28/10, händelserik dag!

Ja, morgonen startade tidigt, klev upp runt sju nån gång. Efter en slö morgon drog ja till gymmet just före elva, för att gå igenom maskinerna...men självklart blev det inte som jag trott.

Hann just så pass börja prata om att träna åsså låg jag där på bänken och fick ännu en knäundersökning. Men till skillnad från andra undersökningar så var det nu inte bara knäet som kollades, utan rygg och bäckenet också. Nästan direkt hördes det att han såg vad som va fel, och efter lite undersökning så bekräftades det att har problem med bäckenet. Det var nån led som satt fel så hela jag var typ sne å stel. Det värsta med det hela va att jag troligen har gått med det i åtta eller nio år, så det kan ha nött en hel del :( Ska då på idrottsmedicin den 19:e å kolla upp det. Å som om inte det va nog, så mätte han också benen på mig för han trodde att det kunde vara en liten längdskillnad, sen när han mätt ändra han liten till grov. Mitt högra ben var hela 1,5 cm kortare än det vänstra! Det va också en anledning till varför ja va sne. Han drog sen i benet lite för att fixa det, men ja måste göra det igen för det gick inte till sig helt.

Efter dom  "trevliga" upptäckterna drog det vidare till storuman för å kolla synes. kanske inte så svårt att gissa att jag ska få glasögon också. Har beställt två par från umeå, ska hämta dom när jag ska på idrottsmedicin å kolla knä och bäcken å allt va det va.

Efter allt detta satt jag mig på bussen till stina och va där tills igår. Hade roligt, träffa folk å åt gott. Nu idag har jag slöat, hjälpt lilla farmor och snart ska jag väll fara till Jenny å käka gomodda å ha trevligt.

ha en bra kväll...
puss, kram och porr!

Tungt...


...så är allt just nu känns det som.

En liten sammanfattning.

Har inte hunnit sätta mig här vi datorn å skrivit ner allt fult och roligt som hänt, så nu blir det en sammanfattning iställe.


För det första så har jag och Jenny konstruerat fantastiska dräkter till halloween, men hjälp av min kära mor såklart.

Sen så har jag gymmat en del, vilket är ett stort framsteg mot en platt å fin mage ;)

Höstlovet har dargit igång, skööööönt!

Till sist så har min tränigs t-shirt tappat lite text efter tvättning. Vid helt nytt läge var det ett stort adidasmärke på den, nu ser den ut såhär

...ja vad säger man? Höll i alla fall på å garva ihjäl mig då jag själv såg det, får väll bara akta så jag inte smittar ;) haha

Ikväll blir det kalas för kusinen som fyller 18, GRATTIS! sen imorn ska jag göra ersättningen för fjällturen som ja missa, Thomas är så snäll som följer mig :) på tisdag blir det gymmet, optikern å sen drar ja iväg till syster yster...längtar :P

Vill ha halloween nu!!!!...va ska vi käka Jennöff?

Puss, kram å porr!


Vad behövs?

Vad behövs för att man ska bli en känd bloggare egentligen? Inte för att det är något jag vill, men man blir bara så förvånad när någon babrie brud skriver om sin dag, som typ består av att välja kläder och pussa sin hund, å sedan vinner pris för att hon är en sån utomordentlig bloggare. Det måste ju vara 1% innehåll och 99% tur ungefär. Självklart finns det ju många vinnare av bloggpriser som faktiskt skriver intressanta och bra texter och är värda priserna, men en stor del är bara babbel.
   Nog vet jag att min blogg bara innehåller onödigt ordrabbel om mina dagar och vad jag upplever, men jag vinner ju heller inga priser. Borde göra två eller tre olika bloggar som handlar om helt olika saker å sen se vilken som blir läst mest. Får se om man kommer till skott med det eller om det bara rinner ut i sanden. Skulle ändå va roligt å se vad som blev mest populärt...

ja det va ju en fråga om vad som behövs, ett svar på vad som behövs kan ju va...en förfest på Halloween kanske? Nån som vet vars allt trevligt folk ska hålla hus?



Puss, kram och porr!

snö!

...låg det på vägen imorse då jag skjutsa mamma på jobbet :P framsteg för vintern, snart kommer den.

Började inte skolan förns 12.10, fast klev ändå upp kl 07.00 så jag kunde fika å allt sånt innan ja skjutsa mamma. Efter ja hade dumpat henne på banken drog ja på gymmet å hurta lite :) gjorde bort klassikern som ja missade. Hade dock hellre gjort den utomhus för jag hatar att spendera längre stunder på löpband och träningscykel :S men men...

Ja å Jenny ha då äntligen kommit fram till vad vi ska va på halloween :D ska inte surra så mycket om det, sparar den överraskningen till hotellet.

Ikväll blir det att slöa delux, bara se tv å dega :P nån som vet nån bra låt? helst inge fjortisdunk eller popballad...

Puss, kram och porr!

Utmanad

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. (check).
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Får väll lov att blotta min själ för bloggvärlden då :P

1. Den här saken reagerar många på, och undrar varför jag gör. Det är så att istället för att kalla tv-dosor för, ja tv-dosan eller nått av de som alla andra nu kallar dom, så säger jag mojongen. Har sagt det sen ja va liten å eftersom det va det jag lärde mig att det hette så är det vad jag kallar dom.

