Yes!

klarade tentan....SKÖNT!

:D

OJOJOJ! Har hittat va ja vill göra i sommar kan ja bara meddela! hur låter det med sommarjobb på Rhodos?? ;P Nä inte helt fel va!? Ska skicka in ansökan på fredag med Jon å sen blir det att hålla tummarna delux! skulle inte sitta helt fel med 2-3 månader i solen :D HOPPAS!

Söndagstrött...

Oj så lite jag har gjort idag alltså! Klev upp ur min mysigt sköna säng där just efter tolv, fixade lite frukost å såg lite os-sammandrag. Efter det tog ja mig en lång och skön dusch å efter det blev det ännu lite mer tv-tittande. Efter en lunch och lite fixande å donande så tog jag mig faktiskt på ICA för att panta burkarna sen i fredags samt handla lite. Hade hela 45 burkar så ja fick ju en slant för besväret med att ha fest...men vi hade ju som så kul så egentligen spelade det inte så stor roll. Efter besöket på ICA har det i alla fall inte varit så mycke mer rörelse, har dammsugit och lagat lite mat, diskat och sen har det i stort sett varit soffläge som har gällt :P Å ja lär inte göra många fler meter resten av kvällen heller :D

Vid åtta är det masstart i skidskytte för herrarna så nu är det bara att hålla tummarna å heja på Ferry. Hoppas han har lyckat ta igen sig nu så han kan prestera efter den form han haft fram till guldet. GO GO GO!


Har ni fest eller?

Självklart hade ja det igår :P Blev riktigt lyckat å som mest klämdes vi 18 pers i min 25kvm stora lägenhet :D rekord än så länge! Fastän många ändå groggade så hade jag en översvämmad diskho full med burkar och flaskor när ja kom tillbaka...och den fick va så ända tills det att jag och Kristin hade käkat frukost bestående av resterna av gårdagens tacos :P GOTT! Körde på det, juice och "varulvkaninens förbannelse" :P Inte illa pinkat där säger ja bara. Skönt å se en hjärndöd fjantfilm när man är lite sådär på morgonsidan dagen efter :D Är inte helt pigg än så nu har ja dunkat in "gudarna måste va tokiga" i dvd:n och fortsätter klunka i mig juice...måste ladda om så man är på hugget för middag på stan med Emma och Kristin å sen bio. Ska käka på sushibar (dom har annat också å det är det ja ha tänkt äta, inte sushi...blää!) och sen blir det "shutter island" tills sent in på kvällen. Efter det blir det sängen som gäller så man förhoppningsvis får mer sömn än inatt...hatar att ja alltid vaknar typ sju på morgonen då man har varit ute!! Jaja, sånt är livet.



Nu ska ja fokusera mer på filmen.
Had det!

Tentaångest!

Ja, imorn klockan 09.00 är det dags för tenta å ja känner ångesten kan ja meddela :S Tycker att det ja kan borde räcka, men samtidigt känner man den där lite vridande känslan i magen som säger "men om tänk om det inte är det!?"...men samtidigt kan man ju inte göra mer än sitt bästa heller. Får köra på det å sen hålla tummarna för att det går vägen.



Efter tentan är gjord blir det nog IKSU för ett ordentligt träningspass, kanske lite bastu och sen är det väl bara att dra hem till lägenheten för å påbörja helgen :D Blir mysig taco-midda med Kritstin å sen får vi väl se. Känns som om vi kommer hamna ett gäng här, men ja har sagt att ja gärna slipper det å att det bara skulle vi ifall det krisar...men nu känns det faktiskt som det inte spelar så stor roll. Så länge man har kul så kan ja väl ta smällen med städandet dagen efter ;) Man får ju inte va en torrboll heller!

Nu blir det herrarnas skidskytte å sen sängen så man är utvilad inför morgondagen.
Ha det!


Soool!

