Flickan som lekte med elden

Ja, kom just hem från bion då, och ja är faktiskt ganska nöjd med upplevelsen :P Har hört några som tyckt att den inte alls va särskilt bra, några har sagt att det bara är en händelselös mellanfilm och några har sagt att den är bra. Ja tycker då att den va bra, och det hände saker i den så två timmar gick riktigt fort :) Nu är det bara att vänta på den tredje, och sista filmen.

Nu sitter ja här med en sats nudlar å ser idol. Kände att magen behövde lite föda efter dagens fullproppade schema. Vart ju då IKSU imorse vid halv åtta, sen mellan tio och tolv jobbades det på gruppuppgift och sen blev det möte för IVP-föreningen. Efter det tänkte ju ja att nu blir det hem, lite plugg å sen bio, men nej nej. Det blev fotboll på Ålidhem i en å en halv timme, så sen vart det stressdusch och speedmidda för å hinna ner på stan i tid...vilket slutade med att jag istället fick tid att döda på stan för ja va lite för snabb ;P Men men, så går det!

Nu blir det tv å sen min älskade säng, ha det!


Good morning!

Ja, eftersom det blev en såpass tidig kväll igår(la mig redan kvart över nio och sov väll halv tio ;P) så är ja nu pigg och alert :) Nu ska ja bara slänga i mig lite mat å sen blir det IKSU som gäller :P Känns inte riktigt rätt att va såhär pigg nu, men det är ganska skönt å slippa ångesten då man ska kliva upp :)

Men men, ska inte slösa mer tid här...IKSU here I come!

NEJ!...eller, Ja!?

Idag på morgonlektionen fick vi testa spela lacrosse, å det va riktigt kul faktiskt :P Men det va ganska svårt också. Man hade som inte så mycke kontroll i början, men där mot slutet gick det rätt bra ändå. Själv kan ja ju skryta med ett grymt mål rätt i krysset...än om det nu inte va planerat (rubriken är min reaktion då detta blev resultatet av en misslyckad pass);) hehe. Ja det va kul i alla fall att prova på nått nytt, det rekkomenderas starkt :)



Efter lektionen blev det att jobba med en av de tre gruppuppgifterna å sen blev det träning på IKSU med Emma. Blev en hel del prat också, men det hör ju som till :P Sen försökte vi ju planera in bion imorn så att hon skulle hinna se greys, för det va tydligen på liv eller död ungefär...ja vissa har det inte lätt! Men får väll se vad dom andra säger om när vi ska planera in det, hon kanske får vika sig...eller skita i bion ;)
Efter träningen drog ja då hem till lägenheten, duschade, pysslade på lite å sen blev det att fixa middag. Känns bra när man lagar dubbla portioner så man kan ta med sig som lunch dagen efter. Blir som billigare än att gå å köpa mat på IKSU eller nått varje dag. Eller att laga mat på morgon? Inte min grej tror ja. Funderar dock på att fara å simma imorn på morron faktiskt, om ja är så hurtig...den som lever får se :P

Nä, nu blir det att göra nån nytta, antingen städa, läsa eller...ja va mer finns det? slöa? :P Nä, det sparar ja tills idol!

Ha det :)

Måndag

Ja, efter en väldigt effektiv dag ändå sitter ja nu här i min sköna soffa å funderar på att laga mig lite middag. Klockan börjar ju ändå närma sig halv sju, så det är nog tid för å mata den lilla magen nu :P Blir nog en salig blandning av bovete, grönsaker och quorn...ska mixtra lite å försöka få fram nått ätbart av dom ingredienserna, förhoppningsvis lever ja över tills imorn i alla fall ;)

Nu ikväll blir det nog middag framför himym, kanske lite guitar hero å sen bara slöa tills det är dags för sängen. Skulle egentligen ha damsugat, pluggat eller liknande, men ja är verkligen inte på humör för nått sånt, å då är det lika bra att skita i det för det skulle ändå aldrig ha blivit av :P Men men, kanske imorn?
På onsdag blir det i alla fall "flickan som lekte med elden" med några från klassen, på torsdag blir det klungan på idunteatern med Patrik å fredag å lördag är väll ganska självklart? Det enda som måste planeras är om det blir laserdome eller fortet på fredag å vars vi ska käka. Annars är nog allt planerat in i minsta detalj :P



Livet är inte lätt alla gånger, men det är bara att bita ihop och kämpa sig igenom det tunga. Det brukar ju bli bättre sen...

