The weekend is here!

Ja nu är helgen äntlien här! :D Iofs va det ett tag sen för med mitt krassliga tillstånd så slutade ja jobba redan klockan kvart över tolv :P Blev alltså bara två å en halv timmes arbete, men det va ganska skönt att fara hem å bara vila upp sig. Känns faktiskt reda lite bättre :)

Har just duschat å fixat mig inför middag på hotellet. Va ett tag sen sist, om man itne räknar med balen så va det nog förra sommarn :P Så det ska bli riktigt trevligt. Ska fara med familjen samt Jan och Anita, blir nog god mat och ett eller annat trevligt samtalsämne. Efter det drar ja skutan mot Jenny för en kväll med henne. Vi vet inte riktigt va den komer bestå av än, men det löser vi nog finfint. Men inget Åsele! :P Käns bra att man ska få vakna nykter hela helgen :) Än om det är typ den perfekta helgen för en fylleftersom både ja å Jenny är ledig hela helgen och så händer det ju faktiskt något. Men men, man kan inte få allt här i världen heller!



Imorn har mamma planerat dagen åt mig ungefär. Vi ska tydligen först på apoteket för att införskaffa allt ja kan komma att behöva på utlandsresan. Sen efter de blir det second hand i Stensele för å kolla om man kan hitta sig nått husgeråd för framtida flytten. Har svårt att tro att ja ska hitta mig nått där, men man vet aldrig...kan ju fynda saker på de mest oväntade ställena :P

HAHA, det va en unge på jobbet som gick omkring i butiken, å han va jättesöt. Men det va inte det som va hela grejen, utan det va va han gjorde. Han gick å som vängde på hela kroppen samtidigt som han konstant upprepade frasen: "Aha, aha, I like it!" :D Höll på å dö av skratt...inombords :P

Nä, kanske ska göra lite nytta, ha det!

Kommentarer
Postat av: Emma

Ni var så söta små bin, eller om det var humlor :P Söta var ni iaf :) Jag hade nästan glömt bort att ni skulle till Turkiet :S Hoppas ni får det bra :)

2009-07-18 @ 11:54:16
URL: http://surname.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0