Papparkaksbak!

Har gjort min pepparkakssläde nu :D Jag tycker att den vart ganska fin i alla fall, vad sägs??


Nää...

Det blev inget pepparkakshus eller bak över huvud taget! Fick för mig att följa mor å far till storuman för å handla, å då vart vi där så länge att tiden bara rann genom fingrarna på mig. Förutom det har jag också bestämt att jag ska göra en pepparkakssläde iställe för ett hus :D Ska sen slå in några minipaket som ska ligga där å se riktigt juliga ut, va mysigt det ska bli ;)

Fick se Thomas i sina nya glasögon under tiden vi va i storuman, han passa mycke bättre i sina är i mina ;P iofs va väll det inte så oväntat.

Såg också expressens eller aftonbladets löpsedel: "Johans fan bröt ihop, vårdades av sjukvårdare". Vars är världen på väg när den största nyheten i en tidning är att en fjortis tjej blev ledsen för att nån som inte ens sjunger bra åker ut ur en musiktävling?? Jaja, sverige är ett fritt land så hon får väll tycka va hon vill, men så hemskt kan det ju ändå inte va att man bryter ihop!? Det brukar ändå oftast gå bättre för dom som åker ut omkring nu än för den som vinner. Dom flesta får ut en singel eller skiva på nått sätt så hon borde faktiskt chilla lite å bara vänta en stund så ska hon se att det snart kommer en skiva med rosa fluff runt kanten för att passa in i alla fjortisars rum. Oj nu låter jag elak å fördomsfull, men det måste man ju få va nån gång, eller? Det är väll inget fel med att gilla rosa fluff å så....nä nu ska jag inte försöka förklara mig, tycker ni inte om det så läs Johans blogg på tv4 eller nått iställe!

Fanet kramar om Johan Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Blir ladan ikväll å sen gymmet :P

Plötsligt händer det!

Vart lite förvånad men väldigt glad när Johan åkte ut igår :D moahahaha, har väntat länge på det :P

Va lite stolt över mig själv när jag lagade potatispaj helt själv, har aldrig gjort det förut men nån gång måste ju va den första :D Vart faktiskt gott också, å jätte fluffig :)

Idag blir det pepparkakshus å se ikväll gymmet med Thomas.

Första paketen...

...är nu inslagna :D Kör den lite miljövänligare varianten i år och slår in dem i tidningspapper. Då skövlas då inte fler skogar för att jag behöver presentpapper :) Här är syrrans i alla fall, hon är ju inte här å kan skaka på dom, så hon får väll låtsas skaka dom över internet :P


"shake shake"...

Skooola...

Sitter här på skolan och skriver på idrottsrapporten, eller inte nu eftersom jag skriver här, men jag ska skriva på idrottsrapporten :P Bestämde nyss att ja ska på gymmet idag också, måste fara oftare å va där längre så det händer nått!  Har blivit riktigt slö nu...

Kanske inte blir Hemavan till helgen ändå :D Då blir det kaske trean iställe, mosterns kalas, pepparkakshus, julklappas inslagning å julmusik...mysigt!! Å sen på söndagen blir det skyltsöndag och första advent :P ännu mysigare!!

Fick veta igår att vi är ledig på måndag, det kommer bli gansk så nice måste jag säga :) Ska sova länge, slöa å sen blir det nog lse för första träningen innomhus med BIF, äntligen!!


Balen och ajaj...

Nu känner man sig nästan taggad för balen. Hade balmöte idag å sen satt ja å Agnes å kolla klänningar. Får väll hoppas att den smått taggade känslan håller i sig så man inte bryter ihop och inte vill gå till slut, man missar ju ändå nått om man inte går.

Inte så fin bild, men det är i alla fall från förra årets bal.

Börja tänka på projektarbetet då ja va på gymmet, å då slog det mig att en tjej från styrelsen i SIK hade mailat mig om ett möte, som jag helt glömt!! Hade inte ens pratat med Emilie och Emelie om det :( skäms såååå för vi missa det, det va igår :/ Men ja fick skriva ett förlåt mail till tjejen och ska väll syndigt berätta det för Emelie och Emilie imorn...om dom inte läser det här såklart, FÖRLÅT!!!!! Ja som jämt säger att vi måste jobba mer med projektet åsså gör ja såhär?! Ajaj säger jag bara...