Ja, eftersom Anna nu är i Australien där det är högsommar med typ +30 grader så steg ju avundsjukan inom mig och ja bara trånade efter sol, värme och semester. Självklart kan ja inte dra iväg på nån solsemester med min ekonomi och sen har vi ju kurser fram till juni...så ja fick ta va ja kan få, å i detta fall blev det en kvart i solariet på IKSU ;) Inte riktigt som Anna, men det va ganska härligt faktiskt :D För en stund lyckades ja koppla bort brummandet från solariet och drömde mig tillbaka till sommarens resa till Alanya med Jenny <3 Åhh....

    

Annars har dagen bestått mest av plugg men också lite träning och nu så slöar jag mest och funderar faktiskt på att gå å lägga mig snart :P ska upp tidigt imorn trots att vi inte har nått bara för att tvätta och plugga :/ Men men, ljuset i tunneln, fredagkvällen kommer ju allt närmare så snart får man släppa loss lite ;) Blir att fira att tentan är gjord men sen ska man väl självklart dra minst en skål för Ferrys otroliga guldinsats i OS :D GRYMT!!! Många gratulationer till honom men också Kalla som tog det allra första guldet :P Nu jävlar är det igång så bara att hoppas på fler medaljer nu!



Men men, nu blir det att slappa en stund till sen ska ja se om ja orkar sortera tvätten nu eller om ja tar det imorn. Blir i alla fall att kvälla tidigt för inatt vart det visst inte så mycke sömn :P Måste ju va utvilad inför tentan å fredagkvällen! :D
Ha det!

Plugg, plugg, plugg!

Ja idag blev det en del pluggande ändå, men som vanligt tycker man att man borde ha pluggat mer å borde ha lärt sig lite till...men men, man kan ju inte få allt här i världen :P Blir att plugga så mycke som möjligt imorn och på torsdag också å sen är det tentadags klockan nio på fredag. Förhoppningsvis ska det kännas bra efter för då blir det simning, troligen käk med trevligt sällskap å sen nalkas det utgång :) Snacka lite med Anna idag å hon skulle då också ut så på planen än så länge står det corona, men man vet ju aldrig va som händer...men förhoppningsvis hamnar vi på samma ställe så man får träffa henne lite också :)

Nu blir det att kolla lite OS å sen ska ja kvälla tidigt :P
Ha det!

Onsdag

Igår fick ja i alla fall tvätten bortgjord...pluggade också en stund, men vet inte riktigt hur mycket det räknas :P Får hoppas att det blir mer av det ikväll istället eftersom tentan ändå börjar närma sig.

Idag blir det föreläsning om doping i tre å en halv timme, sen blir det hem på lunch å sen tillbaka på IKSU igen för å lira lite fotboll med klassen :D Brukar va kul så det blir nog en höjdare! Efter det ska ja väl som sagt försöka ta mig i kragen med pluggandet men man får väl se hur det går. Känns som om det liksom är lite svårt å veta vars man ska börja...men det löser sig nog. Mer har ja inte planerat för dagen så det kanske blir att kvälla tidigt. Är så trött hela tiden att det känns som om man bara vill ligga kvar i sängen i en vecka för å ta igen sig :P Undra vars all trötthet kommer från? ;)

Nä nu ska ja börja packa ihop mina grejer å dra mig mot IKSU.
Ha det!

Jasså du!? :P

Såg nått väldigt oväntat idag :P Gick på gång å cykelvägen och helt plötsligt kom en kille på längdskidor å åkte om mig. Inte det första man förväntar sig mellan IKSU och Ålidhem precis :D Va lite roligt!

Hämtade ut tentan från förra kursen också idag å ja kan tala om att det satt fint å fåå veta att man klarat den :) Nu är det bara att tagga å börja plugga för nästa tenta som är nästa fredag...jobbigt men det ska göras :P Men före det kommer ju denna helgen å nu börjar planeringen av fest här på lördag. Kommer nog bli riktigt nice bara man får hit nå folk. Men ja ha ju typ hela veckan på mig att ragga folk så det löser sig nog :D

Nu blir det tandborstning, lite mer tv å sen kvällar jag.
Ha det!

