Shopping!

Ja nu ha ja unnat mig själv att beställa lite kläder :P Bland annat detta snygga linnet! Vill ha allt nu så man får in lite nytt i garderoben. Blev inte så mycket, men det räcker :) Har inte köpt kläder på länge så det ska bli trevligt med nya grejeratt dra på sig.



Tisdag

Ja, efter en arbetssam dag på jobbet har ja nu äntligen fått komma hem till ett uppdukat middagsbord med god mat. Känns skönt att mamma är ledig så maten är klar när man kommer hem :P
   Känns ocjså bra att inte ha något särskilt att göra ikväll. Funderar på att städa rummet, men det blir nog bara att ta ner tvätt så ja då har nå kläder att ha resten av veckan ;) Jaja, man ser väll va man hittar på.

Nån som vet nånstans där man kan beställa en snygg bikini till ett pris som inte riktigt tömmer hela spargrisen?

Movin' on...?

Det börjar slå mig nu att livet kommer förändras, och att man inte ska börja skola här i Storuman till hösten. Kollar efter lägenheter varje morgon, fick köksartiklar i student- och födelsedagspresent, nedräkingen till besked om antagning har börjat (bara 20 dagar kvar!...om det nu är den 19:e som syrran sa) och pappa börjar bli extra kramglad och säger att han inte vill att ja ska flytta.
   Men hur gör man med livet man lämnar här i Storuman om man nu ska flytta? Hur kommer det funka för mig å Jenny? Kommer ja bli en sån som kommer hem varje helg, eller en sån som aldrig kommer hem? Kommer man lyckas hålla kontakten med alla som man så gärna vill? Ja, frågorna är många och svaren går nog inte att få än. Är bara att slänga sig in i det nya livet och hoppas på att man trivs där man hamnar.



Bloggandet har då hamnat lite på sidan av just nu, men med allt jobb och det fina vädret som vi blivit välsignade med så är det ganska förståeligt tycker jag. Men ja gör mitt bästa, trots att det troligen inte är nån som bryr sig :P Får ja tid nån dag, vilket troligen inte är snart, så funderar ja på å göra om också...men men, får väll se vad framtiden har att erbjuda ;)

Nä nu blir det nog att försöka hinna testa det nya spelet ja köpte på Storumandagarna, sen blir det lunch och jobb.
Ha det!


Ojoj..

Ja dansgalan finns det väll bara ett begränsat antal saker att säga om, det va trevligt, tills ja for å sov på Eriks soffa :P Fick i mig för mycket å fy fan för det...men men, bara att gå vidare och hoppas på nästa år ;) haha

Va med Jenny igår efter jobbet, gick på marknaden, käkade, cyklade hem till mig, solade och badade faktiskt :P JEnny skrek av fasa då hon kom i vattnet, för det va typ 12 grader, men hon är ju tydligen bortskämdmed långsjöbys 20 gradiga vatten...så det va väll inte så konstigt :P Sen blev det gomiddag å sen gåraggen å en glass i Storuman. Vi klämde också in några goda skratt där, så förlängde livet gjorde vi också ;)

Nu idag blir det jobb, jobb, jobb, middag å film med Erik å sen bli det att sätta sig på cykelen å trampa hem :P

"Man kan inte gissa när leken är slut!"

...vadå för lek?? ;) <3

Ferre eller??

Ja nu är det fet-fest i Storuman. Årets största händelse är här, dansgalan, och alla taggar. Ikväll blir det alkoholhaltig dryck, e-type, arvingarna å en hel massa nöje. Hoppas på en höjdarkväll utan dess like ;)

Nä nu ska ja nog ta en tequila till...slut på vanligt salt så det blir örtsalt ;) faktiskt ganska gott! n i borde testa :P

Ha det för det ska jag :D

Drama...

Ja gårkvällen på hotellet slutade i ett drama utan dess like. Det blev bråk mellan ett par, som sedan slutae med att en tjej, som försökte hjälpa tjejen i paret därifrån, fick huvudet slaget rätt igenom bakrutan på en bil. Inte kul, och verkligen inte rätt av killen!

Idag blir det jobb, jobb, jobb å sen racer-fix å fest, fest, fest :) Förhoppningsvis blir det inga liknande händelser ikväll...

Ha det!


Trilla av pinnen?!

Drömde värsta hemska drömmen! Alla gick å va ledsen, så ja frågade nån va som hade hänt. Då sa personen att Patrik hade dött! Ja vart ju helt förkrossad å sprang till Jenny så fort ja bara kunde. Där satt hon på balkongen och solade med friskt humör, å ja va ju bara tvungen å fråga om hon inte hade hört. Då svarade hon "vadå, att Patrik ha trilla av pinnen??". Ja vart så chockad att hakan låg på golvet när hon ytrade orden på det nonshalanta sätt som hon gjorde. Sen började ja fråga lite mer om när och hur,och det visade sig att han tydligen dött tre dagar tidigare av att nån kastat en dartpil i skallen på honom. Ja började då fundera och tyckte ju att ja hade pratat med honom för två dagar sen...så javart värsta lilla detektiven som skulle lösa gåtan med vad som hade hänt Patrik, och bevisa för alla att han inte var död.
   Drömmen rullade på ett bra tag, och ja gjorde de konstigaste sakerna, snubblade över de mest omöjliga händelserna i mitt sökande och tillsut hade jag samlat ihop nog med information att ja kunde ge alla svaret på gåtan. Det va så att han inte alls dött av pilen, för den va gjord av bomull. Han hade bara snubblat på en kaffepanna och sen hade han varit så trött att han hade somnat där på marrken när han slog i. Alla som va med honom för tillfället hade då bara gått, och när Patrik sen vaknade alldeles ensam så kände han att han behövde enemester för att vila upp sig. Han hade då farit på statoil å köpt en husvagn å tagit denna å farit på en weekend i Pausele. Å med drömmarnas otroliga timing så kom han ju hem just då ja hade bevisat allt detta ;) Va en till början ganska hemsk dröm, men den slutade ju bra i alla fall :P Slutet gott, allting gott!

