Boende å boose :P

Ja, det har som varit lite skart på bloggfronten, men nu jävlar :P Under veckan ha ja som sagt varit i Umeå i tre dagar. Ja fixade och donade i lägenheten, shoppade och försökte fixa lite innan skolstarten. Höll på å gå under i jakt på böcker, å ja kan med skam meddela att ja fortfarande inte har allt som ja ska ha :/ Men men, det löser sig nog. Lägenheten börjar då se riktigt bra ut. Ja trivs å enligt dom som hälsat på ser det då riktigt bra ut :P Har lite bilder så det är ju bara att avgöra själv :)















Ja, är det nån som är sugen på att se mer så är det ju bara ni slår en pling så ger ja vägbeskrivning å bjuder på lite fika :)

Igår blev det i alla fall middag på Kitas med Patrik, Jenny, Björn, Jimmy å Fredrik. Trevligt sällskap å god mat : Fick iofs vänta i 45 minuter, men det va väl egentligen inte så oväntat? Sen blev det förfest på bergsvägen å runt halv elva bar det av mot hotellet. Träffa en hel del trevligt folk, planerade in lite allt möjligt samt köpte mig en drink eller två i baren. Ja va duktig å höll mig lagom tillfriskad,  det tackar ja mig själv för idag kan ja säga ;) Det fanns ju "vissa" som inte höll sig lika lugn som jag :P Runt ett bestämde ja mig för å dra hemmåt, så ja gick för å hämta nyckeln till lägenheten men fick med hela Patrik på köpet. Det tog oss en timme att färdas från hotellet hem till Patrik på Vallnäsvägen, men i vårt försvar så hade ja ont i fötterna av skorna och sen vart det väll lite stopp för tjafs här å där, men men. Vi tog oss ju hem i alla fall :D
Sen när man vakna klockan tio över sju imorse kändes det bra att ja höll mig lugn. Efter en stund vakna ju Patrik också, å man fick knappt ta i huvve på honom för han hade sån skallebang :P Ja det är inte lätt alla gånger. Under dagen har man sen träffat alltfler bakfulla personer från gårdagen, den ena värre än den andra ;)

Nu blir det att betala räkningar å beställa dator tro ja. Sen blir det en varm å skön dusch följd av en god middag framför tv:n. Ikväll blir det jävlar i mig en slökväll DELUX! :D Yeah!!

Ser väll när nästa inlägg kommer. Måste ju som sagt fixa både dator å internet till lägenheten :P Kanske snyltar på nån annan iofs :) Jaja, ser ju när det blir...
Ha det!

Umeå

Ja, snart blir det alltså att sätta sig på bussen mot Umeå. Känner mig inte så sugen på att spendera ca fyra timmar på buss, men det är väll smällar man får ta :P Har ju iofs laddat iPhonen med lite ny musik, så ett tag ska ja ju kunna hålla mig sysselsatt :)

Det blir till att försöka införskaffa det sista nu, böcker, en dator, en internetkabel, en soptunna och mat som inte är fryst eller konserverad ;) Sen ska ja också gå runt å se mig för, lära känna området så att säga ;) hehe. Ska väll se om någon är sugen på att göra nått också, men man ska väll inte förvänta sig för mycket eftersom dom flesta har börjat med plugget eller mottagning å sånt. Men det är ju i alla fall värt ett försök :D

Nä, nu ska ja packa ner det sista, vänta lite på mamma å sen drar ja till Storuman
Ha det!

Hmm??...

Ja, bloggandet går som lite dåligt just nu, å det kommer nog va så en liten stund till. Imorn är det så att ja far ner till lägenheten i Umeå, å där har ja varken dator eller internet än, så om ja ska skriva nått mellan tisdag och torsdag så måste ja låna mig dator :P Men men, sen när ja kommer hem blir det höstglöd på fredagen å sen på lördag drar ja tillbaka till umeå igen :) Vet inte när på dagen, beror ju på hur vilt det blir på fredagen ;) men nån gång på lördagen bär det i alla fall av :P Då ska ja väll ha fixat dator å så så då borde det gå lite bättre med uppdateringen.

