Jadu...

Sitter på skolan och läser lite på det där inlägget igen. Har kommit fler kommentarer för båda parterna eller vad man ska säga, och som tidigare är mycket vettigt, medans en del är helt onödigt. Att säga att hon inte har koll på modet är väll faktiskt lite fel. Om hon nu tycker att det är långklänning som gäller så finns det ju faktiskt moderna och omoderna sådanna också, men men. Men sen va det nån som faktiskt skrev något riktigt bra också.
   Hela grejen är ju tydligen att hon tycker att det inte ingår i vett och etikett att ha en kort klänning. Då är det någon som skrivit att en viktig sak inom vett och etikett är att inte påpeka eller kommentera andras misstag. Nu tycker ju inte jag att det va ett misstag att ha kort klänning, men det gör ju tydligen hon. Då kan man ju faktiskt tycka att hon kunde ha hållit det för sig själv eller mellan henne och hennes kompis om det nu va så att dom pratar om saken.
   Det att folk tycker det är konstigt att man tar åt sig förstår jag då faktiskt inte. Än om man trivdes i klänningen och själv tyckte att man va så fin och uppklädd, så är det väll klart att det tar om någon säger att man gjort något fel?! Särskilt när man gjort sitt yttersta för att se så fin och uppklädd som möjligt. Kritiserar henne inte som person, men det hon skrev kunde som sagt ha stannat i tankeform. Ja det är ju synd hur det blev...



Hm, what to do?...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0