att skotta är särskilt hemskt eller tråkigt, men idag va det ju typ 5 cm sursnö som vägde typ åtta gånger mer än va avnlig snö gör. Kan säga att det tog ett tag å skotta hela uppfarten. Men smart som ja va så spara ja duschen till efteråt så då fick ja mig en liten belöning i det ;) sköönt.
Efter det så ha ja sminkat till mig lite, packat och bara slöat. Tänkte på det, smink är verkligen en bra sak. Man kan dölja det man inte vill visa och man kan framhäva det man vill visa. Varför finns det inte personlighetssmink så man kan dölja dom sämre delarna i personligheten å framhäva dom bra? Om kiks skulle börja sälja nått sånt skulle då ja handla där aningen oftare ;) Å då handlar ja ändå där typ så fort ja har chansen...och pengar ;)

Haha, folk kan vara för underliga :P Gillar självförtroende men hallå? Lite väl mycket tycker då jag...

Men men, hoppas påsken blir trevlig och att vädret klarnar upp. Hoppas alla småbarn får stora påskägg fyllda med det dom vill ha och att allt party-people får sig en grym fest eller två. Själv ska ja nog bara ta det lugnt i stugan med god mat, trevligt folk och som sagt förhoppningsvis bättre väder. Ha det så bra och njut av helgen!



GLAD PÅSK!

Åh nej...

Känner mig lite kluven. Ska ja va glad eller ska jag va ledsen? Iofs är jag ju både och men det blir lite konstigt. Glad för jobbet men jäkligt ledsen för annat :( Nu sjönk standarden på det här påsklovet en bra bit, kommer gå å fundera på det här hela påsken ungefär...Ja säger bara fan va hemskt!

Nu blir det gymmet, får försöka pumpa upp endorfinmängden i kroppen så det känns bättre, ha det!


Första påsklovsmorgonen

Ja som vanligt när jag har sovmorgon så vaknade jag onödigt tidigt idag. När ja vaknade undrade ja ju såklart va klockan va, tänkte att den kanske är åtta, halv nio någonting. Men nej nej, klockan var 06.25 :/ Ja la mig igen å försökte somna om, å ja slumrade faktiskt till en stund. Men klockan 06.54 vaknade jag igen och efter det var det omöjligt att somna om, dels på grund av allt ljud som blev då dom andra klev upp för att göra sig iordning, men också för att jag ahr väldigt svårt för att somna om. Ja låg då i alla fall kvar i sängen en timme till för att vila lite extra, tänkte att det inte va så stor ide att kliva upp och hamna i allt tjafs som pågick utanför mitt rum :P Va ganska skönt, men hade varit ännu skönare om ja hade sovit ;) Men men, nu är jag vaken och snart är det väll dags att börja uträtta lite av dagens inplanerade punkter. Måste börja med att göra färdigt fysiken :( booooring!

Här kommer dock nått riktigt roligt, slapsgiving i "how I met your mother" :D

 


 




Ahaha :P Älskar sången med Barneys små instickare ;)

Onsdagens för och nackdelar

Det är ju inge greys ikväll!? Va gör elitserien så viktig att dom skippar greys??...är less hockey ;P hehe

Men trots det är dagen den bästa på länge. Fick som sagt veta att ja klarade matteprovet (och nästan fick vg till och med :P), hade roligt och trevligt på matlagningen, va med Patrik å prata av mig en stund och nu har man sig lite jobb :)  Inte alltför illa...Sen är det ju förbövelen påsklov också! Det enda som varit negativt är då vädret och det faktum att det inte är greys. Men får vänta sådär tjugo minuter stället å se Entourage :)



Imorn blir det tidig morgon, gymmet, snacka jobb, packa å kanske städa lite? Sen måste jag ju göra det sista på fysiken också, men det går nog ganska så snabbt...hoppas jag i alla fall :P

Får se om man kanske drar ut nått i helgen. Blir väll ingen dricka men man kan ju ha kul ändå :) Men men, får se vad som händer å vars man hamnar.

"inte ens du"....va??

