Åhhh..

Sitter och skriver på projektrapporten...Känns väldigt drygt just nu! Å den ska va klar nästa fredag, hur i hela fridens dagar ska vi hinna?? Får hoppas att vi inte får några stora grejer tills nästa vecka så ma kan jobba med den istället för en massa läxa eller prov. Skulle sitta fint!

Efter skolan blir det trippelbollen å sen Jenny :D Ska försöka komma fram till om, vars å när vi ska fara nånstans i sommar :P Hoppas det blir av och att det blir GRYMT! Får väll hopas vi kan enas om nått, så vi inte har lika mycket beslutsångest och allmänt dåliga idéer som för kostymerna för halloween ;) hehe.

Ja, men nu blir det väll snart matte e, får se om vi får tillbaka provet...undra hur det gick egentligen? Troligen inte ig, men mer vet ja faktiskt inte....
Sen blir det biologi :( FY! det är inte direkt något man njuter av kan jag meddela. Man sitter där och bara lyssnar eller läser, undrar eller svarar...känns som ett ganska stort slöseri med tid faktiskt. Men men, det kanske behövs...nån gång, möjligen...eller inte ;)

Ja, nu tror ja ja dissar projektrapporten :D känns mycket bättre än att jobba med den ;) jag är lat, ja vet...men det får man ibland!

Ha det :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0