Döremot fick ja lite på skämt frågan om ja behövde en kram imorse, å om ja va ledsen. Ja sa nejå sen frågade ja mamma varför ja skulle va det?? Jo då är det tydligen så att Michael Jackson faktiskt har trillat av pinnen! Oj oj, så det kan gå...



Men men, jobb, jobb å jobb idag. HOppas på att ja får lägenheten som ja hamnade 7:a på, men man ska vll inte hoppas för mycket.

Ha det!

Nä!

Nu ska ja säga som det är. Det känns förjävligt att ja ska måsta jobba söndag, och det känns förjävligt at ja inte får va ledig en enda dag före den 5:e juli! Jag har räknat ut att innan ja å Jenny far till Turkiet så har jag högst hela 7 lediga dagar, varav de flesta är söndagar...känns inge kul! Förhoppningsvis känns det bättre när lönen kommer.

Nått annat jag är less på är när folk vill att man ska veta svaret på alla livets frågor, att man ska veta allt och att man ska kunna lösa alla problem genom att vifta med handen ungefär. Tro mig, hade jag kunnat så skulle jag...men ser ja ut som nån jävla figur från Harry Potter eller??? Nä!....

Vet inte vad man borde göra med allt, kanske man bara ska sluta bry sig...eller så får man väll anstränga sig ordentligt å  sen gå in i väggen istället. Ja den som lever får se. Skulle bara va jävligt skönt att slippa allt.

Nu hör jag hur sängen ropar, ha det å gonatt!

Cirkus

Ja igår va ja på cirkus med Erik. Den va faktiskt oväntat bra, trots att han hade blå istället för röd frack och ett det inte va några elefanter med i showen ;) Minns inte sist ja va på cirkus så det va kul...Erik hade då tydligen aldrig varit på cirkus så för han såg det på ansiktsutrycken i alla fall ut va en upplevelse :P



Idag blir det mycket jobb att stå i. Från 9.45 till 18.15, och ingen kan ens byta av mig för lunch :( Men men, får kämpa mig igenom allt å se fram emot att va ledig på söndag....den 5:e :( Är inte taggad på allt jobb ja ha, men som sagt...det blir väll pengar tillslut.

"En tandemcykel måste man väll springa igång??"
HAHA!

Flytta?...

Ja idag vart det ju sovmorron igen :P Skööönt! Tog ett tag innan ja somna igår, så det va nog bra at ja fick sova lite längre också...

På dagens schema står jobb å sen cirkus. Ska nog cykla hem också, så då trycker ja ju in lite träning där också, vilket behövs! Hoppas att cirkusen är värd att gå på, å att det inte va som Jenny sa för nån dag sen, " det är säkert en clown och en hund i ett åtta-manna tält". Men eftersom dom annonerar med frasen "årets familjecirkus" borde det ju ha lite mer avancerade saker :P Jaja, den som lever får se...

Försökte fxa mig ledigt på söndag, men det ser mörkt ut :( Det blir nog till att jobba alla dessa jävla dagar på rak, å sen blir ja ju då så illa tvungen att kliva upp dagen efter dansgalan (söndan alltså), pallra mig på jobbet åstå där å va trevlig och hjälpsam...fuck! Det finns bara en enda bra sak med det hela, ja får dubbelt betalt. Får väll tänka på det när jag står där med skallebang, magont, ser halvdöd ut och vet att jag har sex dagar på rak kvar att arbeta...om det nte är så uppenbart att det hoppar ut ur skärmen på datorn så känner ja mig inte särskilt taggad på att jobba på söndag ;)
Jaja, ska väll sluta klaga, ja ha ju jobb i alla fall...

Anmälde mig just på tre stycken lägenheter i Umeå, två på Liljansberget å en på laboratorvägen. Hoppas självklart mest på tvåan på Liljansberget, men känns som det är ganska så omöjligt faktiskt för dom lägenheterna är ju inte dom lättaste att få så eftertraktad som dom är :/ men men, man kan ju alltid hoppas :) Ska nog snacka med chefen idag också om att inte jobba mer efter turkiet. Då får ja väll ta smällen ifall ja inte tar mig in, men det löser sig säkert tillslut ändå. Man får väll flytta till Umeå å söka jobb där om man inte hittar nått nytt här i så fall. Ja än en gång, den som levefår se :)



Nu ska ja göra nå nytta, ha det!

Tisdag

Japp, dagen började med att en väldigt slö Sara drog sig upp ur sängen, klädde på sig, fixkade smink å frilla, fikade och sedan for på jobbet. Kände mig inte riktigt hundra, så ja fick sluta tidigare å fara å slöa med Anna, Ina å Jenny på akkan å också få i mig lite mat :) Efter det vart det hem, för å käka ännu mer, planera lite inför helgen samt sitta å kolla lite på datorn. Efter många om och men angående dansgalan så tog vi os i alla fall iväg till gymmet tillslut, och trots brist på engagemang så tränade vi på riktigt bra för å va ja å Jenny :) Blev nästan stolt över oss :P

När vi hade "pumpat" färdigt så fick ja mig en klippning, vi snackade lite, Patrik kom förbi å sen så gjorde Jenny sig fika och vi for till Patrik. På grund av tidigare incidenter så beövde ju Patrik en ny tv, som han då nu hade hämtat (de med ny gäller dock inte om man tänker på årgången ;P). Så han ville ha hjälp att bära in klumpen, å så klart kom stora starka Sara till undsättning :P Haha!

