Tisdag

Är lite dålig på å skriva men så blir det ibland :P Helgen med Jon va grym och vi hade riktigt roligt. Kunde tyvärr inte se Sherlock Holmes för dom hade tydligen slutat vissa den :S Men men, vi löste det å hyrde tre filmer på hemmakväll istället :D

Början på veckan har varit lite dryg, bara en massa jobbiga föreläsningar, än om vissa faktiskt varit intressanta så blir man ganska less på å sitta å lyssna på snack om citronsyracykeln i tre timmar :/ Men men, nån nytta ska man väl ha av det :) Imorn blir det sovmorron, gymmet å sen plugg å arbete med Jonas. Ska försöka få så mycket som möjligt gjort på kravanalysen så man inte behöver känna nån stress över den. Lika bra att börja i tid så man slipper bli underkänd å måste fixa till en massa saker sen :P Efter vi arbetat ska vi se "The ugly truth" så vi får ju en belöning om vi är duktiga! Torsdag blir en långdag på skolan, förhoppningsvis lite träning å sen blir det hem för middag och mer trevligheter :)

Helgen är inte så planerad faktiskt, vi ska väl laga lasange några stycken å sen prata vi om å möjligen dra på laserdome...vet dock inte hur det blir med det eller vilken dag det blir, men det blir troligen en lugn helg med bara mys å kanske en del träning.

Nu ska ja se film, ha det!

Kommentarer
Postat av: Anna

Miss u!!!!!!!!!!

2010-03-18 @ 09:44:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0