Blir nog stugan i helgen, känner mig inte så sugen på det faktiskt :(....

SOLO

Köpte tidningen Solo idag där dom hade en artikel om sexställningen som skulle förändra världen ungefär :P Mer precist så står det "Ställningen som alla hyllar". Den hette, ja va va det, snesaxen eller nått. Ska kolla här...sidosaxen va det. Dom hade citat från forskare och en beskrivning med bilder om hur den skulle utföras. Bilderna var dock tecknade för de som undrar. Tror dom verkligen att folk ska ligga och läsa deras instuktioner under själva akten eller menar dom att man ska plugga in det före? Iofs är det väll samma som alla dessa karma sutra böcker, men tanken att ett par skulle ligga där å följa SOLO steg för steg är lite rolig :P hehe...

Bussresan hem

Inte så mycke att skriva om mellan Ume å Lycksele förutom att chaffisen va lite av en surgubbe. Man fick inte äta, dricka eller prata i telefon...åsså fick man inte ha väskan på sätet bredvid. Sen om nån sa nått så svara han dom å sen efteråt viska han nått för sig själv å skska på huvudet, han va inge trevlig han.

Efter bussbyte i Lycksele kände jag ig då som en utländning i bussen. Det var ett gäng med tjejer å killar från typ USA, Frankrike å va vet jag som va på väg till Sosrele av alla ställen?! Jamen dom satt i alla fall å snacka både engelska å franska, åsså va det en kille bredvid mig som satt å snacka typ afrikanska eller nått. Inte en enda person sa nått på svenska, förutom då vi kom till Gunnarn å alla i det där gänget försökte säga konsum :)

Satt å lyssna lite på deras samtal också. Det var lite allt möjligt måste jag säga. Självklart va det ju nån som sa:
"Wow, we are really in the middle of....nowhere! I wonder who would live here", då va vi i Betsele ;)
Sen va det nån av dom som sa:
"I've heard that in sweden they have more sex than in any other country, and in norway they have the most one night stands in the world"..hehe :P
Sen tyckte dom alla hus va ganska lika:
1:a personen -"All of them, RED! i don't get it."
2:a personen - "Yes, but sometimes there are one or two yellow ones!"
3:e personen - "But I actually saw a white one!"
alla andra - "ohhhhhh!!"
:D

Det var min underhållning det :P Men det fulaste va att en av dom berätta, när vi kom till gunnarn å alla försökte säga konsum, att första gången han såg en konsumskylt kolla han bara tvärt på den å trodde att det stog kondom! HAHA!

Gubbe...

Är äntligen hos Stina i ume. Det klev på en gubbe i lycksele som va as jobbig å lite läskig. Trodde först han va nån pedofil eller nått för han fråga typ allt om mig. Men när han sen börja snacka historia, världsproblem och vetenskap försvan den teorin ganska snabbt. Han slutade då inte prata i första taget, å när han väl gjorde det så somna han å börja snarka istället, suck :( Å sen skulle han ju självklart vakna utvilad å taggad på å prata ännu mer...höll på å sprängas av överbelastning, det är sant!

Men men, nu blir det å fixa nå käk!

Försmak!

Har lite försmak på juletider ikväll. Har gjort två olika sorters knäck, julpyntat lite på rummet å laddat ner julmusik :D Äntligen börjar det närma sig!!



Annars satt ja å kolla på balklänningar. Har hittat några snygga som jag konsulterat med Patrik om :P bra med en andra åsikt :) Har bestämt att ja inte ska visa hur den sysns förns själva balen. Just nu kan jag säga att jag själv inte vet än, men när jag väl hittat den rätta är det VIP kort som krävs för å få sig en kik på den :D

Blir skola imorn, buss i typ 4 timmar å sen lite Stina tid :P Får väll troligen dela den med en tredje part, eller fler, men det blir då bra hursom...The more the merrier!

