Rusk

Ja det är typ plus 0,4 ute å snöblandat regn :( Inte kul! Nu ska ju solen komma fram och dra med sig vårkänslan till oss påsklovs-firande, men nej nej...mitt allra sista påsklov drar igång med världens pissväder, surt!

Men men, vädret ska inte stoppa påsken...dessutom har jag hört rykten om bättre väder senare i veckan!? Får hoppas att det blir så så man får lite mer påsk- och vårkänsla så här i början/mitten av april. Jadu tiden flyger verkligen förbi, tycker nyss det va januari å nu har vi redan tagit oss en vecka in i månaden april :P Skönt men lite overkligt faktiskt. Men som tidigare nämnt här i bloggen blir det då påsk i stugan med mor å far, skönt men samtidigt far ja nog hem ganska snabbt efter helgen för finns ärligt talat inte så mycket för mig att göra där. Hoppas att Kalle hör av sig sen ikväll så ja får veta nått om jobbsituationen, håller ju tummarna för en extra slant...men va ska man tro efter allt detta tjafs? Jaja, får se hur det blir med det.

Nu blir det då middag å sen till att göra klart fysiken. När den väl är klar blir det Greys å kanske en dusch? Ja får väll se :P
Ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0