Helgen spenderades i alla all mestadels med Patrik, men också med andra. På Fredagen vart det ju en sväng förbi Bars, men blev ändå en tidig kväll i Forsvik. Sen på lördagen for vi ju ner till umeå å bar in alla större möbler, blev grytm bra! När vi sen kom hem typ klockan åtta vart det middag, dusch å upp till Storuman. Där var det fest med lte random people, och vi fick oss allt ett tacktal man sent kommer glömma ;) Haha! Vart en tidig kväll även då, eftersom dagens lyftande, flytande och fixande varkligen tagit på krafterna. Igår(söndag alltså) blev det mest å slöa. Ja å patrik såg färdigt Goldeneye, sen for vi till Storuman å hämta Björn å Jenny å sen for vi till Låpnsjöby. Sen när vi kom tillbaka till Storuman satt vi oss på bärgsvägen å slöa, sen blev det en tripp till Barsele, middag på trean å nya Transformers på bio. Den va inte dålig men ja vet inte om den va riktigt så bra som den sägs ska va.

Jaja, nog med babbel. Kommer bilder på lägenheten senare i veckan :P Måste bara ta dom först ;)
Ha det!


Fredag

Ja, det blir inte så mycke skrivande just nu. Har flytt på g, syrran är hemma å Patrik  vill man ju inte missa så mycket av heller :P Sen kommer farmor hem från Umeå idag, och ja måste kolla upp kurslitteratur och bestämma vilken dator ja ska köpa...Ja det är en hel del om man säger så.

Igår kväll kom Björn å Jenny hit. Vi såg Die hard 4.0, lite friidrott också fika Jenny å Patrik. Prata också lite om bion på söndag samt höstglöd. Kände mig inte alls taggad på höstglöd men när Jenny föreslog midda på Kitas före så började som planerna om en cider eller två att snurra runt i skallen på en :P Tur att man får en vit helg nu så man då får nån innan året är över ;) hehe...okey så illa är det ju inte, men i alla fall :)

Idag blir det som sagt lite allt möjligt, packa, fara till farmor m.m. Sen blir det en grym middag(potatispaj :D) och en kväll med Stina, Patrik och Jon :) Nice!

Ha det!


Busy days!

Oj oj, det är allt man kan säga. Först en heldag i Umeå med inflyttning av smågrejer å en massa inhandling. Fick dock ny energi då mamma bjöd på pizza på Ängen (dom ha typ världens godaste pizzor!), men man va lagom mör då dagen va över ;) Sen va det bara att sova på bäddsoffan å sen klockan nio igår bar det av mot Sundsvall. Det va ja som körde dit, så när vi kom fram försvann lunchen på tallriken lika snabbt som snö smälter i en bastu :P Tur att vi då åt innan vi gick in i själva affärn, för vi va inte klar förns ungefär tre timmar efter att vi satt foten i första visningsrummet. Kan tala om att vi på den tiden också hann hitta en hel del småpinaler till lägenheten :P Så nu är ja ganska hooked up, det är bara några småsaker som fattas :) Kommer bli grymt bra i lägenheten faktiskt, lägger väll upp bilder då det är färdigt, för nu är det inga möbler där utanbara massa lådor med rat ;)  haha




Lite bilder från lördagen när ja ändå håller på :P









Jaja, ikväll kommer Patrik hem från Burträsk, så det blir väll att se film...förutom att det komemer sluta med att ja ser å han sover. Men men, han kommer ju hem i alla fall :)

Ha det!
 

Movin' on!

Ja, nu är bilen fullt lastad, å då menar ja verkligen FULLT! Hade inte rymts en knappnål till om det hade behövts ;P Okey det kanske va överdrivet, men det ryms då inte en låda till, inte ens en kasse med nått. Så nu är halva jobbet gjort, nu är det bara att komma dit, hämta nyckeln å sen packa upp allt igen :P Suck...

Känns konstigt men bra, ha ju aldrig flyttat förut så det ska bli en upplevelse. Ikväll då vi va ute å fiska slog det mig dock att det nog kommer bli ganska annorlunda. För en gångs skull kommer ja kunna gå till skolan, till affären och annat. Jag kommer handla allt själv, laga varje måltid själv, sova själv, tvätta själv och o så mycket mer. Inget kvällsfiske med pappa, eller långa samtal efter middag med både mor och far. Inga spontana slöarkvällar med Jenny, eller raggen mitt i veckan. Jävlar va konstigt det ska bli...tar nog ett tag innan man vant sig.
Imorn får ja i alla fall se mitt boende för första gången, och sen på onsdag drar jag, mamma, Stina och Thomas ner på IKEA för å handla det sista som kan behövas. Blir nog en händelserik tid här närmast, kommer bli mycket att lämna men också mycket nytt i livet. Men men, omväxling förnöjer ;)



Nu blir det nog sängen för lilla mig, ska upp tidigt imorn för å duscha å sen sätta mig i bilen.
Ha det!