Blogg eller?

Ojoj, går som lite segt med bloggandet känner jag, får försöka skärpa till mig lite. Finns ju trots allt en hel värld där ute att skriva om...gäller nog bara att ta sig tiden :P

Har varit vaken sen typ kvart i sju, då Patrik skulle upp för å hinna till Burträsk i tid. Försökte ju somna om efter att han hade farti, men självklart va det förgäves så det va bara att hoppa upp ur sängen å in i duschen istället. nu har ja sen också fikat å kollat runt lite på internet så det blir väll mest att slöa tills vi börjar. Kanske går igenom min sammanfattning inför seminariet så man får som en sista genomgång...men troligen kommer det inte bli av :P Känner mer för att ligga framför tv:n en stund ;)

Funderar på när man ska se "Flickan som lekte med elden". Är ju en av dom som inte har sett den än, och jag har ett gäng i klassen som verkade på å gå å se den. Så får väll prata med dom å försöka planera in det i veckan, om det ryms i den rätt så fulla kalendern dvs :P Är otroligt hur bra jag faktiskt har blivit på att använda den förresten! Förut hade jag ofta en kalender, men den låg som bara på rummet å såg fin ut ungefär ;) Men nu, nu skriver ja in det mesta, och ja kollar faktiskt i den minst varje dag tror ja :D Lite stolt faktiskt :P Får bara hoppas att det håller i sig ;)

Klungan på torsdag, tagga!


Zoo

Har tagit ut flaskan ur frysen...å det är typ jello-shots ;) Gelatinet i zoo-godisarna har gjort allt till en enda klump :P GÖTT!

Lördagkväll :)

Ja nu sitter ja här i långsjöby å har det bra. Har spenderat dagen med att läsa, skriva, läsa, skriva, läsa, va ute å gå å sen läsa lite till :P Har nästan gjort bort allt inför måndagen, men tänkte att ja hinner nog göra det sista imorn.

Ikväll blir det nog lite patry här med Patrik, Jimmy å...ja vi ser väll om det blir nå fler ;) Men förhoppningsvis gör Elinor, jenny och Björn oss sällskap så det blir nog en trevlig kväll :) Får testa mitt å Patriks lilla experiment också ;9 vi tänkte ju att man kan ju krossa ner halstabletter eller typ turkisk peppar i vodka, så då tänkte vi att man kan ju testa med zoo-klubbor. Vi tog oss dock inte tid att fixa zooklubbor, utan tog vanlig zoo istället...vi borde nog ha tagit klubbor, för det är en väldigt slibbig blandning som ligger för kylning kan ja tala om :D Men men, testar man inte kan man ju inte veta om det funkar eller inte heller ;)

Nu blir det snart fisk till middag å sen ska vi väll försöka dra ihop nått här då.
Ha det!

Hem igen

Ja, idag drar det av hemmåt igen. Vet dock inte om det blir stopp i forsvik idag, utan vi far nog till långsjöby istället. Får va med mamma å pappa nån annan dag :)

Ja stod i två timmar i förrgår och kokade köttfärssås, och igår va det äntligen dags att få njuta av det goda ;P Å ja kan tala om att ja faktiskt blev stolt över mig själv, för ja bara höftade allt för ja hade inget recept :) Smakade faktiskt ganska likt mammas, men självklart inte riktigt lika gott. Men men, man måste ju krypa innan man går :P Får jobba på det hela några gånger till så ska ja nog få till det :D
Idag hoppas ja då på en subwaymacka till lunch, å sen få vi väll se hur det blir med middan då, om vi käkar i långsjöby eller hur vi nu gör :P Men en lunch på subway skulle inte sitta helt fel ;)

Nä nu ska ja packa färdigt å göra mig iordning, ha det!

