Reflexer?

En reflex är ju nått som kroppen gör utan att vi tänker på det. Ibland, när man har gjort nått, så skyller man ju på att man inte tänkte...kan man då kalla våra dumma handlingar och misstag för reflexer?
Tänk så enkla förklaringar man skulle ha på allt, "nä det va bara en reflex". Men självklart är det inte så, och man har oftast bara sig själv att skylla för vad man har gjort.

Livet är hårt, men man får lära sig av sina misstag.

Idag va det då jobb som gällde mellan kvart i tio till kvart över två. Jobba fyra timmar å få betalt för sex timmar är inte illa ;) Sitter fint i spargrisen ;P Nu ha ja fått i mig lite käk, duschat å fipplat lite. Ska snart gå upp å packa ihop allt inför morogondagen så ja bara behöver kliva upp imorn ungefär ;) Ska behöva utföra så lite arbete som möjligt så ja har alla energi kvar när vi ska spela. Det kan nog behövas sen torsdagens uppenbarelse om att kondiotionen inte alls duger till. Blir hårdträning nu så formen kommer tillbaka.
Sen blir det tillfixning, middag å kanske lite slöning innan man drar till skidstugan där runt åtta nångång. Hoppas det blir kul för gårdagens sociala drag på byn va ju det sämsta på länge. Förhoppningsvis orkar ja va kvar ett tag också så ja inte typ halvsomnar klockan tio å far hem då...skulle inte va en sån höjdare :( Vill ju umgås med alla treor, tiden börjar ju rinna ut!



Nä nu blir det att göra lite nytta, får se om man kanske till och med ska hjälpa mamma med den underbart goda(ni förstår seriöst inte hur otroligt god den är!) köttfärssåsen :P

Ha det!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0