Funderar lite på om man kanske skulle sluta äta all skit igen...godis, glass, kakor å sånt. Ja mår fan inte ba av det...men det är ju så gott! Får tänka på saken ett tag till å se vars allt leder :)

Nu blir det väll sängen...å sovtäcket. Ha det!

WTF??

Satt just å kolla på alltomstoruman å såg att dom visst hade lagt ut bilder frå studenten, och när alla går ner för trappen. Först tyckte ja bara det va så kul, för många hade så roliga ansiktsuttryck eller andra fasoner för sig. Men när ja sen kom till våran klass blev det då bara roligare :) På bilden på mig har dom satt namnet Susanne, och istället för en bild på Suss så har dom satt in Sara P hos oss också :P Antar att dom tagit henne som mig då av nån konstig anledning. Å det är precis samma bild på henne båda gångerna också, så man tycker ju att dom borde ha märkt det själv men men :) 

Haha....

Måndag

Ja dagen har väll varit ganska bra faktiskt. Fick sovmorgon för ja började inte förns klockan tolv :P Åt nygjorda köttbullar till frukost/lunch å låg sedan bara på baksidan å slöade tills det va dags att dra upp mot Storuman.
Jobbet gick faktiskt ganska bra. Kändes lite slött nu å då, men det tog sig efter en stund å rätt va det va så va kockan 18 så ja kunde stänga :P Va dock tvungen att banka så det tog lite längre tid än vanligt innan ja fick fara hem, men men...man överlever ju :)

När ja kom hem art det att slänga i sig två mackor å en kaka å sen gjorde ja ett snabbt klädbyte och drog upp till Storuman igen. Där for ja å Thomas ut på en "liten" löptur på 9,6km. Va faktiskt riktigt skönt. Vi höll ett bra tempo och fatsän det blev riktigt varmt vissa stunder så va det nice för det blåste lite också :P Känns bra att röra på fläsket igen å inte behöva känna sig som en jävla soffpotatis hela dagarna...

Va fan drömmer man om man vaknar av att man själv säger: "Men hallå, hur kul är det?? Se på när två personer våldtar varandra..." :P Ja blir ju nästan rädd för mig själv ;) haha

Ska kolla lägenheter, ha det!

Party party!...

Lite bilder från gårdagen :P


















Har förresten varit lilla husmorn idag å bakat en tårta :) Värsta grymma med jordgubar, riktig frosting och allt! Tror den kommer va ganska mäktig, så man behöver nog inte särskilt stor bit :P Men men, gött ska det då bli!

Snart kommer kusinerna, ha det!

Fort va det gjort...

Ja nu är både födelsedagen och midsommar över. Hade det väll rätt bra, men blev tjafs så Pauträsk lämnade jag redan klockan halv ett. Hade kul med Jenny, Anton, Zonnie och Kähla från klockan tre. Vi grilla, snacka, drack å fjanta. Kom ju också mer folk där, så det blev riktigt trevligt där vid "ladan" ;) Vi satt ute i solen, slöade, skrattade, käka chips och själv fick ja en fotboll i skallen :P Jenny? ;)

Vi stannade förbi hos en de norska grannarna en stund innan vi sedan drog oss mot hela kalaset. Betalade in oss å sen drog allt igång. Folk sa saker å ja hamna emellan. Jag kände som att ingen ville ha mig där och som om det skulle ha varit lika bra att bara stanna hemma i Forsvik. Mycke tårar rann under kvällen vilket faktiskt inte kändes så kul, men man kan ju inte få som man vill jämt heller...tydligen...
Gjorde både bra och dåliga saker, men idag känns det som om det mesta har löst sig. Hoppas då det i alla fall så ja inte har en fiende någonstans som ja inte vet om :P hehe.
Kändes då skönt att inte sova där också. En riktig säng satt som ett spett i skrevet :)

Men men, nu ska ja börja kolla lite på en dator att beställa å sen ska ja väll göra i ordning tårtan för ikväll.
Ha det!

...den listan kan bli lång ;)

Birthday :D

Ja nu är jag 19 år :P Känns som en het vanlig dag, en tydligen så ska det va den 19:e idag :P Har fått en stekpanna och pengar för att köpa mig en liten bärbar dator :) Har också fått några fina sms-gratulationer, tex: Grattis gamling (avsändaren är dock något/några år äldre :P). Kommer nog bli en fullspäckad dag med alltfrån bakning och träning till grillning och styrdans...kommer bli en grym födelsedag! Inte som då ja fyllde 16 och alla bara sov :/ hade inte ens en riktig tårta...



Men men, nu ska jag börja med alla hundra saker jag har at göra idag :P
Vi ses i Pauträsk! ;)

It's a miracle!

Ojoj, hör å häpna...den å så lata Sara, som ja blivit denna sista vecka, har just kommit hem från gymmet! :P Blev inget super långtpass, men 40 minuter på löpbandet å sen 20 minuter på cykeln, precis lagom :) Måste fan ta tag i det här nu å börja röra på mig. Ska börja kuta hem från jobbet dom dagar som ja slutar tidigt. Måste ju va snygg på alla foton från beachen i Turkiet ;)

Har inte alls den känslan man brukar ha dagen innan man fyller år. Kanske är som när man slutar känna den riktiga stämningen med jul när man når en viss ålder...har ja tappat min födelsedagskänsla?? Det kan ju också va så att ja inte tänkt på det för att det varit så mycket annat att göra, men jag tror faktiskt jag håller på att förlora min födelsedagskänsla!!
Men men, det är väll sånt man får leva med, får hitta en ny känsla att kompensera med ;) haha

Nä, nu ska ja väll slänga mig in i duschen å sen rätt ner i sängen! :P
Ha det

Åhhh...