Dag fem på resande fot

Ja nu har ja varit lite dålig på att skriva, men det är ju så mycket att göra :P Men nu tog ja paus från allt packande å satt mig här :P

Den femte dagen på min å Jennys resa börjadeganska roligt, i alla fall för mig :P För tidigt på morgonen vakna ja av att Jenny lät, så ja fråga va hon gjorde, då fick ja svaret : "Ja ska sätta in ett data-chip!" :D Ja börja garva men Jenny, hon bara sov vidare ;) ja det va kul. Senare på dagen, då vi va på stranden, fick ja än en gång skratta åt henne ;) Vi va ju då och badade i havet, å Jenny satt sig där vågorna slog som mest, och blev ju därför slängd lite hit å dit då. Följden av det va ju att hon fick sand överallt, även i bikinin. Hon gick dock efter ett tag ut en bit i vattnet å badade med mig iställe. Efter e tag såg ja att Jenny stod å tömde bikinin på sand, och frågade då "Varför tar du dig i skrevet?" å svaret kom snabbt, "syns det?!" :P Det bästa va att hon trodde ju inte att det syntes, så hon sket i att det stod en gammal gubbe mitt emellan oss :) Efter ja då ställt frågan så vart det lite rolgt för gubben hade tydligen sneglat på henne en hel del ;) HAHA!
Under dagen frågade folk om vi va systrar, om vi va norskar och om vi va bröder?!  Vi kom fram till att han som frågade det sista måste tro att brothers betyder syskon ;P
Annars va det mest fjant under dagen som nog ja å Jenny är dom enda som förstår :)



Vart fest i Långsjöby i helgen, jävligt trevligt :D Grillat, trevligt sällskap och ett dopp där mitt i natten ;) Måste göras om!
Ha det!

Lördag

Jadu, ikväll blir det Långsjöby igen. Ja å Jenny som sa att vi skulle va nyktra, å det ska då i alla fall ja va :P Men men, Jenny har ju sina argument till varför, så jag tillåter det väll ;)

Mer om Turkiet får bli en annan dag, nu ska ja å Patrik fara å handla, fara förbi på Vallnäsvägen å sen drar vi till Matsdal för att hälsa på hans mor och far. Sen blir det alltså Långsjöby för grillning och umgänge :P

Ha det!

Fredag

Idag är det att packa ihop rummet som gäller. Alla småprylar och annat som ska med till Umeå ska nu knövlas ner i lådor för att sedan transporteras dit i början av veckan. Blir så att ja å mamma far ner antingen måndag, tisdag eller onsdag å tar dit allt som ryms i bilen och sen gör bort all inhandling. Kom fram till att pappa inte va så sugen på allt det där med att handla, så eftersom mamma ändå har semester skulle det ju bli lättast så. Då är det bara att ta in dom stora möblerna sen till helgen å så är allt klart :)

Sen ikväll blir det tacopaj till midda å sen ser vi väll om ja å Patrik drar vår kos till Långsjöby. Fanns tydligen nån som va intresserad av i alla fall Patriks sällskap, å då följer ju mitt sällskap med ;) Ska väll se vad Jenny säger också så kanske det blir en helkväll där :P

HAHA! Den här tilldelar jag min kära syster Stina :D



Tifiss ;)

Ha det!