Stan

Ja idag vart det stan å ja kan tala om att ja inte va nådig ;) Va riktigt skönt att bara gå lös å köpa lite allt möjligt. Blev snål en gång å det va för en ögonkräm på 20ml som dom skulle ha typ 450 kr...då tog snålnerven över så ja lät den stå kvar på hyllan ;) Annars va det som inge mer ja sket i å köpa, å det kändes braaaa :D nu ha ja allt skämt bort mig själv :)

Ikväll blir det fest hos Alex å sen drar vi nog på campus. Va tydligen inte så många som va på, men man tager vad man haver :P blir nog riktigt trevligt ändå. Ska snart börja fixa mig men ska nog slöa lite vid tv:n först. Är ju faktiskt något värt att se på tv här i lägenheten så då får man ju passa på :P

Ha det!

Gäsp...

Sov riktigt dåligt inatt så ja är riktigt trött idag. Låg länge å vände å vred och kunde verkligen inte somna fastän ja va så otroligt trött. Tror det kan ha nått att göra med att det va första dagen på typ ett halvår som jag inte pratade med Patrik :( Känns tungt men man får bita ihop och klara sig...

Idag har det i alla fall blivit mycke rännande. Först lektion på IKSU, sen undersökning på vårdcentralen å sen lektion på idrottsmedicin. Efter det blev det dock bara att lämna in hemtentan å sen fick ja helg :D Skööönt! Drog på ica det första ja gjorde så ja ska slippa det sen :P Ikväll blir det i alla fall en kväll med syster å förhoppningsvis får ja sova ordentligt inatt så ja pallar hela helgen...blir ju tydligen tvådagars så det är bara att ladda upp :)



Nu ska ja vila mig lite så ja klarar mig resten av dagen.
Ha det!

Onsdag

Ja, idag känns det lite bättre men det är ju fortfarande tråkigt och synd. Men är dedt menat så hittar vi tillbaka senare...

Idag blev lektionen tydligen inställd pga att föreläsarens hund skulle till vetrinären eller va det nu va? Vi fick i alla fall ut hemtentan ändå å nu ha ja hunnit göra den färdig, tränat i 90 min samt letat massa musik inför helgen. Hoppas på en riktig höjdarkväll på lördagen så man får ha lite roligt den här veckan också.
Resten av dagen ska väl gå till att städa, möjligen handla å sen ska ja nog gå igenom hemtentan en gång så ja är säker när ja lämnar in den :) Mer planer har inte jag för dagen utan man får ta det som det kommer. Eftersom tentan gick så fort så vet ja då inte riktigt va ja ska ta mig till hela fredagen å halva lördagen. Ska iofs ner på stan men det tar ju inte två dagar precis :P Jaja, den som lever får se, kommer alltid upp nått man kan göra.

Nu ska ja väl ta mig i kragen å börja städa.
Ha det!

...

Ja nu är det slut och jag är singel, ensam, ledig eller vad man nu väljer att kalla det. Men till största del tror ja jag är ledsen. Ingen av oss ville att det skulle bli såhär men samtidigt mådde ingen särskilt bra av att va så långt ifrån varandra. Distansförhållanden suger och ja tycker Storuman kan va en förort till Umeå så vi skulle ha sluppit det här. 
Patrik är en av dom finaste människorna jag träffat och jag trivdes så bra i hans sällskap, men nu hoppas jag han får det bra ändå och att han får allt han önskar. 

<3 

:(

Förbannat, förbannat, FÖRBANNAT!....

Känns inge bra det här å ja hoppas det löser sig på bästa sätt...vad det nu är?

...förbannat.

RSS 2.0