En bra start på dagen!

Ja, har bara en fråga kvar att renskriva å sen är hemprovet klart :) skönt! Förytom det så snöar det också, åsså ha pappa hittat dom försvunna skridskorna :D JAAA! Så nu kan jag fara å glida runt på isen lite :P äntligen....

Måste åka till ume igen eftersom läkarn ja skulle till va hemma med sjuka barn, tror ja far på måndag itsället för tisdag morgon, orkar inte kliva upp halv 6 för å åka buss :( Då kanske jag får en stund med syster iställe å kanske kan köpa dom sista julklapparna :D

Men nu ska ja renskriva den där sista frågan så det är gjort...då kanske ja kan fara å åka lite skridskor sen?! :P

Fredagkväll

Börja med uppvärmda rester medans mor, far å bror packa ihop sig för stugan. Stanna hemma så ja ska kunna göra färdigt hemprovet nån gång. Jobba lite med det efter maten, sa hejdå när dom for å sen drog ja upp till Jenny för å se idol. Vi hade det trevligt men ja måste säga att tiden gick ganska slött. Vi försökte komma på va man ska göra på nyår, såg på nån konstig serie som Jenny bruka se, såg cops å sen postkodmiljonören innan idol börja. Måste säga att frågorna upp till första nivån va förjävligt lätta. Ex. vilket djur är en apa?

a. schimpans
b.nått som då inte va en apa
c. noshörning
d. vithaj

Hur gammal ska man va för å vinna nått där? 6 år??

Efter idol for ja då hem så att Jenny skulle få sova, vet inte om hon gjorde det, men men. Va då själv inte alls sugen på å sova så jag stanna på bilisten å hyrde en film. Blev jag, mina lurviga tofflor, varma mackor och PS. I love you. Tänkte ja skulle se om den va lika bra och om man blir så rörd som  så många säger. Visst va den bra å så, men några hyllningar å hallelujah rop får den nog inte. Om man ska till å leka recensent så får den nog 3, kanske 3,5 av 5....öh, kaniner!



Jaja, nu ska jag väll skriva färdigt det här hemprovet så ja kan fara å bränna lite fett på gymmet.

Bara 32 dagar kvar till jul!!!!

Hemprov, ja säger bara fy!

ÅHHHH! Jag kommer ingenstans! Har suttit här i snart en å en halv eller två timmar utan å ha kommit nånstans :( Trodde jag kommit på nått, men då hade jag redan tänkt så en gång å insett att det va fel så det va, ja fel. Nu ger jag nog upp för ikväll, ska tvär prata lite med Magnus imorn så kanske man fattar lite mer. Just nu är det då bara en hel drös av dom där små röda fåglarna i treoreklamen som bankar på mitt huvve av allt tänkande.




Kommer väll få spendera helgen med det här också :( buhu!

Less?!

Blir så less på vissa saker och personer. Känns som om så mycket som man gör bara passrerar alla helt obemärkt. Vad är meningen med att fortsätta försöka om man inte kommer någon vart? Svaret är att det inte finns nån mening, men varför gör man det då om och om igen?? Hur kommer det sig att vissa personer kan ha så stor inverkan fastän dom egentligen inte alls är värd det?

Blir så irriterad på alla dessa saker som fäster sig i hjärnan och aldrig vill försvinna. Varför kan man inte bara plocka bort det man inte vill ha där inne å bara leva ett glatt liv med soliga dagar året om? Och personer som inte kan säga vad de tycker och tänker runt en fråga gör heller inte saken mycke bättre. Hur kommer det sig att vissa inte förstår att om man säger a, om någonting viktigt, också borde säga b. Lämnar man det till den andra att  försöka lista ut själv så kommer det aldrig något bra ur det, och det blir oftast fel. Varför inte bara stå på sig å få det sagt!! Är det så viktigt att man bestämmer sig för att säga a så borde det väll vara ännu viktigare att säga b??

Vill bara veta, kan du svara??...


