Äntligen :P

Har äntligen varit på IKSU å rört på mig lite :) Blev en timme på löpbandet i lagom tempo eftersom förkylningen fortfarande sitter i...men en timme är ju ändå ganska bra gjort :P Är ju så skönt då man har tv på löpbandet, då kan man ju kuta längre n om man bara står där å stirrar ut i ingenting. Man blir som inte lika less.

Nu sitter ja då å slevar i mig kycklingpytt och hller i mig vatten. Måste ladda inför en kväll med tvättning, diskning, plugg och städning. Inte den kvällsunderhållning man längtar mest efter under veckan, men det måste ju göras. Särskilt när man har så mycke grejer på golvet att man måste hoppa in genom ytterdörrn ;) Kommer ja bara igång så ska det nog gå fort, men det är ju just det man inte brukar göra :P

Imorn blir det skola under dagen å sen på kvällen kommer Patrik :) Då ska det nog bli spagetti och köttfärssås å sen fundera vi på å kanske fara på bio. Får kolla upp om det finns nått intressant att se, annars lär det väll bli HIMYM i lägenheten istället...som vanligt ;) Sen på fredag blir det hemfärd, vet inte när på dagen, men vi ser väll.



Haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0