Suck

Är väldigt slö nu...känner av gårdagen fortfarande. Ska då bli gott med pizza, är nog det som saknas, riktig bakismat :P
Kände mig taggad på å fara till lycksele förut idag, men nu känner jag att jag bara vill va hemma. Det är sånna här gånger man skulle ha haft en bastu, så jävulskt skönt det skulle va! Åhhh....

Hur blir det med vår lilla shoppingresa?

Mat och funderationer...

Ja, vart lax och linsröra till lunch, gött :) Har gjort det några gånger men aldrig har det då smakat så här bra! kan det bero på tillståndet? ;)

Jag uppskattar att folk kan bry sig om mig, men vissa saker vill man inte prata om eller så borde man inte. Igår blev det som en gång tidigare ett utbrott av allt och jag är mycket ledsen att den som var med om det var det. Det har bara hänt mig en gång tidigare och då var det som tur va en riktigt god vän som fick hantera det. Det var tungt, men hade det varit vem som helst förrutom den vännen hade det varit många gånger värre. Att nu den som fick hantera det här är en god vän och person, det vet jag, men det känns som om jag bara lägger mina problem som tunga vikter på någon annans axlar. Varför vet man bara inte när man ska hålla käften?



Vet inte hur jag ska kunna få det ogjort, men kunde jag så skulle jag. Jag hoppas att inget kommer förändras, men det känns oundvikligt...

Amigos i Forsvik och på trean

Ja kvällen började grymt. Jag, Jenny och Helena käka riktigt god midda, prata om allt mellan a och ö och bara njöt av varndras sällskap. Efter middan blev det tjejsnack, kareoke i köket och en massa fjant om morötter ;) Gud va ja trivs i dom två tjejernas sällskap!

När vi sen fick hit Krille för skjuts till Storuman tog vi våra väskor, en var dock rätt onödig för den va tom...Helena ;) å sen drog vi mot trean. När vi väl va inne i samhället va det bara att stoppa in det där lilla kortet i den där apparaten som sitter fast i ett hus och sedan ger en pengar...Var alltså tvungen att ta ut lite pengar ;) Var ju för en gångs skull inträde på trean eftersom Amigos spelade, så kontanter va ett måste. Tog ut två hundra, inträdet gick på 70kr, köpte en cider för 55kr å nu har jag kvar 65 för ja tappa en tia. Är rätt nöjd med hur lite jag egentligen spenderade :) Varför kan inte varje utekväll va så billig om man tänker på hur mycket ja egentligen fick i mig ;) hehe. Va lite synd att min ica kompis aldrig tog sig ner på trean, såg ju faktiskt lite fram emot å umgås lite...

Som vanligt händer det mindre roliga saker när man är ute, men i överlag va kvällen lyckad tycker då jag :) Fick mig en hel del goda skratt. "Alltså den här mackan är så god så det är som om den knullar i munnen på mig!" HAHA!

Sen va det ju självklart den där roliga men samtidigt lite läskiga händelsen :P Ja satt vid ett bord och prata med ett gäng trevligt folk. Efter ett tag kände jag hur nån tog tag i mina axlar och sen sa personen "Hur är det med kroppen?" och då hörde jag ju att det va CT. Han satt sig sedan och pratade ett tag men sen gick han iväg till nån annan. Kanske en halvtimme efter att han gått kände jag att nån la sina händer på mina axlar igen. Den här gången var det dock på ett mer mjukt, och typ smekande sätt. Ja tänkte direkt att nu är det inte CT, vem är det? Jag vände mig inte om för jag kände hur personen bakom mig böjde sig mot mitt öra för att viska nått. Det första jag hörde var bara mummel, men sen hörde jag att personen sa att jag var mycket fin. Det som var lite läskigt va att orden jag hörde inte var på svenska, utan på norska! Jag vände mig lite åt sidan och hamnade i lätt chocktillstånd. Det va samma norsk som stötte på mig på trean förra helgen!! Ja vände tillbaka huvudet och sa tack, vet inte varför men kände väll att jag var tvungen att va artig eller nått. Då jag inte tittade på honom böjde han sig mot mitt öra igen och viskade: "Du är mycket fin, å ja ska gå nu"...självklart dock på norska. Jag vart paff eftersom det va lite som om han skulle försöka locka med mig eller nått. Men ja tittade fortfarande på dom andra vid bordet istället och sa bara "okey, hejdå"...Han strök då mina axlar en sista gång och gick äntligen därifrån. Vad är oddsen att samma norsk är på trean två helger i rad? Han måste ju bo här omkring eller nått...hoppas inte det. Dessutom var han då minst trettio och inte särskilt fager heller. Jaja...lite kul va det ju ändå :P

Efter trean va det då hem för å sova. Blev väll inte riktigt det ja gjorde, men shit happens...

Nu har jag då just städat undan sen gårkvällen och funderar på att käka upp den laxfilén som blev över eftersom att Vicky inte kom. Ska nog fixa mig nått gott :P Sen ikväll blir det pizza med Puttrik och förhoppningsvis bara degning framför tv:n eller liknande :) Inge boose i alla fall, det är ett som är klart.

Nä nu behöver jag mat, ha det!

Frid å fröjd :D

Sitter här hemma med ljus överallt, lugn musik i bakgrunden och en grogg i min hand. Väntar på att Jenny och Helena ska komma, kommer bli en grymt trevlig kväll tror jag :) Kan det bli nått annat egentligen? Fick också veta att Jenny troligen förljer på trean, gu va kul! Synd att hon ska jobba imorn, annars kunde vi ha umgåts å haft trevligt ända tills fyra på natten om vi så ville ;) Men nu får vi bara njuta mer av det vi väl får.

Till middag blir det i alla fall lax med potatisgratäng. Tål inte gratängen man ska då äta den ändå, den är ju så jävla god! Får se om vi gör våran special-lax eller om vi bara steker den. Blir gott hursom :) Varför kan man inte ha sånna här kvällar oftare? Fast då kanske dom inte skulle va lika speciella...är lite som julafton kanske ;)

Nä nu kommer dom nog snart så ja ska väll fixa det sista. Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag vet att vi kommer få :D Ha det åsså hörs vi imorn!

Hallelujah!

Nu är äntligen projektrapporten färdig för första inlämningen :D Har suttit här i två timmar nu å jobbat med den så nu tar jag välförtjänt sportlov :)

Ska planera lite inför måndagen å sen blir det off to ica för å handla mat för kvällen å resten av helgen. Blir lax med potatisgratäng ikväll, gött ;) Röstar faktiskt för trean sen ikväll också, lyssna på Amigos, ta en cider å träffa folk...låter inte det väldigt trevligt?? ;)

Vad det blir annars i helgen vet jag inte, får väll se vars man hamnar å vad man gör. Pizza nån kväll med Puttrik är i alla fall bestämt, men resten är obestämt...den som lever får se som man brukar säga :)

Nä nu ska ja dra mig mot ica för å handla, ha det!

Morgonen

Ja gjorde konditionstestet imorse, förbättrade det med två enheter, men det var nog inte för att jag förbättrar konditionen, utan för att jag envisades med att jag skulle förbättra mitt resultat på testet. När lektionen hade slutat och vi hade duschat kom Inger (idrottslärarn) in i vårt omklädningsrum och berättade att en tjej/kvinna i Stensele hade tagit livet av sig...aldrig kul att höra.

Det va ingen jag känner personligen, men efter ett tag kom vi fram till att det va systern till en av lärarna på skolan. Hon var dotter till min mentor på högstadiet och hon var tremening med mina kusiner. Känns väldigt tråkigt för alla som förlorat nån de älskar, och man får en stark känsla av vemod...

Nä nu blir det engelskac och sen projekt. Sen är det äntligen lov...

Lite filosofiskt?

Varför saknar jag det jag inte ens har förlorat?
Varför slänger jag bort sånt jag vet att jag kommer sakna?

Ja det här frågar jag mig, men jag kan inte hitta svaret på nån av frågorna. Hur ja kan sakna nått jag inte förlorat är en stor gåta. Jag vet att det finns där, men ändå saknar jag det. Det är konstigt, som att man skulle sakna en vän som satt just brevid en...ja hjärnan kan verkligen spela en ett spratt.
   Att jag sedan slänger bort nått jag vet att jag kommer att sakna är väll ganska uppenbart att det är dumt. Men jag tror inte det är så dumt. Jag sparar ju en del, kanske till och med den bättre delen, och slänger det som troligen inte var menat att jag skulle ha. Man kan inte få eller behålla allt jämt. Då är det bättre att inte krama fast för hårt i det man kommer bli tvungen att mista, och släppa det i tid. Det kanske inte ens är något man vill ha, utan man inbillar sig att man vill det bara för att man inte haft det nån gång.

Ja livet är hårt, å shit happens...finns inte så mycket att göra åt saken, livet går vidare.

Lång dag

Klev upp klockan 06.00 imorse för å fika, packa det sista och dra mot skolan. Väl där va det bara att sätta sig i bussen å börja resan mot Älvsbyn. Resan dit var lite slö i början men sen fick vi igång hjärnorna och babblet drog iång. Minns inte när vi babbla å hade så trevligt sist jag å brudarna :P Det va nice.