Onsdag i ume

For ner till ume på tisdagkväll med Thomas, för att jag skulle på idrottsmedicin. Med min tur hade dom ringt på dagen och sagt att läkarn som jag skulle till kanske inte skulle vara där på onsdag, för att han hade varit hemma med sjukt barn hela tisdagen. Men jag tog chansen och for ändå, för ifall han skulle komma ville ja va där så ja kunde fara å få allt kollat. Men självklart ringde dom kl 08.00 på onsdag morgon å sa att han inte skulle komma :( så det blir på tisdag iställe.

Fick i alla fall lite julhandling avklarat, och har nu bara två julklappar kvar :D sen fick jag mig ett riktigt gott skratt när Thomas gick rakt in i den roterande glasdörren i MVG! :P haha!

Det känns!

Idag är armarna som spagetti. Kände mig som en pensionär imorse då ja fika å inte kunde dricka utan att hela glaset skakade innan det ens nått halva vägen till munnen. Skulle också skriva in gårdagens gympass i träningsdagboken, eftersom ja va alldeles för öm igår, å det tog emot ordentligt :P Känner också nu att det kommer bli en hård skoldag, för nu ska ja bara sitta vid datorn å skriva, å sen ska jag typ bara sitta å skriva vanligt :( kommer inte gå så bra tro ja...

Hade ju tänkt jobba lite med hemprovet igår också, men det vart ju ett så långt pass på gymmet så jag gjorde bara religions läxan å sen däcka jag :) hehe, får jobba i bilen till ume iställe.

Aj...

Planerade igår att jag skulle på gymmet med Thomas. Idag kom vi fram till att vi skulle träffas där kl halv 7, å det gjorde vi. Vi började lugnt med uppvärmning i ca 15 min, sen gjorde Thomas sitt å jag började med att gå igenom alla arm maskinerna. efter ungefär en timme, när jag hade gjort en ryggövning och resten arm, kom Kristina å fråga om ja kunde va med på boxing för at dom va en man kort. Jag funderade en stund men tänkte tillslut "jooo, ja kan ju bara ta det lugnt. Jag behöver träna mer". Så ja följde med Kristina in i salen å sen drog vi igång.

Kan ju säga att det där med att ta det lugnt, det höll inte särskilt länge. Allt peppande å skrikande taggade bara upp mig att ta i mer, å nu är det knappt ja kan trycka ner tangenterna...kommer ha ont imorrn :(

Men men, behöver väll all träning ja kan om ja ska hinna bli fitt till lucia. Har inte tillgång till någon fungerande våg, så ja kan inte dra nån viktminsknings övervakning...tyvärr ;) haha

Hemprov :(

Bara tråkiga nyheter idag. Visste iofs om att vi skulle få hemprovet idag, men det kom ändå som en dålig nyhet. En annan va att det var pölsa till lunch på skolan :( blääää....så vi for på nyfiket iställe. De va mycke godare ;)

Ikväll blir det packa, träna å jobba me hemprovet, sen imorn blir det skola å sen sätter det av mot ume :P

Dagen efter

Ja, festen igår vart då en hit :) Det va mycke trevligt folk och rolig underhållning. Fick prata med svärföräldrarna en hel del också ;) haha(är inte gift på riktigt, utan det är lite flum sen förra året då både jag å en kompis va singel å tyckte det va tråkigt så då"gifte" vi oss)

Fick höra många kommentarer om att jag bara blir mer och mer lik min faster. Faster blev tydligen stolt, å ja vart då ganska glad. För se man ut som hon gör i sin ålder har man det bra ska jag säga :)

Fick också en hel del komplimanger om hur söt jag vart i glasögon, bla. av svärmor :P Många sa också att dom inte kände igen mig, bla. pappa?! hehe. Känner nu att det är väldigt skönt å ha dom, man ser ju så skarpt!


Färdig för festen...

Sen så va ju Conny där :P haha. Hans kommentarer va ju också ganska roliga. Han kom då efter ett tag fram till att han "löööv" mig å faster. Ja han är rolig han...