Nu sitter ja här å slänger i mig lite frukost inför veckans sista dag på jobbet. Känns skönt att få va ledig sen, men skulle garna va det redan nu :P Känner inte riktigt för att va i butiken i åtta å en halv timme :S men men, det blir ju pengar tillslut..
Efter jobbet blir det hem å kaka, vila en stund å sen ska ja å Helena dra på gymmet en sväng. Kanns bra för det va ett bra tag sen ja rörde på mig sist, inte bra...

Det har nu slagit mig att vi faktiskt har tagit studenten. Att vi som gick nv aldrig mer kommer va en klass, att man inte ska kliva upp och fara på luspen på måndag, att vi aldrig mer kommer käka skollunch på röbro...men värst av allt kommer många fina vänner försvinna ur min vardag :( Känns faktiskt riktigt tungt och vemodigt just det där med att alla far åt olika håll, och ja ska i alla fall göra mitt bästa för att i lyckas hålla kontakten med så många som möjligt. Skulle det va så att man ändå tappar kontekten med många så har man ju i alla fall alltid många fina minnen med sig :P












Kommer sakna alla!!


Camebridge

Ja nu har jag (hor-homgren), snusk-suss. bänke å druvan varit i Umeå å gjort bort camebridge provet. Namnen är ingen idé att fråga om, för det som sagt dessa två dagar ska nog stanna mellan oss :P haha

Själva provet var väääääldigt drygt, och det tog i stort sett två tredjedelar av dagen :( Ja vet som tidigare skrivet inte riktigt varför ja anmälde mig till att göra provet, men nu är det gjort å skönt är väll det...som mycket annat ;) tifniss!

Men men, ska man satsa eller inte? ska man prova eller låta bli? ska man köpa eller spara pemgarna? ska man säga ja eller nej? ska man ta steget eller ska man stå kvar???? Finns så många frågor och dilemman i mitt liv just nu att ja knappt vet om ja ska kliva ur sängen på morgonen eller inte...
Förhoppningsvis blir fredagen en undanflykt från denna vardag, och förhoppningsvis blir det riktigt kul också. Blir nog grillnin i Pauträsk å sen vidare till själva festen sen där på kvällen. Har lite av en klädkris, som iofs är en följd av min lilla ekonomiska kris, men måste i alla fall ta en grov genomgång i garderoben å försöka hitta nått att ha på mig...man vill ju inte springa näck där på kvällen, särskilt inte om det är en hel javla massa mygg!

Jaja, nu ska ja se om ja kan hitta nå snygga badkläder.
Ha det!

Gah!...

En tung morgon säger ja bara. Pappa väckte mig halv åtta för att prata om bilen som ja ska lämna nu då ja far på jobbet. Va tänkt att ja skulle sova tills åtta, men efter att han väckt mig var det omöjligt att somna om igen :( suck...



Idag blir det jobb, jobb å mera jobb. Från 09.45 till 18.15 ska ja stå å slava i butiken. Som tur är kommer Thina i n en stund idag också så ja får ta mig en liten lunchrast, men det kommer ändå bli drygare a det drygaste av dryga :/
Sen när jobbet är över är det bara att dra sin kos mot Umeå för det där jävla provet :S Känns som om ja bara skulle vilja stanna hemma, ha en ledig dag å bara dö på soffan...åh va skönt det skulle va!
Men men, man får inte alltid som man vill så nu får ja all lov å göra provet. Men när det väl är gjort är det ju gjort, då slipper man den skiten ;P hehe

Känns förjävligt hur det blivit allting. Hoppades att det inte skulle behöva bli såhär, men det blev visst så ändå. Kan inte hjälpa hur ja känner, å tro mig, kunde jag så skulle jag. Vill heller inte att allt bara ska försvinna, men ja tror det behöver lite tid. Jag finns här å det vet du...

Mot jobbet! :(
Ha det..

Måndag

Är lagom trött just nu kan ja tala om. Lite sömn å en lång dag på jobbet är ingen bra kombination, så ikväll blir det bara till att slöa...

Imorn däremot blir det lika mycket jobb, å sen bilresa till umeå. Inte taggad, men det måste ju göras. Egentligen vet ja inte varför ja anmälde mig till det där jävla provet, men men...får skylla mig själv.
Som tur va så slipper ja ta egen bil :) Får åka med Suss, Ina och Agnes istället, blir nog mycket trevligare :) å då kan man ju turas om att köra om det behövs. Mycket bra, mycket bra...

När jag fick höra det här visste ja först inte riktigt hur ja skulle ta det. Men efter lite funderationer kom ja fram till att det nog va menat som komplimanger. Satt med några personer, därbland kille 1 och kille 2 ;P Då sa dom såhär:
Kille 1: Vet du "kille 2" brukar tänka på dig iland när han runkar!
Kille 2: Jamen det har "kille 1" också gjort!!
...HAHA! Ja höll på å dö av skratt också där i in förundran över hur ja skulle reagera :P Ja det va kul det...



Har märkt att iPhonen medför vissa förändringar i mitt beteende :P Nu när ja sitter här åkriver blir det ofta ett o istället för ö, och ett a istället för å eller ä. Det är for att när man skriver sms på iPhonen är det som ett tangentbord, men utan å,ä och ö. Vill man ha någon av dessa måste man hålla in a eller o knappen, vilket gör att ja nu ba trycker en stund längre på o knappen när ja ska skriva ö :P Haha, så tokigt det kan bli!

...tokigt har det då blivit också. Fan!