Efter en tre timmars bussresa va vi i alla fall framme, och klockan elva drog spelet igång. Först spelade vi fotboll där det inte blev mål för nått av lagen. Sen vart det innebandy där vi tog ledningen genom två mål som då gav oss fyra poäng. I sista grenen, volleyboll, tappade vi dock vår ledning och lite till vilket gjorde att vi fick lämna Älvsbyn med en förlust i bakfickorna.
Vi hade ju i alla fall roligt annars, alltså förutom förlusten, å särskilt då vi käkade å hacka på Älvsbyn och dess spelare lite ;) hehe va ond vi va...fast vi va faktiskt också lite ond mot andra runt om oss :o

Efter vi duschat å gjort oss klara (bara så ni vet va alla tjejer färdiga fem minuter innan den första killen kom ut ur omklädningsrummet), va det bara att sätta sig i bussen igen för en lika lång resa hem. Vi stannade dock på Dollar store i Arvidsjaur en kort stund, så alla andra fick sig lite billigt godis...det är sånna stunder man ska ha pengar. Själv gick ja bara där å kolla på alla billiga "bra att ha" saker fullt vetande att jag inte kunde köpa nått på grund av min ekonomi...men också för att börsen låg längst ner i min ryggsäck, som låg längst bak i bussen under en massa andra väskor :P hehe.

Resten av resan va ganska dryg och alla va väll ganska tysta. Hälften satt väll å såg "ice age", några lyssnade på musik å några sov. Vi va inte det muntraste gänget precis. Själv gjorde jag nått dumt men ändå klokt tror jag. Det var svårt med det gatt göras...
Jag tog mig i kragen och la korten på bordet. Ja sa vad jag tror och känner och nu blir det väll att prata ut om nån dag. Det är synd och det kommer bli tungt, men jag tror det bli bäst så...tyvärr.

Imorn blir det konditionstest på löpbandet på morgonen, sen matte, engelska, projektrapport å sen är det lov :D Blir att fira med middag med Jenny, Helena och Vicky?? Lax å nå gott blir vår föda, va vi/jag ska skölja ner detta med är inte riktigt klart än, men kul blir det nog vad man än väljer :)

Nä nu ska jag inte nöta sönder tangentbordet, har ett rum att börja städa (eftersom detta inte blivit gjort någon av de tidigare gånger jag planerat detta :P). Ha det!

Onsdag

Ja nu är jag lite multi-funktionell av mig. Kokar makaroner till pastasalladen, skriver sms med Puttrik, ser Greys repris och bloggar. Går dock lite dåligt med att se greys, för det är paus ;)

Ska i alla fall snart byta om å fara på gymmet för å möta Helena där. Sen efter det blir det greys igen, fast då inte repris, sen entourage åsså måste jag packa i ordning för imorn. Känns som om det blir mindre jobbigt om man packar ihop allt ikväll så man bara behöver typ kliva upp imorn å sen fara :)

Men men, nu börjar greys å vattnet kokar, ha det!


Mässan än så länge

Altt började med en liten genomgång med syon, å sen tog en man från umu över. Han var lika grym iår som förra året ;) han har ett sånt roligt sätt att framföra det han ska säga, å man kan inte låta bli att lyssna på va han säge. Sen så drog han några fyndiga skämt :D fast ett av dom va det bokstavligen typ bara jag som skratta åt ;) hehe.

Har varit på första valfria passet nu, lyssnade om samhälls på umeå universitet. Det som lockade mest var idrottsmedicin, tror ändå ja ska söka på det som ett av dom första valen. Det och ksm i norrköping. Vet inte riktigt om det där med dietist, men det skadar ju inte att söka in heller.

Har norpat åt mig en liten folder om student för en dag, ska väll anmäla mig på idrottsvetenskap så man får fara å kolla. Då kan man ju se hur det skulle va å sen kan man fråga nån som verkligen vet om hur det är och vad man egentligen får spendera dagarna med. Hoppas bara det går så attd et inte är fullt eller det inte finns möjlighet av nån annan anledning. Anmälde mig för info om luleås liknande dag, men jag är inte riktigt intresserad av något av deras program, så jag tror inte riktigt det blir nått av det...

Blir gymmet med Helena ikväll :D Får hoppas att hon itne blir så inne i att träna att vi inte kan prata, för nu har jag saker att prata med henne om så örona nästan kom å blö på henne ;) Nä, kanske inte riktigt så mycke, men en hel del i alla fall!

Greys kl 21 å sen Entourage kl 22 :P


Onsdag morgon...

Vaknade just innan alarmet gick igång på mobilen, tycker inte om när det blir så. Iofs är det ju inte mycket sömn man missar, men det är irriterande.

Mår lite bättre idag, men är inte rikktigt hundra än. Får kurera mig i helgen så jag är frisk å kry under lovet :D Idag slipper vi då vanliga lektioner, å det gör jag imorn också fast då måste ja va på skolan klockan sju :( men men, så går det om man säger att man kan va med i ett lag...

Har ju inte hunnit hända så mycket idag än så länge, så nu får nog mamma ta datorn å betala den där räkningen :)

Ha det!

Kvällen

Ja kvällen blev att skriva på rapporten, göra powerbars och duscha. Har varken gymmat eller städat :( fy på mig!

Sen har jag också fikat, å förstår inte varför jag är så hungrig jämt?! Ja bara äter å äter, men så fort jag går från köket blir jag hungrig igen ungefär. Förstår inte varför!? Brukar få så lite då och då så det har nog inget med mina nya matvanor att göra, men vad kan det va? Tränar inte mer heller, iofs är jag lite förkyld å krasslig, kanske är det därför? hm...

Satt å fundera lite på det här med å va singel eller upptagen. När man är det ena vill man va det andra, precis som med lockigt eller rakt hår ;) Själv njöt jag av att vara singel i ungefär en månad, å sen började jag sukta efter nån att va "upptagen" med. Men nu när jag varit singel i snart fem månader, med en hel del "happenings" på senare tiden, känns det ändå som om jag kanske trivs rätt bra själv ändå. Men samtidigt finns det ju alltid den där känslan, av att man vill ha nån, och kryper i kroppen på en. Ja tror det är bäst att bara låta saker hända i sin egen takt å inte tvinga fram eller stöta bort nått. Känns klokast så...

Nu blir det nog lite "sex and the city" å sen en tidig kväll :P Är trött som en dagisgrupp efter en dag på zoo...

Gonatt!

Nytt

Ska börja skriva nått lite mer viktigt å tankefyllt inlägg varje vecka har jag tänkt. Finns många intressanta ämnen att fundera över, viktiga ämnen att diskutera och kniviga situationer att sätta sig in i. Har skrivit några liknande inlägg förut, men nu känns det som om dom borde komma upp lite oftare. Det första kan läsas om du bara bläddrar ner lite till nästa inlägg.

Ha det!

Hur kan...

Hur kan man tycka så olika om en sak ifall det händer en själv än om det händer nån annan?
Hur kan man se förbi att nått är fel, bara för att man inte vill tro det?
Hur kan man låta hemska saker hända utan att vända sig om och gå?

Vet vänner som går igenom detta, men jag gör det också ofta själv. Är det så att än fast man vet att det kommer sluta illa om man fortsätter, så vill man inte gå därifrån för man är rädd att det ska bli ännu värre än att stanna kvar?

Hur kan mobbade barn inte säga till nån, utan ta samma skit var eviga dag?
Hur kan sjuka människor fortsätta att skada sig själv fastän dom vet att det är farligt?
Hur kan en misshandlad person i ett förhållande stanna i detta?

Hur kan nån genomgå detta utan att göra nått åt saken? Alla kan de kosta en livet, och om man ser/hör det hända nån annan tror man sig direkt veta att man själv skulle göra tvärt om. Men skulle man verkligen det?
   Om personen du älskade hade en andra sida som ingen annan fick se, den som kom dom dagar då allt gick fel, den som skrek och smällde i dörrar, den som vevade handen i luften och slog dig med raseri över att du inte gjort som du var menad att göra. Om detta hände dig en gång i månaden, medans alla andra dagar var en underbar tid där allt du fick höra var hur speciell och älskad du är...skulle du då stanna eller gå?

Själv har jag gjort många felsteg och felaktiga val i mitt liv, och kunde jag få välja igen skulle jag nog många gånger ha gått istället för att stannat. Men det är sånna val man måste leva med, och än om det är hårt så kan man bara hoppas att man gör rätt vid nästa val.

"You can'tplay on broken strings"

Ja just det ja, en hel vecka

Ja har ju hållit mej till mitt nyttiga liv i över en hel vecka! Är riktigt stolt och känner att jag verkligen börjar må bättre :) Är dock ofta hungrigare än jag brukar, men det är inget som inte en banan eller två inte kan fixa ;)

Idag har varit en rätt så normal skoldag, det enda annorlunda va att ja hjälpte till med försäljningen av semlor för balkassan. Det gick  bra å vi tjänade in oväntat mycke faktiskt :) Nice. Jag å anna har börjat planera en liten tripp till umeå på lovet, ska försöka fylla en bil å sen fara bara över en dag :) Blir bra för då kan ja kolla klänning å kanske en present till lilla mor? Annars på lovet har jag inte så mycket planerat. Blir nog inget lycksele i helgen om det inte är så att jag får nån impuls i helgen å drar dit...men det tror jag intej ag får. Det enda som helgen mig veteligt innehäller är väll pizza med Puttrik, om inte han redan glömt det förstås ;) hehe

Ikväll blir det att nöta projektrapport, å får jag en stund över blir det antingen gymmet eller att städa rummet. Väljer nog hellre gymmet, men en städning skulle faktiskt behövas...

Imorn blir det utbildningsmässa på skolan. Känner mig inte riktigt helt hundra på va ja ska söka på riktigt än, så dom får göra sitt bästa för att vinna över mig till deras utbildningar...ja säger bara free stuff! :P hihi. Nämen om jag inte blir nå klokare av morgondagens strapatser blir det väll lite bläddrande i kataloger i helgen?! Det börjar ändå närma sig datumet för ansökningsinlämning...gah! Tiden bara rinner ur händerna på mig åsså sitter ja jämt å klagar på att tiden går för sakta. Det måste ju va nått fel med mig...men det va väll iofs ingen nyhet?

