"It's a revolution!"

Kim har klippt sig!! Han som nästan haft håret längre än mig har nu klippt bort sina gyllene lockar och blivit korthårig. Vi alla i datasalen hamnade som i chock och blev faktiskt väldigt imponerade av hans djärva drag. Måste säga att han passar mycket bättre i den nya frisyren än hans gamla ris till hårskalle :P Grattis och välkomen in i den normala hårvärlden Kim! :)





















Nog om honom, så viktig del av mitt liv är han inte ;) Jag ska i alla fall ha utveklingssamtal om en stund, men det kommer väll som vanligt gå på typ fem minuter där det enda ja behöver göra är att sitta och säga jajjemen som svar på allt som Magnus säger :P Efter det blir det att fara och handla åt farmor å sen blir det nog lunch. Skolämnena för dagen är engelska C och matlagning, och som vanligt är man itne alls peppad på engelska men mega taggad på matlagningen. Idag ska vi laga paj samt komponera en middag med tillbehör. Kommer nog både bli roligt och gott :P Känns bra att ha matlagningn så man får i sig lite käk på eftermiddagen ;) Sitter aldrig fel.

Gymmet ikväll? Kände på fotbollen igår att hårdare träning är en nödvändighet ;P Får höra med Jenny å se vad hon säger. Annars kanske vi drar "raggen" igen ;)
Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0