Resan dag fyra

Okey, på "special requests" så vill han hellre bli kallad en mes än inte riktigt hunk ;) Så Patrik, du är väll en mes då. Bättre? :P



Dag fyra i utandet bjöd då på skrattfnatt i polen, namn på våra kommande barn (Clemens-Egil och Lille Algott), ännu en måltid hos George och mycket mer fjant. Vi låg t.ex. och slöade i sängarna när ja plötsligt slängde ur mig "se du så fort ja ligg?!" ;) En stund efter det, då vi öppnat en chipspåse, insåg ja att vi hade ju ingen dipp!? Jenny räckte då skämtsamt över sitt bodybutter från dollarstore å sa "det är lugnt, ta det här". Så som vi va under resan så tvekade ja ju inte utan grävde ner chipset i burken, stoppa det i munnen, tuggade å svalde. Kan säga att det inte är nått ja rekomenderar ;P Sen kom  den inte så oväntade kommentaren från Jenny "du inser väll att du måste testa med ditt nu!?". Så, ja slet fram min burk med bodybutter från the body shop, grävde ner chipset i burken, stoppa det i munen, tuggade å svalde. Rekomenderar inte det heller, men ska man ta nått utav dom så är det definitivt det från the body store man ska välja :P






Just det!

Det har ju hänt lite annat sen ja kom hem från Turkiet också. Jag har bytt hårfärg, så nu ser ja ut något åt det här hållet:



Sen har jag hittat min "hunk" tillslut ;) Eller han fanns väll där rätt länge, och hunk är väll att ta i, men nu är det då vi i alla fall :P Jag har också planerat inflyttningsdatum, tagit fram lådor för att packa i och idag lär väll städningen/packningen börja.

Lunch med Anna idag ska bli skönt å få spenadera en timme eller två med henne :)

Ha det!


Mer om tredje dagen

Ja efter resan hem i racertaxin från borgen så gick vi för att hitta oss nånstans att äta. Vi hamnade på en restaurang efter vägen längs stranden där vi beställde varsin kycklingkebab. Vår servitör va som alla andra, snabbt på och översocial. Han hette i alla fall George, härmade en pingvin(för han trodde att det fanns sånna här i Sverige), låtsades att mitt vatten va champange, svor på svenska och tyckte att ja hade fina ögon. Han sa också frasen "så mysigt" på ett ganska sliskigt sätt, men ja å Jenny roade oss bara åt det sen :P
Efter lunchen blev det lite shopping efter Atatürk, där Jenny, så grym som hon då va, fick klämma ur sig "Sorry man, maby another day when your quality is better" då trycket lostnade från tröjan som turken försökte sälja ;) hehe. Vi köpte turkiskt äppelte(Jennys kosta 22 lira å mitt kosta 14 ;) moahaha!), vi träffade min "blivande man" (enligt honom i alla fall), Jenny åt den "perfekta" pizzan,  en servitör testade vår intelligens(vilket tillslut gjorde Jenny förbannad), vi såg en kille som va dubbelt så bred över axlarna som över höften, drack drinkar med tomtebloss i hotellbaren och hade pyjamasparty. Mer av den dagen ges inte ut, utan resten behålls hämligstämplat ;) haha




Kolla killen! :D HAHA!



Puss puss Jenny, turkiet va grymt! <3

Skurkarna

Äntligen har ja tagit mig i kragen och faktiskt rört på mig! Cyklade ju iofs fram och tillbaka till Storuman för några dagar sen, men nu rörde jag mig ordentligt. Ja har på ca 1 timme och 25 minuter först kutat upp till Storuman å sen cyklat hem :D Känner hur endorfinkicken gör mig lite stolt över min prestation ;) hehe. Om man tänker på hur lite ja rört mig den senaste tiden så va det ju inte illa i alla fall :P

Igår blev det pizza på trean med "familjen" (jag, Jenny, Patrik och Björn :P). Sen satt vi på vallnäsvägen i ungefär en timme, innan Jenny började kräva att vi for därifrån och gjorde nått. Så vi gick ut till bilarna, vilket ledde till att vi mellan klockan 20.00 och 22.00  fick våran roadtrip tillslut :P Iofs va det ju en miniversion, men vi fick oss en roadtrip :D Vi passerade Stensele, åkt igenom byn i Forsvik, åkte några krumelurer i Barsele och sen spenderade vi ca en timme på små skogsvägar :P
När vi va i Barsele hände dock något underligt ;P När Patrik och björn lämnade bilen va det "några" som stal bilen å for! Iofs for dom inte långt, men grabbarna blev förvånade då dom fick se förrövarna :P





Haha, ja det va kul det :P Sen blev det väll några trevliga diskussioner där i bilen, å ja å Jenny retades väll kanske lite, men bara lite ;)

Jaja, nu ska ja försöka komma på va ja ska laga till middag, sen ska ja slänga mig i duschen å efter det blir det att städa ihop lite på rummet. Skriver mer om Turkiet senare, det där med ett inlägg om dagen kanske inte håller, men ja ska göra mitt bästa ;)

Ha det!