Påsklov now and then

Sitter nu här och smaskar i mig lite torkade tranbär, skriver  på fysiken och njuter lite smått av att jag har påsklov :)



När jag då sitter här å tänker på att det nu äntligen är påsklov så kan ja då inte hindra mig själv att bli nostalgisk och tänka på tidigare påsklov. Hur man levde i backen med snowboarden fastspänd mellan 9 och 16 ungefär. Och hur vi hade vårt eget lilla rollspel som vi va så inne i att vi knappt gjorde annat om kvällarna. Minns bäst när vi stog i flera timmar och rullade och skulpterade snögubbar. Vi knåpade med å göra armar och andra saker på dom och vi byggde säkert en tio-tolv stycken. Men det va ju självklart inte bara för att bygga dem vi höll igång så länge, nej nej...det va för att vi skulle kunna ta våra vapen (några smörknivar, en spade och en eller två fönsterskrapor) och leka att dom va en av fiendes arméer som vi skulle kriga mot. Så efter många timmars byggande och skulpterande så gick vi lös på dom, och efter ca 20 min va det ungefär ingenting kvar av våra byggen :P Ja det va tider det.

Sen minns man ju självklart också de otroliga skoterturerna. Som gången då vi va uppe på en liten tjärn på fjället å ingen ville fika eller nått för man fick så mycket fisk att man inte ville sluta fiska :) Fiskarna va ju inte särskilt stora, men det va ju bara det att man då ens fick nått som var charmen i det hela. Tror vi drog upp typ fyra eller fem ica-kassar med fisk den dagen. Till och med lilla Noah som va typ 5 år fick ju ett bra antal fiskar. Ja det  va då tider det med :)

Men men, än om gamla minnen är fina så ska man inte sukta efter dem och inte njuta av dagarna man har nu. Nu blir det nya bravader och nya minnen :) Själv hoppas jag på bättre väder och en trevlig skara att umgås med, har man det kan det ju inte bli annat än bra :D

Nä nu ska ja nog jobba lite till på fysiken så man får det bortgjort, ha det!


Rusk

Ja det är typ plus 0,4 ute å snöblandat regn :( Inte kul! Nu ska ju solen komma fram och dra med sig vårkänslan till oss påsklovs-firande, men nej nej...mitt allra sista påsklov drar igång med världens pissväder, surt!

Men men, vädret ska inte stoppa påsken...dessutom har jag hört rykten om bättre väder senare i veckan!? Får hoppas att det blir så så man får lite mer påsk- och vårkänsla så här i början/mitten av april. Jadu tiden flyger verkligen förbi, tycker nyss det va januari å nu har vi redan tagit oss en vecka in i månaden april :P Skönt men lite overkligt faktiskt. Men som tidigare nämnt här i bloggen blir det då påsk i stugan med mor å far, skönt men samtidigt far ja nog hem ganska snabbt efter helgen för finns ärligt talat inte så mycket för mig att göra där. Hoppas att Kalle hör av sig sen ikväll så ja får veta nått om jobbsituationen, håller ju tummarna för en extra slant...men va ska man tro efter allt detta tjafs? Jaja, får se hur det blir med det.

Nu blir det då middag å sen till att göra klart fysiken. När den väl är klar blir det Greys å kanske en dusch? Ja får väll se :P
Ha det!

JAA!!

Ja klarade det där megasvåra matteprovet! :D Å det bästa med allt var att jag bara va ett enda poäng ifrån vg :P Det känns ju lite surt med bara ett poäng, men samtidigt känns det jäkulskt bra eftersom ja rant av va rädd för att ja inte ens skulle klara det...skönt att ha det gjort i alla fall :)

Har sett några roliga saker idag, tex att konsum börjat ha tandborstar i godishyllan och att i soprummet för farmors hyreshus finns en låda för lampor där det står: "slå inte sönder de trasiga lamporna" :D haha, tycker det va ganska så roligt :)

Men men, nu blir det matlagning å se hem, ha det!

Gymmet

Ja nu kommer ja från ett ordentligt konditionspass på gymmet. Började med att kuta på löpbandet i 50 minuter, ganska lungt tempo men blev ändå ordentligt svettig. Efter det drog jag av mig mina lagom blöta knäskydd och satte mig på cykeln ett tag. Satt där i en halvtimme och efter det kände jag mig ganska så nöjd faktiskt. Passet fick som kompensera det faktum att jag inte kutade hem idag på grund av vädert.