Jaja, ska väll börja jobba med min del av projektrapporten så jag får det gjort nån gång, ha det!

ÅH :(

Känner mig rätt slö idag ockå :( Fast tror ja ska va med på fotbollen på morron fast ta det väldigt lungt. Vi brukar ju ha styrka på tisdagar så det ska nog inte bli så ansträngande, sen är lektionen bara på en timme så jag får lov att palla...

Sen idag blir det fysik å kemi. Fysiken är inte så hemsk längre, men kemin är nog det värsta vi läser nu...åsså ska vi läsa det tills sommarlovet :( fy...

Ikväll blir det då att jobba med min del av projektrapporten så det blir gjort. Ska sätta oss imorn å börja arbeta igenom allt å försöka få en sammanställd rapport som alla tre är nöjda med. kommer nog bli lite jobbigt men vi får lov att göra så gott vi kan. Annars kommer då en massa universitet till skolan imorn så vi får gå på föreläsningar och annat. Tyvärr är det inga universitet längre söderifrån, men man får väll va nöjd för vad man får.

Nä nu måste ja gå å packa ihop alla mina grejer å dra mot skolan, ha det!

Måndag

Sitter hemma å är väääldigt mätt. Gjorde sån här god sallad med vitkål, äpple, morötter och russin :) mums! Satt väldigt fint efter en hel dag med prov :(

Fast iofs hade vi ju den där föreläsningen den sista timmen, det va gansla roligt :P Missa dom första 45 minuterna av det hela, men ja tro ja överlever på det ja fick :) Det va för dom som inte vet det en sex och samlevnads föreläsning. Oväntat bra va den faktiskt också...trevlig överraskning ;) hehe

Ikväll blir det å sitta på soffan halvt avdankad med Puttrik, får bjuda på mycket fika så att han blir lika halvdöd som mig ;P

Blir inga längre inlägg idag, är för slö för det...återkom imorn om så kanske det kommer nått ;)

Ha det!

Minnesförlust?

Åh, hur ska man hinna med å skriva projektrapporten tills på fredag? Vi ska väll försöka göra den på onsdag å fredag, men den kommer nog inte bli så bra som den skulle kunna va. Men men, sånt är livet...

Kommer bli skönt efter påsk då vi slipper projekt, fysik, biologi å matte :D Åh tänk va man ska må gött! MEn fösrt kommer ju sportlovet, ska ligga i sängen hela lovet tro ja...nä, okey det ska jag inte, men lungt ska ja ta det i alla fall.
Får se om det blir nån resa till syster nu när vi inte ska till Östersund. Måste nästan hitta mig en balklänning snart, annars blir det säkert ett krisköp från internet som man inte ens trivs i eller passar i. Suck, balen känns mest jobbigt just nu...

Men men, hade ett intressant samtal med Puttrik igår. Han halvsov i början av samtalet, och när han väl vaknade till så va det som han hade drabbats av minnesförlust ;) Ja satt bara å skratta medan han satt å va mer förvirrad än en fågel som just flygit in i ett fönster efter att käkat en massa rönnbär :P Det va ett riktigt roligt samtal måste jag få säga! Hehe



Måste se om man får sig nån skjuts till helgen, skulle va jäkligt kul å få fara å festa lite med Helena nu när hon är hemma igen :D

Ja just, fest nästa måndag alla treor?? Då är det bara 100 dagar kvar till studenten! :D Ja är i alla fall på :P

Långt prov...

Har test-prov på engelskan, gör ett gammalt camebridge...DRYGT!

Åsså mår jag satan så då blir det bara värre. Vill hem, vill hem nu! Sen vill jag också ha helg och lov. Komer bli jäkligt skönt! :D

Sjuk?

Mår inte så bra idag :( huvudet värker precis som ryggen, näsan rinner och halsen rasslar. Ska dock ändå dra mig till skolan så ja inte missar nått. Har laddat med frukt å nyttigheter så jag har nödproviant ifall jag blir hungrig, för nu har jag inte råd å gå på konsum å köpa fika :/ Suck...men men, snart kommer ju studiebidraget.

Får se om det blir att va med Puttrik ikväll, vi brukar ju iofs inte göra nått ansträngande...så det ska nog gå.

Nu blir det skolan, ha det!

Hehe

Här sitter jag om dagarna å känner mig som en liten bloggnörd :P Skriver ungefär 12 inlägg i veckan och har sammanlagt skrivit 218 blogginlägg i mina dagar. Det är väll inget att skryta med, men på senare tiden har jag ju trappat upp antalet en hel del. Själv tycker jag att det är kul, men det känns också aningen...ja va ska man säga, som om jag nöter ;) Fisk dock en kommentar på mitt senaste inlägg om att någon tyckte det va bra och att min blogg är intressant läsning, det var en oväntad trevlig kommentar måste jag säga :) Trodde att det ungefär bara va folk man känner som läser för att dom tycker att det kanske möjligen kan stå nått kul, och för att visa sitt "stöd" ;) hehe, nu är det väll säkert lite så...men kanske inte helt?! :P



Har också tänkt på att jag har ökat antalet smileys i inläggen. Försöker vänja av mig, men om man kollar texten ovan så märks det inte så väl :P Oj, där smög en till sig in, men brukar inte radera sånt i efterhand för dom kommer lite av impuls å då brukar dom ändå passa in ganska bra där dom hamnar :) Haha, gud vilka principer jag har. Ungefär lika konstiga som min humor och mina samtalsövergångar under fest...det va kul det!

Nä nu kommer snart Thomas, ska se nån collegefilm som Andreas hade laddat ner och sagt va bra. Hoppas den inte är allt för tankekrävande för jag är rätt så sömnig kan jag meddela. Blir nog en tidig kväll, får leka bouncer och slänga ut Thomas där runt tio tro ja :) Det ska nog bli en erfarenhet att skryta med det! Hehe...

Om två personer är kusin med samma person, men på olika sidor...då är det väll inte mer än rätt att dom räknas som tremeningar? :D HAHA! Det va fyndigt ;)

Lycksele nästa helg?

Uttråkad

Ja nu sitter jag här å är uttråkad. Iofs vill ja inte fara nånstans, men ja vill ha nått roligt att göra! Funderar på att scrappa lite, men ja blir ju bara så deppig över att jag inte har nå grejer att det inte blir nått av det hela. Om man ändå hade extra pengar. Då hade jag också kunnat fara till lse nästa helg, ja skulle kunna köpa nya kläder som ja så länge har velat, ja skulle kunna spara ihop till en iphone och jag skulle kunna gå på bio eller hyra film utan att tycka att det är världens utgif. Sablar va man egentligen är styrd av pengar :(

Men men, kom på att ja faktiskt nobbade någon igår...eller nobba å nobba, ja dissa nån som försökte inleda en konversation med mig :P Visste ju vem han är å så, men har aldrig pratat med honom förut. Han försökte i alla fall att prata med mig genom å fråga va ja heter, men jag va så inne i att hitta servetter att ja bara svara sara utan å ens titta på han. Han fråga då igen va ja hette för han upfattade det tydligen inte. Då sa jag bara "men sara, vars ha dom servetter!?" hehe, måste låtit som ja verkligen va schizofren ;) Sen så sa han sara vaddå? å ja svara snabbt holmgren men tittade honom faktiskt i ögonen den gången. Sen fick jag mina servetter, sa jag heter sara holmgren å sen vände jag mig om å bara gick därifrån :P Känner mig lite dum idag :P Tycker synd om han å hans förtvivlande försök att prata med mig, mest för jag tror han fortsatte försöka prata med mig då jag gick...men men, sånt är livet ;) va lite för inne i det där med att fixa servetter tro ja.



Ja det vart lite "talk to the hand" effekt ;)...

Haha, kolla i Jennöffs pixbox å hitta denna bild på mig. Har märkt att jag har väldigt stora händer, någon som håller med??



Nä nu ska jag väll sitta här vi datorn ett tag, sen lär det väll bli å hitta på nått annat. Hoppas jag är uppfinningsrik så det blir nått bra :P Sen ikväll ska ja då i alla fall se film med Thomas, bara slöa å umgås. Skönt!

Ojojoj...

Har tänkt över mina otroliga bravader från gårdagen :P Hur i hela friden kan man gå från samtalsämnet balpartner till att hålla en patriotisk predikan om sex och ens "första"? Va så jäkligt kul då ja komme på det att ja börja asgarva för mig själv trots att ja satt å såg den sorgligaste delen i Sex and the city filmen :D Förlåt till alla som drabbades av mitt meningslösa och konstiga kackel, å till er som roades säger jag väll varsego ;) man måste ju kunna bjuda lite på sig själv!

Ja tänk så tokigt det kan bli. Sen måste jag då få säga att jag fortfarande funderar över det där med att ägarn sket i å kolla mitt leg å bara sa att jag har varit där förut. Kan inte släppa varför han minns mig mer än dom andra?! Känns lite lurt, men han kanske tycker att jag är så söt att han kommer ihåg mig ;) Troligen är det inte så, utan han minns mig för att jag gjort nått eller handlat mycket av honom, men man kan ju alltid drömma :P

Sen en annan grej ja gjorde imorse va att spela upp hejarklacken i hipphipp om och om igen i min hjärna. Fyllde på mobilen, vilket gjorde att saldot på allkontot sinade och hejarklackens "Slut på kontot" var därför det som direkt flög in i mina tankar.



Ja dom är för roliga dom där :P Kanske jag hade platsat i deras gäng igår? Ja man kan ju som sagt drömma ;) hehe

Nä nu ska ja nog försöka göra nån nytta, ha det!

