Shit!

Har räknat lite nu på morgonen, och förutom att det idag är precis en månad kvar till balen, så har vi, om man inte ränkar Stockholmsresan, bara tjugo skoldagar kvar! Det är ju fasiken ingenting! Den enda veckan som vi går alla fem dagar är vecka 23, å veckan efter tar vi studenten på torsdagen!! :D
Fick förresten min studentmössa igår, så nu känns det ännu närmre och ännu mer verkligt. Fy satan va tiden går fort, som en dopad greyhound på trimmat löpband ungefär ;) hehe.


Nu ska vi i alla fall snart ha gymnasieårens allra sista matteprov, om man nu inte får eller har omprov redan dvs. Me förhoppningsvis är det det sista ;) Känner mig inte så väl förberedd, men man får göra det bästa av situationen och hoppas att det går vägen i alla fall :) Efter det blir det lite vett och etikett inför balen (det är ja som ska hålla det så förhoppningsvis lär sig de andra nått i alla fall :P), blir väll iten så avancerat men en liten genomgång i alla fall. När det sedan är bortgjort blir det matlaging :) Man är alltid lika taggad på å ha det för det är alltid lika kul :D Idag ska vi laga bakpotatis med skink-/räkröra. Jag ka dock bara äta den med skinka eftersom ja på förra balen fick veta att ja inte riktigt tål räkor(kliade över hela kroppen hela kvällen och det va det enda som ja vanligtvis inte brukar äta, så slut på sånt ;D). Men det ska bli kul och gott som vanligt.

Efter skolan blir det nog att göra lite shopping inför morgondagen, ska köpa lite frukt, dricka å liknande. Får följa mamam för vi skulle då handla nå saker hem också, då kan man ju kanske hinta henne att köpa mycke frukt å sen snylta på det till fruktsalladen ;) Mer pengar till anant ;D hehe.

Är i alla fall riktigt taggad för helgen och förhoppningsvis får vi det riktigt bra.
Nu ska ja dyka ner i matteboken en sista gång, ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0