Ja nu har jag då lite återhämtningsfika i form av en skål med filmjölk och min goda musli som jag införskafade i Umeå  och ett stort glas apelsinjuice. Är tyvärr inte lika haj på hejarklacks-bokstäver som syrrans kille, så det får bli bara juice skrivet som vanlig text istället ;) (från helgens bravader i Umeå). Om en stund börjar ju också House så ja ska väll börja dra mig mot tv:n, ha det!

Dahhh!

Jag klickade just på skicka anmälan knappen på studera.nu!!! Gah!!...

Nån annan som gjort det för ja vart lite fundersam över det där med kompletteringen, ska man välja nått eller inte? Får fråga syon, om hon nu är till så mycket hjälp? Får nog kontakta studera.nu istället, blir nog bäst så.

Nu är det ju på riktigt, jag, lilla Sara Maria Isabelle har gjort min ansökan till universitetet...dra mig baklänges in i fågelholken säger jag bara :P

Föreläsningen

Jajjemen, nu har jag just kommit hem från föreläsninge, och det va en riktigt bra en. Det var Jonny "puman" Höglin som berättade om sitt liv, om sin uppväxt, hur han kom in i naziströrelsen, hur han bildade E-tuna NS, hur han tog sig ur allt och hur han nu övergått till livet som föreläsare och pappa istället. Han fick en att förstå allvaret i det hela, samtidigt som han gjorde allting roligt och intressant. Han gjorde ett grymt jobb och jag tycker han är värd mycket credit och applåder :D



Han gjorde som sagt allting lite roligt också, och en grej han sa va att Linda Rosing och blondinbella borde må bra när dom är med varandra, för då får dom ju ett gemensamt iq på hela 3 ;) hehe. Sen när vi fick ställa frågor så kallade han Wim för herren i mössan, men Wim förstod inte att det va honom han menade och tittade sig som över axeln för å se vem han menade för han hade ju ingen mössa. Men då va det så att föreläsaren, Jonny, trodde att Wims hår va en mössa :P Kan säga att skrattet spred sig ganska mäktigt i hela biosalongen ;) hehe

Nä nu ska ja se om ja inte kan få lite mer fysik gjort, ha det!

Sant eller falskt??

Vet inte om man ska tro på allt eller inte :P

- det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- längden på killars penis är lika lång som deras tumme gånger 3.
- lårbenet är lika hårt som cement.
- tjejens hjärta slår fortare än killens.
- tjejen blinkar 2 gånger oftare än killen.
- vi använder 300 muskler för att hålla balansen när vi står.

Haha, nu får vi börja spana på tummar breuds ;)

Mat :)

Ja nu på morgonen va det då fotboll som gällde. Det gick väll ganska bra och va rätt så kul, skönt att börja komma in i allt igen :) For sen på ICAå prata med bossen om sommarn, måste nog bestämma ett av jobben, får höra vad den andra bossen säger sen ikväll ;) Blir nog bra hursom.

Nu är ja då hemma över lunchen, tänkte stanna å käka på skolan men efter ett tag hade ja inget att göra så ja for hem. Kändes lika bra eftersom vi ändå inte har nått förns klockan ett och datasalen va stängd. Nu kan ja sitta här hemma å käka i lugn å ro medan ja skriver lite på fysikuppgiften :) Skönt!
Nått annat skönt är att ja inte behöver fara på skolan på torsdag :D Har inget på morgonen och på fotbollen ska vi träna själv :P Blir nog morgonträning, göra fysiken klar å sen PÅSKLOV :D Nice!!

Över helgen blir det Hemavan men sen blir det nog å fara hem på måndag, måste snacka lite med Thomas å se om ja kanske får åka med honom hem :) Kanske ska jobba så då kan ja ju inte va i stugan, hoppas på det för ja behöver pengarna sen vill ja faktiskt va hemma också :P

Men men, nu blir det lite skolarbete, ha det!


Saablar

Blir ingen löpning hem idag :( Är dels lite kallt me sen känns det heller inte så bra att kuta efter vägen i detta väder och väglag. Får fara på gymmet å dra ett långt löp- å cykelpass istället.