Gårdagens strapatser

Jajjemen, blev en lyckad kväll måste jag säga :D Vi hade väldigt trevligt hos Anna, dock va det väll jag som hade trevligast om man ska granska sällskapet ;) Vi åt gurk- och morotsstavar med dipp samt andra små snacks, drack drycker av eget val å såg melodifestivalen, pratade och spelade kort. Imorse när ja skulle borsta igenom håret kände jag dock av mitt lilla fall rätt in i trappen, har en redig bula i bakhuvudet....jävla matta! Men men, sånt är livet.

Måste säga att jag blev aningen förvånad då den enda som hört om märket på min handväska va Joel. Det var bara tjejer och Joel där, å han va den ända som hört om märket :P Hehe, ja det va kul. Mindre kul va det dock när jag skulle göra mer morotsstavar å nästan skar av mig halva fingret. Tur att kniven inte va så vass, så jag klarade mig utan vidare skador :)

Senare på kvällen drog vi ju självklart ner på trean, Storumans inneställe ;) haha! När vi kom hade det ungefär varit lika värt att ta varsin gravendals å gå å sätta sig på kyrkogården, så dött va det typ. Men efter ett tag kom mer folk och kyrkogården kändes då inte lika lockande :P hehe. På trean vart det då allt möjligt prat, med alla möjliga personer.  Sen kom ju ägarn å skulle kolla leg på oss, så alla drog fram det ur respektive väska/ficka. Sen när han börja kolla på dom titta han bara på mig, log å sa "du har varit här förut!". Första gångerna jag va inne på trean efter ja fyllt 18 kollade han inte leg, utan bara log å titta på mig som om ja va stammis. Sen kollade han leg en gång också är jag stammis igen ;) haha, lite kul det där. Ja mena dom flesta andra har också varit där förut, å nyligare också! Men det va bara mig han kom ihåg. Är jag en väldigt minnesvärd kund eller vad är det som gör att alla måste visa leg men inte jag??

När folket hade kommit vart det att hoppa emellan borden för att kunna va social med alla. Efter ett tag blev jag så pass "populär" ;) att jag till och med blev dragen mellan borden. I slutet av kvällen hamnade också jag och Marina i ett bås med två norskar. Norsken som satt bredvid Marina bara babbla på om norge å nått annat, men Marina Hade tydligen väldigt svårt för att fatta norska så hon satt bara å garva. Sen sa jag åt han att hon inte förstod va han sa, å då börja han och den andra norsken skratta iställe. Efter allt skrattande börja norsken som satt bredvid mig typ stöta på mig, å dom va inte unga å fagra precis så då gick jag. Undra om Marina fortfarande sitter kvar där :P

Efter det kom min skjuts bestående av Puttrik och linn och hämta mig, åsså for vi hem till mig å fika :) Själv tog jag mig ju rejält fika bestående av flingor å musli...men Linn å Patrik delade på en semla. Eller egentligen var det väll så att Linn smakade av Patriks semla. Vi prata en stund å sen for dom å ja gick å la mig...nog för att min säng alltid är skön, men igår va det som å lägga sig i paradiset :P

Lite tjafs blir det ju alltid när man är ute, men jag måste säga att om nån gör så där är det något som är fel...än om det är svårt att tänka så, så kan man va tvungen. Jobbigt men sant, hoppas det löser sig till det bästa.



Nä nu blir det tv:n tro ja, ha det!

ÅH!

Jag vill köpa en massa scrapp-grejer å bara sitta i flera dagar!

:(

Hm?

Har nyss stått och producerat mina egna power bars, undrar hur dom kommer smaka? Inget tillsatt socker över huvud taget och inga andra konstigheter. Nyttiga är dom, men då är ju frågan om dom är goda. Ja tror det för det luktar ju gott nu efter dom har gräddats, men dom ser väll lite halvt suspekta ut ;) iofs ser väll inga sånna där bars särskilt apptitliga ut, så det kan sluta väl det här :D

Har också varit på gymmet, cyklade lite lugnt i en halvtimme å sen vart det stretching av benen som brörjar va lite nött efter veckan :P Sen for ja hem å tog en låååång skööön dusch :) I like!
Nu blir det väll att bara slöa tills vi ska fara å käka palt, funderar på om man kanske skulle spela lite tv-spel? Händer inte så ofta att ja gör det helt själv så ja tro det får bli så. Annars hamnar jag väll framför tvn som vanligt :P

Förresten, vars i hela fridens dagar växer jordgubbar på träd?? På reklamen för imodium eller va fasiken det är, då reklamen går ut på att det typ blädras i en bok i olika lager. Då börjar allt med att tjejen plockar en jordgubbe från ett träd å sen stoppar den i munnen. Vars ska detta tänkas utspela sig egentligen??...ja tacka vet ja duvreklamen ;) hehe

Men men, nu ska ja väll kolla till mina bars å se hur dom blev :)
Ha det!

Lördag

Ja självklart så vaknar jag klockan sju då det äntligen är helg och man kan sova ut :( Men men, jag ska nog klara mig ändå, hittar nog nått sätt att hålla mig vaken på :P

Läste Vk sen i onsdags, där stog det om Antons fjärde placering i GE-galan och om alla som vunnit en massa pengar i gunnarn på postkodlotteriet. Självklart blir man lite avundsjuk då det står att dom vann från 10 000- 100 000 kronor plus att en av dom vann en bil. Men men, man glädjs ju samtidigt åt att nån i närheten vinner på det där å inte bara folk nere i södra sverige.

Ska bara byta om nu så drar ja på gymmet sen, tror det bara blir ett lugnt löp eller cykelpass. Känner att benen har varit välanvända i veckan så får se hur länge jag stannar där :P Men men, lite motion är i alla fall bättre än ingen motion :D
Sen blir det hem å duscha, följa mamma å handla åsså får man väll se om ja kan klämma in lite tv-tittande eller annat slöande mellan det och palten. Efter palten blir det i alla fall hem för å göra sig iordning för vår lilla gathering för kvällen :) Är inte riktigt en sån som lyckas bestämma va man ska ha på sig så fort man planerat att göra nått, så får väll se vad ja kan gräva fram i min väldingt ouppdaterade garderob...Vill ha pengar så ja kan köpa kläder, scrapp-grejer och annat! Om man ändå hade en inkomst utöver studiebidraget...

Nä nu ska ja då dra mig härifrån å försöka få nått gjort, ha det!

Kvällen

Ja kvällen har då varit väldigt lyckad än så länge. Tacos va väll inte riktigt den middag ja önskat, men det dög ;) Sen satt ja, mamma å pappa kvar vid middagsbordet och pratade...men mest spenderade jag å pappa tiden med att hacka på mamma å hennes påfund om olika saker. Ja det va nog kvällens höjdpunkt!

Efter vi då tagit oss från bordet blev det ett att ringa ett samtal till Puttrik för å se om inte han kunde va min personliga chaffis imorn, å det kunde han ju så klart så nu har då allt löst sig till det bästa känns det som :) Kommer nog bli en riktigt trevlig kväll imorn. Fick också veta att mamma hade planerat in ett besök för oss på paltmiddag i stensele på blå kupan. Är inte riktigt sugen på palt, men men...vad gör man inte för barnen som sparar till klassresan ;)
Efter mitt telefonmöte med Patrik blev det på spåret, en kopp te och resten av familjen. Det va då inte mer än rätt att han från hipphipp vann, han är ju grym! :D

Nu blir det väll att sitta här å nöta en stund, försöker va social men ingen nappar riktigt än. Får nog ta till med hårdhanskarna...vad det nu är ;) hehe

Imorn blir det alltså gymmet, palt å sen fest...måste träna länge för å kompensera tror jag :P



Den dagen den sorgen...Verkligen den sorgen!

Helg!

Åh så skönt med helg :D Ska bara slöa ikväll har jag tänkt, se tv, sitta vi datorn, kanske ta en skön dusch...inget ansträngande i alla fall. Då imorn blir det gymmet på morgonen å sen får man väll se om det blir nån liten fest på kvällen eller vad det blir. Hoppas i alla fall på att vi kan dra ihop nått, skulle va nice :P

Annars händer det faktiskt inte så mycket just nu. Har fikat för magen skrek efter mat, så det blev en skål med filmjölk å musli och en kopp te. Det nya teet som ja ha köpt var en riktig hitt. Det smakar inte för beskt som ja tycker många teer kan göra, å då måste man ju ha en massa socker eller honung i å då blir det ofta för sött iställe. Det här teet kan man dricka bara som det är, skitbra tycker ja. Sen är det ju grönt te ock¨så så det är extra nyttigt för kroppen :) Sen smakar det av en blandning av citron och ingefära också som äär en väldigt lyckad blandning :D

Men te är då inte dagens största händelse kom ja på. Fick tillbaka matteprovet idag å ja hade 15 av 21. Det va väll ganska bra, men ja hade många små slarvfel som vanligt så det kunde ha gått ganska mycket bättre. Måste lära mig att gå igenom matteprov ordentligare...
Men men, fick i alla fall vg så jag är nöjd.

Nu tro ja ja ska slänga mig framför tv å se vad dom visar för intressant denna tiden på dagen, eller så fastnar jag här för att ja "bara" ska göra nått innan jag går...slutar oftast upp med att jag då stannar vid datorn i en timme ungefär :/ men men, har ju inget särskilt för mig så det spelar ju egentligen ingen roll :P Åh så skönt!

Ha det!

Fredag

Änligen fredag! Sblir skönt att lämna in hemprovet å sen fara hem å bara slöa :D Dock skulle det va ännu bättre att ha nån å umgås med, men får vänta med det tills imorn verkar det som.