Nu på morron ska ja va med syster å kusinen/kusinerna. Ska se film å ha det trevligt :) Sen när syster ha farit hem blir det Jenny :D JAAA!! Vart ju inget i fredags så nu är det ett måste så vi då har träffats nått i veckan. Kanske blir middag på sibylla, vi får se...

Tack för igår alla som va där, å grattis igen till båda födelsedagsbarnen!

Massproduktion

I, ja va va de, tordags morgon fråga mamma om inte jag kunde göra placeringskorten till festen idag(lördag). Ja tänkte ju inte så mycke på det å sa att ja det kunde jag väll. Kom sen på att det va över 100 pers som skulle komma, men nu är dom då gjord i alla fall.
 
Det blev en hel del...


Har tyvärr bara mobilkameran att fota med, men man ser ju hur dom syns i alla fall :P

Igår kväll kom också mina glasögon :P så här ser det ena paret ut.
Tyvärr är väll inte kortet så snyggt, men det vart ett snabbfoto eftersom det bara vimlar av saker att göra idag. Så ja ska gå å hjälpa både syster å mor, får väll skriva imorn när allt ståhej är över.

Veckan

Känns skönt att det snart är helg nu. Dagarna har typ varit segare än kola tycker jag :( men men, kan ju bero på att jag typ bara umgåtts med mig själv. Imorn blir det då ändrig på det för då ska ja va me Jenny :P jaaa! Å sen kommer Stina hem så då kan ja va me hon också :)

På lördag blir det 50års fest i  stensele, å mamma fråga mig idag om jag kunde göra placeringskorten. Jag tänkte inte så mycke på det utan sa bara ja...Kom på sen att det ska komma över 100 gäster :/ å jag har bara ikväll på mig för på fredag ska ja ju som sagt va me jenny. Blir nog inte så avancerade kort :P

Snart får jag se världen skarpare :)

GratisMode.se

Gör som mig och fixa dig gratis presentkort på affärer som KIKS, H&M, MQ m.fl. Busenkelt!



GratisMode 

Gratis är gött!

Deprimerande...

Dom har satt upp julgranen på torget och det ligger absolut INGEN snö på marken!


Kan facebook göra vad dom vill?

Jag får då mail var eviga dag om att dom hittar grabbar åt mig på speed date applikationen på facebook. Det dumma med det hela är att jag inte ens är medlem eller va man säger i speed date!? Var enda gång jag försöker kolla vad fasiken det är dom vill mig så kommer det upp en ruta om att jag måste fylla i person uppgifter för att bli medlem...hur kan dom då hitta en "potential match"?? blir då bara irriterad...

Tror då jag har löst problemet nu, hoppas det i alla fall.

Hög på endorfiner

Tränade i ungefär tre timmar idag, så endorfinnivån är ganska hög känner jag :D Först va det trippelboll, iofs va det en ganska slö första halvtimme, men man rörde ju på sig. När det slutade, kl 18.00, drog ja å Thomas på gymme för å pumpa lite :P Va där i en timme, träna lite allt möjligt, snacka me rickard å fjanta på...det va ganska kul faktiskt :)



Imorn blir det tester på morron, fysik :( å sen gymmet igen:). Måste ju träna ordentligt nu så man vågar visa sig i bikini :P om det blir nått såklart, men bättre å va förberedd ;).

Måste bara få meddela att det där puzzlet ja börja bygga på lördagen, det va färdigt på söndag ;P

Vars är snön????


HAHA!!!

Här är "någons" ragg ;)


Farsdag

Sitter å lyssnar på mnk. Det må vara en repris av ett program ja redan hört, men det är nästan lika roligt ändå :D Har uppvaktat käre far nu på morgonen med kort å skraplotter, tyvärr ingen vinst :( men det är ju tanken som räknas ;)

Va på gymmet med Thomas igår. Självklart skule han ju skina med att han är så mycke starkare än jag, men det gör inget för det är ju så det är :P Ska nog dit imorrn igen, själv eller med sällskap vet jag inte, men den som lever får se. Träffade Helena där så vi ska väll fara tillsammans nån gång :)

Har saker å göra typ varje helg fram till jul...
nästa helg - fest
helgen v.47 - fira mosters födelsedag
helgen v.48 - syster?? skyltsöndag
helgen v.49 - fest
helgen v.50 - fest??