Annars blir det fotboll på morron, kemi sen på dan, ska handla åt farmor å sen ska ja försöka klura ut allt vad sommarjobb heter. Har dock inte det vanliga problemet att ja inte har nått, utan ja kanske har två. Känns ju bättre att ha problemet med att välja eller försöka få dem att gå ihop, men känns ändå lite jobbigt att måsta försöka just få det att gå ihop. Men men, får väll se hur hela grejen slutar, rätt som det är så står ja väll där utan jobb när sommaren väl kommer :P Fast det tror ja inte...och hoppas verkligen inte!

Nä, nu ska ja fika färdigt å sen blir det å packa väskan å dra på bollhallen, ha det!


En riktigt bra måndag.

Ja nu blir det en lite mer detaljerad sammanfattning av dagen :)

Först så klev aj upp tidigt, redan klockan sju, så att ja skulle hinna duscha å göra mig iordning före ja skulle gå med Stina till universitetet. När vi närmade oss insåg hon dock att vi kanske hade gått lite väl tidigt, men det gjorde inte så mycket för vi kunde ju sitta inne på hennes kontor å prata bort tiden iställe :) När ja sedan väll drog mig till Iksu så kom tjejen ja skulle följa under dagen, Ida, ut och  mötte mig. Hon var trevlig och lätt att prata med så det underlättade dagen :) Vi gick i alla fall vidare till idrottsmedicin där vi skulle va på dagens första föreläsning.

Föreläsaren var Maria PHs pappa, Tom, och det handlade om barn och styrketräning. Själv tycker jag att det var en jätteintressant och rolig föreläsning, och han visade många övningar som ja vart sugen på att testa själv :P Ungarna han tränar är grymma ska ja bara tala om! Dom va jäkulskt motiverade och hade grymt bra koordination, tror aldrig ja skulle klara av va dom gjorde ;) Credit till dom!

Efter föreläsningen blev det lunch på Iksu med lite utfrågning om programmet och liknande, och sen blev det en liten rundtur av själva stället. Det är ganska så mycket större än gymmet här ;) Deras ena uppvärmningsrum är större än hela gymmet i Stensele ju! Och att dom ens ha ett särskilt rum för uppvärmning, det är ju sjukt bara det känns det som. Kommer nog trivas där om det är där jag hamnar :) (vilket jag nu hoppas eftersom jag vart så taggad på utbildningen efter dagen :P)
Klockan ett startade sen dagens andra och sista föreläsning. Den va inte riktigt lika rolig, för den handlade om nutrition, alltså proteiner, fett och kolhydrater och deras påverkan på träning och återhämtning. Det vart ganska mycke ord som ja kanske inte förstod, men det jag förstod va i alla fall rätt så intressant :) När föreläsningen väl va slut kändes då inte tiden bortslängd vilket alltid är ett plus :D
Jag och Ida följdes sedan åt ungefär halva vägen hem till Stinas lägenhet, pratade om utbildningen och mina planer samt hur hon hade haft det i början av programmet. Hon var en mycket trevlig tjej och jag tackar och bockar för att jag fick följa henne :) Nu är ja säker på va ja ska välja som förstahandsval!



Efter detta va det bara att sätta sig i bilen å sätta av mot Forsvik. Stannade dock på ICA kvantum å köpte lite middag, men annars va det raka vägen hem :) Känns skönt att äntligen va här, samt att ha rört på sig lite. Varken ja eller Thomas hade nån riktig ork för  träna, men vi gjorde det ändå å det va ju bra det :)

Nu blir det i alla fall duschen å sen sängen, ha det å sov gott!

Dagen

Ja dagen har verkligen varit till min belåtenhet. Att gå som student för en dag var en höjdare, kanske har jobb och nu är jag äntligen hemma igen. Tar en lite mer utförlig skrivstund om dagen senare, men nu ska ja fara på gymmet med Thomas å prata och träna lite. Ha det!

Tv-mys

Ja nu har vi sett wipeout, käkat en massa snacks som morotsstavar, nötter, ost och kex och chips (jag åt dock ej av de två sistnämnda). Vi har fått några goda skratt av både wipeout och herre på täppan som just nu visas på sexan. Vi har alltså allt som allt haft en trevlig kväll också.