Kolla, ja bloggar ;)

Ojoj, nu har bloggadet visst hamnat lite i skuggan, men har haft så mycket att stå i på sista tiden. Det har varit bland annat avslutningar, jobb, barnkalas eller annat som varit viktigare, så det har måstat bli så...tyvärr. Men nu ska ja försöka ta mig i kragen ;)

Idag känns som en väldigt hemsk dag. Jobbar från 09.45 till 18.15, och m inte Thina tvär kommer förbi, så har jag ingen ast på hela dagen :/ Känns inte så taggande...särskilt inte med tanke på hur lite jag har sovit på sista tiden :( Ikväll BLIR det en tidig kväll. Efter jobbet ska ja bara hem å käka, fara å träna å sen blir det nog fan sängen som gäller. Har en likadan dag imorn, men då när ja ha slutat ska ja sätta mig i en bil å köra till Umeå för å göra camebridge-provet dagen därpå :( Känns inte heller särskilt taggande...men men, har ju valt det själv så ja får väll stå mitt kast...

Under helgen har jag haft trevligt, gjort nått dumt, haft treligt å sen än en ång gjort nått dumt...fy fan!

Ha det!

trevlig morgon??

NEJ! Vakna i soffan utan å veta hur ja tagit mig dit eller varför ja sov där istället för i sängen. Vart lite väl mycket igår :P Men men, som jag, pappa å Jenny sa: Man tar bara studenten en gång!...å tur är det ;)

Men men, det ja minns av kvällen va grymt, å ja tro faktiskt inte att ja fattat att vi har tagit studenten än ;P Kommer nog kännas mer när alla flyttar å så.

Nu blir det en kväll med Patrik å Jenny, ha det!

Onsdag

Ja idag kommer ja ha min allra sista lektion på Luspen! :D Känns riktigt bra faktiskt. Visst känns det hemskt att alla kommer splittras, men hela grejen med att äntligen ta studenten är inte helt fel :P

Igår blev det först sibylla med Jenny till middag, sen kompenserade vi genom att fara ut på en löptur :P Efter det blev det att spela lite brännboll och umgås med alla treor ett tag, lite raggande runt i Storuman å sen åter till treornas partande. Bir ju inte riktigt lika kul när dom flesta är lite rajtan-tajtan och amn själv är nykter...men det gick ju :P

Idag blir det skola, jobb, inhandling till morgondagens frukost, pyntning av släp och sen fixning av det sista inför hela kalaset. Tack förresn teknikare för att vi får dela släp med er! :D

Jaja, nu ska ja hämta den gamla mobilen så ja inte glömmer den...Helena ska ta den så det blir inget avbrytande :S men men, jag överlever nog ;)

Ha det!

iPhone

Fick den idag! Riktigt nice faktiskt :P Ska skänka den gamla fallfärdiga till Helena som faktiskt hade det ännu värre...om det nu är möjligt ;)

Avkörning

Ja nu när ja for upp till skolan stog det en vit bil tvärs över gång-och cykelvägen mellan Storuman och Stensele...inte kul..

9/6

Något trött eller??

Fortsättning följer...


Lse

Ja då va den lilla roadtrippen till Lycksele gjord. Ja fyndade ett par studentskor för 350kr, studentpresenter och lite käk :P Inte illa :) Hittade allt jag for dit för, så ja är nöjd...jämfört med Wim som for dit för å hämta körkortet å sen glömde han det ;P haha!

Nu sitter ja då bara och lyssnar på musik, pysslar på lite, skriver med Linn samt funderar på att bli nunna :P Känns som det smartaste valet just nu...men ja vet faktiskt inte om ja va särskilt sugen på det. Är då inte troende heller så det sket sig nog redan där ;) Men men, får väll hitta en annan lösning på det hela...kanske ska ta å bli callgirl ändå? :P haha! Gud vilka tankar man kan ha ibland. Som på Talludden då ja tyckte vi skulle göra en eld inne på dasset å grilla marsmallows, sjunga lägersånger och mysa :) Ja å alla äldre tanter ;) Mahahahah! Nästa gång ska ja fan ta med mig ved ;P Tifniss...

Nä nu ska ja väll fixa det sista här å sen fara å hämta lilla mamma i Storuman. Sen blir det gymmet med Jenny å efter det blir det badsjön med treorna...grymt!

My life, my choise...

8/6

Idag ska ja, Anna, Linn å Wim dra en sväng till Lse. Ska försöka hitta mig ett par skor att ha på studenten, å sen sa ja också köpa grejer att ge bort till alla. Har försökt skriva upp alla ja ska köpa till så ja får hoppas att ja inte glömmer nån!

Sen idag blir det nog gymmet med Jenny å mer vet ja inte. Får se om det blir att dra till Storuman å kolla om alla treor nu skulle göra nått? Jaja, den som lever får se :P

Orkar inte skriva mer nu, får väll ta igen sen :P
Grattis Thomas!

7/6

Kommer jag sluta upp som en ensam gamal tant vars enda glädjefyllda stud på dagen är att gå på ica? Känns som det just nu, å ja kan tala om att det inte är en särskilt trevlig känsla...


Studentpresent

Ja nu ha ja köpt mig en studentpresent till mig själv. Ibland måste man ju unna sig själv saker, och ja ha ändå slitit ihop ett snitt poäng på 18,6 så då är man ju värd nått extra :P Därför beställde ja nyss en svart iPhone 3G 16GB till mig själv. Finns väll lite andra saker förutom studenten som spelade in på beslutet, t.ex. att min mobil efter helgen snart går av :P Men sen räknade jag ut att jag kommer tjäna på att ha abonnemanget som jag valde till, så det blir nog en höjdare det här :) Utan abonnemang kostar dom ju minst 6000kr, men med abonnemanget (som ja då alltså tjänar på att ha i jämförelse med kontantkortet ja ha nu) så behövde jag "bara"punga ut 1600kr. Jag är då nöjd med min affär å hoppas att den kommer så fort som möjligt!



Happy! :P

Bravader...

Ja vars är världen påväg? Va gör man å va händer?  Kul kväll?...

