Trilla av pinnen?!

Drömde värsta hemska drömmen! Alla gick å va ledsen, så ja frågade nån va som hade hänt. Då sa personen att Patrik hade dött! Ja vart ju helt förkrossad å sprang till Jenny så fort ja bara kunde. Där satt hon på balkongen och solade med friskt humör, å ja va ju bara tvungen å fråga om hon inte hade hört. Då svarade hon "vadå, att Patrik ha trilla av pinnen??". Ja vart så chockad att hakan låg på golvet när hon ytrade orden på det nonshalanta sätt som hon gjorde. Sen började ja fråga lite mer om när och hur,och det visade sig att han tydligen dött tre dagar tidigare av att nån kastat en dartpil i skallen på honom. Ja började då fundera och tyckte ju att ja hade pratat med honom för två dagar sen...så javart värsta lilla detektiven som skulle lösa gåtan med vad som hade hänt Patrik, och bevisa för alla att han inte var död.
   Drömmen rullade på ett bra tag, och ja gjorde de konstigaste sakerna, snubblade över de mest omöjliga händelserna i mitt sökande och tillsut hade jag samlat ihop nog med information att ja kunde ge alla svaret på gåtan. Det va så att han inte alls dött av pilen, för den va gjord av bomull. Han hade bara snubblat på en kaffepanna och sen hade han varit så trött att han hade somnat där på marrken när han slog i. Alla som va med honom för tillfället hade då bara gått, och när Patrik sen vaknade alldeles ensam så kände han att han behövde enemester för att vila upp sig. Han hade då farit på statoil å köpt en husvagn å tagit denna å farit på en weekend i Pausele. Å med drömmarnas otroliga timing så kom han ju hem just då ja hade bevisat allt detta ;) Va en till början ganska hemsk dröm, men den slutade ju bra i alla fall :P Slutet gott, allting gott!

Döremot fick ja lite på skämt frågan om ja behövde en kram imorse, å om ja va ledsen. Ja sa nejå sen frågade ja mamma varför ja skulle va det?? Jo då är det tydligen så att Michael Jackson faktiskt har trillat av pinnen! Oj oj, så det kan gå...



Men men, jobb, jobb å jobb idag. HOppas på att ja får lägenheten som ja hamnade 7:a på, men man ska vll inte hoppas för mycket.

Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0