En sabla söndag...

Första matchen på året å ja tro faktiskt inte det blir allt för många till. Kände mig inte alls peppad å ja tycker att allt bara gick åt helvetet. Ja slarva med bollen, missa typ jäm allt å blev nedslagen istället för å ta bollen. Det kände s som om det inte alls va lika kul som det brukar så ja tror at kanske gnistan i det hela har slocknat. Dessutom känner jag av i knäna nu efter så det är nog inte det bästa för kroppen heller. Fan!
















Blir bara så less på så mycket just nu! Vet inte va det är, kanske är nått som ligger i luften. Tur att man har vissa saker att va glad för i alla fall så man inte går in i väggen eller nått sånt. Får väll hoppas att det kommer bättre tider och att nått positivt väntar bakom nästa hörn.

Nu ska vi i alla fall fara å fira lilla farmor för hon fyller år idag. Känns lite surt att fara dit värsta deppig å slö, men man får väll göra det bästa av situationen antar jag...

Ha det!

Kommentarer
Postat av: Namn

Synd att söndagen inte blev till belåtenhet, fast det är ju tur att det kommer fler. Ibland kan livet kännas som en uppförsbacke, men tillslut vänder det. Det gäller bara att försöka kämpa sig igenom. Ha nu en trevlig dag och ta hand om dig!

2009-04-27 @ 11:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0