Vi har inte så jobbiga ämnen idag, idrott, matte och engelska. Det är ganska korta lektioner så dom hinner nog inte bli så dryg...eller kanske engelskan för då har vi ju Pär :S
Men men, blir alltså troligen bara att va hemma ikväll, kanske börja städa rummet eller nått. Vill så gärna scrappa men jag har inte nog med grejer för att det ska va kul, och jag har inte råd att köpa mer :( Livet är hårt...

Sen har jag ju snart hållit mig nyttig i en vecka, känns faktiskt väldigt bra nu. Trots att jag är lite förkyld känner jag mig piggare och sen så har jag mindre eksem och finnar! :D Det är positivt. Sen har jag lyckats träna minst en gång varje dag, vilket faktiskt börjar kännas i armar och ben ;) Igår fick jag dock ett starkt behov av att bara sträcka mig efter popcornskålen hos Puttrik och glufsa i mig popcorn, för att ja va så hungrig och dom hade en sån lockande doft av smör. Men det gjorde jag inte så jag är fortfarande helt fri från missar :P Fortfarande stolt är jag då också över att jag klarar mig utan mackor...dom brukade va en stor del av min vardagsmat, men nu är dom som bortblåsta. Blir istället en hel massa frukt, å mest bananer. Mamma sa för nån dag sen att det går så mycket bananer att hon nästan börjat tro att det hade flyttat in en liten apa någonstans i huset ;) Men nej nej, det är bara jag :D hehe

Nä, nu bär det snart av mot röbrohallen för cirkelträning/hinderbana, ha det!


Dag nummer fyra

Ja dagen går bara bra i mat väg än så länge. Funderar på å gå på konsum en sväng, för ja åt nyss en banan men magen ropar ändå på mer ;) Va nån suspekt fiskgryta på skolan, den va väll ganska god...men inte nått man riktigt gormar i sig :P

Sen blir det specialidrott å bussen hem för å renskriva kemin. Måste göra det ikväll så ja kan lämna in den imorn. sen efter middan blir det tt dra upp till Storuman igen för å spendera lite tid med Puttrik...han hatar när jag skriver/säger det, så från och med nu ska det bli en vana ;) haha! Jag är så ond! :D

Men men, konsum nästa tro ja, ha det!

Hm?

Är lite krasslig idag, å då består skoldagen av ungefär hälften fysik och projekt och den andra hälften är idrott :/ Får se hur det håller sig om ja pallar att stanna eftes skolan också å träna trippelboll. Borde ju göra det men vet inte om det är det bästa för kroppen...

Anton klarade i alla fall kvalgränsen till junior-EM igår, grattis! Satt å såg lite av galan, men Anton visades ju inte så kl nio vart det ju Greys iställe :) Sen måste jag säga att ja trodde avsnitten av Entourage skulle va längre än 26 minuter!? Eller är det bara för att ettan inte har nå reklampauser som det blir så kort? jaja...

Nu bär det av mot skolan, ha det!

Äntligen!

Slutade syon prata!
Är snart hemprovet över!
Fick ja komma hem från skolan!
Fick ja mat!

Hehe, känner mig ganska glad nu över alla mina saker att säga äntligen för ;) å snart kan ja säga äntligen helg, å efter det sicktar jag in mig på äntligen sportlov :D Det kommer bli skönt!

Nu ska ja snart dra mig till stensele för å gymma, å sen blir det att bänka sig framför tv:n. Klockan 20.00 är det GE-galan på tv4, mste ju se om man ser Anton ;) Sen klockan 21.00 är det Greys Anatomy på kanal 5, och klockan 22.00 ska jag ovanligt nog slå på ettan! Dom visar tydligen Entourage där så nu kommer det nog bli mer svt 1 i mit liv ;) haha.

Denna dag tre har nog varit den jobbigaste hittills. Emilie satt å åt naturgodis just då ja va som hungrigast, när ja komme hem låg det en förpackning med mackor framme, en sort som är såååå god! Å sen för att inte tala om att det fortfarande finns kladdiga chokladmuffins i kylen!! Men men, har varit duktig och nyttig å låtit bli...är lite smått stolt faktiskt ;) haha...fast egentligen är det nog mest det att jag verkligen inte vill förlora ett öre i onödan som gör att jag håller mig :P Va nog en bra hållhake det där!

Nä, dags att hoppa i träningskläderna för ett löppass på gymmet, ha det!

Onsdag

Sitter på skolan och ska snart börja vår två timmar och tio munuter långa matte e lektion :( inte peppead kan ja tala om...
Efter det blir det att jobba med hemprovet till största delen av dagen. Har också nå syo-grejs, skol-if möte och handledarträff...men det ska väll förhoppningsvis inte ta upp för mycket tid. Skulle va skönt å få provet bortgjort å bara slöa å träna resten av veckan :)

Yes!

Får umgänge ikväll :D Har suttit med kemin ett tag till men gav tillslut upp. Satt mig då sen vid datorn, men det tog inte lång tid innan jag fick ett sms av Puttrik :P Han fråga va ja gjorde så ja sa att ja satt vi datorn å fråga sen va han gjorde. Då svara han att han fundera på å fara till Forsvik (hem till mig alltså) å ja kan ju säga att ja vart glad, trodde jag skulle måsta kvälla pinsamt tidigt ;) men nu har jag ju som tur är nått att göra :) Känns bra!

Imorn måste alla hålla tummarna för då ska Anton kuta i GE-galan i Stockholm! Det är en ganska stor grej, så heja på Anton :P Hoppas det går bra för han och att han blir nöjd med sin insats. Han springer kl 18.50 så börja hålla tummarna typ kl 18.45 ;) hehe. Lycka till Anton!



Nä nu blir det att lämna datorn tro ja, ha det!

Oj ja glömde visst...

Ja jag lämnade datorn på skolan just efter att ja skrivit att ja skulle gå till Peter å kolla det där om kravanalysen...men självklart hade jag glömt det innan ja ställt mig upp ur stolen och lämnade istället skolan utan nån kravanalys :( Men men, det kommer ju en dag imorgon också :)

Sitter nu å nöter lite kemi. Kände mig tvärduktig då jag faktiskt lyckades förstå nått, men nu känns det som om ja hamnat i en svacka igen för nu är det bara som på tecknat då massa siffror och formler virvlar runt skallen å man bara blir mer och mer förvirrad :/ Ska nog ta en liten paus, ta en skön dusch å sen fixa mig lite mysigt fika med mitt nyinköpta te som ska ja bra för en...Grönt te med citron, ingefära och kamomill, hoppas bara det smakar bra också ;P Det är nog bara till att smaka å se.

Sen gräver jag väll ner skallen i kemiboken en stund till men sen tror ja faktiskt ja ska ta å scrappa lite. Har inte gjort det på vääääldigt länge nu, är så jävligt sugen på å köpa en massa grejer å bara sitta med det hela dagarna. Men självklart stoppar den tomma spargrisen mig och jag sitter istället å bara dödar tid. Suck, tänk om man ändå hade lite pengar...

Men men, nu ska ja inte va så negativ, har ju i alla fall mat å tak över huvudet ;) Tack mamma å pappa! :P

Blir nog inget städande heller förresten. Känns ganska onödigt och har inte alls lust med det ;) Tror jag sparar det tills i helgen, då har jag ju nått att spendera en dag med i alla fall...fast så hemskt ser det iofs inte ut, tar nog bara en halv dag eller mindre för en ordentlig städning. Va i helsike ska man göra med resten av helgen?? Åh jag tror jag har blivit umgängesberoende...måste nog på rehab ;) Iofs känns det ibland som jag bor på just ett sådant ställe, men men. På sommarn är det i alla fallskönt här i Forsvik, å fint också :D

Nä nu blir det duschen, ha det!

Dag nummer två

Ja dagen har gått bra den med, hittills i alla fall :) Blev en OK sallad med Patrik till lunch och en banan till mellanmål. Nu känner jag mig dock rätt så hungrig, måste fara förbi hos mamma å kolla va mer ja ska handla ä det ja vet. Blir mycket frukt och nötter så ja har nått att stoppa i mig när jag vanligtvis brukar ta mig en macka ;)

Annars ikväll blir det väll att göra hemprov och slöa. Tror ja skippar gymmet idag å tar det imorn istället, känner mig lite krasslig så det är nog bättre att vila. Får se om nån kanske vill va social med mig iställe :)

Men nu ska ja ta å se om Peter är kvar så ja kan få igen min kravanalys som gjordes före jul. Hade nästan glömt bort den men nu kom ja på att ja kanske borde hämta den :P

Ha det!

Sjukdom och kyla

Ja det är vad jag har runt om mig. Termostaten står på -27,3 och pappa ligger jättesjuk i sitt rum, hoppas ja håller mig friks! Nu när ja ska va nyttig och hälsosam vill man inte hamna halvdöd i sängen och bara ligga ner. Det är ju då man blir som mest gotte-sugen och sen kan man inte röra på sig. Det är en fallgrop jag måste undvika ;)

Nu på morron ha vi i alla fall Specialidrott, blir nog styrketräning som vanligt. Sen efter det ha vi lunch till kl 12, får se om Phim har öppnat eller om jag å Puttrik tar å köper varsin sallad på statoil :D Blir då gott hursom. kl 12 blir det Engelska c med Pär :( och efter det Kemi b...det är det värsta ämnet vi läser nu tror jag, så drygt att det är svårt att förstå hur det kan va så drygt! Men men, det är bara att bita ihop och tänka på nedräkningen mot studenten :) LÄNGTAR!!!