Resans tredje dag

Nu ska ja ta tummen ur röven här å skriva om den tredje dagen då :P

Vi bestämde redan på torsdagen(dagen före alltså) att vi skulle fara till borgen den här dagen, så vi käkade frukost å sen va det bara att pallra sig iväg. Vi såg ju som borgen, så vi tänkte att det kan ju inte va så jävla långt så vi skulle ju gå dit. Kan säga att vi va ganska slut på efter att ha gått mer än fem kilometer uppförs när det va ca 40 grader i skuggan...och då hade vi skugga typ två korta stunder under hela vägen upp! Jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv, och kan tala om att det va ganska gott med en flaska kallt vatten då vi kom fram :P











Efter besöket i borgen gjorde vi vår första taxiresa för att ta oss tilbaka till hotellet. Kan säga att det gick ganska fort, bälten fanns men inget att spänna fast dom i och där är trafikanternas svar på allt : TUTA! :P
 
Nu är det så att det finns en hel massa mer om den här dagen kvar, för klockan va typ elva på dan då vi kom hem från borgen, men resten tar ja nog imorn så man då orkar läsa allt ;)



Burträsk...what the fuck?! Är dom seg eller bara jävliga?
Ha det!

Sorry!

Ojoj, går inte så bra med det där att skriva ett inlägg om resan varje dag :P Idag har ja haft så mycket annat för mig att ja inte suttit vid en dator förns nu...å nu är ja hos Patrik så då ha ja inte den lilla boken :) Ja det är inte lätt alla gånger.

Talludden va väll trevligt, men vet inte om det va så speciellt egentligen. Man träffa folk å fick prata av sig å höra roliga saker, men det kan ju inte förvänta sig en nominering till årets bästa fest precis :P Hemresan blev väll inte heller den mest lyckade, men som man bäddar får man ligga :P Fick städa imorse om ja säger så ;)

Men men, nu blir det att se vad man kan hitta på med Jenny och Patrik, sen blir det väll hem för å sova :) SKÖÖÖNT!

Ha det!

Näe

Idag blir det inget inlägg om resan. Har inte boken häroch har en hel massa annat att hinna med. Blir talludden ikväll ändå så det är bara att börja ordna inför det och kanske skulle ha tagit å fått undan resväskan å allt också :P haha. Men blir väll mer turkiet imorn.

Ha det!

Turkiet, dag 2

Ja dag ett och två gick som ihop lite, för när vi väl va framme vid hotellet va ju klockan typ 06.00 på torsdagen :P När vi kom till hotellet blev vi i alla fall föstummad av över hur fint det faktiskt va, och vilken utsikt vi hade.VI fick vårt rumsnummer och en kille visade oss vägen och bar vårt bagage. När vi kom till rummet tänkte vi att det inte en s va lönt att lägga sig och sova, utan det va bara att ta en dusch å sen gå å käka frukost. Så vi började öppna väskorna för å få fram våra grejer. Min väska hade jag baa låstmed sidolåsen, sket i kodlåset eftersom ja inte kunde koden. Men självklart hade ju det blivit låst under resan, grattis!? Ja svor en ramsa å sen va det ju bara at börja att testa sig fram, 111, 112, 113 osv. När jag gått igenom allt med en etta och tvåa i början, samt halva trean, kom ja på att jag glömde ju nollan!? Så när ja då gått igenom hela trean borjade ja om på 000, 001, 002...Å hallelujah för det! För när ja kom till 066 hörde jag ett litet "klick" och låset gick upp :P Ibland blir man nästan lite stolt ;)
Vi bestämde då att Jenny skulle få va först in i duschen, men det tog inte lång tid innan vi båda stod där inne och funderade vars den sista dörren på duschkabinen kunde hålla hus. Den va bara borta, så vi fick duscha med en öppning i kabinen vilket ledde till en väldigt blöt toastol efter varje dusch :P

Värmen slog som ett hårt slag när vi väl tog oss ut, och en av Jennys första kommentarer va "asså ja svettas lika a pig!" :) Men vi trotsade värmevågen, öppnade dörren och drog en sväng runt i Alanya. Vi träffade en kille som frågade om Jennys lilla plopp på tanden va av guld, å Jenny svarade ju då ja. Då sa killen "If i were your boyfriend, I would eat it of!" :P Jenny blev inte så imponerad å sa nått i stil med tt det va därför han inte va hennes pojkvän ;) Vi såg också ett gäng heta killar på stranden, världens troligen största viagraförpackning och när vi kom hem till hotellet fick vi höra att grannarna hade kackerlackor :P



"Antingen har dom stora grejer, eller stora problem!"