Äntligen :P

Har äntligen varit på IKSU å rört på mig lite :) Blev en timme på löpbandet i lagom tempo eftersom förkylningen fortfarande sitter i...men en timme är ju ändå ganska bra gjort :P Är ju så skönt då man har tv på löpbandet, då kan man ju kuta längre n om man bara står där å stirrar ut i ingenting. Man blir som inte lika less.

Nu sitter ja då å slevar i mig kycklingpytt och hller i mig vatten. Måste ladda inför en kväll med tvättning, diskning, plugg och städning. Inte den kvällsunderhållning man längtar mest efter under veckan, men det måste ju göras. Särskilt när man har så mycke grejer på golvet att man måste hoppa in genom ytterdörrn ;) Kommer ja bara igång så ska det nog gå fort, men det är ju just det man inte brukar göra :P

Imorn blir det skola under dagen å sen på kvällen kommer Patrik :) Då ska det nog bli spagetti och köttfärssås å sen fundera vi på å kanske fara på bio. Får kolla upp om det finns nått intressant att se, annars lär det väll bli HIMYM i lägenheten istället...som vanligt ;) Sen på fredag blir det hemfärd, vet inte när på dagen, men vi ser väll.



Haha

"Ta höger!"

Ja, igår lämnade vi IKSU klockan nio för å dra ut på vår kanottipp. Kändes inte så taggande då man hade vaknat mer förkyld än nån annan dag de senaste veckorna, men när man väl kommit igång så kändes det bättre :P
Ja det va faktiskt rätt mysigt vissa stunder. Ja å Emma höll dock på å få en sämre start, för i första kurvan vi kom in i så va det ganska strömt, å eftersom vi inte va vana vid paddlingen så hamna vi på bresida...å for rakt in i en sten :P Med mått å råge så klarade vi oss från att drutta i, vilket vi va rätt glada över eftersom vi skulle paddal i typ tre timmar till :)
Efter ett tag fick man ju som grepp om hur man gjorde, så det gick ju bara bättre och bättre. Killarna däremot, dom va kaxiga i början, reta oss lite om stenen, skröt om sin ortoliga fart m.m. Men senare började det hända lite grejer ;) Först kanta dom också en sten, dom föll inte heller i, men dom satt riktigt hårt faktiskt. Efter ett antal minuter tog dom sig till slut lös, och vi kunde fortsätta mot platsen där vi skulle övernatta. Tog dock bara ett tag innan vi kom fram till ett stort grund, som man gatt fara antingen på höger eller vänster sida om. Vi valde vänster, och dom andra följde som efter. Killarna gick dock på grund när dom skulle över från högra till vänstra sidan, och fick "backa" och "ta om". Den ena ville först ta höger, så då gjorde dom det. Han som då hade sagt höger först påpekade då, "kom ihåg vem som sa höger" :P Å det va det klart att alla gjorde, för dom fick världens fart, åkte rakt in i ett träd å hamnade sedan i vattnet :) hehe! Det va ju synd om dom, men man kunde inte låta bli att bli lite skadeglad efter allt som sagts tidigare ;)

Är i alla fall riktigt skönt att komma hem nu, och ja ska snart hoppa in i den ljuvliga duschen å bara njuta
:D Sen blir det lite plugg, slappning och till middag blir det uppstekt palt, GÖTT!


Home sweet home.