När ska ja då hinna fara å köpa julklappar??


Lördag

Det är så skönt å bara ligga i sängen en stund på morgonen. Inte för länge, men en lagom stund :) Man kan som ligga ock fundera ut va man ska göra, va man inte ska göra och vad man kanske ska göra ;)

Efter att ha dragit mig upp ur sängen for jag till Storuman med mor å far för å handla. Vi gjorde järnaffärn, ICA och pappa tog BA:s. Ja vet inte riktigt varför jag följde, men det kändes roligare än å sitta hemma å stirra på en vägg. Efter lunch vart jag sugen på å göra nått, så ja drog fram ett puzzel :D Men efter ca en timme med det vart ja så less, för att ja inte hitta bitarna jag behövde, att jag gav upp å satt mig här iställe.

Efter middan blir det då gymmet å sen kanske film. Hoppas det för annars sitter jag väll framför den där väggen tillslut...


Nej!

Söta Lars åkte ut ur idol!! Det va ju Johan som borde ha åkt, eller Robin B...INTE LARS!!! :(


svara!

Varför gör du såhär? Är det verkligen så svårt att svara på den, eller de andra frågorna?? Om du bara visste, visste vad som hänt å vad du kan göra....


Kär??

Jag vill så gärna va nykär igen! Känslan man får, ja den går inte att beskriva med ord...
Det är sånna gånger man verkligen vill bo i ett lite större samhälle, eller i alla fall lite mer välbefolkat. Det känns som om killarna här bara är upptagna, inte värda eller ex. suck....

Får väll hålla mig sisådär ett år tills man har flyttat, fast då är det väll jag som inte duger :(

"you're just a boy..."


Gymmet

Var på gymmet och gick igenom maskiner idag. Vart ganska stolt då han tyckte att jag var stark :P
Ska väll börja fara dit lite oftare nu så man får slimma till sig å bli fit igen. Å snart kanske man får lite sällskap av Thomas också :D



Annars så har vi haft vår första dag med fordons idag, behöver jag säga mer??
Har då fått fjantat av mig på Thomas också, han kom för att han hade tråkigt, å ja tro nog han haft roligt nu :P eller??
(För er som undra så svara han ja)

Snart blir det hem med Thomas å sängen för mig...

Utbrott??

Emilie fick nyss ett mega utbrott över att Emelie inte trodde på henne när hon sa att dom tänkte på att döpa om skidspåret i Ferrys ära. Hon ringde rent av till sin pappa för att kolla att det va så. När Emelie då sa nej bröt hon ut å skrek :P haha!

Å nu vart det ännu värre. Hon höll på å få "hjärtblödning" av att Emelie trodde dom skulle till Thailand iställe för Bulgarien. Moahahahahahaha!

Snö?

När kommer vintern?

Visst snöade det i slutet av förra veckan, men det försvann ungefär lika snabbt som det kom :(
Tänk om vi får fira vinter utan snö iår?!

På tal om jul så kanske man borde börja tänka på julklappar snart. Varför är det så svårt att komma på va man ska ge, å särskilt till killar?? Pappa får ju jämt en skjorta, känns som om en ny idé inte skulle vara helt fel....

Läste nyss om en grupp ungar som på halloween tyckte det skulle va läskigare att va Christer Sjögren än ett monster :P haha!

Problem...

Alla har vi våra problem, stora som små. Men ibland får man känslan att vissa har mer eller mindre än andra, är det rättvist? Eller är det kanske så att om man har många problem som ung, har man färre som vuxen? Men varför växer då inte de misshandlade, våldtagna, svältande och arbetande barnen i andra länder upp till de lyckligaste och mest problemfria?

Varför är det då så att vissa har mindre problem än andra? Och varför kommer det sig att folk lägger sina problem även hos andra?
Jag vet själv att jag har gjort detta och det är jag ledsen för, men samtidigt kan det vara så att man behöver stödet. Har man då rätt att sprida sitt problem vidare till någon annan?