Längtar också tills det händer nått roligt här i storuman. Är det bara jag som gör det? Fast iofs verkar det hända en massa grejer för andra...jag får väll hålla ut till Jennöffs födelsedag antar jag. Men blir det östersund på sportovet kan ju det bli kul :D fast det är ju inte storuman så det räknas nästan inte :P hehe.

Men men, ja å Jenny lyckades nog i stort sett komma fram till vad vi ska göra i sommar :P Blir nog en vecka i Stockholm bara ja och hon :) Tänk va kul vi ska ha. Det blev i alla fall billigast och kommer nog bli lika så bra som Bulgarien eller Turkiet. Får hoppas att allt bara går vägen så att det blir av, kommer bli grymt å se skansken med Jenny ;) haha

Men nu drar det av till skolan, hoppas jag överlever dagen efter tolv...kan bli tungt ;)
Ha det!

Första dagen

Ja första dagen av mitt nya nyttiga liv har gått väldigt bra :) Har inte ens tänkt tanken att äta nått onyttigt, och jag har förvånansvärt nog inte ens rört en macka! Sen har jag också rört på mig genom att va på trippelbollen och sedan genom att gå från bollhallen till Jenny :P Det känns som att det kan bli bra det här.

Imorn blir det specialidrott, långlunch, fysi å kemi. Sen blir det väll hem för å göra bort lite kemi-hemprov åsså får man väll se om man hinner förbi på gymmet. Annars borde det nog vettigt att städa rummet, men som vanligt känner jag mig inte så taggad på det ;) Får väll rapportera tillbaka imorn om rummet blivit städat eller inte.

Men nu ska jag nog börja knalla bort mot sängen. Är fortfarande väldigt trött efter lördagens/söndagens tv-tittande :P får nog ta å köra på tidiga kvällar hela veckan om ja vill ta igen det här :) men men, det är sånt man får ta antar jag.


Åhhh..

Sitter och skriver på projektrapporten...Känns väldigt drygt just nu! Å den ska va klar nästa fredag, hur i hela fridens dagar ska vi hinna?? Får hoppas att vi inte får några stora grejer tills nästa vecka så ma kan jobba med den istället för en massa läxa eller prov. Skulle sitta fint!

Efter skolan blir det trippelbollen å sen Jenny :D Ska försöka komma fram till om, vars å när vi ska fara nånstans i sommar :P Hoppas det blir av och att det blir GRYMT! Får väll hopas vi kan enas om nått, så vi inte har lika mycket beslutsångest och allmänt dåliga idéer som för kostymerna för halloween ;) hehe.

Ja, men nu blir det väll snart matte e, får se om vi får tillbaka provet...undra hur det gick egentligen? Troligen inte ig, men mer vet ja faktiskt inte....
Sen blir det biologi :( FY! det är inte direkt något man njuter av kan jag meddela. Man sitter där och bara lyssnar eller läser, undrar eller svarar...känns som ett ganska stort slöseri med tid faktiskt. Men men, det kanske behövs...nån gång, möjligen...eller inte ;)

Ja, nu tror ja ja dissar projektrapporten :D känns mycket bättre än att jobba med den ;) jag är lat, ja vet...men det får man ibland!

Ha det :P

Prov

Ja nu va engelskaprovet bortgjort :) skööönt! Nu är det bara projektarbete och kemihemprovet kvar...

Okey

Okey, har länge sagt till Patrik att ja ska visa en bild på killen som är etta på min topp-tre snyggaste killar lista. Eftersom jag nu äntligen kom ihåg detta medans jag sitter vid en dator så tänkte jag att det är lika bra att lägga upp bilder så kan han bara gå in å kolla på dom (om han har tillgång till dator dvs.).





Om nån innerligt kan säga att Dave Annable (han på bilderna alltså :P) inte är snygg, så måste jag bara få fråga...vem i hela friden är då snygg??

Gymmet

Kom nyss hem därifrån. Känner mig alltid lika hurtig just när man är där, men sen när man kommer hem känns det alltid som om man kanske skulle ha stannat en liten stund till..men men, ja ha ju i alla fall rört på mig :)

Satt å fundera på en sak tidigare idag. Jag vill ju att saker ska förändras, typ att man flyttar, lär känna nytt folk och upplever nya saker. Men samtidigt vill man ju ha kvar vissa grejer, som Jenny :( och alla andra fina vänner. Men hur kommer det sig då att man så ofta spenaderar tid med helt onödiga saker som att sitta typ på tredera eller se på onödiga tv-program halva kvällarna istället för att ta vara på dagarna man har nu, med dom/det man inte vill förlora?! Självklart kan man ju inte va med nån varje kväll, och dom andra kanske inte alltid har tid. Men jag tänker då sluta upp med att bara sitta hemma och döda tid som ja kan använda så mycket bättre. Nu ska jag göra bort mitt skolarbete, träna och va social. Självklart kan man ju klämma in lite tv eller dator därimellan, men en helkväll vid datorn är ändå bortkastad tid...



Å vad i hela friden händer nästa helg? Om det är nån som är sugen på att hitta på nått är jag då på, bara att höra av sig :D

Nä nu blir det duschen, lite engelska å sen mat hoppas jag. Mammas köttgryta, mums!
Ha det!

Hur gårdagagen övergick till denna dagen

Ja efter middan kom Puttrik hit å vi prata lite, såg början på en dålig film, fikade, såg "how I met your mother" och såg slutet på den dåliga filmen. Sen fick vi för oss att vi skulle fara till storuman å kolla läget...men självklart va det lika livlöst som vanligt så det blev bara en kort visit å sen for vi tillbaka hit. Då la vi oss på soffan för att nöta lite mer HIMYM, och det slutade med att Patrik började slummra till runt två, och sov ordentligt runt tre, medan ja började sova runt kvart i tre, och sov riktigt runt fyra. Båda vaknade i alla fall klockan nio ungefär av att mamma drog igång kaffemaskinen...å den är inte tyst ska ni veta. Det låter som om man startar en jordfräs som ska försöka gräva sig egenom betong blandat med en pant automat och en spolande toalett ungefär...i alla fall när man bara sovit fyra-fem timmar :P



Men men, vi klev upp, fika lite frukost å la oss i soffan igen å såg lite skidskytte. Helena Jonsson vann ju! Heja Sverige! :D Sen vart det lite Jurassic park å halvdött fjant å sen drog Patrik. Då gjorde jag mig lunch och började plugga engelska, å självklart har jag ju varit så jävulskt klantig att jag har tagit fel block så jag inte har orden vi ska kunna...fuck!
Men men, får väll göra så gott jag kan utan det.

Sen när bilen kommer hem igen så blir det gymmet, mer plugg å sen en tidig kväll tro ja.
Å ja just, imorrn börjar allvaret! 

Ha det!

Dagen än så länge

Börja dagen med en brakfrukost, en skål med fil och musli, en banan och två rostade mackor. Hade lite svårt att ta mig upp ur stolen efteråt, men jag klarade av det ;) Sen klockan kvart i elva for jag på gymmet för å träffa Thomas där kl 11. Hade helt förträngt att det typ va öppet hus där idag så ja börja fundera lite då jag såg marshallerna utanför. När jag då kommit in satt jag på en cykel i ca tio min...tills Lars såg mig å sa åt mig att kliva av cykeln för å delta i deras lotteri. Dom hade tydligen en massa presentkort och träningsgrejer att lotta ut, å alla som komme dit skulle va med. Han fråga om ja skulle va kvar till dragningen, men den skulle va klockan två så ja fick skriva mobilnummret iställe. Sen vart det cykel i tjugo minuter till, ett core-pass på tjugo minuter å sen resten rehabträning och lite armar. For hem å duscha å sen komme Thomas å åt köttebullar med mos, sås å lingonsylt...GÖTT!

Efter det satt vi oss å såg nån jävligt grym film, minns inte va den hette men det va en as-ful film som var medvetet dubbad och allmänt konstig :) verkligen min sorts film ;) hehe. Efter filmen fjanta vi på en stund å sen for han hem igen. Då gjorde jag det ovanliga att jag satt mig framför tv:n å satte igång "how I met your mother". Har bara tre avsnitt kvar på säsong tre nu tror jag...eller är det bara säsong två jag är på? jaja, ja ha i alla fall bara tre avsnitt kvar av säsongen jag är på :) Får väll se om jag å Puttrik nöter igenom dom ikväll :)

När jag satt å va som mest inne i ett av avsniten så ringde mobilen, det va ett nummer som jag inte hade eller kände igen så jag svarade formelt: "hej det är sara". Då va det Lars som ringde för å säga att jag hade vunnit presentkortet på 100kr på utrustad :P ja det är som triss, plötsligt händer det ;) Sen fråga han också om ja hade Thomas i närheten, för han hade tydligen vunnit ett par boxinghandskar :) Men det hade jag ju inte så han fick ringa upp honom också. Ska väll hämta ut presentkortet sen i veckan...

Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, är väääldigt hungrig! Sen får vi väll se vad jag å Ptrik hittar på, lär väll bli något som involverar en tv i alla fall :D haha, vi är så jävulkst tråkiga ibland...men men, det måste man ju få va nån gång också.

Längtar tills det händer nått, blir det att vänta till sportlovet eller??
Jaja, ska inte klaga, har ju lite mindre skolarbete nu i alla fall :)

<3

Glad alla hjärtansdag!

Vakna förresten av ett sånt sms kl halv tre inatt, åsså hade ja två till olästa :P Kände mig ovanligt populär faktiskt ;) hehe

Off to the gym...
Ha det!

