"Ta höger!"

Ja, igår lämnade vi IKSU klockan nio för å dra ut på vår kanottipp. Kändes inte så taggande då man hade vaknat mer förkyld än nån annan dag de senaste veckorna, men när man väl kommit igång så kändes det bättre :P
Ja det va faktiskt rätt mysigt vissa stunder. Ja å Emma höll dock på å få en sämre start, för i första kurvan vi kom in i så va det ganska strömt, å eftersom vi inte va vana vid paddlingen så hamna vi på bresida...å for rakt in i en sten :P Med mått å råge så klarade vi oss från att drutta i, vilket vi va rätt glada över eftersom vi skulle paddal i typ tre timmar till :)
Efter ett tag fick man ju som grepp om hur man gjorde, så det gick ju bara bättre och bättre. Killarna däremot, dom va kaxiga i början, reta oss lite om stenen, skröt om sin ortoliga fart m.m. Men senare började det hända lite grejer ;) Först kanta dom också en sten, dom föll inte heller i, men dom satt riktigt hårt faktiskt. Efter ett antal minuter tog dom sig till slut lös, och vi kunde fortsätta mot platsen där vi skulle övernatta. Tog dock bara ett tag innan vi kom fram till ett stort grund, som man gatt fara antingen på höger eller vänster sida om. Vi valde vänster, och dom andra följde som efter. Killarna gick dock på grund när dom skulle över från högra till vänstra sidan, och fick "backa" och "ta om". Den ena ville först ta höger, så då gjorde dom det. Han som då hade sagt höger först påpekade då, "kom ihåg vem som sa höger" :P Å det va det klart att alla gjorde, för dom fick världens fart, åkte rakt in i ett träd å hamnade sedan i vattnet :) hehe! Det va ju synd om dom, men man kunde inte låta bli att bli lite skadeglad efter allt som sagts tidigare ;)

Är i alla fall riktigt skönt att komma hem nu, och ja ska snart hoppa in i den ljuvliga duschen å bara njuta
:D Sen blir det lite plugg, slappning och till middag blir det uppstekt palt, GÖTT!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0