Kan säga att jag ser fram emot å fara ner å äta lite flott-mat, men samtidigt känns det inte så bra för jag vill ju som sagt ta mig i studentklänningen...men men, får väll svälta mig själv från måndag, då kanske det går ;P haha.
Ser också fram emot att Jenny ska kliva upp så jag får babbla lite mer. Har märkt att det är en av mina få talanger, börjar jag är det svårt att stoppa mig :) hehe.

Jaja, förhoppningsvis får jag i alla fall ett sms/svar...men ska väll inte hoppas på för mycket för det lär väll sluta som det alltid gör. Suck...

...vet inte

Träning??

Kan lova er att rummet är renare nu än va det har varit på länge. Ja städa från klockan kvart i elva tills klockan halv två ungefär. Hade en halvtimmes rast för lunch, men det blir ju ändå två timmar och en kvart som ja lade ner på det hela. Är nästan så att jag är lite stolt över mig själv :P

Ja å Jenny gjorde en visit på gymmet, men den blev väldigt kort. Nog för att lite är mer än ngenting, men nu måste jag skärpa mig! Beach 2009 är ju snart här å ja är då fortfarande i form för lusekofta mitt i vintern. Är väll tur att ja ska jobba så mycke som ja ska så ja slipper "visa" mig på stranden...

Jaja, nu blir det dusch å sen blir det väll att fixa nå käka å sen får vi väll se vad som händer..

Ha det!

Lördag, städdag...

Ojoj, kan tala om att det va skönt att ligga kvar i sängen en stund imorse. Nog för att ja inte sov ända tills tjugo över nio, men att bara få ligga å dra sig var ju helt underbart :) Vet inte när jag gjorde det sist...

Har hittills käkat frukost, sett mtv movie awards och nu har jag faktiskt tagit mig i kragen för att börja städa rummet. Nu jävlar ska det bli rent också! Har redan burit ner tvätten å så, men det ska allt bli dammtorkning, dammsugning, moppning och framförallt renbäddning så jag slipper sovtäcket ;) Känner mig så illa tvungen att städa eftersom vi ska va här på studenten, både för champangefrukosten och för studentmiddagen. Vet heller inte om ja har tid senare i veckan så det är bäst jag gör det nu så att det är gjort!

Jenny påminde mig igår att man snart får tillbaka på skatten, det hade jag helt förträngt! Sitter ju inte helt fel med nästan 3000kr extra ;) Sen håller man ju tummarna för att det blir ännu mer pengar genom stipendiet från företagarna, för vårt projektarbete. Men men, vi får väll se hur det går med det...vem som helst kan ju få det ungefär.



Nä nu ska ja städa så jag får det gjort nån gång. Sen blir det gymmet å efter det ska väll ja å Jenny påbörja vår hemmakväll med mys å disneyfilm ;) hehe.

Ha det!

Beslutet!

Ja, efter många om och men så har nog jag och Jenny bestämt oss för att dra en hemmakväll imorn. Blir varken Talludden, Vilhelmina eller fest i Storuman. Vi ska käka Phim-mat, se film och bara slöa. Förhoppningsvis blir det en trevlig kväll ändå...men är man med Jenny kan det ju inte bli annat än det ;) <3



Vet inte hur jag ska göra eller vad jag ska säga...till både dig, dig å dig. Den ene gjorde nått som den kanske inte borde (än om tanken var god...), den andre gjorde jag nått mot som jag inte borde och den tredje har bara hamnat i kläm i hela grejen. Har inga ord som kan förklara hur jag känner, och det kommer troligen bli en tung sommar, istället för den sommaren ja hade sett fram emot. Sista månaderna med gänget kommer istället att bli jobb och lite tid med Jenny. Hade hoppats på stora fester med massa vänner, men nu blir det nog att låsa in sig i Forsvik eller sitta brevid Jenny och se gamla disneyfilmer. Men men, som man bäddar får man ligga antar jag...

På tal om det så ska ja då gå å sova nu. Blir förresten nu än en gång min tredje natt i sovtäcke ;) Har precis som förra gången bara slitit bort lakan och allt, men inte orkat renbädda. Jag är en jävel på att upprepa dåliga saker, det är nog det enda jag är riktigt bra på!

Ha det å sov gott!

Fredag

Har gjort min sista fredag på luspen nu! Wiho!...

Dagen har som jag trodde inte varit en särskilt lyckad en. Har mått dåligt, inte gjort nån nytta och bara gått å deppad över det mesta. Vet itne va man ska göra åt saken, men att fara ut imorgonkväll å dricka känns inte som svaret på det hela (nu kommer det säkert sluta med att jag gör det bara för att jag skrev det där...).

Snart kommer i alla fall studenten och knackar på vår dörr. Ser fram emot att äntligen gå ut, att få sommar, att tjäna lite pengar och att fara till turkiet framförallt! :D Blir väll lite sorgligt att alla splittras, men vi överlever nog.
Känner nu att jag itne har nått klart inför studenten, och att jag troligen inte ens kommer ta mig i studentklänningen(balklänningen). Har ätit så mycket den senaste veckan att jag kommer spräcka klänningen i det första försöket att få på mig den. Känns inte bra, ja som försöker va nyttig å bli lite slankare, kan inte hålla mig från att äta och blir bara större istället...sablar! Blir nog ingen bikini för mig i sommar.

Har tänkt på en sak. Ofta om man sätter o framför ett ord blir det ju motsatsen, t.ex. social och osocial. Men, på ordet stökigt, blir det ju samm sak! Om det man inte har städat rummet och det ser ut som ett bombnedslag kan man ju säga att det både är stökigt och ostökigt!? Hur kommer det sig? Varför är inte ostäkigt motsatsen till stökigt??
Ja, ett av livets stora mysterier ;) haha...



