Jadu...

Redan onsdag! Som sagt så springer veckorna förbi. Snart är det ju påsklov(under detta är också sista anmälningsdagen till universitet), tisdagen efter det är det 50-dagars, sen blir det sthlm, balen å rätt som det är har man tagit studenten. Det är ju otoligt hur fort allt går...tycker det va nyss vi samlades i aulan på vår första dag ;)

Känner i alla fall av löpningen lite, men inte alls lika mycket som ja trodde. Skulle kunna springa idag också men det får vänta tills imorn...ikväll blir det ju raggen men Jenny i hennes nyinköpta audi :D Niiice!
Förutom det ska ja ju också gå skola. Vi börjar med matlagningen idag, ska bli kul å få se vad vi ska hålla på med egentligen :P Vi har det som estetiskt val så vi ska väll troligen laga mat men också duka fint och göra fina uppläggningar så att det ser så estetiskt ut som möjligt ;) Ja det ska bli kul det.
Efter skolan ska ja då fara å hjälpa farmor att handla å sen blir det hem för mat och efter det blir det väll å ragga runt resten av kvällen ungefär :P

Jamen nu sa ja inte sitta här och nöta nå mer, ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0