NEJ!...eller, Ja!?

Idag på morgonlektionen fick vi testa spela lacrosse, å det va riktigt kul faktiskt :P Men det va ganska svårt också. Man hade som inte så mycke kontroll i början, men där mot slutet gick det rätt bra ändå. Själv kan ja ju skryta med ett grymt mål rätt i krysset...än om det nu inte va planerat (rubriken är min reaktion då detta blev resultatet av en misslyckad pass);) hehe. Ja det va kul i alla fall att prova på nått nytt, det rekkomenderas starkt :)



Efter lektionen blev det att jobba med en av de tre gruppuppgifterna å sen blev det träning på IKSU med Emma. Blev en hel del prat också, men det hör ju som till :P Sen försökte vi ju planera in bion imorn så att hon skulle hinna se greys, för det va tydligen på liv eller död ungefär...ja vissa har det inte lätt! Men får väll se vad dom andra säger om när vi ska planera in det, hon kanske får vika sig...eller skita i bion ;)
Efter träningen drog ja då hem till lägenheten, duschade, pysslade på lite å sen blev det att fixa middag. Känns bra när man lagar dubbla portioner så man kan ta med sig som lunch dagen efter. Blir som billigare än att gå å köpa mat på IKSU eller nått varje dag. Eller att laga mat på morgon? Inte min grej tror ja. Funderar dock på att fara å simma imorn på morron faktiskt, om ja är så hurtig...den som lever får se :P

Nä, nu blir det att göra nån nytta, antingen städa, läsa eller...ja va mer finns det? slöa? :P Nä, det sparar ja tills idol!

Ha det :)

Kommentarer
Postat av: Emma

haha sötnöt! ;P jag får skippa bion tyvärr om de blir så att ni går den sena..:)

2009-09-29 @ 20:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0