Lägesrapport

Jajjemen, har beställt studentmössan och fixat en "motivering" för att hålla mig till reglerna som startar på måndag. Bryter jag någon av dem måste jag betala Thomas hundra kronor. Med min ekonomi så är det bäst för mig att jag inte bryter nått om jag vill kunna handla ens en liten banan :P Det här känns bra, men troligen känns det värre på måndag :)

Kvällen känns då som väntat väldigt ovärd. Sitter å nöter "how I met your mother" i min ensamhet. När jag väll försöker skapa social kontakt så blir det bara några få sms å sen är det roliga över...suck. Men nu ska jag väll dra mig tillbaka till tv:n å nöta några avsnitt till, sen blir det nog sängen så man orkar skolarbete, träning å kanske Thomas imorrn.

Ha det!

Nä nu jävlar..

...nu ska jag nog ta mig i kragen å försöka få ihop allt till balen. Ska börja leva nyttigare på måndag så man mår och ser så bra ut som möjligt. Ska sätta upp lite regler för mig själv å sen ska ja se om jag kan fixa mig en "motivation" eller va man ska säga så jag inte kan bryta reglerna utan följd. Jag har ju redan slutat med godis å chips igen sen nyår. Fick börja äta vad jag ville då, men mådde då så dåligt då ja åt godis att ja gav upp det nu i början av februari. Men nu ska allt snaran dras åt. Jag får efter helgen inte äta godis, chips, kakor, glass eller liknande, inte ens naturgodis. Den enda gången jag får äta är om någon fyller år, å då får jag välja antingen EN tårtbit eller EN kaka. Sen ska mackorna bort från mitt liv än en gång...kommer bli tungt men det ska nog gå. Jag får heller inte dricka någon sorts läsk, förutom på tillfällen då man festar, det blir mina heliga stunder. Ska försöka hålla mig borta från dom, men en kvälls festande i månaden ska ja då minst få ha.

Sen ska jag verkligen ta mig i kragen vad gäller träningen. Knäna å ryggen pajar ju snart om jag inte kommer in i rehab träningen igen. Sen måste jag boosta kontitionen och arbeta mot mer "fit" kropp inför både balen och sommaren. Det är ju bara så synd att vi har skola hela dagarna och många kvällar. Tiden rinner som sand mellan fingrarna på en...


Snart tre år sen, tiden springer verkligen iväg...


Har också bestämt att om jag inte hittar någon klänning i östersund, om det ens blir av å fara, så ska jag nog beställa en från internet. Därför måste jag börja kolla runt så jag vet vad jag vill ha ifall jag inte hittar nån när vi far till Helena. Låt jakten börja! :P

Nått annat jag måste göra är att tänka över hela grejen med fortsatta studier. Vad vill jag egentligen läsa?? Måste granska utbudet och verkligen tänka över det hela känns det som. Känns verkligen som om jag fortfarande står på ruta ett :/ men men, det ska väll lösa sig till slut...förhoppningsvis.

Känns i alla fall bra att vi har bestämt oss hörrdu. Ska det va så kommer det bli av sig själv, å ska det inte så har vi ju gjort det lätt för oss :)

Nä nu tror jag faktiskt ja ska göra mitt allra första "ta mig i kragen"-projekt. Ska nog ta å beställa min studentmössa :) Wish me luck!

Ha det!

Ojoj, tiden rusar...

Önskar att det skulle gå ännu fortare mot studenten, men veckorna går i alla fall lite fortare. Sen måste jag säga att kvällarna bara flyger förbi...i alla fall när man sitter å ser "How I met your mother" i sådär 4-5 timmar i sträck. Är nog därför bloggandet hamnat lite på sida...men det är ju bara så bra! Har bara två vsnitt kvar på andra säsongen nu, tror det blir att se dom sen idag innan ja far på bio med Jennöff.



Har ju skrivit lite om helgen å chaffis-uppdraget till www, men här kommer då lite mer detaljerat :P Hade först planerat en lugn hemmakväll, för när jag ville fara dit var det ingen annan som ville så dom planerna hade jag som skrotat. Men då skrev Jenny å sa att dom ville ha en till chauför så att Patrik kunde följa (som hela veckan sagt till mig att han inte ville :P ), men ja sa så okey för det kunde ju bli kul ändå tänkte jag. Det blev det ju också men jag ville ju också dricka å slippa köra patriks förbannade bil i det jävla väglag som det faktiskt va. Det va minus 20, det snöade, det va spårigt, de va snörök, det satt tre fulla killar i bilen som skrek å hade sig å ett tag hade jag då till oh med en kamera (med blixt!) upptryckt i ansiktet. Men men, när vi sen komme fram for vi en snabbis på statoil å se va det att hitta parkering. Självklart fann det ingen id själva hotellet så det fick bli ica-parkeringen iställe. Därifrån gick jag å patrik till hotellet, dom andra gick direkt från statoil. Det va väll, ja va ska man säga mer än...kallt! Det snöde fortfarande, var fortfarande minus tjugo grader, å som om inte det va nog så hade patrik stått på mina vantar så dom låg blöta kvar i bilen :( men men, man ska väll inte klaga. Kön va ju självklart 5-10min lång, men det värsta va att när det bara va två pers framför oss i kön, stängde vakten dörren å sa "det är fullt". Snacka om att snubbla på mållinjen eller vad? Men efter ytterligare 20 minuter så hade det visat sig att det bara var garderoben som var full och hela det problemet hade lösts...så vi kom in till slut, kalla och...ja väldigt kalla. Sen va det som bara å gå omkring för mig eftersom jag inte drack. Vart dock less ganska fort för båda knäna och ryggen gav upp :( så runt tolv eller ett nån gång gick ja å patrik till bilen, å en eller en å en halv timme senare fick vi äntligen fara hem. Hade riktigt kul, men kylan, å skadorna sänkte det hela...

På måndag morgon plockade jag upp en chokladask ur brevlådan som långsjöbygänget lämnat åt mig :P Jag tål de ju inte å äter heller inte godis, men det är ju tanken som ränkas. Dessutom va det ju som ja sa till Jimmy, hellre en låda choklad än ett paket mjölk, lite räkor och plåster ;) hehe

Ja som sagt blir det då bio med Jenny ikväll, får se om min syn på svenska filmer kan ändras, för det är en svensk skräckis vi ska se :P får väll rapportera om det senare. I helgen blir det väll å slöa, plugga å träna...kanke skulle göra nått med jannike om hon kommer hem :)

Men nu blir det off till konsum, ha det!

...eller måste bara få säga att det va lite tungt att igår komma hem från en otroligt dryg skoldag, för att få veta att kylskåpet gått sönder just när mamma å pappa är borta! Just bra timing eller vad?

Helgen

Ja, helgen blev väll inte riktigt som jag trodde. Blev chaffis på lördagkväll till Vilhelmina, trevligt gäng å så men det blev lite drygt runt 12 då ja börja vilja hem, båda knäna sluta funka å ryggen brja ge upp. Det va då tur att man va där med trevligt folk så man överlevde :P

Annars har helgen varit lite både och, har haft kul men samtidigt satt mig själv i skiten. Sablar säger ja bara, va ska ja ta mig till??

Blev lite kort inlägg för jag mår förjävligt också. Trött som satan, ont i huvet, kroppen värker, halsen krasslar och tankar och känslor gör väll inte saken bättre precis...fy....

Ha det!

Tah tah tah taaah!

Ja nu är jag ganska så säker på att jag får skriva om vad som va den stora förvåningen i onsdags... Jenny å Krille har förlovat sig :D Är så glad för dom!


Ja satt på matten å räkna då ja fick ett mms med en bild på deras händer med varsin ring där det stog "det här är vad jag har varit upptagen med ;)", för hon sa at vi inte kunde va med varandra förns på torsdag för hon hade så mycket att göra. Jag vart ju tårögd å yberglad så mitt bland hela klassens huvud som var nedgrävda i matteböckerna sken jag upp och höll nästan på att fälla en tår. Lärarn såg mig å titta lite konstigt på mig så jag böjde ganska snabbt tillbaka huvudet ner i boken...men smilet försvann inte i första taget :D Grattis igen båda två!!


Heda tänkt åka skidor idag, men eftersom det är minus tjugo grader ute så planerade jag om å packade för å gymma. Självklart har ju då låset typp fryst igen så ja tar mig inte in :( Ja som skulle visa att ja va hurtig å pig åsså tar ja mig inte in....sablar. Å ännu värre är det ju efter allt man slängt i sig under vekcan, huvva...känner mig som ett litet sumo när jag inte får träna, inte kul :/ men men, får väll se om ja far dit sen idag å kollar om det går å ta sig in. Annars får det bli imorn istället eftersom jag då inte har nått annat planerat än å hjälpa farmor att hansdla, göra biologi och äta å sova. Jaja, får väll hoppas att nån kanske vill va med mig en liten stund nån dag? Annars får jag väll trösta mig med lite sex and the city.

Ja, nu ska jag väll förska hitta på nått värt att göra...
Ha det!


Bloggpause :P

Hehe, sitter och ska göra färdigt religionen men det går äll som lite smådåligt :) Sitter å pratar bort en hel del tid med Ina just nu :P Snackar om småflickorna som bytte om samtidigt som oss efter idrotten. Dom prata konstant och fraser som "oh my god!" avändes ungefär lika ofta som jag blinkade om ni förstår...e annan välanvänd fras va "om nån kom in nu så skulle jag DÖ!". Va va dom egentligen, tolv tio år kanske? Tror dom har sett lite för mycket typ high school musical å liknande disney channel filmer ;) hihi, va jag är fyndig!

Efter det trodde man väll att det ugefär va slut på konstiga och udda händelser för dagen...men nej nej! När vi då efter lunch skulle ha engelska så satt vi i tio minuter å sa pannkaka!? va händer??

Jaja...glömde att ja skrev här så nu är jag faktiskt klar med religionen :P sköönt!