Vi for på ica för å köpa lite creme fraiche att dippa våra morotsstavar och chips i, å då såg vi nått jag aldrig sett förut...En helt knall-vit katt! Stina påstod att det va en albinokatt, för den hade tydligen röda ögon. Själv kan jag inte stödja denna fakta med mitt vittnesmål för ja såg inte riktigt gonfärgen, men säger hon det så var det nog så :) Grymt hursom :P
Katten va fasiken vitare än snön ju!

Ja nu blir det lite mer tv/film å sen blir det sängen för att ladda upp för morgondagen, ha det å sov gott!

En slööööö dag

Ja dagen har inte innehållit särskilt mycke aktiviteter kan jag tala om. Det mest krävande än så länge har väll varit att gå runt på ICA maxi med en tom varukorg ungefär :) Har bara slöat, sett på tv, spelat spel och halvsovit. Känns som en ganska menningslös men ändå skön dag faktiskt.

Ibland kan dock sådana dagar sänka humöret rätt så rejält. Själv fick jag lite deprimerande känslor när jag inte hade något att göra och därför satt mig framför tv:n. Som vanligt visade dom ju en romantisk komedi som jag hamnade framför. Huvudpersonen i filmen fick som vanligt sin kärlek  tillslut, men det enda jag fick ut av det hela var en bitande känsla av ensamhet. Som om man bara ville byta plats med personen i filmen och känna allt det där som filmens bakgrundsmusik och ljussättning ska få oss att inbilla oss att han/hon känner. Livet är hårt.



Trots att ja känner så känner ja ju också att det är skönt att inte ha "någon" ibland. Som om det bara är så skönt att vara själv/singel, och att man kan göra i stort sett vad man vill utan att det påverkar någon eller något annat. Men kan man verkligen det? Känns i alla fall som om man som står på gränsen mellan att vara nöjd eller att vara missnöjd. Vissa dagar lutar man åt ena hållet och andra dagar är det andra hållet som gäller. Man får väll ta varje dag som dom kommer och bara leva med det hela. Ja tror att man hamnar där man ska va tillslut ändå, så ja får leva med lite svallningar i tankarna på vägen dit :P

Ha det!

Bloggfixarn ;)

Nu har ja fixat så syrran har skaffat sig en blogg. Har pimpat den lite men ska väll fixa lite mer åt henne sen, om hon inte fixar det själv eller får nån annan att göra det :P Satt med den igår just innan vi la oss så vi hann inte så väldans mycket, men som sagt en bit på vägen.

Idag blir det bara en slö dag, ska bäll gå en sväng på ica å handla, kanske baka, spela spel å bara umgås tror jag. Måste ju ladda inför mogondagens strapatser på universitetet, ska ju gå som student för en dag :D Ska följa en tjej som gåridrottsvetenskap med inriktningidrottsmedicin och coaching för å få en uppfattning om hur det egentlige är att gå det. Ska gå på två föreläsningar å sen gå runt och kolla omgivningen tror jag, blir nog kul och troligen användbart inför säkandet som faktiskt måste ske snart!! Den 15:e är sista datumet för sökning, gah! Tror ja vet va ja ska söka, men precis som jag skrivit förut så är det ändå pirrigt ;)

Nu taggar ja verkligen för balen, känns som om det kommer bli otroligt roligt och jag tror att vi alla kommer att bli nöjda med kvällen tillslut :) Har tydligen varit massa tjafs men ja tyckte att det senaste balmötet gick ganska bra ändå. Vi tog demokratiska beslut genom att rösta och alla fick ju säga vad dom tyckte bara man tog det en i taget. Kändes som om vi alla va lite mer mogna nu än på de senaste mötena då det bara blivit att alla käftar emot varandra bara för att ungefär, men nu har vi nog skärpt oss och det känns som om allt går åt rätt håll nu :D Bra jobb allihopa!

