"Att resa till Turkiet...

...är som att tatuera ditt namn på röven!" Haha :P Det kom ja jå Jenny fram till igårkväll. Minnena därifrån kommer alltid att finnas med en, men man kommer bara att komma ihåg dom ibland när man blir lite påmind om det. Precis som att man bara ser tatueringen när man tittar på sin egen röv...för hallå, hur ofta för man det? :P Det va ja som sa det, så ja kände mig ganska klok ;) Hehe



De tre dagarna här i Umeå harflugit förbi som ett jetplan. Vi har shoppat, grattat Emma, sett på bio, sett två filmer med Stina å Thomas, shoppat mer, varit ute å gått samt mycket ätande :P Ingen av oss har riktigt fattat att vi far idag, men det gör vi! Jenny sitter just nu och märker sin resväska så hon ska känna igen den. Hon har, på den svarta rullväskan, med en guldpenna, ritat ett hjärta och skrivit Jenny på den:P Hon sitter å kluddar dit nått mer nu men ja vet inte vad :) Min väska behövs inte märkas, för den är riktigt klar turkos :P så den tar man inte fel på i första taget :)

Blir att försöka hitta nått å göra av dötiden nu tills vi ska till flygplatsen. Kanske blir å nöta lite sex and the city...ja vi får väll se vad vi hittar på :)

Troligen det sista inlägget härifrån Sverige...Turkey here we come!
Ha det för det ska vi :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0