Helgen

Ja gårdagen vart verkligen något av sitt eget slag. Började med en tidig morgon och en ride till gymmet i Jennys nya ford. Där tränade vi i ungefär 45 minuter, duschade och fixade till oss å sen bar det av till Storuman. Inför kvällen hade vi planerat att bara ragga runti denna nya skönhet, men när vi senare mötte Ida å hennes "gäng" utanför systemet så vart det allt ändrade planer. Kvällen blev istället en tillställning innehållande både alkohol, kubb, musik, prat å en hel massa tejp å galenskaper. Har aldrig varit med om en fest i dess like! Har heller aldrig haft så mycket att berätta om efter en fest ;) När det senare på kvällen blev lite väl mycket, så for ja å Jeny ut å åkte bil istället. Jenny spenderade sedan hela kvällen i en å samma bil, medan ja hoppade emellan en hel massa bilar och efter ett tag till och med övergav hela bilgrejen. Jag skulle då få gitarrlektioner, men det avbröts av viktigare saker...Men men, man kan inte få allt här i världen :P



Så här dagen efter så har vi pratar om det mesta som hände å bara skrattat. Tror inte ens ja ids skriva in grejerna här, för det skulle bli ett så långt inlägg att det inte ens skulle rymmas i en sidvisning :P Sen måste det nog berättas direkt för att man ska förstå hur roligt och galet det va :P Haha!
Blev frys-pizza till lunch å sen en ragg i forden. Har börjat inse hur mycke ja kommer sakna allt det här om ja ska flytta :( Buhu!

Men men, får väll bara vänta å se hur det slutar. Njuta av stunden istället för att frukta vad som komma skall :)
Nu blir det att packa inför imorn, ha det!

Kommentarer
Postat av: Anna

Flytta inte! :)

2009-05-10 @ 20:39:41
URL: http://jonssn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0