Bara för att jag nu känner mig så taggadför balen så har jag också blivit mer taggad att vara ännu nyttigare. Därför, sorgligt men sant, så ska jag nogg hålla mig borta från alkoholen ett tag. Kanske inte ändatills balen, men det har blivit rätt mycket nu på slutet så det blir att skära ner...ordentligt! Sen så blir det löpning hem från skolan en gång i veckan också gymmet lite nu och då :D Nu jävlar ;)



Nä nu ska ja hitta på nått kul med syster, å ja tro Thomas behöver datorn också...sen kanske man inte ska skriva en roman heller ;)

Ha det!

"För att jag är grymmare" ;)

Hehe, har nu under kvällen sett filmen "en djävulk romans", skrivit  och mottagit ett par roliga sms, färgat syrrans hår och nyligast va vi och hämtade/skjutsade några inte så nyktra pojkar. Har allt som allt varit en väldigt trevlig kväll. Rätt slö men o så skönt :D

Just nu är det "domino" på tv och lite lätt bloggande på gång. Ska väll börja dra sig mot sängen...eller soffan, snart å få mig lite välbehövd sämn. Får väll se vad som väntar imorgon, men det blir nog bra vad vi än får gör oss att hitta på.

Kan man ses utan att synas?

Lördag

Gårdagen blev väll lyckad, en trevlig kväll med trevlig folk, inte helt fel :D Dagen än så länge har då inte heller varit så illa, har varit på stan och hittat det jag sökte, har käkat go-lunch med syrran och sen har vi handlat på maxi samt hämtat lite grejer här och där.


Gah! Så fina....


Folk har en tendens att tro att jag är äldre än jag egentligen är. Igår va det nån som tyckte att jag såg ut att vara äldre än Stina! Vi funderade lite på saken idag och kom fram till att folk då måste tro att jag är mycket mycket äldre än va ja är. För att vara korrekt så räknade vi ut att vissa tror att jag är ca sex-sju år äldre än va jag egentligen är. Detta kom vi fram till genom att Stina sa att folk ibland tror att hon är 24, om jag då ser äldre ut än henne måste jag ju se ut att vara minst 25, vilket är en aning äldre än 18....eller?

Jaja, ikväll blir det i alla fall lax till middag å troligen en bra film som kvällsaktivitet. Hoppas att jag inte får några samtal klockan fyra på natten inatt, utan jag ser fram emot en hel natts sömn :P Haha...det va kul det.

Hur man beskriver saker beror på hur man upplever det. Upplever jag att nått är på ett sätt så kanske inte den andra personen i händelsen ser det på samma. Allt ligger i beskådarens ögon...förlåt om det vart tjafs men så går det ibland.
Tack...

Show me the money...

Nu är min å Jennys resa alltså betald till lite mer än hälften, känns grymt kul! Vi kommer fara när det är som allra varmast, vi kommer bo jättefin och det allra bästa är att det är just bara vi som far. att ja å Jenny, som började va med varandra för mindre än ett år sen, ska fara utomlands utan någon annan ärju helt galet! Å då menar ja galet kul och inget annat :P Det kommer bli ett minne för livet tror jag och vi kommer ha det jättebra. Nu är det bara nästa betalning kvar å sen är allt helt färdigt...då är det bara packning och avfärd kvar, fatta!!??



Nu ska ja då snart börja göra mig iordning för kvällens bravader, spektakel, festande eller vad man nu ska kalla det. Fick veta för en stund sen att ja troligen inte kommer sitta med Stina, så får väll se vars jag hamnar, förhoppningsvis med nåtrevligt folk....å det skadar ju inte om utseendet finns där heller ;)

Jaja, nu ska jag lämna denne Thomas(sambon) dator för annat, ha det!

Bilkörning

Ja nu har man kört ända hit till umeå alldeles själv. Gick bra å nu ha ja fått käka lunch med syster. Blir inte så mycke bloggande i helgen så förvänta er inga långa raddor med text.

ha edt för det ska jag :D

Kvällen

Har nu gjort det mesta som skulle göras under dagen. Ja har packat, bokat tid för klippning å färgning inför balen, har tränat och sen så ha ja bakat lite som syster å sambon ska få ;) Det enda som ja inte ha gjort är att betala resan, men det blir imorn på morgonen då ja ha fått pengarna från Jenny ;)

Ja ha fått nå fel idag, har suttit å riktigt nött photoshop. Det fula är att ja är ju inte bra på det men det är ju kul å bara leka i alla fall :P Nu ha ja då många headers att välja mellan om ja vill byta ;) Några är väll rätt bra ändå, men dom flesta är lite sämre...men men, man kan inte vara bäst på allt här i världen!