Blev en jättetrevlig å härlig kväll med släkten igår :P Vi åt gott, spelade poker, såg idol å bara umgicks, det är sånt man känner att man kan komma att sakna ordentligt. Idag blir det iofs mer sånt som man kommer sakna ordentligt, ska ju träffa Anna å Linn, men sen också mitt hjärta Jenny!...å björn då, men han är ju mest bara bihang ;) haha. Får väll se va dom är sugen på att göra, men ja är då inne på å göra nått som sträcker sig längre in på kvällen än bara midda...men vi ser väll. Några verkar ju smått sugna på trean ikväll, men man får väll se. Lär säkert hamna där ändå tillslut :P



Mellan allt det där ska ja också hinna läsa typ 55 sidor i en bok på engelska, och sen också skriva ihop frågor utifrån texten :/ Känner mig inte så taggad, men det måste ju göras. Ska också försöka se till att jag får med mig sånt ja behöver tills på månda här hemmifrån, så det blir till att söka efter den där jävla cykellampan så man inte får sig böter på 800kr när man är tillbaka i Umeå :P

Nä, nu blir det frukost med Patrik, ha det!

Hemma!

Ja, skönt å få komma hem till lilla Forsvik igen :) Här är dock det mesta som det brukar, förutom att träden är lite gulare ungefär.

Ikväll kommer Westmans hit åsså blir det middag bestående av tacos å sen tårta och annat fika...riktigt nice :) Får väll se hur länge man orkar hålla sig vaken, men ska göra mitt bästa för att hålla mig på benen så länge som möjligt!

Nu ska ja bara slöa å må gott, ha det!

Sovmorron :)

Ja, imorse fick ja ligga å dra mig i sängen en stund, å det va skööönt :P Har inga föreläsningar eller nått idag, men vi har jobbat med våra gruppuppgifter och sen också planerat lite inför måndagens kanotutflykt :) Kommer nog ha det ganska bra där ute...i alal fall i matväg ;) hehe

Nu har ja då just slängt i mig lite lunch, å sen blir att fara på biblioteket å läsa lite inför föreläsningen imorn. Ska försöka läsa allt, men med min disceplin blir det nog svårt ;) Kommer nog bli så less på att läsa att ja kommer börja städa eller nått sånt istället :P Men ja ska i alla fall göra mitt bästa :)
Sen när jag är klar blir det väl att börja fixa middag till mig å Patrik, som äntligen kommer hit! :D Funderade igen på att fara på IKSU, men ja är så pass förkyld att det nog måste vänta :/ Men känns ändå bättre att skippa det å 
vila sig nu så man då är frisk å kan följa på måndag. Får ta igen allt sen istället :P

Va blir det på lördag kväll då Storuman? :P

Gah!?


Onsdag

Ja, idag har det varit en fullproppad dag på universitetet. Först hade vi lite info om hur vi ska skriva våra arbeten samt om den tredje uppgiften i ena kursen, sen blev det att jobba med vår första uppgift å nu som sista grej har vi haft föreläsning. Vi va faktiskt riktigt duktiga på att jobba med uppgiften så nu har vi bara lite finslipning kvar :P

Ikväll blir det att tvätta, städa, läsa lite å sen slänga sig på soffan å se idol. Måste göra bort det tidskrävande och tråkiga idag så ja får va med Patrik imorn :P Menar inte att idol är det dock, utan det är min enda lilla ljusa stund ikväll så ja då överlever ;)

Ska äntligen få fara hem i övermorrn, å det känns riktigt bra. Saknar Forsvik lite så det ska bli kul att få fara dit en stund, sen att få va lite i Storuman bland alla man saknar där och på söndag blir det att fara till Långsjöby å hälsa på hos familjen Holmberg. Har kirrat biffen angående palt också, så antingen får vi käka det nån dag då vi är där eller så får ja med mig hit så ja kan äta det här istället :D Gott!!
Diskussionen om palt var faktiskt ganska intressant nu då vi va på FIDO. Dom som växt upp med att äta palt prisade det, medan de som inte gjort det å typ bara smakat en gång sa att det bara va som en mjölklump som fastnar i gommen :P Ja står dock fast vid att det är grymt gott och att dom som tycker illa om det måste ha smakat en sämre tillagad palt ;)



Nä, nu blir det att börja sortera tvätt å plocka ihop lite.
Ha det!