Nä, ska väll hjälpa kära lill mamma med maten. Sen blir det Jenny för hela slanten!
Ha det :P

Depp...

Ja va gör man? Hur jag än gör blir det fel, och försöker jag rätta till det blir nått annat fel...

Har ingen bra dag idag. Än om jag inte jobbat mig igenom särskilt stor del av dagen än så känns det så. Mår as i kroppen, har ont i huvudet och magen känns som en äcklig klump som bara väntar på att komma upp ungefär. Kan knappt hålla ögonen öppna och det värker i kroppen när jag rör på mig. Förhoppningsvis blir det väll bättre under dagen så ja kan träna med Jenny ikväll.
   Mår heller inte så bra efter allt som hänt. Folk försvinner från ens liv som snön smälter i en bastu, och det känns inte bra. Dödsfall och bråk, skyldigheter och tvång...Fan! Vill inte må såhär och jag vill inte ha det såhär, men vad gör man?

Ska väll försöka hitta nått att göra...


Whuut!?

Klockanär just när jag skriver denna mening 08.17 och jag sitter på skolan. Jag har ingen schemalagd lektion förns klockan 14.00, så det känns faktiskt lite surt. Var tvungen att komma hit för att vi ska öva studentsånger klockan nio, ska prata med syon klockan elva och klockan tolv ska vi ha matlagning och käka upp smörgåstårtorna(som ja dock itne kan eller vill äta)...sen, då ska ja ha min schemalagda specialidrott. Det är avslutning idag, trots att vi har en lektion kvar, men det blir nog kul. Vi brukar ju göra nått med armbrytarna å hockeyn också så det brukar va lite mer folk och lite roliga grejer att göra. Får väll hoppas att det blir lika lyckat iår som dom tidigare åren, trots vädret.



Sen idag blir det att vara med Jenny. Ska väll laga oss nån middag å sen bara umgås. Vi känner väll båda att vi kanske borde dra oss på gymmet, men jag vet inte riktigt om jag är på humör för det...fast Jenny kanske kan tagga upp mig. Ja vi får väll se hur det blir med det.

Det är förjävligt hur allt ska måsta bli så mycket mer komplicerat hela tiden. Allt blir jobbigt, fel, onödigt svårt och hemskt. Känns bara som att man skulle vilja gå och gräva ner sig någonstans...jävla skit!

Förlåt...

Lill-optimisten

Ja nu med alla dessa tråkigheter så tänkte ja att ja skulle blanda in ett väldigt positivt inlägg i allt :) Har ju ändå haft en hel del roligt på g på sistonde! Tänkte att man tar det mest i bilder men också lite text såklart :P

Först va det ju Stockholm:

















Hade så kul, än om vissa saker va drygt och tråkigt fick man ju dela det med roliga personer, och jag kan då påstå att jag inte har något att klaga på :D

Sen va det ju balen:
















Kan inte ens förstå hur bra själva balen faktiskt blev. Det största problemet vi hade var att det inte fanns några pennor framme för att skriva i rostlapparna med, men det löste sig ju snabbare än man kunde säga superhärligfragelixihexikalidosen, så kort å gott så vart det väldigt lyckat.

Å sist va det ju Måndagen(finns bara ett kort, men det duger gott å väl :P):



Denna kvällen kanske inte slutade på det bästa sättet, men det va jäkligt kul och det är grymt att vi kan träffas så många olika personer och bara umgås. Kommer sakna allihop!

Ja, så nu har jag gjort en kort resume samtidigt som ja då i alla fall höjt humöret på mig själv en gnutta. Nu blir det Storuman nästa, ska se om vi hittar på nått eller om vädret stoppar oss.
Ha det!

Jadu...

Sitter på skolan och läser lite på det där inlägget igen. Har kommit fler kommentarer för båda parterna eller vad man ska säga, och som tidigare är mycket vettigt, medans en del är helt onödigt. Att säga att hon inte har koll på modet är väll faktiskt lite fel. Om hon nu tycker att det är långklänning som gäller så finns det ju faktiskt moderna och omoderna sådanna också, men men. Men sen va det nån som faktiskt skrev något riktigt bra också.
   Hela grejen är ju tydligen att hon tycker att det inte ingår i vett och etikett att ha en kort klänning. Då är det någon som skrivit att en viktig sak inom vett och etikett är att inte påpeka eller kommentera andras misstag. Nu tycker ju inte jag att det va ett misstag att ha kort klänning, men det gör ju tydligen hon. Då kan man ju faktiskt tycka att hon kunde ha hållit det för sig själv eller mellan henne och hennes kompis om det nu va så att dom pratar om saken.
   Det att folk tycker det är konstigt att man tar åt sig förstår jag då faktiskt inte. Än om man trivdes i klänningen och själv tyckte att man va så fin och uppklädd, så är det väll klart att det tar om någon säger att man gjort något fel?! Särskilt när man gjort sitt yttersta för att se så fin och uppklädd som möjligt. Kritiserar henne inte som person, men det hon skrev kunde som sagt ha stannat i tankeform. Ja det är ju synd hur det blev...



Hm, what to do?...


Onsdagen

En ny dag och en ny jag :) Mår mycket bättre och har faktiskt försökt klä mig lite bättre än va ja brukar med mina lurkiga kläder ;) hehe. Sen lyser ju solen där ute å det är ju aldrig ett minus precis!



Idag blir det att dra sig igenom en engelskalektion på morgonen, och sen blir det matlagning där vi ska förbereda smörgåstårtorna inför fredagen. Klockan fyra drar ja sedan upp till Jenny, byter om och sen drar vi med cyklarna ner till gymmet i Stensele. Där får vi väll köra på en stund å sen blir det cykling hem. Känner att ja blivit riktigt dålig på att röra på mig, så nu är det bara att rycka upp sig!
Sen ikväll får man väll se vad som händer...