Snart blir det lite fika, duschen å sen sängen tro ja...måste ju vila upp mig inför morgondagen :) Åh jag längtar! Kommer säkertr bli som inför Jennys fest, ja va så taggad att ja inte kunde sova. Låg där, som man gjorde då man va liten dagen före julafton, å tänkte på va kul det skulle bli, va vi skulle göra å så mycket vi skulle ha att prata om efteråt. Tyvärr blev det ju inte som ja hade tänkt då...men men. Det jag menar är att än om ja lägger mig typ klockan tio så kommer ja typ inte kunna somna förns klockan ett ungefär :P Men men, sånt är livet :)

Nä nu blir det en banan å en kopp te tror jag, ha det å gonatt!

Photoshop lekande

Hade lite att göra så ja satt mig vid photoshop ett tag. Är nått med att göra headers som kan hålla mig sysselsatt ett bra tag ;) Nån som är sugen på nån så säg bara till! :D





Ha det!

Musik

Blev rester sen gårdagens middag till lunch, rött ris med kassler och purjolök, gott!

Har i alla fall inte gjort särsklit mycket nu på min lediga tid. Har försökt mig på att få fram en balfrisyr men det gick ju som väntat inte särskilt bra. Får försöka nån annan gång. Sen så har jag bara slöat, överfört lite musik på mobilen så man har, ska leta åt headsetet å ta med det till Ume trots att det bara fungerar ibland. Vem vet, det kanske har lagat sig själv av att bara ligga i typ ett halvår :P



Riktigt bra låt om man frågar mig, iofs har jag fått höra att ja kan ha konstig musiksmak...men ja tycker i alla fall att den är bra :)

 

Den här är också en härlig låt enlig mig :P Lady gaga har en hel del som är värt att lyssna på faktiskt...

Nu blir det att göra lite olika sysslor, packa å sen laga middag. Blir nog gymmet ikväll å sen ska ja sova tidigt så jag är pigg inför morgondagens bilkörning till Umeå och sittningen som väntar på kvällen :) Är riktigt taggad, hoppas det blir kul!
SKa tydligen få sjunga singstar på förfesten :D å inte vilket singstar som helst, utan disney! Kommer nog bli en sjujävlars förfest ;) haha...

Mer besökare till bloggen

Vill man ha mer besökare på bloggen så är det här en hit, du behöver bara logga in och sen klicka på en länk så tickar poängen och därmed besökarna in :D Inte illa!

Nudge 

Tiden går...

Min första sovmorgon på länge och jag lyckas vakna, helt av mig själv, klockan sju. Jag förstår inte varför jag jämt vaknar så tidigt. När jag än läggen mig så vaknar jag typ senast sju, det är ju sjukt! Dom enda gångerna ja sovit längre har varit då jag varit ute och inte somnat förns typ klockan fyra eller fem nån gång...suck

Men men, när jag va hos farmor igår så pratade vi en hel del om hur stor man egentligen har blivit, å hur snabbt tiden går. Jag tcker t.ex. att det va bara nyligen som Stina började gå skola i Storuman istället för i Stensele. Nu bor hon tillsammans med sin kille i Umeå, jobbar/studerar och lever ett helat annat liv. Det känns som sagt som om det va nyss, men det är snart nio år sen, fatta! Jag minns ju till och med vad hon fick på sin avslutning i sexan!! Shit...

Sen kommer ju hela grejen med att småkusinerna växer upp. Har väldigt svårt att tänka mig att dom minsta ens ska börja hög eller mellanstadiet, att dom ska ta olika förarbevis och tillslut till och med körkortet. Herregud.
Jag minns så väl när två av mna kära kusiner i skarven sa, med bestämda stämmor och en stark allvarlighet i blicken, att ingen av dom någonsin skulle klippa sig korthårig och ingen skulle då ens få för sig tanken att ha pojkvänn. Nu har den äldre av dessa två haft pojkvän ett bra tag, och även det korta håret har varit med ett tag nu ;) Den yngre har väll inte riktigt det jättekorta håret och pojkvännen, men nått av dom kommer nog snart :P


GTB -08

Ja man blir som nostalgisk när man tänker på hur tiden går. Än om man längtar till studenten, det nya livet och alla roliga saker som väntar, så känner man ju också ibland att man längtar tillbaka till tiden då alla vi barn i kusinskaran hade vattenkrig här på baksidan av huset, eller andra bravader under de unga åren.
Ja det är tur man har minnet så man då kan tänka tillbaka i alla fall :D

Wohoo!