Hem nu, kyckling till midda å sen blir det film å kladdkka med Patrik :D

Ha det!


Snapp!

Ja det sa det i mitt knä idag på special idrotten. Skulle få bort bollen från mål å tog i ganska så rejält. Dock vart tajmingen så att precis då jag slog i bollen så gick ju Lukas på å sköt...hela benet vred sig å det va då det sa snapp! Kändes inte alls bra där ett tag, men efter e stund i omklädningsrummet tog jag hand om det på bästa sätt...fortsatte spela :P Det blev faktiskt bättre efter en stund så så farligt va det nog inte.

Sitter å försöker göra lite religion, går väll inte särskilt bra, men jag försöker ju i alla fall ;) Är så ivrig inför att Jenny äntligen ska komma så ja kan knappt tänka på annat än va vi ska prata om å om hon kanske vill slinga mitt hår? :P Får fråga henne sen. Känner att jag måste få prata ut å bara dränka henne med frågor, men jag får nog försöka hålla lugnet å se om hon kanske inte bara brister ut i sång eller nått å spelar upp dom senaste veckorna i en liten mini-musikal ;) haha, man kan ju alltid hoppas :D

Kolla lite på balklänningar över internet, finns så många ja vill ha!...men ska tänka klokt och inte beställa. Jag vill ju testa först, se så att det verkligen ser bra ut på mig (och inte bara ser bra ut på tjejen på bilden på nån hemsida) och veta att jag verkligen trivs i den innan jag köper nått...men still, dom är ju så vackra ;)



Nä tillbaka till religionen tro ja, ha det!

Döh!

Är nu färdig med engelskan och projektarbetes grejen...tror ja då. Har också lyckats skriva lite mer på religionen, har typ tre sidor snart, men ändå så mycket kvar :( Vet inte om ja orkar nå mer ikväll faktiskt, får kanske lov å jobba med det lite imorn å en hel del på fredag istället...men det får nog bli så ändå.

Känner att jag måste börja röra mig snart, fläsket bygger upp sig som legoklossar på ett dagis fullt med småbarn. Blir bara irriterad på att allt detta skolarbete ska ta upp så mycket av ens kvällstd, åsså sen när jag väl har tid blir jag bara sjuk istället...satans jävla skit! Gah!

Är inte på så bra humör just nu, fuck för allt känns det som...åh vad jag är negativ!

Hoppas morgondagen känns bättre, annars blir det en tuuung dag :(

Sportlov, kom nu!!

Onsdagen som blev en förvåningens onsdag :P

Jajjemen, hade ställt in mig på en onsdag som skulle likna alla andra dagar den här veckan, dryg, fylld av skolarbete och allmänt händelselös. Men, hann inte långt in på dan innan jag blev förvånad för första gången :P Å det va något väldigt trevligt också :D Ska inte säga vad det va, men det kommer komma i ett inlägg inte så långt in i framtiden skulle jag tro ;) Åh va ja är glad!

Sen när ja for för å käka lunch med Patrik blev jag förvånad igen. För det första var pastasalladen oväntat god, men sen hade vi precis likadana sockar på oss!! Vad är oddsen att det händer?? Vi har då kommit fram till att vi är skrämmande lika :P Hihi...det va också lite fult att ingen själv ägde sockarna vi hade på fötterna. Dom jag hade var systers, å Patriks va antingen hans systers eller mors :) haha

Sen fick jag en sista överraskning då jag skulle fara hem å skrev till lillebror å fråga om han ville ha skjuts hem. Hans svar va då: "nä tyvär"...Vadå tyvär? Tror han att jag skulle bli ledsen eller? Visste inte att han hade så bra självförtroende ;) haha, det var förvånande tycker jag :P hehe

Men men, nu måste jag göra klart skolarbetet så ja kan spendera min fulla tid med Jenny imorrn :D åh gud va kftarna ska gå på oss ;) <3

Ha det!

Ohhhh...

...Nu är jag less att sitta här och skriva om hinduism och buddhism. Ska ta mig en låååång varm dusch å sen, ja sen ska ja göra biologi, engelska eller projekt :( bläää...

Ser verkligen fram amot helgen, ska sova å sova, slöa å slöa...å är ja frisk ska ja träna å träna å träna å träna. Måste röra mig mer så jag inte växer fast vid allt skolarbete.

Men men, har väll inte tid att sitta här nå mer om jag inte ska göra religionen. Negerbollarna vart i alla fall goda, nått positivt har hänt ikväll :P hehe.

Kommer bli en dryg kväll..

Japp, har en massa skolarbete att göra. Religionsuppgiften, engelskaläxan, biologiuppgiften och projektarbete är vad jag ska spendera kvällen med...blir inte kul.
Ska dock baka mig lite negerbollar så jag orkar med allt. Har ju slutat med godis, chips och läsk igen, men kakor och glass får jag äta om man blir bjuden på fika eller om ja ska göra skolarbete...för det är då det behövs som mest ;)

Har äntligen fått kontakt med min vän Jenny och bokat in en tid för umgänge ;) Kommer väll babbla tills det börjar glöda i mungiporna på mig :P haha, varför kan det inte va torsdag nu? Sen sa jag till Puttrik Alzheimers att ja kunde va med han imorn, men det fick skjutas upp tills på fredag på grund av allt jävla skolarbete :( sorry, men du ska inte tro att du är så speciell att jag säpper mina plikter för dig :P haha. (För dom som tror att jag är elak med Patrik så är det faktiskt ett internskämt som vi har...bara så ingen tror att jag mobbas över internet ;) haha)

Men men, får ju broccoligratäng till middag så då kanske jag blir på lite bättre humör. Annars ska nog negerbollarna ge mig en liten sockerchock...å sen lär jag väll däcka kl 8 men det gör väll inget? ;)

Nu blir det att börja med religionen, ha det!

Jahapp..

Känns bara sämre idag :( Blää...
Blir bara less på å va såhär, vill träna å må istället. Måste ju ta fram skidorna nån gång den här vintern å jag vill nu!

Snart engelska c, sen kemi b å sen hem! Blir broccoligratäng till middag :D MUMS!
Sen blir det väll att försöka göra skolarbete å sen när jag inte orkar göra mer blir det mera sex and the city! :P

Engelska nu, ha det!

Ingen ork..

Nä, idag har ja noll ork! Vakna imorse å kände mig otroligt hängig. Halsen bara rassla, huvvet kändes tungt som en medicinboll och hela kroppen va typ öm :( Att sen spendera hela dagen med engelska c, matte e och biologi b gjorde heller inte saken bättre...

Blev dock bjuden på fin middag hos Puttrik Alzheimers som hans nya namn nu är. Det blev fiskpinnar med potatismos och hollandaise sås...han brukar tydligen inte ha något mer än potatismos till, men jag lyckades nog konvertera in honom i hollandaise sekten :P

Nu blir det lite skola, fika, ringa Thomas å sen ska jag nog mysa ner mig å se lite Sex and the city :P Fick låna Stinas lilla skolåda så nu blir det satc varje kväll :D :D Nice!

Jaja, religionen kallar...

Ha det!

Dagen

Vaknade runt halv tio, gick upp å duscha å fika. Sen såg ja lite tv med Stina å Thomas å sen vart det att fara å hämta mor å far på hotellet. Vi lämnade av Stina å Thomas hos Thomas å for sen på mio. Vet inte varför vi for dit egentligen, alltså vad mamma skulle ha, det slutade i alla fall med att hon efter att ha gått egenom typ hela affären köpte tre stycken ljus. Värt? Hittade i alla fall ett grymt visningskök! Notera stegen som är insatt för att nå till de högsta skåpen ;) tycker det va lite grymt :)



Efter mio hämta vi Stian å Thomas igen å for å käka på Taormina :) Gött me mat kan jag säga. Hade ätit upp mitt innan dom andra ens hunnit halvvägs :P Kände mig glupsk men det va ju bara folk ja känner så va gör det ;) Efter att sen än en gång lämnat Stina å Thomas så drog vi oss hemmåt. Ja fick köra i stort sett hela vägen, pappa körde i början men han kände sig så trött så jag fick köra ungefär 190km av sträckan hem...vilket är större delen ;) Men nu är vi i alla fall hemma å ska väll få nå käk snart igen :D Blir varma mackor eftersom vi åt ganska sent å ganska mycket på Taormina, men det är gött så jag är nöjd :P Sen ska Patrik komma hit å spela lite wii å käka av bullarna ja baka i torsdags :) Blir nog trevligt...



Mums!

La nyss över en massa bilder från mobilen som jag har tagit för att blogga om, men aldrig tagit mig tiden att föra över. Därför blir det lite bilddagbok idag med en liten kort förklaring istället för ett helt blogginlägg ;)



Mina lurviga skor som ja fått av farmor för att hon inte kan ha dom längre :P Ganska coolt när man får sånt av sin typ farmor som är så "gammalt" att det är inne igen ;)




Hjärtpotatisen vi hittade då vi skulle göra palt...före jul ;) bättre sent än aldrig :D




Gofikat på vår lilla re-cap hos Patrik :D




Korven som inte kom ut då jag och Thomas skulle käka bullen ;) Båda trodde det saknades en men sen hittade vi vars den va :D



 
Min inflyttningspresent till Patrik. Special edition Hipp Hipp doftgranar. Notera att det står "Not The Original" ;)




Sist kommer marängswissen från igårkväll :D Det var väääääldigt gott, men det va vanlig göass så magen fick sig ett slag. Men jag får nog skylla mig själv för det va ja som valde glass ;) haha!

Men nu ska ja inte babbla ihop en hel roman...eller bilderbok ;)
Ha det!

RSS 2.0