Dagen

Ja dagen började med tester på specialidrotten. Gick väll rätt bra ändå om man tänker på det faktum att min högra sko var blodig när vi slutade. Det va skavsåret sen söndagens match som gjorde det, å ja kan tala om att det köndes, men ja körde igenom alla tester ändå. Sen blev det långhål då jag umgicks med Thomas, käka lucnh på akkan å satt å preta me lite folk. Fick också ett smtal från en sjukling vilket ledde till att ag efter kemilektionen fick dra direkt på wip å jobba från två till kavrt över sex. Skönt med en liten inkomst, men idag va det rätt så drygt.

Nu sitter ja då här hemma, har käkat fil å flingor till middag å sen plugat matte i en timm. Känns ganska önödigt för det känns inte som om ja lär mig nått. Men men, får väll hoppas att nått sätter sig så ja inte sumpar hela provet och får dåligt betyg på hela kursen..vore ju inte allt för trevligt precis.

Imorn blir det engelska, matteprov, vett å etikett och sen matlagning. Kvällen blir väll lite kemi, planering för morgondagen och förhoppningsvis lite träning.

Nu ska ja väll göra nån nytta, ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0