Jaja, nu börjar vi strax.
Ha det!

Balen

Ja, inlägget har fått många kommentarer, de flesta har faktiskt en poäng, men måste säga att några faktiskt är lite onödiga. Visst får hon tycka vad hon vill, men om man är en av de hon hackar på så känns det faktiskt lite tråkigt. Klädkoden för bal är klänning, och det står ingenting om längd. Då är det väll fritt fram att ha kort klänning också? Dessutom kan det va precis lika fint, och trivs man bättre i det, och tycker att det är finare, då ska man väll få ha det när man väl ska få klä upp sig? Sen känns det lite som sättet det skrevs på vart fel. Jaja, vart lite bestött just när jag läste det, men nu känns det som det itne spelar så stor roll. Jag vet att vi var precis lika fina och upklädda som alla andra, så hennes åsikt känns inte så speciell.
Sen så vart då min kommentar också missuppfattad. Jag sa inte att hon påstått att vi var slampiga, jag frågade om det var det hon ville få fram med det hela. Jaja...

Fick veta att ja får mvg i idrott också idag :D Inte allt för oväntat då ja också sa att det va det ja tycker jag är värd, men skönt ändå ;) Sen är det ju en liten kille från Lycksele som tagit körkortet idag, grattis Wim!

Blir gött med tacos!
My life, my choise...

Tisdag, bakis?

Ojoj, än så länge har dagen varit ganska så dryg faktiskt. Huvudet är väll ok, men magen, fy fan! Känns som om den har svällt till sin dubbla strolek, och i den är det en förskoleklass som leker hela havet stormar :S Inte särskilt nice kan jag tala om. Får väll se hur mycket mat man får i sig, är lite smått hungrig, men känns som om det bara skulle utveckla förskoleleken till ett raveparty som det ja å Jenny va på för några helger sen :P Haha. Låter kul, men kommer nog inte kännas så trevligt...

Än har ja bara haft specialidrott och hälsosamtal, å det har väll gått i alla fall ;) Men nu är det kemi efter lunchen å sen blir det att lyssna på Maria från arbetsförmedlingen. Efter det blir det en titt förbi på ICA för å handla å sen blir det en lugn kväll med kusinerna :) Ska käka tacos eller tacopaj å sen bara umgås å kanske hyra å se en film :D Blir skönt å bara få umgås med dom utan att det är någon som fyller år. Va ett tag sen nu så vi får allt ta oss i kragen ;) hehe

Vill tatuera mig!!!

Nä, nog med det här.
Ha det!




Trevliga överraskningar!

Ja det är inte helt fel att få höra att man får mvg i tre av de kurser vi läser nu på slutet :) Å ännu sköare är det att det är just Kemi B, Biologi B och Fysik B. Kan inte riktigt fatta än att jag, lilla jag, lyckades skrapa ihop sånna betyg i dom tuffa ämnena. Biologin är äll inte så jätte jobbigt, men kemin å fysiken...MY GOD! Känner mig riktigt stolt över det faktiskt, så det blir nog till att fira med en pizza och en cider till middag ;) Men sen blir det banta tills på torsdag så ja då tar mig i klänningn igen :P hehe

Annars har väll dagen varit som smålugn. Hade engelska på morgonen, sen vart det blodpudding till lunch (mums :P) å sen va det kemi. Efter det satt ja åmåprata med några breuds en stund, och lite onödiga saker kom väll fram där, men det va trevligt ändå. Måste ju passa på att umgås nu dom sista dagarna så man inte står där på studenen och det slår en att man kanske inte tog vara på den sista veckan.
Men men, efter snackandet vart det en tvärsväng förbi mamam på banken å sen gav jag mig ner på Wip i tanke om att se hur ja ska jobba i sommar. Kan säga att jag då inte kommer va göralös, för i sex veckor ska ja jobba ungefär sju timmar om dagen, fem dagar i veckan plus att jag jobbar varannan lördag. Sen jobbar jag också hela helgen under storumandagarna, så man får väll se hur man gör på dansgalan...men men, det blir ju pengar i alla fall ;)



Bild på mig innan jag gav mig av på bal i fredags :) ...

Nä nu ska ja hindra mig själv innan det blir en hel roman av det hela. Har ju inte skrivit särskilt långt på sista tiden så det finns väll en hel del att babbla om, men får väll sprida ut det över flera inlägg istället :P

Ha det!

1/6

Går min sista måndag på Luspen idag, å det känns bra! Kommer aldrig mer behöva dra mig hit en måndagmorgon för att sitta på en dryg lektion och bara ränka ner minuterna innan man slutar. Säger bara hallelujah ;)

Stämningen på skolan är lite sådär. Alla är ju nedstämda över det som hände i helgen, och dom har ställt upp ett bord med ett kort på Evelina här på skolan. Är så hemskt, och man förstår det inte. Dom har tydligen inte identifierat henne än, men det verkar ändå helt säkert att det va hon. Än om ja kanske inte va med henne särskilt ofta, så är ju det enda man har fina minnen av henne. Hur vi skämtade oss igenom hela polenresan, hur rolig hon var som person och hur det va att se henne i långklänning på balen förra året. Hon var i mina ögon en väldigt fin person, och det är så jag kommer minnas henne. Förstår att det är svårt för hennes närmaste, men kommer nog aldrig förstå just hur svårt. Många sörjer hela hädelsen och det är nästan så man inte förstår vad som har hänt...

En bra sak som händer idag är i alla fall tt betygen sätts. Blir då middag ikväll å sen får man väll se om man tar sig en cider eller två. Nån som är på?
Men nu blir det kemi, skönt att det snart är över!

Sorgligt...

RSS 2.0