Tisdag

Japp, dagen började med att en väldigt slö Sara drog sig upp ur sängen, klädde på sig, fixkade smink å frilla, fikade och sedan for på jobbet. Kände mig inte riktigt hundra, så ja fick sluta tidigare å fara å slöa med Anna, Ina å Jenny på akkan å också få i mig lite mat :) Efter det vart det hem, för å käka ännu mer, planera lite inför helgen samt sitta å kolla lite på datorn. Efter många om och men angående dansgalan så tog vi os i alla fall iväg till gymmet tillslut, och trots brist på engagemang så tränade vi på riktigt bra för å va ja å Jenny :) Blev nästan stolt över oss :P

När vi hade "pumpat" färdigt så fick ja mig en klippning, vi snackade lite, Patrik kom förbi å sen så gjorde Jenny sig fika och vi for till Patrik. På grund av tidigare incidenter så beövde ju Patrik en ny tv, som han då nu hade hämtat (de med ny gäller dock inte om man tänker på årgången ;P). Så han ville ha hjälp att bära in klumpen, å så klart kom stora starka Sara till undsättning :P Haha!

Funderar lite på om man kanske skulle sluta äta all skit igen...godis, glass, kakor å sånt. Ja mår fan inte ba av det...men det är ju så gott! Får tänka på saken ett tag till å se vars allt leder :)

Nu blir det väll sängen...å sovtäcket. Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0