Kommer bli en dryg kväll..

Japp, har en massa skolarbete att göra. Religionsuppgiften, engelskaläxan, biologiuppgiften och projektarbete är vad jag ska spendera kvällen med...blir inte kul.
Ska dock baka mig lite negerbollar så jag orkar med allt. Har ju slutat med godis, chips och läsk igen, men kakor och glass får jag äta om man blir bjuden på fika eller om ja ska göra skolarbete...för det är då det behövs som mest ;)

Har äntligen fått kontakt med min vän Jenny och bokat in en tid för umgänge ;) Kommer väll babbla tills det börjar glöda i mungiporna på mig :P haha, varför kan det inte va torsdag nu? Sen sa jag till Puttrik Alzheimers att ja kunde va med han imorn, men det fick skjutas upp tills på fredag på grund av allt jävla skolarbete :( sorry, men du ska inte tro att du är så speciell att jag säpper mina plikter för dig :P haha. (För dom som tror att jag är elak med Patrik så är det faktiskt ett internskämt som vi har...bara så ingen tror att jag mobbas över internet ;) haha)

Men men, får ju broccoligratäng till middag så då kanske jag blir på lite bättre humör. Annars ska nog negerbollarna ge mig en liten sockerchock...å sen lär jag väll däcka kl 8 men det gör väll inget? ;)

Nu blir det att börja med religionen, ha det!

Kommentarer
Postat av: Patrik

Hur kan du vara så ond mot mig :'( jag kommer aldrig mer kunna sova :p

2009-02-03 @ 18:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0