2. Jag började nyligen tycka om bananer, har inte ätit dem på ca 10 år för att jag inte riktigt gillat smaken, men har nu börjat igen.

3. Som liten lekte ja å syrran ofta Pocahontas, men ingen ville va Pocahontas utan vi kunde ha långa "bråk" om vem som skulle få vara Nakoma, hennes kompis.

4. När jag var liten hade jag av någon jävligt dum anledning pottfrilla, och min egen morbror sa då: "hur är det med den här lilla killen då?". När jag senast klippte mig, och det blev alldeles för kort, kom jag mot bordet där mamma, pappa å resten satt. då sa min egen pappa: "jaha, va det du. ja tänkte va är det där för en kille då"....ser jag manlig ut eller??

5. Jag trodde länge att det fanns giraffer i stensele, tomten bodde i skarven, sågen gjorde moln och att påläggsskinka var gjort för att ha på riskakor eftersom de va presis samma storlek.

6. Mig veteligt är jag allergisk mot mjölk(protein), plåster/tejp/klister, räkor, kanske katt och någonting mer som inte ens sjukan kan komma fram till vad det är.

7. Thomas och jag har med hjälp av en reklam kommit fram till att jag troligen har prostata problem. På reklamen frågar dom typ: "går du på toa ovanligt ofta?" "vaknar du på natten och måste gå på toa?". när vi då bara hörde frågorna sa vi att va det än är så måste jag ha det....då va det prostata problem :P

Jag utmanar:

Jenny

Emma

Anna 

Linn

Helena

Jannike

Helena


tredje gången!

Va på 3:an igår med jenny, krille och thomas. Har varit inne där två gånger tidigare sen jag fyllde 18. visst visst, hur intressant är det att jag varit där tre gånger? inte så...hela grejen är ju att dom inte kollat leg en enda gång! Å på 3:an av alla ställen. Man fick ju före höra "oj oj, på trean stannar man inte länge om man inte är 18. dom kollar ALLTID leg". Åsså nu så när jag kommer tittar dom bara glatt å vinkar in mig som om ja va värsta stammis som va deras bästa kund å söp varje helg ungefär. Vet inte om ja ska ta det så eller som att jag ser äldre ut....

Hade i alla fall ganska kul, men tycker synd om Jenny :( hoppas du hittat det!

kemiprov imorn, inte taggad...

puss, kram och porr!

Skottlossning!

På skolan i labb 1!...

...iofs va det en lärare som sköt med en luftpistol som inte ens fastna i en bit trä, men ändå ;) vi höll på å bli träffade.

Annars hade man sovmorgon tills 12.10, det va ganska så nice. Sov iofs inte så mycke längre än vanligt, men det va skönt å bara slippa fara på skolan så tidigt :)

Blir Jenny på fredag, taggar redan ;)

puss, kram och porr!

Ville inte hem...

...idag så ja stanna på skolan å snacka med kusin i typ två timmar iställe :P vi kom fram till att tjejer ska gymma för å bli slim istället för biff, kristna tror inte att "vi andra" kan ta illa upp, och hennes rum är en resonanslåda.  Hade riktigt trevlig, och det känns att det va länge sen vi riktigt umgicks....synd :/

Annars har väll de senaste dagarna varit ganska lugna. Kört lite bil, slöat och snytit oliver...men den sagan kan ja dra nån annan gång. Nu ska ja gå å försöka få lite ordning på rummet jag kallar mitt eget. Just nu ser det ut som det varit 15 galna barn där som fick 20 minuter på sig att stöka så mycke dom kunde...inte bra alltså :(

Puss, kram och porr!

körkortet

JA!!!!
Klarade uppkörningen imorse å få nu köra bil helt själv! :)

Va jävulskt nervös igår kväll och imorse. Sov typ tio min åsså vakna ja, sov tio min å vakna. Så va det hela natten, å ändå va ja uppe på bena typ en hundradels sekund efter att alarmet gick :P

Hursom helst så hade han då inga dåliga saker att säga om körningen efter, så ja va riktigt stolt över mig själv när jag klev ut ur bilen och spatserade in till körskolan för å hämta mobilen å ringa till kära lilla mamma.

Ikväll blir det troligen bio med Jenny, litte raggande hit å dit å fläskning delux ;)

Puss, kram och porr!

Ett stort smile...

..det va min reaktion imorse då jag vaknade å såg att det hade snöat! :D

Det snöar ini-mini lite nu också, och det ligger ett tunt vitt snötäcke på altanen. Jag som har slängt mig mot fönstret varje morgon för å se om det har snöat är som i extas nu, nu är det bara myset i december som saknas så är jag väll i himmlen :)


En annan rolig sak är att jag ska få fara till Tyskland i november, skööööj!

puss, kram och porr!

En stor suck...

Ja, nu är det slut. Känns för jävligt men ändå skönt på något konstigt vis...

Var tog tiden då man inte hade några bekymmer vägen? Man hör många som säger att den bästa tiden är nu, men förskolan då? det måste ju vara den ultimata tiden! Inga bekymmer, man va taggad på å gå till skolan, alla lekte med alla och man brydde sig bara om vad som hände just där man själv va. Nu kan minsta lilla grejen bli världens problem och världens problem blir en egens. Självklart händer det ju bra saker nu också, men man kommer nog aldrig igen vara så orörd och lycklig som i förskolan.



Se så glada alla va...


RSS 2.0