The ultimate award!

Ja, i helgen så tävlade ja å Patrik lite. Eftersom båda skulle dricka på lördagen så tänkte vi att vi skulle se vem som va mest bakis på söndagen. Den som då va det skulle vinna tävlingen och den andra skulle skaffa fram ett pris till vinnaren. Inte så oväntat så va det ju Patrik som vann ;) hehe, så ja fick då uppgiften att skaffa fram ett pris.

Efter lite funderationer och ett antal ganska bra idéer så var det då fixat. Först tänkte ja att det inte skulle va särskilt speciellt, utan mer nått roligt. Sen tänkte ja att han skulle få nått användbart, men tillslut kom ja fram till det alldeles ultimata! Nått som vi gör tillsammans, nått som båda kommer tycka om och nått som man kommer minnas ett tag :P Så, den 1:a oktober ska vi tillsammans gå och se på Klungan här i Umeå :) Mammas nya kille live det blir nått det! Tycker dock lite synd om Patrik för han kommer få det svårt att någonsin toppa det här :P Haha...men man kan inte få allt här i världen heller ;)

Mammas Nya Kille

Nu är det då HIMYM som gäller å sen blir det sängen så man får vila sig inför morgondagen å resten av veckan.
Ha det å gonatt!

Ja säger bara en sak...

...Aj min rumpa!

FIDO var riktigt kul, men cykelsadeln har ju tryckt röven upp i nacken på en ungefär. Har så enormt ont att det bara ilar genom hela svanskotan då jag sätter mig ner eller ställer mig upp...känns inte så jättebra faktiskt :/ Men men, det ska väll gå över nån gång.
Under dagen cyklade vi alltså dit, å vägen bestod ungefär av uppförsbackar och vägarbete halva vägen :S Det va riktigt tur att vi hade fint väder, för annars skulle man ha varit lagom sur då man kom fram.
Sen under dan fick vi göra lite knopar å liknande, paddla kanot och sen blev det mest allmän socialisering. Natten spenderades i militärtält där ja å Emma fick "turen" att va eldvakt mellan tio i fyra å halv fem (självklart fick ja sämsta tiden :/). Idag har vi sen gjort lite roliga grejer å sen blev det en betydligt nådigare cykeltur hem :) Kan tala om att det var något skönt när man äntligen fick kliva av cykeln här ute på gården...Nästan ett hallelujah-moment ;)

Ikväll blir det i alla fall att göra så lite som möjligt. Idol klockan åtta å sen lär man väll dra sig mot sängen, GUD VA SKÖNT!

Nu blir det å handla lite å sen slänger ja mig nog framför lite HIMYM :D Grymt som vanligt ;)
Ha det!

FIDO - Cykelutflykt

Imorn drar vi alltså iväg på cyklarna med klassen. Blir att cykla mellan 2 och 3 mil, alla säger olika så ja vet inte riktigt hur långt det är :P Vi ska i alla fall sen hålla på med nå grjer där å sen ska vi sova i militärtält över natten och på tisdag blir det väll nån sista grej å sen hemresa så vi är hemma typ klockan 15 eller liknande :) Blir nog riktigt trevligt, brukar ju va sånt man minns senare :P
Ska snart börja packa jätteväskan så det är gjort, då kan ja spendera hela kvällen med att bara vila upp mig samt slänga mig i sängen relativt tidigt så man är pigg å glad imorrn då det bär av.

Just nu sitter ja å ser "det våras för världshistorien" av och med Mel Brooks. Han är en liten filur den mannen alltså. Humorn är ganska sjuk ibland och man får sig ju några goda skratt :) Gamla filmer kan va riktigt bra tidsfördrifter..."gudarna måste vara tokiga" är då också nått ja gärna stoppar in i dvd om man vill se nått lite knäppt, både första och andra filmen :P Men då får man ju leva med att specialeffekterna inte riktigt är vad man är van, om dom då ens existerar ;) hehe.