Men värst av allt måste den vara, som orsakar ett problem hos någon annan, och sedan inte kan göra rätt för sig igen. Jag menar det är väll inte så att man har ett föråd av hjälp som man inte vill använda upp?

Många frågor men inga svar är vad jag har. Känner själv som om jag är en av dem som straffats med mer problem än andra, men det gör vi väll alla nån gång....


Så smickrad!

Fick just veta att Dajje läser min blogg. Det var faktiskt väldigt oväntat, och jag kände riktigt hur jag snart kommer va bland blondinbella å kenza i bloggeliten ;)

Nu när denna information har nått mig, så ska jag då också gratulera Dajje ordentligt till körkortet!
Välkommen in i gänget :P *applåder*

bloggkoll?


Nu kan du följa min blogg med Bloggkoll...

The end?

Ja hur skulle det hela sluta då?

Självklart va smset från någon inblandad, och självklart stog det att trots personen var full så menade den allt. En reaktion, där rädsla och glädje slogs om vem som skulle stå som ensam segrare, rusade genom kroppen. Alkoholen slog in och svaret blev hemskt nog en kommentar som mer liknade en utskällning än något annat. Det kommer bara ett till sms den kvällen, och innan det ens skickats från den andres mobil ligger man däckad i sängen.

Morgonen efter är virrig. "Hände det verkligen?" tänker man, "inträffade senariot?". Nu kommer känslorna smygande och man vet inte vad man ska göra. Det känns så bra, men sammtidigt så dåligt. Att den anrda personen är smått dålig på att få fram orden gör heller inte saken bättre, och trots många försök kommer tanken bakom det hela aldrig fram...

Hur det sedan ska sluta är det nog ingen som vet. Troligen kommer det bara rinna ut i sanden och glömmas av den ene, men troligen inte av den andre...

Det vita guldet

JA! Imorse när ja vakna va det äntligen ett vitt täcke av snö på grusvägen. Hade nästan förlorat allt hopp på snö den här veckan, men det kom :) Nu är det bara att hoppas på ännu mer till veckan...



Would you hold me if I'm emty,
would you care if I was lost?
Would you love me if I'm guilty,
no matter what it cost?

Welcome to my freakshow...


Isn't it ironic?

Man har ett senario, "tänk om bla bla bla..."
Länge och ofta funderar man på vad man skulle göra om det en dag hände. "Kanske skulle jag..."
Tiden går, och eftersom senariot inte inträffar tänker man allt mindre på saken och man kommer heller aldrig fram till vad man skulle göra om det hänt.

Sen en kall oktoberkväll inträffar senariot. Jag har ju inte kommit fram till vad jag skulle göra om det händer tänker man, och nu händer det?! Tankarna flyger som en myggsvärm inne i huvudet, och att hitta svaret på frågan känns som om att hitta en nål i en höstack. Reaktionen blir en blandning av glädje, ilska, ånger och förundring, och för att göra allt värre rinner alkohol i blodet på alla de inblandade. Illamående, rädsla, förvirring och blyghet förstör alla chanser till en rimlig diskussion, och när det är dags för hemfärd står man där som ett frågetecken. Man sätter sig i bilen och undrar om det var ett skämt eller om det var sant, var det bara så att någon ville jävlas eller var det seriöst?

Hemma tar man en dusch för att slapna av och tänka på annat, men hur ska jag kunna göra det? senariot har ju inträffat!...
Man lägger sig i sängen, med surret från myggsvärmen av frågor fortfarande fast i tankarna. Innan man släcker lampan tänker man att hade det varit seriöst hade nån hört av sig. I samma ögonblick som man då släcker lampan lyser istället mobilen upp. Blodet rusar och man vet inte om man vågar kolla mobilen. Tänk om det är från någon inblandad, eller om det inte är det?! Vad vill man helst? Långsamt sträcker man sig efter mobilen. Displayen har hunnit slockna igen, man trycker på en knapp och det är...






















Ja, hur ska det sluta?


RSS 2.0