Onsdag

Ja, idag har det varit en fullproppad dag på universitetet. Först hade vi lite info om hur vi ska skriva våra arbeten samt om den tredje uppgiften i ena kursen, sen blev det att jobba med vår första uppgift å nu som sista grej har vi haft föreläsning. Vi va faktiskt riktigt duktiga på att jobba med uppgiften så nu har vi bara lite finslipning kvar :P

Ikväll blir det att tvätta, städa, läsa lite å sen slänga sig på soffan å se idol. Måste göra bort det tidskrävande och tråkiga idag så ja får va med Patrik imorn :P Menar inte att idol är det dock, utan det är min enda lilla ljusa stund ikväll så ja då överlever ;)

Ska äntligen få fara hem i övermorrn, å det känns riktigt bra. Saknar Forsvik lite så det ska bli kul att få fara dit en stund, sen att få va lite i Storuman bland alla man saknar där och på söndag blir det att fara till Långsjöby å hälsa på hos familjen Holmberg. Har kirrat biffen angående palt också, så antingen får vi käka det nån dag då vi är där eller så får ja med mig hit så ja kan äta det här istället :D Gott!!
Diskussionen om palt var faktiskt ganska intressant nu då vi va på FIDO. Dom som växt upp med att äta palt prisade det, medan de som inte gjort det å typ bara smakat en gång sa att det bara va som en mjölklump som fastnar i gommen :P Ja står dock fast vid att det är grymt gott och att dom som tycker illa om det måste ha smakat en sämre tillagad palt ;)



Nä, nu blir det att börja sortera tvätt å plocka ihop lite.
Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0