Första middan blev ungefär första bästa restaurangen. Servitörerna va värsta raggarna(vilket vi sedan märktre va typ standard), men maten va asgod :P Dom frågade ju också självklart vars vi va ifrån, så vi svarade Sverige. Då blev killen som frågade värsta paff, och sa "But you have to be norwegian girls, because you are so calm!? Swedish girls are always crazy and they fall asleep everywhere!" ;)










Klara cambridge förresten, skönt å ha det bakom sig :P
Ha det!

Ja tiden går fort då man har roligt...

Nu sitter ja här hemma och har för första gången på en vecka långbyxor och inte något solskydd. Känns skönt, men samtidit skulle det ju inte skada att få va där en stund till.  Men men, vi hade det så grymt bra att man inte kan begära mer...så jag är mer än nöjd med resan :)

Eftersom vi har hunnit med så mycket roligt, och tagit så mycket bilder, så skulle det nog täcka upp hela bloggen om ja sklle skriva om allt i ett inlägg :P Därför har ja tänkt skriva ett nlägg om dagen om en av dagarna i Turkiet. T.ex. blir ju då det här försa om onsdagen då vi for. På så vis blir det ju mer detaljerat och sen så orkar man kanske läsa igenom dom ;) Så, här kommer dag ett!

Onsdagen va ju egentligen mest Umeå och resande, men vi Lyckades ju med roliga saker ändå. Vi tog en promenad till Strömspilen, fixkade det sista och satt os på bussen til Umeå City Airport. Efter lång väntan på flygplatsen, en middag i deras lilla restaurang samt säkerhetskontroller och liknande var det i alla fall dags att kliva på planet till Turkiet.



När vi då gick upp mot planet så såg jag, som då gick först, att piloten hade öppnat rutan och satt om en ragare med armen ut å kikade på alla som klev på. Han tittade på mig å log, och ja tänkte hälsa, en sen bestämde ja mig för att bara le tillbaka. Men Jenny däremot, hon hälsa på raggar-piloten och fick sig allt ett hej och en liten blink tillbaka...sen tyckte hon verkligen att hon va grym å sat å skröt om det tills vi passerat Finland ungefär ;) 
På flyget dit fick Jenny fönsterplatsen, å ja fick sitta bredvid en halv-creepy gubbe frå Luleå :/ Han tyckte om å prata också kan ja tala om. Tillslut låtsades ja sova bara för att slippa honom :P
Sen, efter lite mer än fyra timmars flyg, va vi i alla fall framme i Antalya, Turkiet. Flygplatsen va riktigt fin och redigt stor. Men vi lyckades hitta dit vi skulle och fick tag i vårt bagage. Sen tänkte vi att vi också kunde handla lite på texfreen, så vi gick dit å plockadpå oss det vi skulle ha. Sen när vi kom till kassan och räckte fram våra sedlar så sa Turken i kassan "smal money problem", pekade på en burk med typ två mynt i och menade att dom hade väldigt lite växel. Eftersom vi just kom hade vi ju bara lappar på oss, så det hela slutade med att Jenny fick en tablettask i växel och ja fick en toblerone :P



Att hitta transferbussen va lättare än vi trodde, och guiden från staffanstorp och chaufören Metta, som va fd. slaktare tog oss till Hotellet i Alanya. Vi kom fram till hotellet typ 06.00.







Ja det va dag ett på resan, dag tv kommer väll imorn :P

Turkiet

Vı har det grymt har och ımorrn blır det att aka paraglıder efter bat vıd kleopatrastranden :P ınte ılla!



Skrıver mer da vı kommıt hem for nu ar Jenny less :P Tıllbaka tıll hotellet for a fjanta och sen sova.
Ha det! Puss och kram :*


Ps: Jenny halsar puss tıll alla och "nan" ;)



RSS 2.0