Alanya here we come!...snart i alla fall

Ojoj, kan lova att två limpor å ett glas juice satt fint :P Men inte lika fint som frukostbuffén i Turkiet kommer att göra! Det är banne mig nästan det bästa med att bo på hotell, få god frukost framdukad var enda morgon :D Mums!



Om precis en vecka såhåller packningen på för fullt. Vi har bestämt att vi ska besöka Umeå från måndan, så då får vi ju typ två dagar där också :P Ska bli trevligt. Sen på Onsdagen bär det iväg, flyg med sun express, direkt från Umeå till Alanya, Turkiet. FATTA!!! Väderprognoserna säger ungefär såhär: "Soligt, stekhett. Ca 34 grader och nästan ingen vind". Ja tror ju inte vi kommer frysa i första taget ;)
   Det enda som fattas för mig är i stort sett att få mina bikinis. Måste ju se så dom passar också, annars blir det väl ett krisköp när vi är i Umeå...såa är ju inte helt dömd pom dom inte passar, men det sulle ju va kul om dom gjorde det för ja tycker dom va fin :P

Men men, blir kanske Storuman idag, får se. Annars ikväll blir det 70-års kalas för typ mammas morbror eler nått...hoppas kusinerna också far så man får umgås med dom ;)

Nu blir det annat, ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0