Men snart blir det alltså packning istället. Ska väll försöka fixa en liten middag också, får se om det blir nått avancerat eller om man bara gör typ varma koppen eller kanske den mest oväntade maten för en student...nudlar ;P haha. Jaja, mat blir det då i alla fall.


Söndag å inte bakis

Ja, nu har man vaknat å är faktiskt riktigt pigg :P Om man tänker på när ja skrev förra inlägget, att ja sen va vaken typ en timme till å nu har varit vaken i ungefär en timme nu så förstår man ganska fort att ja inte fått mig särskilt enorma mängder sömn inatt :) Men men, jag är som sagt pigg å glad. Det enda som är mindre bra är väll halsen å sen de nya suspekta blåningarna på min högra fot...men men, nått ska det ju alltid va ;)
Undrar fortfarande över den där cidern som Anna blev bjuden på, va det nån som kom fram till vem "the mystic man" va?? Ja om det är nån som vet så vill ja också veta ;) Det vart ju kvällen gåta, å en ganska bra icebreaker för folk som ville prata med Anna :P haha.

Idag får man se vad det blir. En heldag hemma på soffan känns ju lockande, men samtidigt känner man sig som aningen lat då...men det måste man ju iofs få va nån gång också :P Ja man får väll se. Nu blir det alla fall att försöka fixa musiken på datorn, kanske se ett avsnitt HIMYM eller två å sen ska ja nog ta å ringa lilla mor å prata med henne en stund :)

"Jag har en egen lägenhet, det har jag!" ;)

Sittning på Rex

Ojojoj...kom hem från sittningen för typ en kvart eller tjugo minuter sen. ar krypit in i lite mer bekväma kläder, slängt i mig lite mat å druckit lite vatten. Nu är det "How I met your mother" en liten stnd å sen blir det sängen. Kvällen blev riktigt lyckad och ja hade då väldigt trevligt :) Imorn blir det dock en slöardag och sen på eftermiddan blir det väll att packa inför måndagens cykeltur :P

Va ganskakul, för mitt i allt vimmel på rex så träffa ja en barndomsvän från Storuman :P Lite kul det :) Sen så vart ja å Anna fotad av VK för typ vimmelbilder, så fårgå in på hemsidan desras imorn å se om vi finns med där :P Lite kul faktiskt. Sen så va det mycket annat roligt som hände, men nu ska ja dra mig mot sängen, så det blir en annan daga det :)

Ha det å gonatt!

Hem?

Ja, idag blir det att strosa runt lite på stan å sen bara ta det lugnt tills allt runtom sittningen drar igågn. Det blir nog en riktigt trevlig kväll det här :P

Mamma va här igår så ja va ju på stan och på ica maxi med hon å Stina. Kändes lite tråkigt att Stina följde med hem för å fira både bror å kusinen, medan ja stannade...men ja får ju göra det nästa helg, men det blir som inte samma sak tror ja :/ Men men, man kan inte få allt här i världen heller, får ju spendera lite tid hemma å träffa familjen...ska bli skönt å få komma hem till Forsvik å bara må gott :P
Pratade med Patrik flera gånger också, och även där är ju nått som typ aldrig kommer bli som man vill :/ Han vill inte va mer än nödvändigt i Umeå och ja kommer bo här i minst tre år till. Attans vilken dålig timing vi har alltså!?
Sen var det ju solstrålen i livet också, Jenny<3. Hon är verkligen saknad här, och när ja kommer hem nästa fredag vet ja vem ja ska hoppa på ;) Tråkigt nog jobbar hon på lördagen, men då ska vi då käka middag på kvällen så då får vi ju träffas lite i alla fall :) Man får som ta vad man får numera...

Nu ska ja försöka ta mig upp ur den otroligt sköna soffan, kommer nog ta ett tag ;)
Ha det!