Nu har jag varit riktigt duktig, har både deklarerat och gått ur svenska kyrkan.

Deklarationen visade då att ja kommer att få igen ca 3000kr, vilket inte klingade helt fel i mina öron :P Blir att stoppa i semesterkassan det :)



Att gå ur svenska kyrkan är nått jag velat länge man aldrig gjort. Jag ser ingen mening med att vara med eftersom jag inte på något vis är troende. Jag förlorade 122kr på kyrkoskatt, å ja menar det kan man faktiskt göra annat för. Jag känner heller inget behöv av att gifta mig i kyrkan eller ha en präst på min begravning, så det fick bli att gå ur. Känns bra nu, måste bara posta blanketten så är allt fixat och klart.

Nu blir det kassler å ris, mums! Sen blir det Jenny å betala resan kanske?? :)

Färdisch!?

Ja nu ha ja typ gjort hela kemiprovet. Känns bra det :) Då kan jag bara slöa imorn, kanske fara på gymmet, packa och bara ta det vääääldigt lungt. Kommer bli skönt! Egentligen skulle ja kunna fara till umeå redan imorn, men tror inte ja får det eftersom ja ska ta bilen. Får väll ge mamma förslaget å sen se hur det blir.

Nu blir det i alla fall att döda ltie tid här i datasalen å sen blir det balmöte och sen den allra första lektionen i matlagning :D känns ganska taggande, tror att det blir riktigt kul. Hoppas vi får börja va "kreativa" radan idag å inte bara behöver sitta där å lyssna på en massa prat...Ja vill laga mat å duka fint direkt! :P

Nä nu ska ja se om ja itne hittar nått trevligt att titta på här över internet, ha det!

Vart tog allt vägen?

Va på skolan en timme nu på morgonen å sen kunde ja fara hem. Pär är på fjälltur så på engelskan fick vi två grejer att göra nu och på fredag...å efter mindre än en timme va man klar :) skönt! Blir att fixa sig nån lunch nu snart å sen drar ja väll tillbaka till skolan för å se om ja inte kan få ihop det sista på hemprovet.
Imorn ha ja bara specialidrott klockan två till fyra och på fredag blir ja ju då helledig :) Skönt!

Blev ingen bil för Jenny för den hade tydligen blivit såld igår :( synd...men kanske hittar på nått annat iställe. Vii får väll dra en gång-ragg ;)

Nu blir det att leka kock å se om man kan slänga ihop nått gött :) Ha det!


Jadu...

Redan onsdag! Som sagt så springer veckorna förbi. Snart är det ju påsklov(under detta är också sista anmälningsdagen till universitet), tisdagen efter det är det 50-dagars, sen blir det sthlm, balen å rätt som det är har man tagit studenten. Det är ju otoligt hur fort allt går...tycker det va nyss vi samlades i aulan på vår första dag ;)

Känner i alla fall av löpningen lite, men inte alls lika mycket som ja trodde. Skulle kunna springa idag också men det får vänta tills imorn...ikväll blir det ju raggen men Jenny i hennes nyinköpta audi :D Niiice!
Förutom det ska ja ju också gå skola. Vi börjar med matlagningen idag, ska bli kul å få se vad vi ska hålla på med egentligen :P Vi har det som estetiskt val så vi ska väll troligen laga mat men också duka fint och göra fina uppläggningar så att det ser så estetiskt ut som möjligt ;) Ja det ska bli kul det.
Efter skolan ska ja då fara å hjälpa farmor att handla å sen blir det hem för mat och efter det blir det väll å ragga runt resten av kvällen ungefär :P

Jamen nu sa ja inte sitta här och nöta nå mer, ha det!

RSS 2.0