Idol

Har just sett idol, och även ikväll fanns det ju intressanta saker att se, t.ex. en Darin wannabe :P
Men genm åren har det ändå varit en del som lyckats med riktigt grymma auditions, och efter bara tre program än så länge så har årets sökande faktiskt kommit med en del :) Har samlat några av dom, enligt mig, bästa auditionens från så väl iår som tidigare år...se, lyssna å njut ;)















Nu blir det "How I met your mother" :P Skönt!

It's a lovely day :P

Japp, idag har jag fått klippa mig och handlat, men bäst av allt så ha ja fått internet i lägenheten och sen kom den tredje säsongen av "How i met your mother" med posten :D NICE!
Mindre bbra saker är dock att Patrik är längre bort än nånsin och att ja brände mig nå så jävulskt nu då ja laga middag :( AJ!

Ikväll blir det nog idol här i lägenheten. Ska väll försöka dra mig på IKSU före å sen kanske man hinner med lite socialisering också :P Ja man ser ju.

Mat!

Torsdag

Ja IKSU är som min heliga plats för internetbruk numena ;) Förhoppningsvis ska det väll fungera snart i lägenheten, men tills dess blir det ju att sitta här och utnytja skolans trådlösa :P

Idag blir det att jobba med uppgiften, klippa rufset å sen fara ner på stan. Ska se om det kanske blir lite träning här på IKSU efter middan, å sen ikväll kanske lilla mor kommer hit :) Sen är det ju Idol även ikväll så det får man ju inte missa...nån som vet när dom visar det från Umeå? Måste ju kolla om man ser kusinen där i folkmassorna ;)

Ja att det händer en hel del i livet just nu är ju inget man kommer ifrån. Börjat ny skola, fått ny klass å nytt folk att lära känna, bor själv för första gången och bollar samtidigt ett distansförhållande. Allt är inte lätt eller roligt, men det är ju bara att göra det bästa av det helt enkelt :P Sen saknar man ju självklart Jenny å allt va Storuman erbjöd, men man kan ju faktiskt fara hem också :)

Nä, nu blir det jobb...
Ha det!

Internet?

Ja, nu sitter ja här på IKSU igen för att kunna använda mig av internet :P Ringde till Bredband2 idag för å kolla vad dom höll på med, eftersom ja skickade in blanketten förra veckan...å tro det eller ej men ja slapp kö å dom svara direkt :D Men, dom kunde inget göra för blanketten va gammal å gatt skickar mellan Umeå å Malmö eller nått...förstod inte riktigt det där. Men han bad mig i alla fall fixa en ny å sen faxa den!? Men det orka ja inte, så då kom ja på att ja kan ju faktiskt andvända internet här och göra allt på deras hemsida :P Man får inte va dum :D


Nu "jobbar" ja i alla fall med vår första uppgift, försöker få det mesta gjort så man inte behöver sitta allt för länge imorn. Har bokat klipptid klockan tolv så ja ha ju som en deadline...iofs är frisören bara en trapp bort, men i alla fall ;) Efter man fått ansa rufset lite blir det en sväng på stan i jakt på bla. ett paraply, får väll se om man hittar nått mer(ganska säker på att ja kommer det eftersom pengarna från CSN kommit ;P). På kvällen får man väll se om det blir plugg eller om nån kanske är på å köra film- eller spelkväll? Ja den som lever får se.

Kommer hem till Storuman å dess prakt den 18:e, då blir det intensiv socialisering och lite slappning på soffan i Forsvik. Blir nog nice :P

Nu ska ja försöka få lite jobb gjort, ha det!

WOW!

Ojoj! Internet för första gången på över en vecka :P Haha. Blir dock bara ett kort inlägg för nu ska ja ha lunch å sen blir det att jobba på med första uppgiften. Har i alla fall kommit in i allt nu å ja trivs faktiskt riktigt bra :) Det enda ja blir ganska så irriterad på är det jävla inernet i lägenheten som inte vill fungera...Jävlar!

Jaja, nu blir det lunch, ha det!

RSS 2.0